🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸دعاهای مهم در اعتکاف🔸
به کسانی که فردا موفق به اعتکاف هستند، عرض میکنم که به این #رهبر_فعلی و #رهبر_راحل دعا کنید. این موجب قبولی سایر دعاهایتان میشود. دعا به #پدر_و_مادرتان را هم جدی بگیرید.
در قیامت، فرد را میآورند و به او میگویند: «أشَکَرتَ فلاناً؟»: فلانی برای تو زحمت کشیده بود. آیا از او سپاسگزاری کردی؟
میگوید: «بل شکرتُک یا ربّ». درست است که ایشان به من خدمت کرده بود، اما خب من میگفتم: «همه از جانب خداست؛ خدایا از تو تشکر کردم».
خدا به او می گوید: «لَم تَشكُرْني إذ لَم تَشكُرْهُ»: وقتی از او سپاسگزاری نکردی، چطور از من تشکر میکنی؟ نه! سپاسگزاری از او، تشکر از من است. خدا عذرش را قبول نمیکند.
@haerishirazi
دعاهای مهم در اعتکاف
فایل وضعیت
@haerishirazi
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
🔸معنای «آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ» در دعای ماه رجب چیست؟
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸به ما ربطی ندارد!🔸
کسانی که در خارج از خانه، غریزهشان را هیچ تغذیهای نمیکنند، وقتی وارد خانه میشوند، از نظر غریزه گرسنه و بااشتها وارد میشوند؛ چه زن و چه مرد. اما آنهایی که در خارج از خانه، با گوششان یا با چشمشان یا در مکالمات و مراودات و صحبتهای تلفنیشان، غریزه خودشان را تغذیه میکنند اینها #چنچنه * کردهاند و گرفتار سوء هاضمه میشوند؛ بیاشتها وارد خانه میشوند.
اینکه فرمودهاند: «كُلَّما ازدادَ العَبدُ إيمانا ازدادَ حُبّا للنِّساءِ» علتش اینست که مؤمن، تمام راههای حرام و مکروه را برای خودش بسته؛ لذا محبتش نسبت به خانمش زیاد است.
گاهی به برخی اعتراض میکنند که تو چطور به چهرهٔ زنها نگاه نمیکنی؟! خب، حالا مگر گناه کرده که نگاه نمیکند؟! میگوید خانمم منتظر من است، اگر خواستم به کسی نگاه کنم، به خانمم نگاه میکنم؛ به خانم مردم چهکار دارم؟ اگر خوب است برای خودش خوب است، اگر نیست به من چه؟! ما چهکار داریم ببینیم فلانی جذاب است یا نه؟ صدایش گیراست یا نه؟ به ما چه ربطی دارد؟
————————-
* چنچنه کردن = غذا خوردنهای کم اما چندباره در بین دو وعدۀ غذایی
@haerishirazi
به ما ربطی ندارد! (3).jpg
حجم:
1.02M
به ما ربطی ندارد!
فایل وضعیت
@haerishirazi
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
▫️تفاوت «عرفان» با «تصوّف» چیست؟
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حل مشکلات کودک را به خودش بسپارید🔸
آقای دکتر ایزدی که وزیر کشاورزی آقای بازرگان بود، میگفت: من در لندن بودم و از خیابان عبور میکردم. دیدم بچهای سوار سهچرخه بود و مادرش هم همراهش بود. ناگهان بچه در جوی آب یا در باغچۀ خیابان افتاد و سهچرخه هم رویش افتاد. حالا اگر ما در کشورمان و با فرهنگ خودمان بودیم، چه کار میکردیم؟ میگفتیم: عزیزم! وامصیبت! چطور شد؟ داد و بیداد میکردیم تا همه به کمکش بیایند. ایشان میگفت: من بر اساس فرهنگ اینجا رفتم که کمک کنم؛ اما با نگاه تند مادر مواجه شدم. مثل چوب خشک شدم؛ ولی نمیتوانستم این صحنۀ جالب را نگاه نکنم. کمی گذشت و مادر هیچ نگاهی نکرد و حرفی نزد و چیزی نگفت و اجازه داد که بچه بر خودش مسلط شود. وقتی که هیچ چیزی نگفت، یعنی اتفاقی نیفتاده و این میشود فرهنگ. فرهنگ از اینجا به دست میآید. تربیت از اینجا به دست میآید. ملتها از اینجا خراب میشوند و از اینجا درست میشوند. تپیدن و لرزیدن برای بچه، یعنی عالَم را عوضی به او نشان دادن؛ یعنی مشکل را بزرگ کردن و انسان را کوچک کردن.
📖 راه رشد، جلد چهار، صفحه ۱۶۷
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸حل مشکلات کودک را به خودش بسپارید🔸 آقای دکتر ایزدی که وزیر کشاورزی آقای
۰۹۰۳ وضعیت.jpg
حجم:
1.19M
حل مشکلات کودک را به خودش بسپارید
فایل وضعیت
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حکومت نسبت به کاهش ارزش پول، ضامن است🔸
وقتی بانک در توجیه بهره میگوید سپردۀ مردم پیش ما امانت است و باید به اندازۀ تورم به سپردهها سود بدهیم، این حرف باید در مورد اسکناسی هم که در دست مردم است و حكومت، ثبات آن را با دو امضاء ضمانت کرده زده شود. پس وقتی تنزل قیمت پیدا کرد، حکومت ضامن است!
حتی کشورهایی كه وضع اقتصادی خوبی ندارند، باید پول را میثاق بین خود و مردم بدانند؛ زیرا کاهش ارزش پول، اعتماد مردم به نظام را از بین میبرد. دولت با امضای پول، قدرت خرید آن را ضمانت میکند و به مردم اطمینان میدهد که اسکناس، حکم حوالۀ جنس دارد و مردم میتوانند دارایی و کار و تلاش خود را در آن ریخته، با قدرت خرید آن معاوضه کنند.
@haerishirazi
حکومت نسبت به کاهش ارزش پول، ضامن است.jpg
حجم:
1.07M
حکومت نسبت به کاهش ارزش پول، ضامن است
فایل وضعیت
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اجتناب از نگاه تکبعدی به توسعه🔸
میخواهند میزان مرغ و تخممرغ را توسعه بدهند؛ میآیند به آن هورمون تزریق میکنند تا تعداد بیشتر بشود. حالآنکه تخممرغ هورمونی دستگاههای بدنی انسان را تعطیل میکند.
بگوییم توسعه، ولو مضر به سلامتی؟! تخممرغ بیشتری تولید کنیم، حتی اگر مریضمان بکند؟! گاو بیشتری تولید کنیم، حتی اگر بیماری به ما بدهد؟!
هیچکس نیست که منکر توسعه باشد؛ طوری که امکان توسعه باشد و ما بگوییم نه! مسئله اینجاست که بعضی توسعه را مطلق معنا میکنند. توسعهٔ مطلق یعنی توسعهٔ اقتصادی ولو با تنزّل فرهنگی!
@haerishirazi