eitaa logo
آآه
1.1هزار دنبال‌کننده
24 عکس
127 ویدیو
6 فایل
و تو نه به‌مقداری که‌درحال‌ بهره‌بردن از دنیا‌هستی آدمی!!(انواع فضاهای مجازی یا حقیقی یا بازار یا خوردن یا اتاق‌خواب یا انواع‌رقابت‌ها‌ یا..)؛تو به‌مقدار#آه_ی‌که در درون خودت می‌یابی‌و از‌گوشه‌های‌داغدار و سوخته‌ی قلبت به بیرون‌پرتاب میشود آدمی!همین!
مشاهده در ایتا
دانلود
. اشکمان بند نمی آید ....
. حاج آقا فرمودید حج گردی!!!!!!؟؟ حتی هشتک براش گذاشتید؟؟ پیشاپیش زیارت قبول حاج آقا !!! حاج آقا؛ دعای زیاد شدنِ عقل را هم زیاد بخونید!! آآه❤️‍🔥 @AAh_com
آآه
. حاج آقا فرمودید حج گردی!!!!!!؟؟ حتی هشتک براش گذاشتید؟؟ پیشاپیش زیارت قبول حاج آقا !!! حاج آقا؛ د
👆 وقتی تو وسیله نیستی برای دین بلکه دین وسیله میشه برای تو!!
. اینها مقدمه میشه برا اینکه ی روز نه چندان دور بلاگرهای بی سر و پای فضای مجازی هم شروع کنن در کنار گردش های اروپا و کیش و دریا و ‌کاواره ها از گردش هاشون در شبه جزیره ی عربستان هم برامون بنویسند و ما مومنین!!!!!! با دهان باز نگاهشون کنیم!!!!
. شیخ!! کلمات بار دارند!! هیجان دارند!! معنا دارند!!بعضی از کلمات مقدس هستند!!! نور دارند!!! مانند همین واژه ی بقیع ( حتی اگه تو و امثالت) نورِ این واژه ها را درک نکنند و نبینند! جناب!! مثال: کسی در حضور پیامبر کلمه ی رمضان را به کار برد؛ پیامبر نهیب زدند: نگووو رمضان!! بگو ماه مبارک رمضان شیخ!! حرمت امام زاده را متولی باید نگهدارد جناب!! حج را و بقیع را نمیگردند (آه) حج و بقیعِ غریب را زیارت میکنند ... شیخ!! کیش را میگردند/ کاباره ها را میگردند/ آنتالیا را میگردند!!!! بعضی جاها را نمیشود اصلا گشت/ بعضی جاها را فقط باید زیارت کرد!!!
. . ما در حوزه ی دین در این مملکت: شاهد انواع تقلیل دادن ها، هتک حرمت ها، تحریف ها، نان به نرخ روز خوردن ها، دین را ابزاری برای رسیدن به انزال و ارگاسمِ سخیف روانشناختی خود کردن ها، سطحی نگری ها و ....توسط خودی ها !!!! هستیم؛ اون وقت دوستان با ی جمله خودشونو راحت می‌کنند: "شاید بلد نبوده!!!!" و نکته ی نغز اینجاست که ما در حوزه های گوناگون فرهنگ و اقتصاد و سیاست گرفتار آدمهایی شده ایم که "شاید بلد نیستند" اما هم قدرت دارند هم نفوذ هم ثروت و ...... زیبا نیست؟؟؟
. . و چقدر کم هستند تعداد کسانی که میدانند!! و آیا کسانی که میدانند و کسانی که نمیدانند با هم برابرند؟؟
. گفت و گوی دانشجوی من با ادمین حاج آقا سید!!!!!!! وقتی دیدگاه اشخاص از دینِ خدا پر رنگ تر میشه آخرش میشه اینجا ....
. حیفِ هشتک آآه که بگذارم زیر پستش
Basim Karbalaei / باسم الكربلائي4_5976363459565065347.mp3
زمان: حجم: 7.1M
. برای امام حسین گریه نکنی شک نکن برای یکی دیگه گریه می‌کنی به خدا راست میگم آآه❤️‍🔥 @AAh_com