🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
⭐️ نان معنوی ⭐️
🍃 آیت الله خوشوقت 🍃
⏰ پروردگار متعال برای خاطر این که مردم را تشویق کند در زنده بودن و در دنیا کار خیر انجام بدهند گفته است که انسان وقتی مُرد دست او از همه اعمال کوتاه میشود الا چند چیز. فرمودند:
⏰ ... بچه خوبی تربیت کند. تا این بچه زنده است و کار خیر انجام میدهد در بانک خدا به حساب او میریزند. بچه را باید پدر و مادر تربیت کنند، به امید مدرسه نمیشود رها کرد. مدرسه خیلی، خیلی، مرد باشد کتاب دست او میدهد اما تربیت دینی که کار او نیست. پدر و مادر باید این کار را بکنند
⏰ والّا اگر در تربیت اولاد تقصیر کنند همانگونه که اگر او را تربیت میکردند بعد از مردن خدا به حساب او میریخت، هر فسق و فجوری فرزند مرتکب بشود، پدر و مادر شریکند. نمیشود بچه را در کوچه رها کرد، می رود با اراذل و اوباش دوست میشود، فردا هم جذب یک خطی، گروهکی میشود و ضایع میشود.
⏰ همانگونه که موظف هستی بروی نان در بیاوری به او بدهی، این نان معنوی را هم تو باید به او بدهی. دل دیگران به اندازه پدر و مادر به حال بچه نمیسوزد. اگر زحمت کشیدی بچه خوب تربیت کردی تا این بچه زنده است و کار خیر انجام میدهد پدر و مادر شریکند.
@Khoshvaght_ir
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
💡 نسل خوش استعداد 💡
🍃 استاد میرباقری 🍃
🦀 همانطور که نسبت به بیماریهای ظاهری امروز کفار و شیاطین کار میکنند نسبت به این امور هم بعید نیست اقداماتی انجام دهند و به اسراری از خلقت هم در حدی پی ببرند و برنامهریزیهایی علیه مومنین انجام دهند. از جهت هجمه از طریق بیماریهای ظاهری که خودشان این ادعا را دارند و بعید هم نیست درست باشد.
🦀 جالب اینکه عدهای از ما هم خیلی خوش بین نسبت به کفار هستیم. من نمیدانم اصلا چطور از خارج، جنس و مواد خوراکی و... وارد میكنيم! ادعا میکنند با تصرّف در مواد مغذی یک نسل خوش استعداد را میتوانند کم استعداد و زیردست و برده کنند.
🦀 اینها شیطنتهای پیچیده است که در واقع تغییر در عالم است. قرآن می فرماید: «وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ»(نساء/119) یعنی شیطان دستور می دهد که خلق خدا را عوض كنند که تصرف در ژن انسانها تا حيوانات و گياهان است. لذا بعید نیست حتی پيكره ظاهری ما يك عناصری داشته باشد كه در تعلق به خدای متعال و ايمان دخيل است
🦀 ... اين ميدان جنگ ما است و باید حواس مان را جمع کنيم؛ نه از آنها بترسيم و نه به آنها اعتماد كنيم. ... این مسائل صحنه جنگ را وسیع تر می کند.
#حلال_و_طیب_بخوریم
mirbaqeri.ir
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 استاد شهید مطهری 🍃
⏰ به موازات پیشرفتهای علمی و فنی، به ابتکار یک عده هوسران یک سلسله عادات پلید و مخرب جسم و جان ، و دشمن کار و فعالیت و تقوا و عفاف و آرامش هم به وجود میآید از قبیل بلند کردن ناخن بسان پلنگ در میان خانمها ... . عادت شده روی ناخنها را لاک بزنند یا کلهها را گنبدی بکنند.
⏰ اینجا یک کسی میآید و میگوید که اگر قرار باشد من روی ناخنهای خودم را لاک بزنم تکلیف وضوی من چه میشود ؟ و چون اقتضای زمان اینست که روی ناخن من یک میلیمتر لاک باشد و اسلام میگوید روی بدن بدون حائل باید وضو گرفت پس اسلام با مقتضیات زمان مخالف است! اسلام میگوید روی سر باید مسح کرد و روی موهائی که از پشت سر جمع کردهای و روی سر آوردهای و یا مثلا موهای اضافی که خریدهای نمیتوان مسح کرد ، پس اسلام با مقتضیات زمان مخالف است ...
