23.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
🔻صحبت های حجت الاسلام هاشمی نژاد در مورد خاکساری در آستان امام زمان عج و نقل مطالبی به نقل از آیت ال
🔻صحبت های حجت الاسلام هاشمی نژاد :
یک مرجع تقلید ولی شناسی مثل ایت الله وحید خراسانی ، خود را سگِ در خانه ی اهلبیت می داند ، ان وقت یک بچه طلبه ای که دو تا مطلب خوانده ، می گوید این حرف ها چیست که بگوییم ما سگ استان او هستیم! ان کسی که ریشش را درِ خانه ی اهل بیت سفید کرده و مرجع تقلید هست ، می گوید استغفار میکنم که خود را تشبیه کردم به سگیِ او، یعنی من کجا و سگیِ او کجا؛ بعد این شخصی که چیزی نمیداند ، می گوید اقا این حرف ها چیست که شما میزنید!مقام سگ چیست که ما را تشبیه به سگ میکنید! برو و مطلب را بفهم...
eitaa.com/shia12t/1617
@shia12t
💠 ششم بهمن، ،سالروز پرواز عارفانه ی بزرگ مرد عرصه ی عرفان و معنویت و عاشق دلسوخته اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام ؛جناب حاج شیخ جعفرمجتهدی تبریزی قدّس الله روحه العزیز تسلیت باد.
▪️به روح مطهر ایشان حمد و سوره ای قرائت کنیم تا انشاالله هزاران هدیه معنوی به ایشان تقدیم گردد و برای همه ما دعا و توجه و شفاعتی بنمایند.
@shia12t
🔹عمویِ بارگاهِ حضرت معصومه سلام الله علیها
🔻جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ جعفر ناصری تعریف کردند :
سال ها پیش در قم همراه حضرت آیت الله آقای سید عبد الکریم کشمیری خدمت آقای مجتهدی رسیدیم و ایشان برای ما جریانی را بدین ترتیب تعریف کردند :
یک روز شخصی از اولیای خدا به دیدنم آمد و گفت :
به زیارت بی بی حضرت معصومه سلام الله علیها مشرف شده بودم.هنگامی که میخواستم از ایشان خداحافظی کنم و برگردم ، بیبی فرمودند : سری هم به عمو بزنید. (منظور بی بی از عمو ، آقای مجتهدی بوده است).
سپس آقا در ادامه فرمودند : در زمان های قدیم در داخل دربار سلاطین ، کنار تخت پادشاه ، پیرمردی وجیه با محاسن بلند و سفید می نشسته که عموی دربار به حساب می آمده است و هرگاه سلطان خشم می کرده و امر مهمی مثل قتل و از این قبیل امور در شُرُف اتفاق بوده ، عموی دربار ریش گرو می گذاشته و با وساطت ، مانع از آن امر می شده است.
آقای مجتهدی در حالی که اشک شوق میریختند فرمودند : بی بی حضرت معصومه سلام الله علیها ما را به عنوان عموی دستگاه خود پذیرفته اند.
آن گاه در ادامه فرمودند : در بهشت هیچ کس جز حضرت ابراهیم خلیل محاسن بلند ندارد؛ زیرا ایشان عموی دستگاه خلقت هستند.
📚 لاله ای از ملکوت ، جلد چهارم ص 45
@shia12t
💠برای اشنایی بیشتر با شیخ جعفر اقای مجتهدی ، میتوانید به لینک های زیر مراجعه فرمایید :
🔹کلیپ هایی کوتاه در مورد زندگینامه شیخ جعفر مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/908
http://eitaa.com/shia12t/933
🔸مصاحبه هایی در مورد شخصیت شیخ جعفر اقای مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/930
http://eitaa.com/shia12t/929
🔹نظر ایت الله کشمیری در مورد مقامات معنوی شیخ جعفر مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/994
http://eitaa.com/shia12t/991
http://eitaa.com/shia12t/955
🔸ملاقات حاج اسماعیل دولابی با جناب حاج شیخ جعفر مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/925
🔹ادرس تنها کانال تلگرامی رسمی و پیج رسمی شیخ جعفرمجتهدی
http://eitaa.com/shia12t/995
🔸معرفی کتاب هایی در مورد شیخ جعفر مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/935
http://eitaa.com/shia12t/934
http://eitaa.com/kotob113/117
http://eitaa.com/kotob113/141
http://eitaa.com/kotob113/155
🔹توصیه ها و نقل قول هایی از شیخ جعفر مجتهدی :
http://eitaa.com/shia12t/1096
http://eitaa.com/shia12t/924
http://eitaa.com/shia12t/917
http://eitaa.com/shia12t/1053
http://eitaa.com/shia12t/999
http://eitaa.com/shia12t/996
http://eitaa.com/shia12t/1696
http://eitaa.com/shia12t/1114
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
معرفی حاج شیخ محمد ضیاءآبادی ، شهر #تهران : ایشان از اساتید اخلاق قوی و با صفای تهران می باشند. 🔻ا
هو الشافی
آیت الله ضیا آبادی به علت ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری هستند، برای شفا ایشان دعا بفرمایید...
