eitaa logo
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
3.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
4.3هزار ویدیو
149 فایل
اگر‌به‌خاطر«حمایت‌ازوطن»متهم به ساندیس‌خوری می‌شویم؛ماساندیس‌خوری‌را ترجیح‌می‌دهیم به «وطن‌فروشی» ساندیس‌خورهم‌که‌باشیم، الحمدلله جیــره‌خوارِدشمن نیستیم🔥! ناشناس' @AGHILEH_BANIHASHEM_69 کپی : همه جوره حلالِ ..
مشاهده در ایتا
دانلود
نرخ جریمه بدحجابی از کجا شروع شد...!؟
ببینید دوستان؛ پوتین اخلاقش اینجوریه که اگه بیاد خونه ببینه خانمش شام درست نکرده همون موقع تلفن میکنه گاز اروپا رو قطع کنن به همین برکت😂 - خبرچه -
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
نرخ جریمه بدحجابی از کجا شروع شد...!؟
بخدا نیازی به تکذیب نبود ولی چه میشه کرد که مردم هر دروغی رو باور میکنن ...
اول میریم سراغ مفهوم غیبت کردن
غیبت عبارت است از بدگویى و پرده درى نسبت به حیثیت و آبروى افراد، یعنی در غیاب شخصى کارهاى بد و ناپسند شخصی و یا عیوب و نقائص جسمى و اخلاقى او را به گونه اى براى دیگران بازگو کنند که اگر به گوششان برسد، ناراحت شوند. غیبت بیان معایب و بدی هایی موجود در افراد می باشد ؛ اما اگر به کسی کارى را که وى انجام نداده و مرتکب نشده است را نسبت دهیم چه آن کار و عمل مربوط به زندگى شخصى او باشد و چه مربوط به شخص و مسؤولیتش این عمل تهمت می باشد .و تهمت نیز همچون غیبت از گناهان کبیره بوده و حرام می باشد .
غیبت از بزرگ است که در قرآن از آن به خوردن گوشت برادرمرده تعبیر شده است و در روایات هم تعبیرات شدید اللحنى نسبت به کننده آمده است.که به دو مورد آن اشاره می کنیم.
(صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند: «کسی که مرد مسلمی را غیبت کند ، روزه او باطل شود ودر روز قیامت در حالی که از دهن او بوی تعفن بیرون می آید حاضر می شود و بوی تعفن دهان چنین فردی از مردار بیشتر است، اهل موقف از بوی دهان غیبت کننده در اذیت وآزار باشند»
انس ابن مالک گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: در شب معراج قومی را دیدم که صورتشان را با چنگال خویش خراش می دادند. از جبرئیل پرسیدم اینان کیان اند؟ گفت اینها کسانی هستند که غیبت مردم را می کردند»
حالا معایب غیبت در همین دنیا... همسایه ها از بحث حمایت کنید تا هر کسی مطلبی رو نمیدونه یاد بگیره
۱- ایجاد کینه و دشمنى ۲- ایجاد حس بدبینى و از بین بردن اعتماد ۳- از بین بردن روح تعاون و همدردى اجتماعى ۴- شیوع فحشا و آثار ناگوار تربیتى ۵- عدم امنیت عرضى و آبرویى اشخاص. ۶- مهمتر اینکه غیبت یک عمل ضد توحیدی است و با روح اسلام که دعوت به توحید وهمگرایی است، در تضاد است.
پیامدهای اُخروی غیبت عبارتند از: نابود کننده ی دین، مانع پذیرش اعمال نیک، انتقال نیکی ها غیبت کننده به اعمال غیبت شونده، تأخیر پاداش و تقدیم مجازات، عذاب قبر(مجازات عالم برزخ)، تجسم زشت در قیامت و خروج از ولایت الهی. اگر آگاه و بیدار باشیم، اندیشه ی کوچک در هر کدام از این آثار سبب می شود، که نه تنها ازغیبت، بلکه از گناه برای همیشه خداحافظی کنیم.
