.
سه توییت قابل تأمل حمید رسایی درباره رأی نیاوردن کلیات #شفافیت_آرا /
پاسخ به توییتهای آقایان قالیباف، روح الامین و گنجی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
سخنرانی امشب حجت الاسلام حمید رسایی به مناسبت ایام الله دهه فجر / قم، بلو ار بسیج، سی متری هنرستان، مسجد سلمان فارسی، بعد از نماز مغرب و عشا با رعایت ضوابط بهداشتی
@rasaee
محمدرضای ملعون، نیست تا ببیند در جمهوری اسلامی و رژیم آخوندی! برخی از صبح تا شب، نسبت به قانون اساسی جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه آن فحاشی میکنند ولی به جای زندان و اخراج از کشور، یا در سیمای جمهوری اسلامی آنتن دارند یا در روزنامههای رسمی، عکس و تیتر برای توطئه!!!
تفاوتی با شاهزاده ندارند، فقط اون نکبت جلوی دوربین انگشت میکنه تو دماغش، والا اونم الان به جای فرار از کشور و عیاشی با پولی که پدر ملعونش از جیب ملت زد، کنار اینا بود!
واقعا اینم شد نظام؟!
#دهه_فجر_مبارک
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ وقتی بغض رئیس قوه قضائیه ترکید
در قوه قضاییه هزار کار انجام نشده داریم. سالهاست که مردم طعم عدالت قضایی را نچشیدهاند. عدالت قضایی از جمله بخشهای اصلی نظام اسلامی برای ایجاد امید در دل مردم است.
رییسی باید در قوه قضاییه بماند. ماندن در این جایگاه بر او واجب متعیّن و کوچ کردن به قوه دیگر نهایتا مستحب است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از نوای روضه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید|| معرفی کانون فرهنگی تبلیغی سفینة النجاة توسط حجج الاسلام و المسلمین نظری منفرد، حسینی قمی، رفیعی، سید حسین مومنی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اعزام سخنران و روضه خوان کاملا رایگان👇
#قم👇
@safineh_Qom
#تهران👇
@safineh_teh
#مشهد👇
@safineh_mashhad
#یزد👇
@safineh_yazd
#اصفهان👇
@safineh_es
┈┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
🍁کانون فرهنگی تبلیغی سفینة النجاة
(ستاد مردمی احیای روضه های خانگی)👇
╭┅─────────┅╮
▶️ @safineh_n ◀️
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۲۹ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 بودجه، قربانی دعوای انتخاباتی
🔹 گزارش ۹دی درباره ایرادات لایحه بودجه دولت و اصلاحیه کمیسیون تلفیق مجلس
🔻 هم گامی ۴۲ ساله مردم و انقلاب
🔹 پرونده ویژه ۹دی درباره پیوند میان انقلاب و مردم و بیان گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی
🔻 شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
🔹 چرا نمایندگان از «رای علنی» استقبال نمی کنند؟
🔸 علامه مصباح برای «گام دوم انقلاب» کادرسازی کرد
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
May 11
آقای دکتر ظریف متن قطعنامه ۲۲۳۱ را هم درست نخواندهاند!
امروز مصاحبه آقای دکتر ظریف با همشهری را میخواندم. ایشان مدعی شده است « در ۲۲۳۱هیچ تحریمی وجود ندارد، بلکه محدودیتهایی وجود دارد... دوستان ما که دوست دارند ما را به نخواندن برجام و ۲۲۳۱متهم کنند، بروند نگاه کنند.»
خب برای ارزیابی صحبت ایشان نکات زیر را مرور کنیم:
- در قطعنامه ۲۲۳۱ محدودیت تجارت تسلیحاتی برای ۵ سال قرارداده شد
- در قطعنامه ۲۲۳۱ محدودیت موشکی به مدت ۸ سال قرار داده شد.
اینها همان محدودیتهایی است که آقای ظریف پذیرفته است. اما تحریم در ۲۲۳۱ هست و قابل توجه هم هست.
به این آدرس بروید:
https://www.un.org/securitycouncil/content/2231/list
لیست ۲۲۳۱ در سایت سازمان ملل متحد است. در بخش توضیحاتش گفته است: «این لیست حاوی افراد و نهادهایی است که از کمیته ۱۷۳۷ بوده و البته ۳۶ مورد آن در ۲۲۳۱ حذف شده است و در حال حاضر ۲۳ فرد و ۶۱ نهاد در آن باقی ماندهاند.»
تحریمهایی که روی این لیست باید اعمال شود چیست؟ به این آدرس بروید:
https://www.un.org/securitycouncil/content/2231/assets-freeze
توضیح داده که بلوکه کردن داراییهای افراد و نهادهای ۲۲۳۱ برای هشت سال.
برای اطمینان قلبی هم سری به سایت FATF میزنیم. به آدرس زیر بروید:
https://www.fatf-gafi.org/media/fatf/documents/reports/Guidance-Countering-Proliferation-Financing.pdf
راهنمای مقابله با تامین مالی فعالیتهای اشاعهای در صفحه ۴ توضیح میدهد: «تحریم هدفمند مالی (TFS) بر روی تعدادی از افراد و نهادهای شناسایی شده در قطعنامه ۲۲۳۱ حفظ شده است.»
