خون سرش پاشید تا ڪہ بین محراب
مولا بہ یاد خونِ میخ در بہ هم ریخت...
امامعلیعلیهالسلام:
دلتان را از کینه پاک کنید
زیرا کینه دردِ بی درمان است!
غررالحکم،حدیث۴۹۰۸
6b671e6f503f412b1f5e13b1279990a2.mp3
9.92M
دارم میرم
شب وصاله ندیدمش این همه ساله
پ.ن: پیشنهاد میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابــانــا عـــلـی¹¹⁰ .🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلِ ضربت خوردن امام علی
_ مسجدکوفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیتوعشقمنی:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاعلیتوالگویپهلوونهابودی :)
#وحیدشکری
خیلیا سوال میپرسن که چرا اینقدر به غزه کمک میکنید درحالی که نصف بیشتر مردم خودمون گرفتار فقر و گرسنگی هستند؟
۱. انقلاب اسلامی، انقلاب طبقات مستضعف و دیندار است. پس از انقلاب اسلامی، نهادهای متعددی برای فقرزدایی در کشور ایجاد شد. کمیته امداد امام خمینی، بنیاد مستضعفان، سازمان بهزیستی و نهادهای متعدد دیگری که وظیفه حمایت از طبقات آسیبپذیر را بر عهده دارند و خدمات قابل توجهی تاکنون انجام دادهاند.
در پرسش به مساله گرسنگی اشاره شد، گرسنگی مطلق در کشور ما نزدیک به صفر است، در حالی که در برخی از کشورهای غربی این آمار از ۲ درصد بیشتر است. مساله فقر، یک مساله ریشهدار در کشور ماست. عموم ملت ما یعنی بالای ۷۰ درصد جمعیت، طی ۲۵۰ سال قبل از انقلاب اسلامی، فقیر بودهاند. بر اساس آمارهای جهانی، توزیع ثروت در کشور، پس از انقلاب اسلامی، عادلانهتر شده است.
توجه داشته باشید که ما به دلیل استقلالطلبی با تحریمهای شدید مواجه هستیم و کمتر کشوری میتواند در برابر این حد از تحریم، ایستادگی نماید. در سال ۲۰۱۶ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا شد و «طرح فشار حداکثری» را دنبال کرد که هدف آن «فروپاشی کامل اقتصاد ایران» و «نارضایتی عموم مردم» و «فروپاشی از درون» بود. نتیجه این همه تلاش امروز اما به شکست انجامیده است. رشد اقتصادی کشور طی ۲ سال اخیر، بالای ۴ درصد بوده است.
اشتباه نکنید! مراد ما از گفتن این مسائل، گل و بلبل نشاندادن اوضاع اقتصادی نیست. قطعا مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی فراوانی در اثر اقدامات دشمن و «قصور و تقصیر برخی افراد خودی» پیش رو ماست.
به عنوان نمونه «فقر و تبعیض»، اما فراموش نکنید که «عدالت» از «شعارهای اصلی انقلاب اسلامی» بوده است و «رفع این کمبودها»، پیش از آنکه خردهگیری رسانههای وابسته بیگانه، بر جمهوری اسلامی باشد، «آرمان انقلاب اسلامی» است و این آرمانها تا امروز زنده است و از زبان بالاترین مقام جمهوری اسلامی(رهبر انقلاب) بصورت مداوم شنیده و دنبال میشود. تحقق کامل آن به زمان احتیاج دارد.
۲. اما «مساله فلسطین»؛ از ابعاد مختلفی قابل بررسی است؛ اولا امروز دیگر برای تمام مردم دنیا ثابت شده که در فلسطین یک «فاجعه انسانی» کمسابقه در حال وقوع بوده و در شش ماهه اخیر، شدت گرفته است.
بیایید فراموش کنیم که ما مسلمانیم و دهها آموزه دینی، «دفاع از مظلوم» را بر ما تکلیف کرده است، اما آیا براستی انسانیت تا بدین حد سقوط کرده است که «پاره پاره شدن بچههای بیگناه»، کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی را به نظاره بنشینیم و چشمانمان را ببندیم و بگوییم به ما ربطی ندارد! اینکه مساله ما نیست؟!
حتی اگر خود را «ایرانیِ وطنپرست» بدانیم، باید به تاریخ باستانی خود مراجعه کنیم؛ مگر کورش نبود که یهودیان مظلوم را در کشور پناه داد و از آنان حمایت کرد؟ چگونه است که اگر کورش از «یهودی مظلوم» دفاع کند، به آن میبالیم، اما اگر ملت ایران از «مسلمان مظلوم» دفاع کند آن را نادرست میپنداریم؟!
ثانیا مساله فلسطین تنها منحصر به فلسطین نیست. به «کتاب پروتکلهای صهیون» نگاه کنید. «طرح نیل تا فرات» را ببینید، در این طرح، اسرائیل بنا دارد پس از فتح فلسطین، سرزمین تحت نفوذ خود را توسعه دهد و این توسعه شامل «تجاوز به بخشی از مناطق نفتخیز ایران» نیز میشود. آیا کسی حاضر است مناطقی از کشور را در اختیار اسرائیل قرار دهد تا خیالمان از بابت جنگ اسرائیل علیه ملت ایران راحت شود؟!
مساله غزه، مساله انسانیت است. اینک که تمام دنیا کنار غزه ایستاده است، تکلیف ایران که حمایت از مظلوم با فرهنگ آن پیوند دارد، بیشتر میشود.