آینده آموزش جهان
پژوهشگران معتقدند با ادامه پیشرفت فناوری های مختلف ازجمله هوش مصنوعی در آموزش، در سال های آینده شاهد معرفی ابزارها و روش های پیچیده تری خواهیم بود.
به اعتقاد آنان، فناوری های نوظهور مانند محاسبات کوانتومی و الگوریتم های پیشرفته یادگیری ماشین (ML)، می توانند با تقویت تجربیات یادگیری، سیستم های آموزشی کارآمدتری ایجاد کنند.
تغییرات فناوری و هوش مصنوعی به شکلی دنیای آموزش را متحول کرده که به تازگی یونسکو اعلام کرده است فناوری های نوظهور همچون هوش مصنوعی فرصت ها و چالش های گسترده ای را برای سیستم های آموزشی به وجود آورده و انتظار می رود که به احتمال زیاد تحت تاثیر هوش مصنوعی، در نقش کلیدی زبان انگلیسی به عنوان زبان ویژه آموزش در جهان، تغییراتی ایجاد شود.
#آموزش
#هوشمصنوعی
#فناوریهاینوظهور
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
تصویر سازی با هوش مصنوعی میدجرنی
A single, futuristic glass flower growing from the ground, with sleek, translucent petals that emit a faint glow and reflect soft, ambient light. The stem and leaves appear metallic and high-tech, with subtle, integrated LED-like lines running through them. The flower has a minimalistic, cyber-inspired design with a blend of organic and mechanical elements. Background is dark and slightly blurred, with hints of soft neon colors, giving a modern, sci-fi feel. Photorealistic, intricate glass textures, with cool blue and silver tones."#تصویرسازی #تصویر #میدجرنی #midjourney ایتا | بله | روبیکا 🆔 @AiGovernance تلگرام 🆔 @AiGovernanc
هوش مصنوعی xAI (هوش مصنوعی توجیهپذیر) چیست؟
هوش مصنوعی قابل توضیح به عنوان یک مفهوم بسیار مهم در حوزه هوش مصنوعی شناخته میشود و اهمیت آن از جوانب مختلف قابل بررسی است. در ادامه به برخی از مهمترین دلایل اهمیت هوش مصنوعی توجیهپذیر اشاره شده است.
یکی از اصلیترین دلایل اهمیت هوش مصنوعی توجیهپذیر، برقراری اعتماد و قابلیت اطمینان به مدلهای هوش مصنوعی است. مدلهای غیرقابل توضیح که به عنوان “صندوق سیاه” شناخته میشوند، علتها و دلایل تصمیمهایشان را در اختیار انسانها قرار نمیدهند. این موضوع ممکن است باعث شک و عدم اطمینان برای افراد شود، بخصوص زمانی که تصمیمگیریهای مهمی بر اساس این مدلها اتخاذ میشود. با تبیین علتها و توضیحپذیری مدلهای هوش مصنوعی، اعتماد و اطمینان به عملکرد آنها افزایش مییابد و تصمیمگیریهای بر اساس آنها برای انسانها قابل پذیرشتر میشود.
ایتا | بله | روبیکا
✅ @AiGovernance
تلگرام
✅ @AiGovernanc
قسمت اول
34.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽با موشک ایرانی مجهز به هوش مصنوعی آشنا شوید
🔸گستره موشکهای بالستیک دوربرد ایران طی سال های اخیر با استفاده از تکنولوژی های جدید بهصورت محسوسی تقویت شده است.
ایتا | بله | روبیکا
✅ @AiGovernance
تلگرام
✅ @AiGovernanc
34.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌دومین قسمت از دوره رایگان هوش مصنوعی- ۱۱ آبان
🌟در این #آموزش، شما با استفاده از یک افزونه هوش مصنوعی کارامد و موثر با نام Sider آشنا می شوید.