⏰ پاسخ این است که تو میان پیشرفتهای زمان که هماهنگی با آن موجب بقا و عزت و سعادت است، با انحرافهای زمان که هماهنگی با آن جز تباهی نتیجهای ندارد فرق نگذاشتهای . اگر مقیاسی برای تشخیص میخواهی ، ببین چه چیزهائی هست که اگر تو با آنها هماهنگی نکنی واقعا در اجتماع عقب میمانی و چه چیزها است که اگر هماهنگی نکنی نه تنها عقب نمیمانی بلکه جلو میافتی .
⏰ اگر کسی از مزایای این برق و بلندگو و ضبط صوت و ماشین چاپ و اتومبیل و هواپیما استفاده نکند واقعا در زندگی عقب مانده است ، اما اگر یک آدمی در دنیا باشد که در عمرش یک بار هم نرقصیده باشد ، یک بار هم لاک به ناخن خودش نزده باشد، یک بار هم عرق نخورده باشد و بد مستی نکرده باشد، یک بار هم پوکر نزده باشد،
⏰ همانطور که بزرگان بشریت امروز امثال پاستور شاید یک بار هم به عمر خود نرقصیده باشند [ نه تنها در زندگی عقب نمانده است بلکه جلو نیز افتاده است ] . آیا پاستور از آن جهت پاستور است که رقصیده است؟ و آیا اینشتین از آن جهت اینشتین است که رقصیده است یا مست کرده و عربده کشیده است؟ خیر .
⏰ آیا اگر کسی در دنیا طبق دستور اسلام عالم باشد ، متفکر باشد ، باتقوا باشد ، عفاف داشته باشد ، راستگو باشد ، نمازش را بخواند ، روزهاش را بگیرد ، حج برود ، خمس و زکات بدهد ولی در عمرش این چیزها را نداشته باشد ، آیا اینچنین شخصی نمیتواند جزء انسانهای درجه اول دنیا باشد ؟ بالضروره میتواند باشد .
⏰ پس اینها جزء مقتضیات زمان نیست بلکه جزء مقتضیات هوسهای یک عده مردم بوالهوس است. هر جا که میبینید اسلام ایستاده است و به اصطلاح چراغ قرمز زدهاست، قطعا جلوی مقتضیات زمان نایستاده است بلکه جلوی هوسها ایستاده است، و این بیچارهها نمیتوانند این دو را از یکدیگر تشخیص بدهند.
#استدلال_تربیتی
#هویت_مستقل
📚 خاتمیت
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
⚡️ خیلی وحشت دارند ⚡️
🍃 استاد شهید مطهری 🍃
🍁 اروپائیها به حد نصاب جمعیتشان رسیدهاند و چون از منابع و منافع کشورهای آسیائی و آفریقائی بهره میبرند طرفدار تقلیل نفوس در آسیا و افریقا هستند تا بهتر بتوانند بهره کشی کنند . آنها از اینکه جمعیت کشورهای آسیائی و آفریقائی به حد نصاب برسد ، و از اینکه نعمتهای آنها نصیب خودشان نشود وحشت دارند .
🍁 جراید و مجلات خیلی علیه ازدیاد نفوس تبلیغ میکنند ولی این را توجه داشته باشید که مسأله ازدیاد نفوس که اسمش را میگذارند« بمب جمعیت » و آنقدر هم گفتهاند که یک حس تنفر از بچه در این مردم ایجاد کردهاند ، در کشورهای ما صادق نیست ، یعنی کشورهای اسلامی هنوز به حد نصاب جمعیت نرسیده است .
🍁 این یک نیرنگ استعماری است که غربیان به کار میبرند . آنها خودشان از نظر سرزمین خودشان عدد جمعیتشان کافی است ، ولی به وسیله ایادی خود در میان ما تبلیغ میکنند ، و خیلی وحشت دارند از اینکه کشورهای اسلامی عددشان بالا برود ، برای اینکه آنوقت نعمتهای خودشان را خودشان خواهند خورد . و الا کشورهائی از قبیل ایران و ترکیه و افغانستان و عراق هر یک استعداد دارد که چندین برابر و شاید تا ده برابر جمعیت خودش را نان بدهد.
#فرزندآوری
📚 خاتمیت
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
⚙️ بابا! چیکاره بشم بهتره؟ ⚙️
🍃 علامه طهرانی 🍃
📝 در تصمیمگیریهایی مثل انتخاب رشتهی درسی سعی میکردند زمینه را برای ما فراهم نمایند تا خودمان مطلب را بفهمیم و تصمیمی صحیح اتّخاذ کنیم؛ چون این نوع مسائل احتیاج به علاقه و اشتیاق دارد و اگر انسان بدون ارادهی خود وارد آن شود نفعی ندارد. مثلاً پس از دوران ابتدائی ما را نسبت به طلبه شدن یا ادامهی تحصیل در مدرسهی متوسطه اجبار نکردند، بلکه مسأله را کاملاً تبیین فرموده و توضیح دادند که دروس حوزه درس دین و قرآن است و این راه، راه ورود به ادراک سیرهی رسول خدا و ائمّهی طاهرین علیهم الصّلوة و السّلام و ورود به فهم آیات و روایات است.
📝 در صورتی که این درسها را بخوانید طبیب نفس میشوید و اگر به آن درسها مشغول شوید طبیب جسم میشوید؛ و معلوم است که شرافت این دروس بر درس طبّ به میزان شرافت روح بر جسم و دنیا بر عقبی است! اگر در این مسیر قدم بردارید به دنبال فهم معارف اجداد مطهرتان رفتهاید و میراث آن حضرات به شما منتقل میشود و جان و دلتان سیراب شده و حیات تازه میگیرد. ولی اگر به دنبال علوم دیگر رفتید اگرچه هر کدام در جای خود محترم و شریفند ولی از این فیض کامل محروم میشوید.
📝 در نهایت فرمودند: البته شما مختارید و انتخاب با خود شماست ولی هر کدام را انتخاب کردید باید خوب بخوانید و همت کرده و از عمرتان کمال استفاده را ببرید، تا ان شاء الله به مقصد و مقصود برسید. مخصوصاً دروس طلبگی که به مراتب از دروس دیگر سختتر و عمیقتر است و بدون زحمتِ بسیار چیزی از آن نصیب انسان نمیشود.
معلوم است که با این بیانات دلنشین و نورانی، اگر در قلب ما تمایلی به تحصیل در حوزه نبود متمایل میشدیم، چه رسد به آنکه به حسب تربیت علمی و عملی ایشان متمایل به حوزه بودیم که شوقمان دوچندان میشد
📚 نور مجرد – جلد دوم
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
☀️ سیدنا القائد ☀️
🌷 یک سیاستی وجود دارد -یک سیاست دنیایی، بینالمللی؛ که حالا آن سیاست در داخل هم یک شعبی پیدا میکند- برای به فراموشی سپردن نمادهای انقلاب؛ که یکی [از این نمادها] و برترینش مجاهدت و شهادت در راه خدا است؛ برای اینکه نام شهدا را، یادشان را، حرکاتشان را به فراموشی بسپرند؛
🌷 ... هر شهیدی یک نماد است. سعی کنید چهرهی شهدا را آن چنان که هست برای جوانهای امروز روشن کنید؛ این نمادها میشوند الگو برای جوان. و این به آنجا منتهی بشود که جوانها بتوانند در بین این چهرههایی که معرّفی شدهاند و نشان داده شدهاند، برای خودشان الگو انتخاب کنند، به آنها دل ببندند و راه آنها را دنبال کنند؛ کمااینکه الان ملاحظه میکنید در بین شهدائی که اسمشان آورده شده و کتاب دربارهشان نوشته شده و مانند اینها، همین حالت [برای جوانان] به وجود آمده؛
🌷 شهید چیتسازیان، شهید ابراهیم هادی، شهید وزوایی؛ همهی اینها شهدائی هستند که چون معرّفی شدهاند و چهرههایشان تبیین شده، مجموعهای از جوانها هم به اینها دل بستهاند؛ وقتی دل میبندند، راه آنها را دنبال میکنند. این درست نقطهی مقابل آن حرکتی است که سعی میکند دلبستگیها را به نمادهای فساد، به نمادهای دنیاطلبی، به نمادهای هرزهگرایی جلب کند؛ ۱۳۹۸/۰۹/۲۵)
#الگوی_تربیتی
#هویت_مستقل
khamenei.ir
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🚅 امتحان سنگین 🚅
🍃 استاد میرباقری 🍃
🏖 شما ببينيد جمعيت شيعه را در عالم و اينكه همه فشارها روي شيعه است؛ از گرسنگی تا قحطی تا محاصره تا حمله نظامی و امثال اينها. آن طرف هم در اروپا مشغول خوشگذراني و عياشي هستند. اين واقعا امتحان سختي برای مومنين بوده و گاهي تزلزل و تردید هم ايجاد کرده است.
🏖 خدا رحمت كند استاد ما را میفرمود اين مظاهر تمدن غرب، شبههای كه نسبت به حقانيت اسلام ايجاد میكند، كمتر از شبهات نظری نيست؛ اینها شبهات عملی هستند. ایشان آن موقع که خیلی تکنولوژی هم وارد ایران نشده بود مثال میزدند به اینکه تلویزیون نشان میدهد که فلان اروپایی از طبقه پانزدهم برجش، ماشين آخرين سيستمش را روشن و گرم میكند یا در زمستان كولرش را روشن می كند و بعد سوار ماشين می شود.
🏖 نتیجه این امتحان سنگین هم این میشود که حتی بزرگانی به فرنگ می روند و می گویند در اروپا اسلام هست ولی مسلمانی نیست ولی اینجا مسلمانی هست و اسلام نیست. احساس میكند اسلام همين نظم خيابانی و قطار برقی و امور دیگر است. بخصوص اگر خيلی عميق نباشد و نتواند تمدن غرب را در لايه هاي پنهانی خودش مشاهده بكند، احساس میكند تمدن غرب همين نظم خياباني و اداری و وقت شناسی آنهاست.
🏖 لذا می آید و تعریف می کند که قطار برقي شان به فاصله حداكثر چند ثانيه از زماني كه برای شما مقرر كرده بودند، در ايستگاه می ايستاد. نظم شان به ثانيه است. حداكثر با اختلاف چند متر از آن نقطه ای كه برای توقفش به شما بليط فروختند در اين ايستگاه بايستيد، درب واگن شما باز می شد. یا دیگری از بزرگان می گفت به فروشگاه بزرگ زنجيرهای رفتم و خرید کردم و مالیات از من گرفته شد. بعد که فهمید من خارجی هستم و این اجناس را از کشور خارج می کنم، مالیات را محاسبه کرده و به من برگرداند. این همان اخلاق انبیاء است!
🏖 البته بنده نمی خواهم بگويم كه ما بعضی از اين كارها را هم مذمت كنيم بلکه غرضم اين است مسئله ساده نباید تحلیل شود. این امتحان سنگینی است. اینها کسانی هستند که فقر و ناامنی خودشان را به جهان صادر كردند؛ ملأ و مترفيني دور خودشان درست كردند؛ با اين ملاء و مترفين، ديگران را تحقير کرده و بر آنها تسلط پيدا می كنند. حال ما باید آنها را بپذيريم و بعد هم احساس كنيم كه حق هم آنجا است؟! آن وقت جایی هم اگر بر خلاف اسلام حرف زدند – مثل مسئله حقوق زن و خانواده و یا ارتباط انسان با طبیعت و حیوانات – بگوییم این حرف از همان انسان ها[ی] متمدن است!
🏖 نکته مذکور بشکل های مختلفی در آیات و روایات اشاره شده است. گاهی از امكاناتی كه خدا به آنها داده است بحث می کند که خيال نكنيد كه برای آنها خير است. فرمود: «وَ لا يَحْسَبَنَّ الَّذينَ كَفَرُوا أَنَّما نُمْلي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّما نُمْلي لَهُمْ لِيَزْدادُوا إِثْماً» در تعابیر دیگری اشاره شده است که دارایی های آنها شما را شگفت زده نکند.
🏖 فرمود: «فَلا تُعْجِبْكَ أَمْوالُهُمْ وَ لا أَوْلادُهُمْ إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ بِها فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ تَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَ هُمْ كافِرُونَ»(توبه/55) اين مال و فرزندی كه ما به آنها داديم، موجب شگفتی شما نشود، شما را مشغول به خودش نكند. خدا با همين امكانات، آنها را در دنيا عذاب می كند. همين امکانات است که مانع می شود این فرد بتواند سرمايه ايمان را به عالم آخرت ببرد. در واقع خدای متعال باطن قصه را برای ما توضيح می دهد که شما ظاهر قصه را می بينيد. يك نوع تحليل ديگری از امكانات كفار، خدای متعال می كند.
#هویت_مستقل
mirbaqeri.ir
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 استاد شهید مطهری 🍃
🌋 اگر كسی حساب كند می بیند كه تغذیه جامعه ما صد برابر مقداری كه از نظر جسمانی خراب است، از نظر روانی خراب است. ما می گوییم: روغنها تقلّبی شده! گوشتها یخ زده و فاسد شده! یك زردچوبه سالم، یك فلفل سالم پیدا نمی شود! درست است؛ ولی شما نگاه كنید! رادیو و تلویزیون انسانها را تغذیه می كند؛ همچنین سینماها، فیلمها، روزنامه ها و نطقها. كتابهایی كه انسان در طول عمرش می خواند، دائما از آنها تغذیه می شود. آنوقت شما ببینید در میان این تغذیه ها چه مقدارش تغذیه سالم و حیات بخش است و چه مقدارش تغذیه ناسالم و مسموم كننده است.