به دو مورد از موارد فوق اشاره می کنیم. ۱ ـ عذاب قبر: یک آزمایش کوچک انجام دهید؛ یک کبریت را آتش زده به دست خود نزدیک کنید. چه اتقاقی می افتد؟ چه مقدار طاقت می آورید؟ حال اگر دست خود را ۱ دقیقه بر روی یک شمع قرار دهید چه می شود؟ اگر طاقت آوردید، غیبت را ادامه دهید!! از ابن عباس روایت شده:«عذاب قبر به سه بخش تقسیم می شود: یک سوم آن مربوط به غیبت است...»
۲ ـ خروج از ولایت الهی: غیبت سبب می شود که از نور الهی انسان خارج و گرفتار ظلمت و سرپرستی شیطان شود. در نظر خود تجسم کنید، وقتی پروردگار عالم سرپرستی انسان را به عهده نگیرد، بلکه شیطان عهده دار کار انسان شود چه بر سر چنین فردی می آید!!بر همین اساس است، که یکی از پی آمدهای غیبت بی دین شدن فرد است.
خب اینها معایب غیبت و این دنیا و آخرت بود
حالا اگر کسی بخواد توبه کنه باید چیکار کنه؟ 🧐
اگر شخصی مرتکب غیبت شده و یا تهمتی به کسی زده باشد، آیا واجب است که از او حلالیّت خواسته و رضایت وی را به دست آورد؟
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
اگر شخصی مرتکب غیبت شده و یا تهمتی به کسی زده باشد، آیا واجب است که از او حلالیّت خواسته و رضایت وی
بر کسی که خدای نخواسته، مرتکب غیبت شده است، واجب نیست از شخصی که غیبت او را کرده است، حلالیّت خواسته و رضایت وی را بدست آورد؛ بلکه صرف پشیمانی و توبه از گناه و ترک غیبت، کافی است؛ و چنانچه حلالیّت بخواهد، امّا او حلال نکند و یا این که وی به هر طریقی، از این که غیبت او را کرده اند، آگاه شده و بگوید: من حلال نمی کنم، تکلیفی غیر از توبه بر عهده غیبت کننده نبوده و با این حال، اگر توبه کند، توبه وی محقّق شده است و کفایت می کند.
این متن از نظر امام خمینی (ره) بود 👆🏻
سؤال: اگر در مورد شخصی غیبت کرده باشیم، آیا می‌توان با اهدای ثواب اعمال مستحبی و واجب، گناه آن را جبران کنیم؟ جواب: اهدای ثواب اعمال کافی نیست؛ بلکه اگر زنده است و طلب حلالیت از او ممکن هست و مفسده ندارد، باید از او حلالیت بطلبید و اگر در قید حیات نیست یا طلب حلالیت از او امکان ندارد، برایش استغفار کنید.
امام خامنه ای (مدظله العالی) 👆🏻👆🏻👆🏻
یه متن هم هست که بنده از یک کتاب احکام خوندم الان میفرستم
کسی که از روی غفلت مرتکب غیبت شده است، چگونه می تواند این گناه بزرگ را جبران کند؟ باید توبه کند و از غیبت شونده حلالیت بطلبد و رضایت او را جلب کند. اگر امکان دسترسی به او نیست یا حلالیت طلبیدن باعث ایجاد کدورت و مفسده دیگری می‌شود، برای او طلب آمرزش نماید.
💠 راهکار عالی برای 👥👥در جمع هستیم و پای به میان می آید‼️ 🔴 چگونه کنیم؟⁉️🤔 1️⃣ ... 🔻به طوری که طرف مقابل نشه خیلی نرم بحث رو به سمت دیگه میبریم... ↩️ اگر بحثی که پیش میکشید براش باشه خیلی بهتره و خودش به سمت بحث جدید کشیده میشه✔️ 2️⃣ اگر باب درددل داره میگه ، بگیم: نمیدونم چی بگم عزیزم ولی اون شخص که خودش نیست از خودش کنه ☝🏻یا اگه هستین با لبخند بگیم: صحبتامون داره به سمت پیش میره بهتره در مورد کسی نکنیم و الکی برای خودمون نخریم❌ و گناه دیگران رو نکنیم... و بحث رو عوض کنید طوری که شخص نشه... 3️⃣ چندبار که جلوی رو بگیرین یواش یواش متوجه میشن دیگه نمیتونن جلوی شما کنن ❌