خلاصه آقای ظریف مطالعهتان را بالا ببرید.
✍ مسعود براتی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌حتما #ببینید
🔰 نظرات شخصیتهایی مثل رهبری و سید حسن نصرالله و زیباکلام و... پیرامون یک کتاب مهم
💠 پیشنهادی ویژه برای #دهه_فجر
♨️ باتوجه به ضرورت تبیین دستآوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، جهت تقویت روحیه خودباوری و افزایش امید در میان مردم اندیشکده راهبری سعداء، کتاب « #صعود_چهل_ساله » را تدوین کرده است.
🔷 از ویژگیهای بارز این پژوهش، مقایسه وضعیت کشور با دوران قبل از انقلاب و سایر کشورها، با استفاده از #اسناد_بینالمللی میباشد.
🔸 حجتالاسلام سیدمصطفی #خامنهای درباره کتاب «صعود 40 ساله» فرمودند: «قلب آقا را شاد کردید و نظر بر این است که تمام کشور پایکار شما بیایند که این دستاوردها به گوش همه برسد».
🔴 با توجه به فرا رسیدن ایامالله دهه فجر اندیشکده سعداء قصد دارد این کتاب را با 40 درصد #تخفیف به قیمت 33000 تومان جهت توزیع در اختیار نهاد و ارگانها قرار دهد.
🔻 زمان ثبت سفارش: اول تا هفتم بهمنماه۹۹
🔻 زمان تحویل سفارش: ۱۲ تا ۱۵ بهمن ماه۹۹
☎️ شماره تماس جهت هماهنگی: 09356350723
#سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گفتگو دو سال قبل حمید رسایی با خبرگزاری بیان گلپایگان:
عدم شفافیت منافق پرور است/ نماینده ای که شفافیت ندارد صلاحیت بودن در مجلس را ندارد/ کسانی که تن به شفافیت نمیدهند در بزنگاهها، انقلاب را زمین میزنند.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
🔹 چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمیکنند؟
♻️ شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
▫️قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در هفته گذشته، طرح «شفافیت آرای نمایندگان» در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت. دو فوریت این طرح ۱۶۸ رأی را به دست آورد اما ۲۴ ساعت بعد، در زمان تصویب کلیاتش ۱۷ رأی از آن کاسته شد و نتوانست دو سوم آرا را برای تغییر آییننامه داخلی به دست بیاورد!
پیش از این در مجلس دهم هم موضوع «شفافیت آرای نمایندگان» در دستور قرار گرفت و با وضع فجیعتری مواجه شد و در حالی که طرح آن را ۱۹۰ نماینده امضا کرده بودند، در جریان بررسی فوریت، از ۱۹۴ رأی مأخوذه، فقط ۵۹ رای موافق داشت یعنی ۱۳۱ نماینده به طرحی که امضا کرده بودند، رای ندادند!
در مجلس دهم یکبار در جریان طرح سئوال از رییس جمهور، ۲۲ تن از نمایندگان مطابق آییننامه داخلی مجلس، درخواست «رایگیری علنی و با برگه» داشتند که با استقبال کلیت مجلس اصلاحطلب مواجه نشد و رأی نیاورد. در مجلس نهم نیز به هنگام بررسی طرحی که به برجام مرتبط بود نیز بنده و تعدادی از همکاران، درخواست «رأی علنی» کردیم اما با استقبال مجلس با اکثریت اصولگرا مواجه نشد!
اما چرا ؟ سئوال بسیاری از مردم این است که مجلس اصلاحطلب باشد یا اصولگرا چرا نمایندگان آنها از «شفافیت» استقبال نمیکنند و حاضر نیستند آرایشان «علنی» شود؟ اگر به دلایل مخالفان علنی شدن و شفافیت آرای نمایندگان مراجعه کنید، عمدتا از زبان آنها دو دلیل مهم بیشتر شنیده نمیشود اما واقعیت این است که در دل «برخی از نمایندگان» دلیل سومی هم وجود دارد:
🔸۱. یکی از دلایل این است که شفافیت آرای نمایندگان، منافقپرور است، نماینده را دو شخصیتی میکند! باعث میشود تا در مواقعی، نماینده برای جلب نظر برخی افراد یا کانونهای قدرت و ثروت، مطابق میل آنها رأی دهد و رای کارشناسیاش را به صندوق نیندازد.
🔸۲. دلیل مهم دیگر این است که شفافیت آرای نمایندگان، سبب اعمال فشار به نماینده میشود. این فشار میتواند توسط دولت به دلیل مخالفت با سیاستهای او و با اخلال در روند پروژهها و تخصیص بودجه به حوزه انتخابیه نماینده اعمال شود و یا از جانب گروههای بیرونی مجلس و با تهییج افکار عمومی و توسط فضای مجازی صورت بگیرد.
🔸۳. متاسفانه دلیل سومی هم که در دل برخی نمایندگان وجود دارد و سبب عدم استقبال از شفافیت آرا میشود، چشم طمع داشتن آنها به آرای مردم در انتخاباتهای بعدی است، خصلتی که بر خلاف قسمی است که در ابتدای نمایندگی به قرآن مجید یاد میکنند.
