eitaa logo
‹قمـر‌بنے‌هـاشم¹³³›
349 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
165 ویدیو
25 فایل
‌ ‌اکنون سوال ها را جستجو کن ، شاید بعد ها روزی دوردست در آینده ، بی آن که خودت بفهمی راهِ رسیدن به جواب ها را هم گم کردی . . https://daigo.ir/secret/56363792 ناشناس↑‌ @AGHILEH_BANIHASHEM کانال اصلی ↑
مشاهده در ایتا
دانلود
📪 پیام جدید 💬سلام کتاب چایت را من شیرین میکنم و مثل بیروت بود دانلود pdfرایگانش مجازه?ناشر رضایت داره اخه خیلی از اپ ها pdfرایگانش رو در اختیار مردم گذاشتن ______ نمیدونم اما پیشنهاد من اینه که نخوندیشون چون در ظاهر قشنگ هستن اما در واقع فقط فانتزی سازی میکنه
📪 پیام جدید 💬تمام پست هایی که میزارید کپی ازشون حلاله؟ شما هم از کانال هایی که کپی ازشون حلاله کپی میکنید؟ مثلا مثل این https://eitaa.com/AGHILEH_BANIHASHEM/27400 - سلام بله ؛
📪 پیام جدید 💬سلام و عرض ادب خدمت شما و دوستان راستش یه سوالی خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده شاید نباید این سوال رو بپرسم.. ولی شنیدم اون کسایی که خیلی مذهبی و با خدا هستن سوال هایی که در ذهنشون پیش میاومد رو میپرسیدن تا بتونن بهتر به خدا نزدیک بشن خواستم بپرسم مثلا ما... وقتی میمیریم دوباره زنده میشیم و میریم توی یه دنیای دیگه و به اعمالمون رسیدگی میشه.. این چند روز این سوال برام پیش اومد ک آیا مثلا اگر حیوانات بمیرن....یا حشرات! اونا چی میشن؟اونا هم مثل ما مرگشون اینجوریه؟! یعنی تک تک مورچه ها در اون دنیا حسابرسی میشه؟ - سلام ؛ ببینید با توجه به این‌که برپایی قیامت و حشر در رستاخیز برای دریافت نتایج عمل‌کرد و پاداش و کیفر دنیایی است، طبیعی است که غیر از انسان و جن که مأمور به تکلیف هستند، و در قرآن به آنها وعده پاداش و عذاب داده شده است، حشر موجودات و مخلوقات دیگر معنایی نداشته باشد: «یَوْمَئِذٍ یَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتاتاً لِیُرَوْا أَعْمالَهُمْ»؛ در آن روز مردم پراکنده از قبرها بیرون می‌آیند تا اعمالشان را به آنها بنمایانند. و با این وجود اما بر اساس برخی از آیات قرآن و روایات به غیر از انسان و جن، موجودات دیگری هم در رستاخیز محشور خواهند شد؛ مانند: اول:جنبندگان روی زمین و پرندگان: بر اساس آیه 38 سوره انعام که می‌فرماید: «وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لا طائِرٍ یَطیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاَّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِی الْکِتابِ مِنْ شَیْ‏ءٍ ثُمَّ إِلى‏ رَبِّهِمْ یُحْشَرُون»؛ هیچ جنبنده‏اى در زمین، و هیچ پرنده‏اى که با دو بال خود پرواز می‌کند، نیست، مگر این‌که امت‌هایى مانند شما هستند. ما هیچ چیز را در این کتاب، فروگذار نکردیم، سپس همگى به سوى پروردگارشان محشور می‌شوند هم‌چنین از آیه «وَ إِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ»، و آیات دیگر از قرآن کریم استفاده می‌شود که نه تنها انسان، بلکه حیوانات و پرندگان هم محشور می‌شوند. در همین راستا روایت شده است که روز قیامت خداوند همه مخلوقات را محشور می‌کند. در آن‌روز خداوند بر اساس عدل خود انتقام حیوانات بی‌شاخ را از حیوانات شاخ‌زن می‌گیرد. سپس آنها را خاک می‌کند. از این جهت است که «کافر می‌گوید: کاش خاک بودم». در این زمینه از ابوذر نقل شده است: ما در حضور پیامبر(ص) بودیم. دو گوسفند با شاخ خود به جان یکدیگر افتادند. پیامبر فرمود: می‌دانید چرا اینها به یکدیگر شاخ می‌‏زنند؟ گفتیم: نمی‌دانیم. فرمود: خدا می‌داند و به زودى میان آنها حکم می‌‏کند! طبق این روایات، شباهت حیوانات با ما، در این است که آنها هم در روز قیامت محشور می‌شوند و قصاص می‌‏بینند. گفتنی است؛ از آیات قرآن استفاده می‌شود که تنها ملاک حشر مسئله فصل خصومت در بین حیوانات و پرندگان و احقاق حق است. و مرجع همه‌‌ی این آیات به دو کلمه برمی‌گردد و آن پاداش به نیکوکار و انتقام از ظالم است. و چون این دو وصف در بین حیوانات وجود دارد، و اجمالاً حیواناتی را می‌بینیم که در عمل خود ظلم می‌کنند و حیوانات دیگرى را مشاهده می‌‏کنیم که رعایت احسان را می‌‏نمایند؛ از این‌رو به دلیل این آیات باید گفت که حیوانات نیز حشر دارند. چون کلی پاسخ دادم طولانی شد ولی بخونید دیگه.. : )
💬سلام بعد از کتاب حجره ی پریا چی بخونیم مناسبه؟ داستان های حیفا، تب مژگان، نه، حجره ی پریا و... کلا داستان کتاب هاشون واقعی هست؟ سلام، بعضی از کتاب‌های آقای حدادپور بر اساس واقعیت هست.
