eitaa logo
سفیران هدایت
39 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
502 ویدیو
68 فایل
پایگاه حضرت رقیه (س) روستای احمدآباد 😍
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از .
چفیه یه بسیجی رو از دستش قاپیدن ، داد میزد : آهــــای ...😃 سفره ، حوله ، لحاف ، زیرانداز ، روانداز ، دستمال ، ماسڪ ، ڪلاه ، ڪمربند ، جانماز ، سایه بون ، ڪفن ، باند زخم ، تور ماهی گیریم ... هــــمـــه رو بردن !!!😂😄🙈 شادی روحشون ڪه دار و ندارشون همون یڪ چفیه بود صلوات 😞🥀😍
بچه ها یه خاطره آوردم واستون از شهید خلبان عباس بابایی😍😢
هدایت شده از .
✳ من به شما کمک می‌کنم تا خدا هم به من کمک کند! 📌 سرایدار مدرسه‌‌ای که در آن درس می‌خواند می‌گوید: کمردرد داشتم و نمی‌توانستم کار مدرسه را خوب انجام دهم. مدیر مدرسه به من گفت: اگر اوضاعت همیشه این باشد، باید بروی بیرون. اگر من را بیرون می‌کردند، خیلی اوضاع زندگی‌ام بدتر می‌شد. آن شب همه‌اش در این فکر بودم که اگر من را بیرون بیندازند، چه خاکی توی سرم کنم؟ فردا صبح که رفتم مدرسه، دیدم حیاط و کلاس‌ها عین دسته گل شده و منبع آب هم پر است. از عیالم که برنمی‌آمد؛ چون توان این همه کار را نداشت. نفهمیدم کار کی بوده. فردا هم این قضیه تکرار شد. شب بعد نخوابیدم تا از قضیه سردربیاورم. صبح، یک پسربچه از دیوار پرید پایین و یک‌راست رفت سراغ جارو و خاک‌انداز. شناختمش. از بچه‌های مدرسه‌ی خودمان بود. مرا که دید، ایستاد. سرش را پایین انداخت. با بغضی که در گلویم نشسته بود، گفتم: «پسرم! کی هستی؟» گفت: «عباس بابایی.» گفتم: «چرا این کارها را می‌کنی؟» گفت: «من به شما کمک می‌کنم تا خدا هم به من کمک کند.» 📚 برگرفته از کتاب «ظرافت‌های اخلاقی شهدا»
Moud: 🌺روز مبارک 👈 یک روز پیامبر، اهل نجران که مسلمون نبودن رو دعوت به دین خدا اسلام کردنند، اما اونا قبول نکردن وقرار شد باهم مباهله کنند ✅یعنی هر دو نفر دعا می کنن که هر کی دروغ می گه خداونداون رو از بین ببره 🌷 ولی اونا ترسیدن سرقرار نیومدن و پیامبر پیروز شد. @AHMADABAD7711
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از .
🌸💗🌸💗🌸💗🌸 ‌ روز یعنی روز حقّانیت اسلام مبااااااارک 💗🌸💗🌸 ‌
هدایت شده از .