@shia12t
🔹بزرگی آیت الله سیّد محمد ضیاء آبادی ، در بیان مرجع بزرگ تشیع آیت الله العظمی سیستانی :
(چندی پیش از برخی نزدیکان حضرت آیت الله ضیاء آبادی ، نقل قولی از ماجرای دیدار حجت الاسلام آقای محسن الهی با مرجع عالیقدر جهان تشیّع حضرت آیت الله سیستانی ، شنیده شد که بر خود واجب دانستیم پیش از انتشار ، شرح ماجرا را از خود ایشان بشنویم و آن را ثبت و ضبط نماییم. لذا خدمت این استاد حوزه و دانشگاه رسیدیم و درخواست نمودیم شرح دیدار خود با آیت الله سیستانی ، را مجددا بازگو نمایند.)
ایشان(حاج آقای الهی) گفتند : [در جریان سفر به عتبات عالیات] محضر حضرت آیت الله العظمی آقای سیّد علی سیستانی مرجع عالیقدر توفیق تشرّف برای بنده ی کمترین حاصل شد ، [در جریان این دیدار] از حضرت آیت الله آقای ضیاء آبادی صحبت شد و محضر مبارک ایشان عرض کردم که اول هر ماه ، گاهی در مجالس روضه ی حضرت آیت الله آقای ضیاء آبادی ناله ای میکنم!(سخنرانی می کنم)
🔻ایشان ( آیت الله سیستانی ) فرمودند:
مقام آیت الله ضیاء آبادی مقام رفیعی است و همچنین فرمودند ”و ما ادراک ضیاء آبادی” ، مقام و منزلت ایشان برای مردم ناشناخته است و مردم هنوز ایشان را (به آن معنای واقعی) نشناخته اند و بعد هدیه ای به رسم اینکه ایشان همیشه یاد حضرت آیت الله آقای ضیاء آبادی هستند ، به بنده دادند تا تقدیم آقا کنم و فرمودند به حضرت آیت الله آقای ضیاء آبادی بگویید برای بنده دعا بفرمایند. .
منبع :
instagram.com/p/BeRFLn5ApxP/?igshid=10cr43ivqv3eb
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بد عملی و گناه، چشم دل را کور می کند ، صد سال هم پای منابر بنشینید فایده ای ندارد
🎙آیت الله ضیاءآبادی
@shia12t
▪️سالروز وفات حضرت ام البنین علیهاالسلام تسلیت باد.
🔹 ادب حضرت ام البنین سلام الله علیها نسبت به فرزندان حضرت زهرا علیها السلام
🔻فاطمه ی کِلابی از جهت اخلاقی، مثال زدنی بود و نسبت به فرزندان حضرت زهرا سلام الله علیها، علاقه و ادب نشان می داد. یک نمونه از احترام و علاقه ای که از او، نسبت به عزیزان حضرت زهرا سلام الله علیها نقل شده است، این است که وقتی امیرالمومنین علیه السلام، فاطمه ی کِلابی را طبق رسم آن زمان به خانه آورد، از او تنها خواسته اش را پرسید. مطابق روایتی تاریخی، فاطمه ی کِلابی تنها یک خواسته مطرح کرد و آن این که، امیرالمومنین علیه السلام او را به نامش (فاطمه) صدا نزند.
امام علیه السلام به او فرمود: به چه علت تو را به نام فاطمه صدا نزنم در حالی که مادرت نام تو را فاطمه گذارده است؟
او جواب داد: آری... ولی میترسم هرگاه مرا به این اسم (فاطمه) صدا کنی، فرزندان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به یاد مادرشان افتند و غمشان تازه شود. امام علیه السلام با او موافقت فرمود و او را "ام البنین" لقب داد.
🔻نمونه ای دیگر از معرفت ادب فاطمه کلابی (سلام الله علیها) این است که در روایتی تاریخی آمده است:
پس از واقعه ی کربلا وقتی امام زین العابدین علیه السلام و دیگر اسیران به مدینه ی منوره داخل می شدند، امام علیه السلام بشیر را که شاعری بود فرمان داد تا پیشاپیش سواران برود و خبر مصیبت حسین علیه السلام را به مدینه برساند. ام البنین علیه السلام جلو رفت و راهش را گرفت و از امام حسین علیه السلام پرسید(سراغ امام حسین علیه السلام را گرفت).
بشیر به او گفت: ای ام البنین! خدای در مصیبت فرزندت عبدالله صبرت دهد.
ام البنین گفت: از حسین(علیه السلام) خبرم بده.
بشیر گفت: خدای در مصیبت فرزندت جعفر صبرت دهد.
ام البنین گفت: ای بشیر! از حسین(علیه السلام) خبرم بده.
بشیر گفت: خدای در مصیبت فرزندت عثمان صبرت دهد.
ام البنین باز از بشیر سراغ امام حسین علیه السلام را گرفت.
بشیر گفت: خدا در مصیبت فرزندت عباس علیه السلام صبرت دهد.
به رغم علاقه ی شدیدی که به اباالفضل العباس علیه السلام داشت، آنگاه که بشیر از کشته شدن عباس علیه السلام خبرش داد، باز از حسین علیه السلام پرسید و گفت: ای بشیر! از سرور و مولایم حسین علیه السلام خبرم بده.
و بشیر گفت: ای فاطمه ! خدای در مصیبت حسین علیه السلام صبرت دهد. این زمان بود که چهره اش را خراشید و بر صورت زد و فریاد برآورد: واویلا، واحسینا [۱].
[۱]- از زبان آیت الله سید تقی مدرّسی، طبق نمونه های ایثار؛ جلد ۱، صفحه ۱۴ - ۱۱۳، با اندکی تصرف. تنقیح المثال؛ جلد ۳، صفحه ۷۰.
@shia12t
🔹بعد از نماز صبح یادی از سید الشهدا کنید
👤آیت الله محمد حسن زالی معروف به فاضل گلپایگانی :
آیت الله العظمی وحید خراسانی از نظر اخلاقی معروف هستند. وقتی ایشان مباحث اخلاقی را در کلاس درس مطرح میکردند بسیار تاثیرگذار بود.
یادم میآید از ایشان خواستیم که مقداری در زمینه موفقیتِ در درس و بحث، مطالبی را بگویند، فرمودند:
همین سوالی را که از من کردید، من از آیت الله العظمی[سید احمد] خوانساری کردم. ایشان فرمودند:
🔻شما صبح بعد از نماز هر چند کوتاه، یادی از کربلا و اباعبدالله الحسین(ع) کنید، تا انقلاب درونی پیدا کنید و اشکی بریزید! اگر کسی بتواند این ارتباط را با ولایت داشته باشد درس و بحثی که دارد سودمند و اثر گذار خواهد بود.چون این ولایت در آقای وحید قوی بود، وقتی درس اخلاق می دادند بسیار اثرگذار بود...
برگرفته از مصاحبه شفقنا با آیت الله محمد حسن زالی معروف به فاضل گلپایگانی ، در مورد شخصیت ایت الله وحید خراسانی؛برای مطالعه متن کامل این مصاحبه ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
b2n.ir/282748
@shia12t
💠حکایت شنیدنی ریاضت ها و عبادت های ایت الله وحید خراسانی به همراه مرحوم شیخ جعفر مجتهدی در مسجد سهله و ارتباط ایت الله وحید با شیخ جعفر مجتهدی و نظر ایشان در مورد مقام معنوی مرحوم شیخ جعفر مجتهدی؛ به نقل از کتاب ارزشمند لاله ای از ملکوت👇
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
🎦گوشه ای از حکایت تشرف مرحوم آیت الله شیخ اسماعیل نمازی محضر امام زمان عج و توجه و عنایت امام زمان ع
💠حکایت شنیدنی ریاضت ها و عبادت های ایت الله وحید خراسانی به همراه مرحوم شیخ جعفر مجتهدی در مسجد سهله و ارتباط ایت الله وحید با شیخ جعفر مجتهدی و نظر ایشان در مورد مقام معنوی مرحوم شیخ جعفر مجتهدی؛ به نقل از کتاب ارزشمند لاله ای از ملکوت
✍️قسمت اول :
🔻خادم مسجد سهله مرحوم حاج اقای سهلاوی ، نقل می کنند : هدف آیت الله وحید از ریاضت ها و عبادت هایشان ،این بود که برای رفع بعضی از مشکلات و مطالب ، خدمت حضرت ولی عصر مشرف شوند...