♻️این افزونه دسترسی شما به تمامی مدل های برتر #هوش_مصنوعی از قبیل جی پی تی، جمینای، لاما، کلاود و ... را ایجاد و خدمات زیادی به شما ارائه می کند
💯از این پس کارهای #ترجمه، #ویرایش زبان، نوشتن پرامپت، خلاصه سازی متون را می توانید با کمک این افزونه انجام دهید.
✅این آموزش بخشی از دوره رایگان ۱۱ آبان ماه می باشد.
لینک دانلود sider
https://chromewebstore.google.com/detail/sider-chatgpt-sidebar-+-g/difoiogjjojoaoomphldepapgpbgkhkb?hl=en
🔹این آموزش را برای دوستانتان هم ارسال کنید.
#دکترهمت
#Sider
○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○
🔰کانال دکتر همت در ایتا و تلگرام
🆔 @dr_hemmatt
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
👌دومین قسمت از دوره رایگان هوش مصنوعی- ۱۱ آبان 🌟در این #آموزش، شما با استفاده از یک افزونه هوش مصن
این افزونه سایدر sider خیلی کاربردیه
حتما نصبش کنید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ارسال بو از طریق هوش مصنوعی ممکن شد!
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
هوش مصنوعی xAI (هوش مصنوعی توجیهپذیر) چیست؟ هوش مصنوعی قابل توضیح به عنوان یک مفهوم بسیار مهم در حو
چالشها و مشکلات موجود در مدلهای هوش مصنوعی غیرقابل توضیح از جمله مسائل مهمی است که نیازمند توجه است. مدلهای پیچیده هوش مصنوعی میتوانند میلیونها پارامتر داشته باشند که با تعداد انسانها قابل درک نیستند. این مدلها اغلب به شکل مشکل و زیبایی بیجا در دادهها رفتار میکنند و توضیح مناسب برای این رفتارها ارائه نمیدهند. این امر میتواند باعث ایجاد انتقادها و شکها درباره عملکرد و کاربرد این مدلها شود.
شفافیت و توضیحپذیری در تصمیمگیریهای مبتنی بر هوش مصنوعی، اهمیت زیادی دارد. بهویژه در کاربردهایی مانند پزشکی، حمل و نقل، و حوزههای حساس دیگر، مهم است که تصمیمگیریهای هوش مصنوعی قابل تفسیر و قابل توضیح باشند. انسانها باید بتوانند دلیلها و رویههای تصمیمگیریها را درک کنند و بهطور مسئولانه و انسان محور برخورد کنند. این باعث افزایش قابلیت اطمینان در برابر تصمیمگیریهای هوش مصنوعی و ایجاد یک زمینهی برقراری تعامل موثر بین انسانها و هوش مصنوعی میشود.
قسمت دوم
ایتا | بله | روبیکا
✅ @AiGovernance
تلگرام
✅ @AiGovernanc
🖼️ Iranian-Islamic tiling on which "Ya Zeinab" is written in English. Combination of neon colors, watercolor image style
کاشی کاری ایرانی-اسلامی که روی آن با خط خوشنویسی نوشته شده به انگلیسی "یا زینب" . ترکیب رنگ های نئون
🎨 سبک : آبرنگ
⚙️ هوش مصنوعی chatgpt
🟩🎉 ولادت باسعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بر همه شما مسلمانان و پرستاران خوب ایران مبارک 💐🎉💐🎉
ایتا | بله | روبیکا
✅ @AiGovernance
تلگرام
✅ @AiGovernanc
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
جمعه ۱۸ آبان
مایکروسافت اقدام به افزودن هوش مصنوعی به نرمافزار محبوب نوتپد میکند
مایکروسافت درنظر دارد تا در بهروزرسانیهای آتی ویندوز، اقدام به اضافه کردن امکانات و قابلیتهای مبتنیبر هوش مصنوعی به نرمافزار نوت پد، ویرایشگر متن پیشفرض ویندوز، کند. حدود چهاردهه از زمان انتشار اولین نسخه از این برنامه میگذرد
رویداد «هوش مصنوعی زاینده؛ قدرتآفرینی برای مدیران» ۲۲ آبان برگزار میشود
رویداد «هوش مصنوعی زاینده؛ قدرتآفرینی برای مدیران» به همت اسمایلینو و با مشارکت مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۳ در اتاق بازرگانی تهران برگزار خواهد شد. افزایش آگاهی مدیران عامل از پتانسیلهای هوش مصنوعی زاینده، ارائه راهکارهای استراتژیک برای پیادهسازی هوش مصنوعی در سازمانها و افزایش قابلیت تصمیمگیری مبتنی بر داده از اهداف این رویداد هستند.
