💡شرکت پیکسار
🔦 استودیو انیمیشن پیکسار، شرکتی آمریکایی است که در سال ۱۹۸۶ به وسیله استیو جابز (بنیان گزار شرکت اپل) به قیمت پنج میلیون دلار خریداری شد. گروه پیکسار، متشکل از دانشمندان و متخصصان علوم رایانه ای بود که بسیار خلاق و مبتکر بودند.
🔦این شرکت در سال ۲۰۰۶ به قیمت ۷/۴میلیارد دلار به شرکت صهیونیستی والت دیزنی واگذار شد. برخی از محصولات این شرکت عبارتند از: داستان اسباب بازی، زندگی یک حشره، دانشگاه هیولاها، بالا، ماشین ها، دایناسور خوب و شگفت انگیز. میزان درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۸ دوازده میلیارد دلار بوده است.
🔦در انیمیشن دانشگاه هیولاها، شخصیت نقش اول (مایکل وازوفکی) هیولایی است که دو شاخ کوچک و یک چشم در بالای سرش قرار دارد؛ (تک چشم) یکی از نمادهای معروف فراماسونری است. آرم دانشگاه نیز در این انیمیشن، نماد تک چشم است. (شاخ بالای سر) شخصیتهای این انیمیشن نیز نماد شاخ دوئل است که از نماد های معروف شیطان پرستی است. این نماد در معماری دانشگاه نیز وجود دارد.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۷۳
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡انیمیشنهای تلویزیونی سوریه
🔦 سوریه پیش از دچار شدن به جنگهای داخلی، یکی از پیشتازان هنر انیمیشن در خاورمیانه بود. شرکت (تایگر پروداکشن) سوریه در سال ۲۰۰۶م، سریال (کلیله و دمنه) را بر اساس کلیله و دمنه ابن مقفع، به سفارش شبکه الجزیره قطر، در ۲۹ قسمت بیست دقیقهای ساخت. (رزام حجازی) کارگردان، قصد داشت حکمتها و مثلها را با داستانهای حیوانات، به کودکان یاد دهد و راههای حل مشکلات را به آنان بیاموزد.
🔦 (حکایات باح یا باح): داستانهای هرچه باداباد (۲۰۰۸م)، سریال پویانمایی است که به همت شرکت (النجم) با همکاری Emari Toons به هدف انتقال فرهنگ اسلامی - عربی به کودکان ساخته شده و از محک معیارهای یک اثر انیمیشنی اسلامی، روسپید بیرون میآید. روایت شفاهی داستان به وسیله راوی، باعث پرورش احساسات خیال و خلاقیت کودک میشود و در نتیجه، از پویانماییهای جسته و گریخته غربی متمایز میگردد.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی،صفحه ۹۹ و ۱۰۰
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡 انیمیشن شاهزاده روم
🔦(أميرة الروم): شاهزاده روم (۲۰۱۵م) محصول مشترک ایران و لبنان، درباره شاهزاده ای مسیحی و پاک دامن به نام (ملیکا) نحوه قیصر کبیر روم است که با اختیار خویش و با طرحی خود خواسته، برای درک محضر امام حق، به سرزمینهای اسلامی منتقل و در نهایت، مادر امام عصر (عج) میشود.
🔦(حامد جعفری) تهیه کننده و (هادی محمدیان) کارگردان و نویسنده این فیلم ۷۶ دقیقهای سه بعدی هستند. هزینه تولید آن ۷۰۰ هزار دلار با زبان اصلی فارسی است. این قیمت در سال ۲۰۱۵ م حدود یک درصد هزینه تولید انیمیشنی با همین تراز در هالیوود بود. کیفیت بالا و هزینه کم، از برجستگیها و مزیتهای نسبی اقتصادی - فرهنگی - روانیِ تولید انیمیشن در ایران و کشورهای جبهه مقاومت است.
🔦این فیلم محصول (گروه هنر پویا) با همکاری (موسسه مجله مهدی) لبنان است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و پیشفروش نسخه عربی آن به مجله مهدی کشور لبنان تولید شده است. از جمله نقدهایی که به این فیلم وارد کردهاند، فیلمنامه آن است که میتوانست بهتر باشد؛ از جمله جهش زمانی توجیه نشده، استفاده نکردن از منابع شیعی کافی و نپرداختن به جزئیات زندگی امام عسگری (ع) و یاران ایشان.
🔦برجستگیهای قابل ذکر این اثر نیز طراحی شخصیت، استفاده به جا از موسیقی مسیحی، عربی و ایرانی، رنگ و نور جذاب، لباس، بداعت در نوع روایت قصه و حرکات مناسب با امکانات است.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۱۰۹ و ۱۱۰
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡موسیقی در قوم یهود
🔦 موسیقی در آموزههای یهودیان امری پسندیده و دارای آیینهای خاص است و در جامعه یهود، سابقهای بسیار طولانی دارد. در تورات آمده است هنگامی که قوم یهود از سرزمین مصر بیرون آمد و از دریا گذشتند، (میریام) خواهر گرامی حضرت هارون و حضرت موشه به همراه عده بیشماری از خانمهای همکیش، سرود خوانان و دف زنان از دریا عبور کردند.