🔹دیدار با دو مرد خدا
جناب مستطاب آقای حاج قدرت الله لطیفی از شیفتگان و متوسلین به ساحت مقدس حضرت ولی عصر و از متولیان مسجد مقدس جمکران که از سال ۱۳۴۷ هجری شمسی تا کنون در آن مکان مقدس توفیق خدمتگزاری دارند ، نقل کردند :
حدود ۴۵ سال پیش که توفیق به زیارت عتبات عالیات دست داد ، روز سهشنبه ای بعد از زیارت حضرت امیرالمومنین به مسجد سهله مشرف شدم.
در آن موقع حد فاصل بین مسجد ،در شهر کوفه تا نجف ، بیابان مخوف و بسیار خطرناکی بود که حتی اهالی نجف هم جرات نمی کردند در شب از آنجا بگذرند.به همین خاطر بعد از اتمام نماز مغرب و عشا فوراً مست خالی می شد و افرادی که آمده بودند همگی به صورت دسته های کوچک آنجا را ترک می کردند.من که از این موضوع اطلاعی نداشتم و اولین کاری بود که به نجف و عتبات سفر می کردم ، بعد از خواندن نماز مغرب و عشا ،با طیب خاطر به مقام حضرت ولیعصر مراجعه نمودم و مشغول خواندن نماز و راز و نیاز با حضرت شدم. همان طور که به حال خود بودم ناگهان شخصی در کنارم ایستاد و بر سر شانه ام زد و گفت : جوان! کافی است ، همه رفتند.هنگامی که صورت خود را باز گرداندم، در کمال تعجب دیدم صحن مسجد خالی از جمعیت شده! آقایی که مرا صدا زد لباس عربی بر تن داشت و قبایی بلند پوشیده بود. او همان شخصیت بزرگوار و جلیل القدر یعنی سالک الی الله مرحوم حاج شیخ جواد سهلاوی ، خادم و متولی مسجد سهله بود. ایشان مرا به اتاق خودشان بردند. شخص عربی هم که او را نمی شناختم در اتاق ، میهمان ایشان بود.
🍁 آقای سهلاوی گفتند:
جناب جعفر آقا مجتهدی و آیت الله حاج شیخ حسین وحید خراسانی هم در مسجد به سر می برند. هر یک از آنها اتاق جداگانه ای دارند که در آن مشغول ریاضت و عبادت هستند و هر روز ، روزه میگیرند و من موقع افطار برای هر یک از آن دو نفر ، یک قرص نان جو و مقداری خرما آماده می کنم؛ اکنون وقت آمدن آنهاست.
🔻در همین بین که صحبت میکردیم دو نفر وارد اتاق شدند که من هیچ یک از آن دو بزرگوار را نمی شناختم . نفر جلویی که اندامی کشیده و باریک و موهای بلند و زیبایی داشت ، جناب حاج شیخ جعفر مجتهدی بود. ایشان در حالی وارد اتاق شدند که یک پیراهن عربی بر تن و یک تسبیح هزار دانه گردن داشتند و نفر دوم که پشت سر ایشان وارد اتاق شد، جناب آیت الله آقای حاج شیخ حسین وحید خراسانی بود.
آقای سهلاوی سفره ای پهن کرده و در آن مقداری آب و نمک ،سبزی، خرما و دو عدد نان جو برای آن دو عزیز گذاشتند ، اما من و آقای سهلاوی با میهمان عرب ، سه نفری کباب شامی با ماست خوردیم. ؛آقای مجتهدی در ضمن صحبت ها فرمودند : مشغول ختم سوره ی حمد هستم.
آیت الله وحید نیز فرمودند : مشغول عبادت ادعیه ی خاصی هستم. آنها بعد از صرف افطار ، اتاق را ترک کردند و از آنجا رفتند.
🔻جناب سهلاوی می گفتند : هدف آیت الله وحید این است که برای رفع بعضی از مشکلات و مطالب ، خدمت حضرت ولی عصر مشرف شوند و امشب شب چهلم ایشان است.
جناب آقای لطیفی میگفتند : آن شب را در حجره آقای سهلاوی سپری کردم و صبح روز بعد، پس از صرف صبحانه مسجد سهله را به کوفه ترک نمودم و پس از آن به نجف اشرف مراجعت کردم.
@shia12t