بتای عمومی iOS 18.2 با قابلیتهای هوش مصنوعی بیشتر منتشر شد
اپل نسخه بتا عمومی iOS 18.2 را منتشر کرده است که موج دوم ویژگیهای هوش مصنوعی Apple Intelligence را به همراه دارد.
پیشنمایش پروژه جارویس گوگل پیش از معرفی فاش شد؛ کنترل کامپیوتر با هوش مصنوعی
اوایل این ماه در گزارشی گفته شده بود که گوگل با پروژهای با اسم رمز «جارویس» (Jarvis) روی یک قابلیت هوش مصنوعی کار میکند که میتواند کامپیوتر کاربران را برای انجام کارهای مختلفی مانند خرید یا تحقیق درباره مطالب، کنترل کند. حالا نمونه اولیه هوش مصنوعی جدید گوگل از طریق فروشگاه وب کروم فاش شده است.
گوگل یک هاب فناوری در عربستان افتتاح میکند
در ادامه سرمایهگذاریهای گوگل روی توسعه دیتاسنترهای هوش مصنوعی، این شرکت اعلام کرده است که بهزودی یک دیتاسنتر هوش مصنوعی در عربستان افتتاح میکند.
بازوی رباتیک نظافتچی ابداع شد
گروهی از محققان یک روبات نظافتچی ارزان ابداع کرده اند که می تواند چند فعالیت مختلف را انجام دهد.
مدیران مدارس علمیه اصفهان با هوش مصنوعی آشنا شدند
سلامت سازهها در تهران نیازمند سیستم پایش است
یک تحلیلگر امور شهری گفت: سازهها به عنوان داراییهای ارزشمند در معرض خطر تخریب قرار دارند و نیاز به یک سیستم پایش با هدف شناسایی به موقع آسیب و اعلام هشدار دارد.
اشتراک یک ساله دسترسی به پایگاههای علمی خریداری شد
رئیس شورای تامین منابع علمی کشور با اعلام خبر خرید اشتراک یکساله پایگاه اطلاعاتی گفت: دانشگاههای متقاضی تا سال آینده به هوش مصنوعی «اسکوپوس» و «ساینس دایرکت» دسترسی دارند.
هوش مصنوعی سریالها را خلاصه میکند
آمازون به تازگی ابزاری برای سرویس «پرایم ویدئو» خود راه اندازی کرده که با هوش مصنوعی خلاصه های شخصی سازی شده از سریال ها و محتوای تولیدی این پلتفرم برای کاربران ارائه می کند.
تنوع تولیدمحتوا برای ذائقه مخاطبان مهمترین کاربرد هوش مصنوعی
گرگان-رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: مهمترین کاربرد هوش مصنوعی، تولید محتوا متنوع برای ذائقه مخاطبین و گروه های هدف ما است.
صداوسیما در انتشار ویدئوهای «وعده صادق ۲» از هوش مصنوعی کمک گرفت
یکی از مدیران معاونت سیاسی صدا و سیما درباره صحتسنجی گزارشهای خبری بیان کرد که در عملیات «وعده صادق ۲» توانستهاند با کمترین خطا و با استفاده از هوش مصنوعی ویدئوهای واقعی منتشر کنند
#خبر
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
تاثیر هوش مصنوعی بر موفقیت نظامی؛ کدهای نرمافزاری چگونه آینده جنگها را رقم میزنند؟
یک استارتآپ پیشرو در زمینه هوش مصنوعی در اروپا به نام «هلسینگ - Helsing»، این ایده را مطرح کرده است که در این دوره و زمانه نرم افزارهای پیشرفته و هوش مصنوعی برای موفقیت نظامی بسیار مهم هستند. این موضوع همزمان شده با اینکه دولتهای اروپایی عزم خود را جزم کردند تا مبالغ زیادی از پولهای نقد خود برای سیستمهای نظامی و تسلیحات جدید اختصاص دهند.