📪 پیام جدید 💬سلام وقتتون بخیر برام یه سوالی پیش اومده جوابش رو جایی پیدا نکردم اینکه این فیلم و سریال های نمایش خانگی رو (که معمولا پولی هستن) اگه از آشنایانمون دریافت و نگاه کنیم اشکالی داره؟ یعنی لازمه دوباره بخرمشون ؟ - سلام وقت شما هم بخیر ؛ بله ..
📪 پیام جدید 💬سلام کسی هست بتونه یه کتابخونه کوچیک برای کسی تهیه کنه؟ به کتاب و کتابخونه دسترسی ندارن حتی کتاب هم جمع میکنیم برای این افراد خدا خیرتون بده:) - ناشناس ؛
📪 پیام جدید 💬https://eitaa.com/AGHILEH_BANIHASHEM/27663 دوستان عزیز هم اکنون حقققققققق! - والا ؛
📪 پیام جدید 💬ببخشید این آیدی که گذاشتین تو کانال باز نمیشه ، دفعه قبل هم همینو گذاشته بودید اون موقع هم باز نمی شد ، این آیدی منه znb_alibg@ ، من توی روبیکا میتونم ادمین باشم ، بهم پیام بدید - سلام به ادامین روبیکا اطلاع داده شد ؛
📪 پیام جدید 💬سلام لطفا برای اینکه مشکلم حل بشه برام یک صلوات بفرستید. اجرتون با امام حسین - سلام چشم ؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..
📪 پیام جدید 💬سلام ببخشید نظرتون درباره دهه ی محسنیه که مصادف هست با دهه ی اول ربیع الاول چیه؟ من شنیدم بدترین اتفاق تاریخ رقم خورده و خب میگن بهتره تو این ده روز شادی نشه من با یکی از فامیلامون در این باره خیلی بحث کردم که چرا این ده روزم باید عزاداری کنیم ولی خب به جواب قانع کننده ای نرسیدم نظرتونو میشه بگین؟ - سلام ؛ به فرموده آیت الله مکارم توسّل به ذیل عنایت معصومین (علیهم‌السلام) و فرزندان‌شون کار بسیار خوبى هست ولى بهتر اینه که برنامه‌هاى جدیدى که در میان شیعه سابقه نداشته، ترتیب داده نشه چون باعث کمرنگ شدن برنامه‌های اصلی می‌شه.
📪 پیام جدید 💬سلام من توی چند تا سایت نسخه رایگان کتاب چایت را من شیرین میکنم دیدم ایا استفاده ازش مجازه?کتاب مثل بیروت بود چطور?میشه زود جواب بدین خیلی مهمه - سلام ؛ همه موارد نیاز به اجازه نویسنده داره ..
📪 پیام جدید 💬تب مژگان رو من خوندم قلم ضعیف و پراکنده ای داشتن داستانش برای هر رده سنی مناسب نیس خیلی از بچه ها رو می بینم ۱۴ ..۱۵ ساله مشتاق هستن و می پرسن بخونیم یا نه ؟ نه اطلاعات به خصوصی هم اضافه نمیکنه نسبت به حواشی بزرگسالانه ای که داره - ناشناس ؛