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹آیه مباهله، برترین فضیلت امیرالمؤمنین علیه السلام در قرآن کریم ♦️روزى مأمون از حضرت رضا علیه السلام سؤال کرد: بزرگترين فضيلت امير المؤمنين عليه السّلام که قرآن بر آن دلالت می کند، چیست؟ ♦️حضرت رضا فرمود: این فضيلت امیرالمؤمنین علیه السلام (که می گویی) در آيه مباهله است، آن جا كه خداوند مي فرمايد: ♦️ «هرکس بعد از آنچه از علم برایت آمده است، با تو مخاصمه کند، بگو: بیایید پسرانمان و پسرانتان، زنانمان و زنانتان، خودمان و خودتان را فراخوانیم. سپس مباهله کنیم و لعنت خداوند را بر دروغگویان قرار دهیم» (بر اساس این آیه) رسول خدا صلّی الله علیه و آله، حسن و حسین علیهماالسلام را به عنوان پسرانش، فاطمه عليها السّلام را به عنوان زنانش، و امیرالمؤمنین علیه السلام را به عنوان نفس خود آورد. ♦️از آنجا که هیچ یک ازمخلوقات خداوند، بالاتر و برتر از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نیست، در نتیجه بنابر حکم خداوند عزّ و جلّ، کسی برتر از نفس رسول خدا صلّی الله علیه و آله نخواهد بود. 📚(الفصول المختارة، ص38/ بحار الأنوار، ج‏49، ص188)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم من بچه شیعه هستم خدا را می پرستم خدای پاک و دانا مهربان و توانا پیامبرم محّمد (ص) که با او قرآن آمد دین را به ما رسانده او ما را شیعه خوانده دختر او زهرا (س) بود فاطمه کبرا بود فدای دین شد جانش لعنت به دشمنانش (۲) در روز عید غدیر بر ما علی (ع) شد امیر امیر مومنین است امام اوّلین است امام دوّم ما بخشنده بود و تنها نام ایشان حسن (ع) بود صبور خوش سخن بود (۲) حسین که شاه دین است امام سوّمین است شهید کربلا شد تربت او شفا شد وقتی که آب می خورم بر او سلام می کنم (۳) چهارم امام سجّاد (ع) به ما دعاها یاد داد هر یک از آن دعاها پُر معنی است و زیبا (۲) پنجم امام باقر (ع) که علم از او شد ظاهر شاگردها تربیت کرد اسلام را تقویت کرد (۲) ششم امام جعفر(ع) برای شیعه رهبر صادق و راستگو بود خدا هم یار او بود (۲) هفتم امام کاظم(ع) صبور بود و عالم اگر چه در زندان بود معلّم جهان بود (۲) امام هشتم ما امام رضای والا امید شیعیان است چه قدر مهربان است نُهم امام جواد (ع) رحمت حق بر او باد کریم و بخشنده بود ماه درخشنده بود دهم امام نقی (ع) پاک دل و متّـقی هادی راه دین بود یاورِ مومنین بود یازدهم عسگری (ع) ازهمه عیب ها بَری در خانه بود زندانی شهید شد در جوانی (۲) یازده امام معصوم شهید شدند چه مظلوم ولی به امر خدا امام آخر ما از چشم مردم بد غایب شد و نیامد هزار و چندین ساله شیعه در انتظاره بالاخره یه روزی می شه وقت پیروزی مهدی (ع) ظهورمی کنه دشمن رو دور می کنه (۲) جهان می شه پُر از گُـل نرگس و یاس و سُنبل ما بچّه های شیعه دعا کنیم همیشه (۳) با هم بگیم خدایا بیار امام ما را اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم من بچه شیعه هستم خدا را می پرستم خدای پاک و دانا مهربان و توانا پیامبرم محّمد (ص) که با او قرآن آمد دین را به ما رسانده او ما را شیعه خوانده دختر او زهرا (س) بود فاطمه کبرا بود فدای دین شد جانش لعنت به دشمنانش (۲) در روز عید غدیر بر ما علی (ع) شد امیر امیر مومنین است امام اوّلین است امام دوّم ما بخشنده بود و تنها نام ایشان حسن (ع) بود صبور خوش سخن بود (۲) حسین که شاه دین است امام سوّمین است شهید کربلا شد تربت او شفا شد وقتی که آب می خورم بر او سلام می کنم (۳) چهارم امام سجّاد (ع) به ما دعاها یاد داد هر یک از آن دعاها پُر معنی است و زیبا (۲) پنجم امام باقر (ع) که علم از او شد ظاهر شاگردها تربیت کرد اسلام را تقویت کرد (۲) ششم امام جعفر(ع) برای شیعه رهبر صادق و راستگو بود خدا هم یار او بود (۲) هفتم امام کاظم(ع) صبور بود و عالم اگر چه در زندان بود معلّم جهان بود (۲) امام هشتم ما امام رضای والا امید شیعیان است چه قدر مهربان است نُهم امام جواد (ع) رحمت حق بر او باد کریم و بخشنده بود ماه درخشنده بود دهم امام نقی (ع) پاک دل و متّـقی هادی راه دین بود یاورِ مومنین بود یازدهم عسگری (ع) ازهمه عیب ها بَری در خانه بود زندانی شهید شد در جوانی (۲) یازده امام معصوم شهید شدند چه مظلوم ولی به امر خدا امام آخر ما از چشم مردم بد غایب شد و نیامد هزار و چندین ساله شیعه در انتظاره بالاخره یه روزی می شه وقت پیروزی مهدی (ع) ظهورمی کنه دشمن رو دور می کنه (۲) جهان می شه پُر از گُـل نرگس و یاس و سُنبل ما بچّه های شیعه دعا کنیم همیشه (۳) با هم بگیم خدایا بیار امام ما را 🌈معصومانه? @AHMADABAD7711
هدایت شده از .
✳️شــعــرے از مــقــام مــعــظــم رهبــرے خــطــاب بــه حــضــرت ولــے عــصــر(عــجــ)💞 🌸منــ از اشــڪــے ڪــه مــیــریــزد ز چــشــم یــار مــیــتــرســمــ از آن روزے ڪــه مــولــایــم شــود بــیــمــار مــیــتــرســم! 🌸همــه مــانــدیــم در جــهلــے شــبــیــه عــهد دقــیــانــوســ مــن از خــوابــیــدن مــهدے درون غــار مــیــتــرســم! 🌸رها ڪــن صــحــبــت یــعــقــوب و ڪــورے و غــم و فــرزنــد مــن از گــردانــدن یــوســف ســر بــازار مــیــتــرســم! 🌸همــه گــویــنــد ایــن جــمــعــه بــیــا امــا درنــگــے ڪــنــ از ایــنــڪــه بــاز عــاشــورا شــود تــڪــرار مــیــتــرســم! 🌸ســحــر شــد آمــده خــورشــیــد امــا آســمــان ابــریــســتــ مــن از بــے مــهرے ایــن ابــرهاے تــار مــیــتــرســم! 🌸تــمــام عــمــر خــود را نــوڪــر ایــن خــانــدان خــوانــدمــ از آن روزے ڪــه ایــن مــنــصــب ڪــنــم انــڪــار مــیــتــرســم! 🌸طــبــیــبــم داده پــیــغــامــم بــیــا دارویــت آمــاده اســتــ از آن شــرمــے ڪــه دارم از رخ عــطــار مــیــتــرســم! 🌸شــنــیــدم روز وشــب از دیــده ات خــون جــگــر ریــزد مــن از بــیــمــارے آن دیــده خــونــبــار مــیــتــرســم! 🌸بــه وقــت تــرس و تــنــهایــیــ،توهســتــے تــڪــیــه گــاه مــنــ مــرا تــنــها مــیــان قــبــر خــود نــگــذار،مــیــتــرســم! 🌸دلــت بــشــڪــســتــه از مــنــ،لــڪنــاے دلــدار رحــمــے ڪــنــ ڪــه از نــفــریــن و عــاق والــدیــن بــســیــار مــیــتــرســم! 🌸هزاران بــار مــن رفــتــمــ،ولي شــرمــنــده بــرگــشــتــم ز هجــرانــت نــتــرســیــدم ولــے ایــن بــار مــیــتــرســم!
هدایت شده از .
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد) شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
هدایت شده از .
••😇💓•• شنبه ۱۰۰مرتبه : +یا رب العالمین  (ای پروردگار جهانیان) 🦋🦋🦋_______ ذکر روز شنبه به نام پیامبر اکرم (ص) است. روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله (ص) خوانده شود که خواندنش موجب بی‌نیازی می‌شود.