🌋 حدیثی است از امیرالمؤمنین علی علیه السلام، كه خیلی حدیث عجیبی است. می فرماید: ما لی اَرَی النّاسَ اِذا قُرِّبَ اِلَیْهِمُ الطَّعامُ لَیْلاً تَكَلَّفوا اِنارَةَ الْمَصابیحِ لِیُبْصِروا ما یُدْخِلونَ بُطونَهُمْ وَ لایَهُمّونَ بِغِذاءِ النَّفْسِ بِأنْ یُنیروا مَصابیحَ اَلْبابِهِمْ بِالْعِلْمِ لِیَسْلَموا بِهِ لَواحِقَ الْجِهالَةِ وَ الذُّنوبِ فِی اعْتِقاداتِهِمْ وَ اَعْمالِهِمْ. می فرماید: چرا مردم این گونه اند كه اگر شب تاریكی باشد و آنها را بر سر یك سفره بنشانند، تا وقتی كه چراغی روشن نكنند دست به این سفره نمی برند، چطور مردم در غذای جسمانی دقیق اند (باید هم دقیق باشند) ولی در غذای روحانی دقیق نیستند؟ !
🌋 مردی بود در خراسان به نام مرحوم حاج آقا آخوند ملاّ عباس تربتی (پدر آقای راشد) كه بسیار مرد باتقوا و فوق العاده ای بود و با مرحوم پدر ما خیلی دوست بودند. آقای راشد نقل می كرد كه در سنه هجده كه پدر ایشان به تهران آمده بود، گاهی كه به خیابان می رفتیم، [اگر چیزی به ایشان نشان می دادند] مثلا می گفتند: این خیابان را خراب كرده اند، اینجا چنین است، آنجا را ببینید ... هرچه میگفتند، ایشان سرش را بلند نمیكرد و نگاه نمیكرد. گفتم: چرا نگاه نمیكنید؟ گفت: چون فایدهای به حال من ندارد. به همان اندازه كه نگاه كنم توجهم جلب میشود و آن مطلب میآید در روح من و غذای روح من میشود. من باید حساب كنم كه این غذای روحی برای من لازم است یا نه، مفید است یا مفید نیست؟
🌋 اینجاست كه مسئله تعلیم و تربیت نقش فوق العادهای پیدا میكند. انسان بچه اش را به مدرسه، زیر دست معلم میفرستد. در مدرسه تغذیه در حدّ اعلاست - چون بچه تجزیه و تحلیل ندارد، هرچه از معلم میشنود برای او وحی مُنزل است، بچه نمیتواند فكر كند كه این مطلب ممكن است درست نباشد - در حالی كه ما هیچ وقت آن طور كه باید به این دستورالعمل قرآن كه در این آیه آمده است [فَلْیَنْظُرِ اَلْإِنْسانُ إِلی طَعامِهِ] - خصوصا با توجه به حدیثی كه از امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل كردیم- دقت و توجه نمیكنیم. گاهی انسان نمیداند كه یك فكر، یك اندیشه، یك تلقین و یا یك جمله، سرنوشتش را بكلی تغییر میدهد، حال یا در جهت هدایت و راستی و یا در جهت كژی و كاستی.
📚 آشنایی با قرآن - جلد 12
Ba Haya.mp3
زمان:
حجم:
2.21M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 استاد عابدینی 🍃
🎖نکاتی بسیار خوب از تربیتیافتگی دختران حضرت شعیب علیه السلام در برخورد با حضرت موسی علیه السلام🎖
#الگوی_تربیتی
#داستان_تربیتی
#حیا
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 استاد قرائتی 🍃
🌧 اگر به فقیر چیزی میدهی بگو این حق خودت است و منتی بر من نیست. حتی به اولادت خرجی میدهی نگو: من خرجی تو را دادم، شاید اگر بچه نداشتی خدا به خودت هم اینقدر نمیداد.
🌧 خدا نشان میدهد. مادر تا بچه ندارد، سینهاش شیر ندارد. همین که حامله شد دارد بچه متولد میشود همراه با حاملگی، شیر در سینه میآید. یعنی این شیر برای بچه است. برای تو نیست.
🌧 خدا اموات را رحمت کند. پدر من میگفت: یک سال مادرم را کربلا بردم. حالا قصه برای خیلی سال پیش است دهها سال پیش، میگفت: در همه ادارهها و گذرنامهها و گمرکها اول گذرنامه مادرم را صدا میزدند، بعد گذرنامه مرا،
🌧 من گفتم: خدا میخواهد پیام بدهد که نگویی من مادرم را کربلا آوردم. ما مادرت را دعوت کردیم و تو را به عنوان نوکری عقبش فرستادیم. اینها را آدم باید بفهمد.
🌧 ... اگر بچههای ما نبودند، اگر فقرا دور ما نبودند، خدا اینقدر به ما چیزی نمیداد. داریم، نعمت را از خودتان ندانید.
qaraati.ir
Faraar.mp3
زمان:
حجم:
978.6K
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🏕 بابا میذارم میرم ها! 🏕
🍃 آیت الله مصباح یزدی 🍃
🌐 mesbahyazdi.ir/node/82
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
☀️ سیدنا القائد ☀️
🎥 عدّهای همهی تلاششان این است که خودی را، خود را تحقیر کنند، ملّت را تحقیر کنند؛ آقا ما چیزی نیستیم! این را به زبان گوناگون بیان میکنند، برمیدارند مفصّلاً از فلان کشور یا مردم فلان کشور یا رفتارهای فلان کشور تعریف و تمجید و مانند اینها میکنند، که اغلب هم خلاف واقع است، اغلب هم مثل این فیلمهای سینمایی [است].
🎥 در فیلمهای سینمایی وقتیکه پلیس میآید، یکی را میخواهد دستگیر کند، همان اوّل میگوید که مواظب باش؛ هرچه بگویی ممکن است علیهات در دادگاه به کار برود؛ یعنی اینقدر این پلیس آدم نجیبی است که به آدم متّهم -آدمی که احتمال دارد مجرم باشد- دارد همان اوّل نصیحت میکند که مواظب باش حرف زیادی از دهنت بیرون نیاید تا در دادگاه بر علیهات [بشود]؛ پلیس غربیها این است؟ پلیس آمریکاییها این است؟ این، فیلمهای هالیوودی است.
🎥 پلیس آمریکا که به یک نفری دستبند میزند، بعد از آنکه دستبند زد، او را میزند؛ شلّیک میکند، میکُشد؛ یک نفر را بهخاطر اینکه اسلحهی اسباببازی تو جیبش است، شلّیک میکند میکُشد. پلیس این است؟ فیلم سینمایی بدروغ تزیین میکند؛ دادگاه را، پلیس را، دستگاه دولتی را، چه را، چه را، چه را؛ خب فیلم سینمایی است. بعضیها مقاله نوشتنشان، چیز نوشتنشان، حرف زدنشان، مثل همین فیلمهای سینمایی هالیوودی است؛ سعی میکنند دیگران را به آنچه ندارند، مزیّن نشان بدهند، آنها را بزک کنند؛ در واقع احساس خودکمبینی را در ملّت ما به وجود بیاورند؛
🎥 نه آقا، اینجوری نیست؛ ملّت ما ملّتی است بزرگ، از امتحانهای بزرگ هم موفّق و سربلند بیرون آمده، کارهای بزرگی هم کرده؛ ملّت ما همان ملّتی است که وقتی در جنگ اسیر میگرفت، آن اسیر را کتک نمیزد، آن اسیر را نمیکُشت، آن اسیر را درمان میکرد؛ از قمقمهی خودش آب به او میداد؛ ملّت ما اینجور ملّتی است. چندتا آدم نابابِ متّهم به جاسوسی -که امکان جاسوسیشان هم بود- از فلان کشور در دریا میگیرند، میآورند اینجا، بعد با لباس نو به خانه برشان میگردانند. ملّت ما اینجور ملّتی است.
🎥 ... ملّت را چرا تحقیر میکنند؟ بعضیها مرتّباً عادت کردند دائم تحقیر کنند؛ کشور را، ملّت را، مسئولین را. بصیرت این است که انسان بداند، این حقایق را درک کند، جایگاه خودش را، جایگاه کشورش را، جایگاه ملّتش را، جایگاه منطق انقلاب را، جایگاه آن خطّ مستقیم و صراط مستقیمی که امام در کشور ترسیم کرد؛ جایگاه اینها را بداند؛ این، بصیرت است (۱۳۹۴/۰۹/۰۴).
#هویت_مستقل
khamenei.ir