گانبرت شِرف، یکی از بنیانگذاران و یکی از مدیران اجرایی هلسینگ در مصاحبهای با نشریه پولیتیکو اظهار داشت: «قدرت دفاعی روز به روز به نرمافزار وابسته میشود.»
منبع
#نظامی
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
الزامات هوش مصنوعی و خطرات
✅
📌هوش مصنوعی فعال
📌پلتفرمهای حاکمیت هوش مصنوعی
📌امنیت اطلاعات نادرست
✅مرزهای جدید محاسبات
📌رمزنگاری پساکوانتومی
📌هوش نامرئی محیطی
📌محاسبات انرژی کارآمد
محاسبات هیبریدی
📌
✅هم افزایی انسان و ماشین
📌محاسبات فضایی
📌رباتهای چندمنظوره
📌بهبود عصبی
ایتا | بله | روبیکا
🆔 @AiGovernance
تلگرام
🆔 @AiGovernanc
AiGovernance6.pdf
2.64M
با احترام،
ششمین شماره ماهنامه علمی_ آموزشی "حکمرانی هوشمند" با محوریت هوش مصنوعی حضورتان تقدیم میگردد.
در این شماره از ماهنامه، مجموعهای از مقالات علمی و کاربردی را گردآوری کردهایم تا راهنمایی عملی و دانشمحور برای علاقهمندان، متخصصان و مدیران فراهم آوریم.
موضوعاتی چون "درک یادگیری ماشین برای کارمندان" و "چگونه اولین پروژه هوش مصنوعی خود را انتخاب کنیم؟" ابزارهایی عملی برای بهرهبرداری از هوش مصنوعی در سازمانها ارائه میدهند، در حالی که مباحثی مانند "تکینگی فناوری" و "تاریخچه هوش مصنوعی مولد" به بررسی آینده این علم میپردازند. این ترکیب از مقالات به خوانندگان کمک میکند تا از هوش مصنوعی نه تنها در سطح عملیاتی بلکه بهعنوان بستری برای نوآوری و آیندهپژوهی استفاده کنند.
یکی از رویکردهای کلیدی ما در این شماره، پرداختن به نقش هوش مصنوعی در تحقق اهداف راهبردی و کلان کشور است. مقالاتی نظیر "اقدامات کلیدی برای تسلط بر لایههای زیرساختی هوش مصنوعی" و "رونمایی از پکیج کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء" نمونههایی عملی از کاربرد این فناوری در بخشهای حیاتی و زیرساختی را ارائه میدهند.
#ماهنامه
لطفا پیشنهادات، انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/AIGovernance
https://ble.ir/aigovernance
https://rubika.ir/aigovernance
https://t.me/AiGovernanc
🔸 هیات اندیشه ورز ستاد علم و فناوری
شورای عالی انقلاب فرهنگی استان قزوین برگزار میکند:
💠 هفتمین نشست تخصصی همایش ملی حکمرانی تمدنی علم و فناوری
*بررسی سند ملی هوش مصنوعی*
دبیر نشست:
🔹 دکتر آرتمیس معتمدی
مدیر پژوهش مرکز فنی و مهندسی بوئین زهرا
سخنران:
🔹دکتر سید یاسر بنیهاشم
عضو هیات علمی گروه برق و کامپیوتر و مدیر آموزش مرکز فنی و مهندسی بوئین زهرا
ناظر علمی:
🔹 دکتر مهدی باحقیقت
عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
🕰 زمان: شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳ -
ساعت ۹ الی ۱۱
🏢 مکان: مرکز فنی و مهندسی بوئین زهرا، ساختمان شهید احمدی روشن، سالن ۳۱۳
▫️پخش آنلاین
🎙 ستاد راهبری فناوریهای هوشمند
🌐 @itsetad_ir
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/AIGovernance
https://ble.ir/aigovernance
https://rubika.ir/aigovernance
https://t.me/AiGovernanc
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
شنبه ۱۹ آبان
🔶پنج روش ریشهکنی فقر با کمک هوش مصنوعی
در این مطلب قصد داریم ببینیم AI چگونه میتواند مشکلات ریشهای مسبب فقر را برطرف کند؛ از دسترسی به آموزش و بهداشت گرفته تا ایجاد شغل. درضمن مثالهای عملی از نحوه استفاده مؤثر از این فناوری برای رفع فقر را نیز ارائه خواهیم داد.