بگذارید به خاطره تلخی که در روز تصويب ۲۰ دقيقهای طرح مرتبط با برجام، با آن مواجه شدم اشاره کنم. آن روز مطابق با آییننامه داخلی مجلس، بنده پیشنهاد رأیگیری علنی را ارائه دادم و تعدادی از همکاران امضا کردند اما برخی نمایندگان ابراز میکردند که مخالف برجام هستند اما در قالب رأی علنی، نمیتوانند رأی مخالف بدهند! این دوستان میگفتند انتخابات نزدیک است و در حوزه انتخابیه ما به دلیل تبلیغات و فضاسازی دولت، بخشی از مردم به برجام باور دارند و ما نمیخواهیم این افراد در حوزه انتخابیه، متوجه رأی مخالف ما به برجام شوند!
همین نکته باعث شده بود تا برخی نمایندگان انقلابی هم با رأی علنی مخالفت کنند و به همین دلیل هم پیشنهاد رای علنی به طرح مرتبط با برجام، حد نصاب را نیاورد و در رأیگیری غیرعلنی هم طرح مرتبط با برجام، آرای اکثریت مجلس را به دست آورد و فقط حدود ۹۰ نماینده مخالف داشت. البته حالا که گافهای برجام مشخص شده و مردم امیدی به آن ندارند، بیش از ۲۰۰ نماینده آن روز، ادعای مخالفت با آن را میکنند!
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4457
🔹 چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمیکنند؟
♻️ شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
▫️قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اما پاسخ به این اشکالات و دلایل مخالفت با شفافیت آرا چیست؟
🔸۱. بر خلاف نظر این عده که معتقدند شفافیت، نفاقپرور است و سبب دوشخصیتی شدن نمایندگان میشود، معتقدم که اتفاقا عدم شفافیت، بیشتر سبب نفاق و دوشخصیتی شدن نماینده میشود. وقتی آرای نمایندگان مبهم بود و شخصیت یک نماینده از استحکام برخوردار نبود، طبعا وقتی در برابر موافقان یک موضوع قرار گرفت، خود را موافق آن و وقتی در برابر مخالفان آن موضوع قرار گرفت، خود را مخالف آن معرفی خواهد کرد.
حتی به جرآت میتوان گفت که شفافیت آرای نمایندگان، باعث شفافیت نمایندگان و پاسخگویی آنها خواهد شد و این دقیقا نقطه درمانی برای جلوگیری از نفاق و تزلزل شخصیت یک فرد است.
🔸۲. در پاسخ به دلیل دوم هم باید گفت که وقتی ما پذیرفتیم، نمایندهای تحت تأثير فشارهای دولت یا فشار گروههای مجازی و سازمان یافته، تغییر رأی میدهد، قطعا چنین فردی در خفا و با اعمال فشار کمتر تغییر رأی خواهد داد. وقتی ممکن است با «وعید» عدهای، نمایندهای رأیش تغییر کند، چرا با «وعده» دولتیها و کانونهای قدرت و ثروت، امکان تغییر نظرش نباشد!
اساسا فردی که تا این حد فشارپذیر است یا به طمع آرای مردم برای انتخاباتهای بعدی، از شفافیت فرار میکند، صلاحیت نمایندگی مردم را دارد؟ شایستگی تکیه بر کرسی مهم و حساس نمایندگی را دارد؟
چرا باید با عدم شفافیت، راه پیشرفت چنین کسانی را هموار کنیم؟ کسی که نمیتواند از نظرات خودش دفاع کند و پرداخت هزینههای آن برایش دشوار است قطعا در بزنگاهها بار انقلاب را به زمین خواهد گذاشت و نمیتواند نماینده مردم باشد.
قطعا شفافیت آرای نمایندگان به سلامت مجلس و سلامت رفتاری نمایندگان کمک خواهد کرد و در مجموع، منافع و فوائد شفافیت آرا قطعا بیش از مخفی بودن آرای نمایندگان است. اکنون مجلس یازدهم باید برای جبران آنچه اتفاق افتاده تلاش کند.
نمایندگان مجلس یازدهم از یاد نبرند که با شعار و وعده شفافیت به مجلس راه یافتهاند. از یاد نبرند که اکثر آنها در مجلس قبل، منتقد عدم تصویب شفافیت آرای نمایندگان بودند.
مردم هم اما در این خصوص وظایفی برعهده دارند. واقعیت این است که برای تحقق شفافیت و مجلس شیشهای، یکی از فاکتورهای مهم ایام انتخابات، در کنار سلامت، تخصص و تواناییها، سابقه شفافیت در زندگی اجتماعی و سیاسی کاندیاها باید در نظر گرفته شود و نه صرفا شنیدن شعار شفافیت آن هم در تبلیغات انتخاباتی از زبان کاندیداهای و جریانات حزبی و سیاسی.
مردم باید افرادی را انتخاب کنند که زندگی، عملکرد و موضعگیری آنها تا قبل از ورود به مجلس شفاف بوده باشد تا در مجلس هم شفافیت محقق شود.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4456
♻️ مشاور هم مشاورهای جدید!
مهدی محمدی (مشاور راهبردی رییس مجلس) درباره سفر رییس مجلس به روسیه و ارسال پیام رهبر انقلاب نوشته است:
«آقای قالیباف در سفر به روسیه حامل پیام مکتوب مهم، تاریخی و دوران ساز رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه است. این #نخستین_بار در تاریخ روابط دوجانبه است که رهبر معظم انقلاب متنی مکتوب و رسمی حاوی نکات راهبردی تقریبا بی سابقه برای آقای پوتین ارسال میکنند.
تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است....»
پ ن: واقعا باید گفت مشاور هم مشاورهای جدید! چرا که ارسال پیام توسط رهبر انقلاب برای مسئولان کشورهای دیگر و بالعکس، امری رایج در دیپلماسی است. در خصوص پیام به پوتین نیز تاکنون شخصیتهای مختلفی از جمله دکتر جلیلی و دکتر ولایتی حامل پیام بودهاند. با این وجود برخی اطرافیان آقای قالیباف با بزرگنمایی این موضوع و حاشیهسازی اطراف ارسال پیام رهبر انقلاب توسط وی، تلاش کردند تا اندوخته سیاسی جمع کنند که با انجام نشدن این دیدار در سفر رییس مجلس، حالا تبدیل به بگو مگوی سیاسی شده.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پاسخ توییتری حمید رسایی به توییت یک دورقاب چین:
ولی باید غصه منافع کشور و عزت مردم را خورد وقتی دعوای #بادمجان_دورقاب_چینها بالا میگیرد خصوصا آنجا که یک بادمجان دورقاب چین رییس مجلس قبل، نگران رفتار بادمجان دورقاب چینهای رییس مجلس فعلی میشود.
چقدر حال بهم زنید #شما_اصولگراها ی منفعتطلب!
🔺اینجا را هم ببینید🔻
eitaa.com/rasaee/4458
♻️ آیا انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط رئیس مجلس حاوی نکته مهمی است؟
🔹در دنیای سیاست رد و بدل کردن نامه، پیامها و حتی پیشنهادات بین سران حکومتها امری نرمال و طبیعی است. تا جایی که بارها سران کشورهای مختلف به صورت رسمی و علنی و حتی غیرعلنی مبادرت به ارسال پیام برای رهبرانقلاب داشته و بالعکس، رهبرانقلاب نیز اقدام به چنین امر مرسومی کردهاند.
🔹این انتقال پیامها توسط روسای مجلس پیشین و مشاوران و دیگر مقامات رسمی کشور انجام شده است. در همه این موارد بیشتر از اینکه چه کسی پیغام را به مخاطب منتقل کند مساله چیستی پیام و نویسنده آن است که مورد توجه تحلیلگران بینالمللی قرار میگیرد. اما اخیرا این اتفاق در ایران به مناقشات سیاسی آلوده شده است.
🔹سفر قالیباف به مسکو و انتقال پیام رهبرانقلاب به پوتین در حاشیه این سفر و سپس لغو دیدار مستقیم وی با پوتین به دلیل پروتکلهای بهداشتی کاخ کرملین از سوی منتقدین رئیس مجلس مورد تمسخر قرار گرفته و از سوی دیگر توسط تیم مشاوران و نزدیکان قالیباف به مانوری برای کسب اعتبار سیاسی تبدیل شده است.
🔹به عنوان مثال احدیان از حامیان برجام و مشاوران رسانهای قالیباف در توییتی نوشته : «تخریبگران میخواهند این نکته که رهبرانقلاب تاکید داشتند در این مقطع مهم، پیام تاریخی خود را فقط از طریق آقای قالیباف منتقل کنند، به حاشیه برانند!»
🔹این اغراقگویی با هشتگ #معتمدنظام به گونهای است که گویا اگر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نبود رهبرانقلاب هیچ فردی را برای انتقال پیام به مسکو نداشته و شخص ایشان از محتوای پیام مهمتر بوده است!
🔹 در ادامه این اغراقگویی مهدی محمدی مشاور رئیس مجلس مدعی شده که انتقال پیام توسط قالیباف همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است. او نوشته است: «تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است.»
🔹نکته دیگر اینکه مشخص نیست چرا نزدیکان قالیباف به خود اجازه میدهند برای کسب وجهه سیاسی برای رئیس مجلس اخبار مهم، راهبردی و حاوی پیامهای بینالمللی را به بازی سیاسی تقلیل دهند.
🔹به عنوان نمونه معلوم نیست چرا آقای توانگر که یکی از نمایندگان لیست قالیباف و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس است باید منبع اخبار سفر قالیباف به روسیه باشد. یا اساسا چرا قبل از تایید رسمی دیدار و هماهنگیهای لازم این اتفاق رسانهای شده است؟
🔹حتی مشخص نیست چرا وجود پیام مهم رهبرانقلاب که از طریق رئیس مجلس باید به دست رئیس جمهور روسیه برسد از هفتهها قبل در محافل و کانالهای تلگرامی سیاسی و مشکوک و نزدیک به یک جریان خاص سیاسی رسانهای شده است.
🔹ایران در عالیترین سطح بارها پیامهای مختلف دریافت و ارسال کرده است، اگر قرار بود که هر بار چنین حاشیههایی توسط انتقالدهندگان و دریافت کنندگان پیام بوجود بیاید بسیاری از تحولات دیپلماتیک کشور نه تنها به بازیهای سیاسی آلوده میشد که از اعتبار پیامها نیز میکاست.
🔹به نظر میرسد رئیس مجلس باید در مقابل چنین حاشیهسازیهایی بایستد و مانع از تکرار این اشتباهات و کسب اندوخته سیاسی از موقعیتهای مهم بینالمللی شود.
✍ رجانیوز
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از جواد جاویدنیا
⭕️ واردات واکسن آسترازنکا انگلیسی با دورزدن دستورات صریح رهبری
🔹وزارت بهداشت رسما واردات واکسن انگلیسی سوئدی استرازنکا را البته به نام سوئدی تایید میکند. حال آنکه ماهیت انگلیسی این واکسن علاوه بر بسیاری سایتهای فارسی، حتی در BBC و رادیوفردا مشخص است.
🔸سفارت انگلیس با توهین به مقام معظم رهبری این خبر را تایید میکند و سایت ایراناینترنشنال سعودی با خوشحالی خاصی از دهنکجی مسئولان به اوامر رهبری این خبر را پوشش میدهد.
🔹بعیدینژاد برجامی، سفیر ایران در انگلستان واردات از انگلیس را تکذیب میکند.
🔸 این در حال است که ده روز پیش رادیو فردا هم صراحتا از احتمال واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی از مبدا سایر کشورها یعنی دورزدن دستورات رهبری صحبت کرده است.
🔹 #آسترازنکا توسط آکسفورد (دانشگاه انگلیس)، با حمایت مالی یک میلیارد دلاری دولت ایالات متحده و بریتانیا طراحی و توسط کمپانی انگلیسی آسترازنکا مستقر در کمبریج انگلستان در حال تولید است "واکسن سوئدی آسترازنکا" نامیدند. در حالی که آسترازنکا در همه جای جهان به عنوان یک کمپانی انگلیسی شناخته میشود و صرفاً تعدادی مرکز تحقیقاتی در سوئد به علت ادغام با کمپانی «Astra AB» دارد.
🔸وقاحت امروزه به جایی رسیدهاست در روز روشن خلاف دستور صریح رهبری عمل میشود و نهتنها صدایی از کسی بلند نمیشود بلکه خبرگزاریهای رسمی و صداوسیما بدون هیچ توجهی اخبار آن را پوشش میدهند.
#هتک_حریم_ولایت
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
شکایت دوباره حسن روحانی از حمید رسایی به دلیل تیتر هفتهنامه ۹ دی
@rasaee
🔺یادداشت ۹دی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
♻️ شکایت دوباره روحانی از ۹دی به دلیل یادآوری قانون!
🔰 9دی- باز هم دولت روحانی از هفته نامه ۹دی شکایت کرد. این بار اما بهانه تیتر «حبس در انتظار روحانی» بود که برای یادداشت تحلیلی در توضیح مصوبه هستهای مجلس برای الزام دولت به اقدام راهبردی جهت لغو تحریمها انتخاب شده بود.
در آن یادداشت بر اساس مفاد مصوبه مجلس، بیان شده بود که اگر دولت در مدت تعیین شده در برابر عدم اقدام غربیها اقدامی نکند، طبق بند نهم این قانون، مسبب آن باید به مجازات حبس از دو تا بیست و پنج سال محکوم شود.
اما گویا دولت از بیان مُر قانون خوشش نیامده و از بابت یادآوری آن از ۹دی شکایت کرده که البته به دلیل مستند بودن یادداشت مذکور، این شکایت هم راه به جایی نمیبرد.
در همین رابطه حمید رسایی، مدیر مسئول ۹دی، هفته گذشته با اعلام خبر شکایت جدید روحانی در توئیتی نوشت:
«دهه فجر مبارک؛ این روزها باز هم آقای روحانی از بنده به دلیل تیتر ۹دی شکایت کرده و برای بازپرسی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شدم. یکی از شعارهای انقلاب۵۷ آزادی بود، قطعا آن روز منظور از شعار آزادی، وجود آزادی بیان برای نقد مسئولان در قدرت بود والا ولنگاری که همان روز آزاد بود.
من نه شکایت آقای روحانی را خلاف آزادی بیان میدانم و نه احضار توسط دادگاه ویژه روحانیت را بلکه همه اینها را مسیری بدیهی در روند تحقق آزادی، حقوق افراد و اجرای قانون میبینم. فقط مشکلم ادعای دروغ جناب روحانی است که مدعی است: اگر کسی نقد کرد، دولت به او کاری ندارد و اگر هم دولت شکایتی از کسی داشته باشد، رسیدگی نمیشود.
شکایت دولت از تیتر برگرفته از متن قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمهاست. مطابق بند۹ قانون، مسئولان دولتی (مسئول اصلی مربوطه آقای روحانی است) درصورت امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به ۲ تا ۲۵ سال حبس محکوم میشود. روحانی آن ایام از عدم اجرای این قانون سخن میگفت و ما تنها قانون را به ایشان یادآوری کردیم.»
🔺یادداشتی که روحانی به دلیل انتشار آن شکایت کرده را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
.
♻️ ای کاش از امام خمینی درست درس میگرفتید
آقای آذری جهرمی! طبیعی است که سن شما اقتضا نکند تا از این جملات امام خمینی(ره) اطلاع داشته باشید و درس بگیرید که فرمودند: "خط این بود كه اصلا آمریكا منسی (فراموش) بشود. یك دسته شوروی را طرح میكردند تا امریكا منسی بشود." و الا این چنین گاف نمی دادید.
البته تقصیر بزرگترهایی است که این حرف را در دهن شما گذاشتند تا یک روز پس از ارسال پیام معنیدار رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه، این طعنه را بزنید!
بگذریم جوان! حالا وسط این همه حرف جدی، این شوخی زشت چه بود که در جمله آخر کردید! واقعا فکر میکنید، دولت حسن روحانی، دولت کوخنشینهاست و به آنها تکیه دارد؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ پاسخ حمید رسایی به طعنه حسام الدین آشنا در توییتر
🔺عضو صفحه جدید توییتر ما شوید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
دومین صفحه توییتر رسایی با 48k توسط توییتر مسدود شد.
هدایت شده از پایگاه بسیج شهید حسینخانی
گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
با سخنرانی : حجت الاسلام و المسلمین
حمید رسایی
سه شنبه ۲۱ بهمن ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء
مسجد جامع المهدی (عج)
پایگاه شهید حسینخانی
🆔 @shahid_hosseinkhani_311
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب علوی! گربه فتوا سرش نمیشه پس بر آن حرجی نیست ولی جمهوری اسلامی هر چند در نقشه شبیه گربه است ولی به فتوای رهبرش پایبند است و حرف غیرمنطقی شما فقط بهانه به دست دشمنان میدهد.
مضافا وقتی دولت شما هفت سال است که کمترین فعالیت هستهای را متوقف کرده، ساخت #بمب_اتم پیشکش، لطفا ما را نخندانید.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا کلاهمان را قاضی کنیم، کدام ادبیات و چه نوع مواجهی با شیطان بزرگ، عزت ملی را به دنبال دارد و سبب عقب نشینی آنها از فشار بیشتر میشود؟!
سخنان رهبر معظم انقلاب، همانقدر که برای آمریکاییها پیام داشت، برای مسئولان فشارپذیر، واداده و غربزده داخلی هم پیام داشت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از کانون تربیتی سلمان فارسی
رسایی 16 بهمن.mp3
32.75M
🇮🇷🌸🇮🇷جشن بزرگ انقلاب🇮🇷🌸🇮🇷
🔊 حجت الاسلام و المسلمین #رسایی
👈 نماینده مردم تهران در در دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی
📆 16 بهمن 1399
🕌 مسجد سلمان فارسی قم
🆔 @kanoon_salman
.
بررسی ادعای آقای دعایی درباره نامه آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
♻️ آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
🔸 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و پس از ارتحال عالم مجاهد، آیت الله مصباح یزدی(ره) با اینکه از سوی امام خامنهای در پیامی که صادر کردند و نماز متفاوتی که بر پیگر این عالم مجاهد خواندند، از سوی برخی افراد اما برخوردهای نامناسبی با این شخصیت تاریخ انقلاب شد.
بعد از اتهامات ناروا و بی سابقهای که آقای احمد توکلی بر اساس گمانهها و احتمالات – که بعدا کذب بودنش مشخص شد – نسبت به آیت الله مصباح روا داشت، آقای دعایی در گفتگویی اینترنتی، ادعای جدید دیگری را مطرح کرد که از ایشان انتظار دقت بیشتری میرفت، خصوصا که آقای دعایی همواره در برابر تهاجم به آیت الله مصباح، از سوابق مبارزاتی ایشان سخن گفتهاند.
آقای دعایی در این برنامه اینترنتی میگوید:
«این ایام من نجف بودم آقای مصباح نامهای را (درباره شریعتی) برای امام نوشتند و این نگرانی خودشان را از موج جدید و نگرانی دیگرشان را از تصمیمی که گرفته شده و در مدرسه (حقانی) اینطوری عمل شده برای امام گزارش کردند. من نامه را محضر حضرت امام بردم و به ایشان عرض کردم که آقای مصباح منتظر پاسخ هستند. امام آهی کشیدند و فرمودند که این بزرگواران به عالم و آدم شک دارند. من در آینده پاسخی را خواهم داد.
امام سخنرانی کردند و سخنرانی تاثیرگذاری هم بود و دو طیف را نصیحت کردند طیف دانشگاهی و طیف حوزوی؛ از هر دو طیف خواستند که اینها با هم متحد شوند و ابراز نگرانی کردند از تخطئههایی که حوزه، علیه دانشگاه دارد و دانشگاه، علیه روحانیت دارد و حتی یک تعبیری داشتند که اگر تحولی صورت بگیرد و ما بخواهیم که نظامی را اداره کنیم، ناگزیر هستیم از اینکه از تحصیل کردههای دانشگاهی استفاده کنیم. اگر خاطرتان باشد تعبیر امام بود. این سخنرانی در حقیقت پاسخ آقای مصباح هم بود و البته تعبّد آقای مصباح هم جالب هست یعنی بعد از این سخنرانی، آقای مصباح علناً علیه آقای شریعتی هیچ جا صحبت نکردند.»
ظاهرا آقای دعایی به دلایلی از جمله عارض شدن نسیان و فراموشی، دچار خلط مبحث شده اند و اظهارات ایشان با واقعیتهای بیرونی تطبیق ندارد. چرا که:
اولا تا قبل از این اظهارات، هیچ کس (حتی شخص آقای دعایی) از چنین نامهای سخن نگفتهاند. با اینکه موضوع نظرات شریعتی و مخالفتهای آیت الله مصباح با نظرات وی، همواره از جمله مباحثی بوده که در طول 42 سال گذشته درباره آن بارها و از سوی افراد مختلف، سخن گفته شده است. پس در باره چنین نامهای تاکنون نه آیتالله مصباح یزدی و نه موافقین یا مخالفین ایشان و طرفداران شریعتی، سخن نگفتهاند.
ثانیا با مروری بر واقعیات تاریخی، به نظر میآید آقای دعایی دچار خلط واقعیات تاریخی شدهاند. چرا که سخنرانی امام خمینی - که آقای دعایی نشانه هایی از محتوای آن داده اند - پس از درگذشت آقا مصطفی و مربوط به تاریخ 10 آبان 56 است که موضوع آن، خدمات روحانیت به اسلام و تشیع و تقریبا سه چهارم محتوای آن، پاسخ حضرت امام به شبهات دکتر شریعتی بدون ذکر نام او درباره اتهام همکاری روحانیت با سلاطین است که ایشان از علمای دوره صفویه تا میرزای شیرازی تا مرحوم مدرس مثال میآورند و درباره خطر اسلام منهای روحانیت هشدار میدهند و در پایان، دو طیف دانشگاهی و حوزوی را از ادامه اختلافات برحذر میدارند و به طیف روحانیت هم میفرمایند که اگر در ایران اتفاقی بیفتد ما باید از همین قشر دانشگاهی برای اداره کشور استفاده کنیم.
emam.com/posts/view/879
جالب آن که یک ماه قبل از این سخنرانی، یعنی 5 مهرماه همان سال هم امام در یک سخنرانی دیگر درباره برداشتهای غلط از اسلام که توسط برخی نویسندگان ترویج میشود "تمام معنویات را به مادیات بر میگردانند" مفصل صحبت میکنند.
emam.com/posts/view/876
بنا بر نقل آقای دعایی، اگر این سخنرانی امام (ره) در آبان ماه، واکنشی به نامه آیت الله مصباح یزدی بوده است و ایشان با خواندن نامه آقای مصباح، سری تکان دادهاند و آهی کشیدهاند و گفتهاند که این آقایان به عالم و آدم بدبین هستند، پس چرا سه چهارم سخنرانی شخص حضرت امام در پاسخ به شبهات مطرح شده توسط شریعتی است؟! کافی است شما متن این سخنرانی را مطالعه کنید، آن وقت تصدیق خواهید کرد که بخش معظمی از آن، پاسخ به شبهاتی است که شریعتی در باره ارتباط علما با دربار شاهان زمان خود داشته است. یعنی امام خمینی(ره) خود به عالم و آدم بدبین بودهاند؟! یا آقای دعایی مباحث را خلط کردهاند!
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4474
.
بررسی ادعای آقای دعایی درباره نامه آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
♻️ آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: معتقدم آقای دعایی دچار خلط مبحث شده چرا که مطابق مستندات تاریخی، پس از مرگ مشکوک دکتر شریعتی و مباحثی که پیرامون نظرات وی بویژه درنقد علمای تاریخی مثل مرحوم علامه مجلسی و... درآن ایام طرح شد، شهید مطهری(ره) نامهای در نقد افکار شریعتی به امام خمینی نوشتند و در آن، دقیقا به تفکرات انحرافی شریعتی درباره روحانیت اشاره کردند:
«کوچکترین گناه این مرد (شریعتی) بدنام کردن روحانیت است. او همکاری روحانیت با دستگاههای ظلم و زور علیه توده مردم را بصورت یک اصل کلی اجتماعی درآورد و مدعی شد ملک و مالک و ملا و به تعبیر دیگر، تبغ و طلا و تسبیح همیشه درکنار هم بوده و یک مقصد داشتهاند. این اصل معروف مارکس را که دین و دولت و سرمایه، سه عامل همکار برضد خلقند و سه عامل از خود بیگانگی بشرند، به صد زبان پیاده کرد، منتها بجای دین، روحانیت را گذاشت؛ نتیجهاش این شد که جوان امروز به اهل علم به چشم بدتری از افسران امنیتی نگاه میکند.»
mortezamotahari.com/Forum/default.aspx?g=posts&m=5739
باتوجه به اینکه شهید مطهری در این نامه از صحبتهای مراسم چهلم شریعتی انتقاد کرده و در پایان نامه هم نوشته «خدمت آقازادگان عظام دامت برکاتهم، عرض سلام این بنده را ابلاغ فرمایید» میتوان حدس زد این نامه در بازه زمانی تیر تا آبان ماه 56 نوشته شده است.