🔦اشارات تورات به موسیقی، اهمیت موسیقی را برای یهود نشان میدهد؛ چنان که یکی از پیغمبران ایشان به نام داوود، خود آواز خوشی داشته است و عده زیادی از سرایندگان و نوازندگان دور او بودهاند و زبور داوود با الحان مخصوصی خوانده میشده است. در اخبار یهودیان هست که داوود برای سپاسگزاری از خداوند، با چهار هزار نوازنده سازهای زهی به درگاه خدا نیایش میکرد.
🔦یهودیان از جمله اقوامی هستند که هنر موسیقی را در عصر خود به درجه عالی رساندند. ریشه این مسئله را می توان در دو چیز دانست: اول نقش حضرت داوود و دوم قرائت آهنگین تورات که شیوه کهن رایجی بود. موسیقی از همان جا به کنیسه (کنیسا) ی یهود راه یافت که قدیم ترین شیوه موسیقیایی در سنت یهود است.
🔦در تاریخ آمده است چون حضرت داوود به تخت سلطنت نشست، موسیقی را رونقی بسیار داد و به تدریج موسیقی در نمایشهای مهم سیاسی و مذهبی اهمیت خاصی یافت؛ به طوری که هیئت ارکستر و دسته آواز خوانی که به وسیله حضرت داوود ترتیب داده شد؛ حدود چهار هزار نفر نوازنده و خواننده داشت.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه 184 و 185
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
14.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| کشورهای موفقِ دارای سینما (1)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| کشورهای موفقِ دارای سینما (2)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
📸در این لحظات شادی یادی کنیم از استاد عزیز و دلسوزمان و خانوادهشان که سال گذشته این لحظات را دور هم بودند...
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
استاد محمدحسین فرجنژاد
💡انیمیشنهای تلویزیونی سوریه 🔦 سوریه پیش از دچار شدن به جنگهای داخلی، یکی از پیشتازان هنر انیمیشن
🔦(الجره حکایات من الشرق): کوزه داستانی از شرق (۲۰۰۱م)، دو داستان هم زمان را دنبال میکند که اساس هردو، نبرد بین خير و شر است. خانواده ای در مزرعه خود گنجی مییابند و قصد دارند آن را به صاحبش بازگردانند و همسایه طمع کارشان مانع میشود. داستان دوم فیلم نیز درباره موشهایی است که هر روز تخم مرغ های مزرعه را میدزدند و حیوانات مزرعه با همکاری یکدیگر دزد را پیدا میکنند.
🔦(خیط الحیاط): طناب زندگی(۲۰۰۵م) داستان پسرک یتیمی را بازگو میکند که آرزو دارد بزرگ شود و بار تامین مخارج زندگی را از دوش مادرش بر گیرد. او طنابی جادویی پیدا میکند و موفق میشود به آینده برود، اما متوجه میشود برخی از دوستانش مردهاند و پسرش نیز قصد دارد به جنگی برود که شاید بازگشتی نداشته باشد. او ترجیح میدهد به زمان خودش برگردد و زندگی خود را از سر گیرد. کودکان عرب با مشاهده این فیلم، زندگی پسرک را درک میکنند و تحت تاثیر قرار میگیرند و مخاطبان غیر عرب نیز با گوشهای از فرهنگ اسلامی و عربی آشنا می شوند.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی،صفحه ۹۹ و ۱۰۰
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔖حمله هالیوود به عصمت پیامبران و حجیت وحی در فیلمهای هالیوودی
🖇دربارهی پیامبران نوعی رابطه علی و معلولی میان ساده لوحی و پیامبری برقرار است. این تلازم جعلی صهیونیستی، باعث میشود مخاطب، پیامبران را برتر از خود نداند و جذب آنها نشود؛ در نتیجه وحی را به منزله یکی از روش های معرفت نپسندد و اسیر حس گرایی پوزیتیویسم و عقل معیشت اندیش روزمره راسیونالیسم شود.
🖇کنار گذاشتن وحی در زندگی بشری، نتیجه ای جز فقر، فساد، تبعیض گسترده جهانی، اختلاف طبقاتی، آلودگیهای گوناگون و حاکمیت پول و ماشین بر زندگانی آدمی ندارد.
🖇چنان که اکنون شاهدیم در نبود وحی، بازیهایی همچون آزادی رسانهها، دموکراسی فریبنده، مکتبهای مادی و غفلتهای صنعتی و سرگرمیهای مضر و بیفایده، حقیقت تلخ موجود را پوشانده است و مردم دنیا را سرگرم کرده است.
📚نشریه دیده بان اندیشه، یادداشت استاد فرج نژاد منتشر شده در ویژه نامه طلبه طراز، صفحه۹۴
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| هویت تمدنی در سینمای هر کشور
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad