.
♻️ اگه جای هنرمند زندان نیست! پس کجاست؟
🔰 جای هنرمند در جشن تولد 93 سالگی ملکه در سفارت انگلیس است، آن هم با پرداخت 2500 پوندِ ناقابل؟!
🔻 چرا؟!
چون سفیر انگلیس گفته نمیتواند از مالیات مردم انگلیس، هزینه این جشن تولد را پرداخت کند، لذا میهمانان و شرکت کنندگان باید نفری 2500 پوند برای حضور در این میهمانی پرداخت کنند!
خلاصه جای هنرمند زندان نیست! جای هنرمند غش کردن در آغوش ملکه انگلیس و مزدوری و پادویی برای سربازان اوست؟!
خانه سینما، اگر نمیتوانی حدود و ثغور رفتارهای برخی هنرمندان را کنترل کنی؛ لاجرم باید آنان را پشت میلههای زندان ملاقات کنی، پس بیخود جوسازی نکن.
✍️ سید احمد رضوی
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تصویر منتشر شده از وضعیت زندانیان یمنی در زندانهای آل سقوط!
🔹غربی که همیشه در برابر جنايات اردن و بحرين و آل سعود لال بودند و همیشه پیگیر اغتشاشات برهنگی در ایران!
اما مولوی عبدالحمید چرا ساکت است؟ آیا از این مسلمانان نباید دفاع کرد؟ آیا این خونها به اندازه یک جمله ارزش ندارند؟ راستی چرا یکبار علیه جنایات آل سقوط حرفی نزده؟! دلیل روشن است: جیب باز دهان را میبندد.
#حقوق_بی_بشر
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
21.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای رییسی! اینا کپی شما هستند یا روحانی؟!
انتقاد صریح و شنیدنی حمید رسایی از رییس جمهور به دلیل عدم تغییر دبیران سه شورای عالی کشور باقیمانده از دولت حسن روحانی!
#شورای_عالی_امنیت_ملی
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
#شورای_عالی_فضای_مجازی
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ اینترنشنال رسما مخاطبش را درازگوش فرض کرده!
ادعای اینکه بانکهای ایران به دلیل خرید ارز و طلا با کمبود اسکناس مواجه شده است، همانقدر مسخره است که کسی در حالی که جیبهایش خالی و حساب بانکیاش پر از پول است، ادعا کند هیچ پولی ندارد!
بدیهی است که خریدار طلا و ارز، بابت آن یا کارت بانکی میکشد یا به ادعای این دروغگوها پول نقدی که از بانک خارج کرده را خواهد پرداخت، فروشنده هم آن را مجددا به سیستم بانکی برمیگرداند. بنابر این چطور ممکن است که بانکها از اسکناس خالی میشود.
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
⚠️ مثلت شروع آشوب + عناصر نفوذی
هروقت به تصاویر اغتشاشات و عکس شهدای این چند ماه نگاه کردید این سه چهره را به خاطر بیاورید و از مسئولان قضایی سؤال کنید که در برخورد با آنها چه کرده است؟
🔺 نیلوفر حامدی، خبرنگار شرق که خبر مهسا امینی را به ایران اینترنشنال داد تا مردم ایران، خبر مهسا امینی را برای اولین بار با تحلیل رسانه وهابی سعودی ایران اینترنشنال بشنوند.
🔺 دکتر مهدیار سعیدیان، پزشک عمومی و مدیر کلینیک زیبایی، شخصی که موضوع کذب ضرب و شتم از چهره مهسا امینی را تحلیل کرد و برای اولین بار تمام معاندین در رسانههای خود به واسطه ادعاهای این شخص، موضوع ضرب و شتم را گزینهای قطعی به خورد افکار عمومی دادند.
🔺 امجد امینی، پدری که با دروغهای بیشمار پس از مرگ دختر مریضش، بیشترین امکان بهرهبرداری را به دشمنان ملت ایران داد. وی که دخترش را در کودکی برای عمل جراحی در سر زیر تیغ جراحان فرستاده بود، در گفتگوهای متعدد با رسانههای بیگانه، قسم خورد که دخترش هیچگونه بیماریی نداشته! و ادعا کرد که پزشکی قانونی اجازه مواجهه با جسد دخترش را نداده و دخترش بر اثر ضرب و شتم از دنیا رفته است.
⭕️ اما در کنار نقشی که این سه نفر به صورت ویژه در آشوبهای داشتند، باید اشارهای کنیم به عناصر نفوذی که در بزنگاهها به این آشوبها تنفس مصنوعی دادند. هنوز این سؤال باقی است که جرا برخی فیلمها (از جمله فیلم عدم ضرب و جرح مهسا امینی یا اعتراف پدرش در بیمارستان مبنی بر عمل جراحی دخترش در کودکی) با تاخیر منتشر کردند؟!
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
توئیت جنجالی رئیس جمهور کنیا:
«تیم آفریقایی من در جام جهانی بازی فوق العاده ای انجام داد.»
همراه این توئیت، ملیت بازیکنان تیم ملی فرانسه رو میبینیم...
در فرانسه بهترین بازیکنان تیم این کشور که ترکیبی از سیاهپوستان کشورهای آفریقایی هستند، به عنوان #کارگران_ورزشی به حساب میآیند. با وجود تعداد زیادی سیاهپوست در فرانسه، این کشور هیچ وزیر سیاهپوستی ندارد!
استعمار نوین این بار در فوتبال فرانسه، بهره گیری از استعدادهای جهان در تیم ملی فوتبال فرانسه / استعمارگری سیری ناپذیر که در نظام سرمایهداری با جدیت دنبال میشود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ حمید فرخنژاد که از کشورش فرار کرده و لباس مزدوری آمریکاییها را تنش کرده و مثل یک سرباز در ارتش سایبری دشمنان ملت ایران پا میچسباند، برای نیروهای وفادار ارتش نسخه میپیچد!
هر چند این مزدور آمریکایی، بخش کمی از پول اموالی که فروخته را به دلیل مشکل ناخواستهای که پیش آمد، نتوانست تبدیل به دلار کند و با خود ببرد و ضبط شد اما سئوال این است که با توجه به اینکه:
اولا فرزند این دلقک آمریکایی در آمریکا اقامت داشت، پس احتمال عدم بازگشتش خیلی زیاد بوده، ثانیا این فرد به دلیل سابقه مواضع مزدورانهاش ممنوعالخروج بوده و ثالثا وی در حال فروش اموالش بوده، چطور ضابط قضایی و دستگاههای امنیتی و همچنین قاضیای که حکم ممنوعالخروجی وی را برای چند هفته لغو کرده، بدون توجه به این نکات چنین تصمیمی را گرفتهاند؟!
مسأله فرد حقیر و کوچکی به نام حمید فرخنژاد نیست، بل وجود باگها و منفذهایی است که در بزنگاههای دیگر میتواند ضربه بزرگتری بزند.
#نفوذیها
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰نقش آمریکا در رابطه چین و عربستان
✍ حجتالاسلام عباس حیدریپور
🔹در پی دیدار رئیس جمهور چین از عربستان و صدور بیانیه مشترک، برخی تحلیلهای حاد مبنی بر پشتکردن تام و تمام چین به ایران شکل گرفته است.
در این زمینه باید به نکات زیر توجه کنیم:
1⃣ چین قدرت نوظهوری است که حسب پیشبینیها به زودی در بسیاری از عرصههای اقتصادی و تکنولوژیک از امریکا پیشی خواهد گرفت. بر همین اساس امریکا نیز علیرغم برخورداری از روابط گستردۀ تجاری با این کشور، چین را اصلیترین چالش خود تشخیص داده است. این تشخیص در نهادها و مجموعه راهبردی ایالات متحده حتی در سند امنیت ملی امریکا، انعکاس یافته است و بنابراین دولتهای جمهوریخواه یا دموکرات نمیتوانند به این مطلب بیتفاوت باشند.
2⃣ بر همین پایه است که تخلیه غرب آسیا جزیی از برنامه تمرکز امریکا بر چین گزارش شده است. تخلیهای که گرچه بخشی از آن ریشه در شکست تاریخی امریکا در اداره کشورهایی همچون عراق و افغانستان دارد ولی خطر چین هم در این امر و تلاش برای تمرکز بر آن، نیمه دیگر جدی ماجرا است. شاهد مطلب، سوق یافتن برخی کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس به برقراری ارتباطات جدی با رژیم مجعول صهیونیستی به دلیل فقدان احساس امنیت ناشی از فقدان حضور ایالات متحده یا ضعیفتر شدن قدرت آن در غرب آسیاست.
3⃣ پس از روی کارآمدن دموکراتها در دور کنونی، این حزب با دعاوی حقوق بشری همیشگیاش و نیز پشتیبانی بیشتری که در عمل نسبت به رژیم صهیونیستی دارد، هم بهمنظور سوق دادن بیشتر دولتهای عربی-اسلامی به برقراری روابط عادیتر با رژیم مذکور، و هم برای اعمال فشار بر رژیم سعودی از جنبههای حقوق بشری، تعاملی غیرمنعطفتر را با عربستان آغاز نمود. دولت عربستان نیز احساس نمود که ایالات متحده تکیهگاه استوار همیشگی نیست بهویژه اینکه در جریان تحولات کشورهای عربی در سالهای اخیر حس خالی کردن صحنه توسط امریکا، بهوضوح القاء شده بود.
4⃣ نسل جدید حاکمان سعودی مانند نسل قبل از آنجا که پشتوانه داخلی قدرت ندارند بنابراین مجبورند همچنان بر قدرتهای خارجی تکیه کنند. البته ایشان نوعی بندبازی و امتیازگیری را در عالم سیاست روز به ویژه در فضای تضعیف قدرت ایالات متحده آموختهاند. اما نکته مهم این است که آیا ایشان میخواهند پایگاه قدرت خود را به چین تغییر دهند؟ این امری بسیار بعید است و حداکثر، چین برای ایشان فضای امتیازگیری در حاشیه اصل تعاملشان با امریکا را فراهم خواهد ساخت. به عبارت دیگر، اساس و متن ارتباط عربستان و امریکا همچنان محفوظ خواهد ماند ولی در حاشیه، بازیهای جدیدی رقم خواهد خورد.
5⃣ نوع تحلیلها از حادثه مورد بحث، مبتنی بر این پیشفرض است که عربستان و چین در این رابطه فعال مایشاء هستند و حال آنکه یک طرف دیگر این رابطه امریکاست. برپایه خطری که امریکا از چین احساس میکند طبیعی است که این روند تعامل جادهای یکطرفه به سوی ماه عسل مشترک چین و عربستان نخواهد بود، بهویژه اینکه اگر دولت بعدی در امریکا دولتی جمهوریخواه باشد، و البته وضعیت پایگاه اجتماعی تضعیفشده دموکراتها پس از ناکارآمدیهای بایدن به خوبی این امر را محتمل نشان میدهد. در این شرائط اگر با گزینهای مانند ترامپ ورق برگردد، ترامپ به خوبی توانایی القای حامی بودن و همزمان دوشیدن گاو شیرده عربستان را دارد و همین برای بازگشت جدیتر عربستان به دامان تکیهگاه تاریخیاش کافی خواهد بود. طبیعی است که نباید فراموش کنیم عربستان یک کشور معمولی نیست بلکه کشوری با ذخایر انرژی قابل توجه است که امریکا در کشاکش خود با چین به راحتی این کشور را واگذار نخواهد نمود. در این صورت عربستان همواره نمیتواند چین را راضی کند چراکه به اصطلاح دو پادشاه در یک ملک نگنجند.
6⃣ اما اصل این انذار که کشورها بر اساس منافع ملی خویش عمل میکنند نکتهای درست است و البته صحنه سیاست خارجی صحنهای سیال است که گرچه روابط راهبردی بین کشورها در پایداری بیشتر تعاملات کشورها مؤثر است اما خود روابط راهبردی هم ماهیاتی سیال دارد مگر اینکه این روابط به عقبههای فرهنگی و تاریخی جدیتری پیوند بخورد.
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a