دراصل وجود نامه شهید مطهری تردیدی نیست و انتشارات صدرا سالها قبل آن را منتشر کرده. اگر بر فرض صحت ادعای آقای دعایی، نامهای هم ازطرف آیت الله مصباح وجود داشته باشد، احتمالا بعد از نامه شهید مطهری بوده است. اما ابهام در باره انتساب جملهای است که آقای دعایی به امام خمینی نسبت دادهاند که امام پس از دریافت نامه (چه نامه شهید مطهری که وجودش قطعی است و چه نامه آیت الله مصباح که ادعا میشود و چه با فرض وجود هردو نامه) بگویند «این بزرگواران به عالم و آدم شک دارند» و سپس خودشان دو سخنرانی با فاصله یک ماه ایراد کنند و عین انتقادات آنها را مفصلا تایید کند و در پایان هم به طرفین توصیه کند که اختلافات را کاهش دهند؟!
همانطور که آقای دعایی ذکر کرده، پس از این توصیه حضرت امام بود که آیتالله مصباح یزدی، درسهای نقد شریعتی را تعطیل و شهید مطهری هم در آذر ماه، بیانیه مشترکی با بازرگان در تایید نیت شریعتی و لزوم نقد و بررسی اشتباهات او صادر کردند. که فصلالخطاب اختلافات باشد.
همه میدانند که شهید مطهری در کنار چندتن دیگر از روحانیون نهضت، مثل آیتالله ربانی شیرازی و آیتالله مصباح یزدی، جزو معدود روحانیون مبارز شاگرد امام بودند که مجاهدین خلق و شریعتی را تایید نکردند و همیشه درباره تفکرات انحرافی و التقاطی آنها هشدار دادند و شهید مطهری دربخشی از آن نامه مفصلش به امام درباره مجاهدین خلق هم هشدار داده و آنها را "منافقین خلق" نامیده است.
اما متاسفانه این دقت نظر درمثل آقای دعایی نبود و ایشان در کارنامه خود،
به خاطر علاقه و حمایت از سازمان مجاهدین خلق، حتی سابقه قهر از امام را دارد تا جایی که در کتاب خاطراتش می نویسد: «هنگامی که بدن بدیع زادگان را زیر شکنجه اطو کشیده و نخاع او را سوزاندند و او را شهید کردند، برای مبارزین آن زمان، دوره بسیار وحشتناکی پیش آمده بود. سازمان (مجاهدین) از من خواست تا نزد امام بروم و نامه یا حکمی در محکوم کردن جنایت های رژیم علیه این گروه بگیرم.
من یک شب نزد امام رفتم و حدود یک ساعت با شور و هیجان صحبت کردم و در نهایت بغض گلویم را گرفت و پنج دقیقه با صدای بلند گریه کردم و نتوانستم جلوی خودم را بگیرم. سپس از امام درخواست کردم تا تفقدی کنند. گفتم: ما شما را عنصری مسئولیتپذیر میدانیم، الان جوانهای ما را به جرم مسلمان بودن و فعالیت مذهبی کردن به این نحو شکنجه میکنند و میکشند و شما حاضر نیستید سخنی بگویید؟!
امام فرمودند: من به اسم حاضر نیستم از هیچ کس نام ببرم و بصورت کلی، شکنجه ها و بیدادگری های رژیم شاه را محکوم میکنم. وقتی من این روحیه و این مقاومت آهنین امام را دیدم، بریدم و دو تا سه ماه قهر کردم. حتی آن مرحمتی را که ماهانه میدادند، نگرفتم. البته بعد از سه ماه، خدمتشان رفتم و عذرخواهی کردم و امام هم با بزرگواری پذیرفتند. تا این که خودم در درون سازمان به این نتیجه رسیدم که اینها نسبت به مسائل و مبانی مذهبی، آن پایبندی و اعتقاد اولیه را که ابراز میکردند، ندارند. در نتیجه از سازمان بریدم و اعلام کردم و رسما به آنها گفتم که من عضو نیستم و عضویتم را رسما پس گرفتم و دیگر هم عضو سازمان نشدم.»
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4473
هدایت شده از s.bagheri
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت چهلمین روز ارتحال آیتالله مصباح یزدی، برگزار میکند:
💠 بررسی ابعاد مختلف زندگی مصباح انقلاب
👤باحضور:
حجت الاسلام و المسلمین حمید رسایی
دکتر محمد ناصر سقای بیریا
دکتر محمد جواد نوروزی
📆 شنبه ۲۵ بهمن
⏰ ساعت ۱۶
🔸مراسم در بستر اسکای روم برگزار میگردد.
🌐 skyroom.online/ch/basijsbu/mesbah
✳️ @BasijSBU