🔶هوش مصنوعی جمینای به افزونه Utilities برای کنترلکردن گوشی و اپها مجهز شد
افزونه Utilities برای هوش مصنوعی جمینای (Gemini) که در کنفرانس I/O 2024 پیشنمایش شده بود، حالا در دسترس قرار گرفته است. طبق توضیحات گوگل این افزونه میتواند «موبایل اندرویدی و برنامههای شما را کنترل کند.»
🔶مایکروسافت اقدام به افزودن هوش مصنوعی به نرمافزار محبوب نوتپد میکند
مایکروسافت درنظر دارد تا در بهروزرسانیهای آتی ویندوز، اقدام به اضافه کردن امکانات و قابلیتهای مبتنیبر هوش مصنوعی به نرمافزار نوت پد، ویرایشگر متن پیشفرض ویندوز، کند. حدود چهاردهه از زمان انتشار اولین نسخه از این برنامه میگذرد
🔶بازسازی چهره کوروش کبیر با هوش مصنوعی (فیلم)
کوروش بزرگ یا کوروش کبیر، بنیانگذار و نخستین شاه هخامنشی بود که در بین سالهای ۵۵۹ تا ۵۲۹ پیش از میلاد، بر نواحی گستردهای از آسیا حکومت میکرد. بازسازی چهره تاریخی کوروش کبیر با هوش مصنوعی همه را شگفتزده کرد.
🔶اپل بیسروصدا یکی از ویژگیهای هوش مصنوعی آیفون را حذف کرد
اپل ظاهرا در سکوت خبری یکی از قابلیتهای ابزار هوش مصنوعی Image Playground را حذف کرده است.
🔶پشتپرده طرح جاهطلبانه بنسلمان؛ گوگل چگونه ناجی ریاض میشود؟
کنفرانس اخیری که در ریاض تحت عنوان «ابتکار سرمایهگذاری آینده» برگزار شد، نهتنها زمینه را برای تبدیل این پادشاهی به بازیگری پیشرو در عرصه هوش مصنوعی و فناوریهای را هموار کرد، بلکه میدان را برای عبور پادشاهی از نفت را نیز مهیا کرد.
🔶هوش مصنوعی؛ ناجی یا نابودگر؟
یک استاد بازاریابی در دانشگاه نیویورک، بر این باور است که هوش مصنوعی جایی در میان تبلیغات مزایای انقلابی آن و ترس از نابودی بشریت ایستاده است. طی یک دهه گذشته، تبلیغات پیرامون هوش مصنوعی، جامعه را دو قطبی کرده است؛ یک، قطب طرفداران مزایای انقلابی آن و دو، قطب نگران از تاثیرات منفی آن و نابودی بشریت!
🔶تشخیص دقیق و سریع گازهای سمی با کمک هوش مصنوعی
محققان دانشگاه ویرجینیا سیستمی مجهز به هوش مصنوعی توسعه دادند که حس بویایی انسان را برای شناسایی و ردیابی گازهای سمی در لحظه، شبیهسازی میکند.
🔶ابزار ویدئویی هوش مصنوعی Google Vids برای کسبوکارها در دسترس قرار گرفت
ابزار ویدئویی مبتنیبر هوش مصنوعی Google Vids که پیشتر برای کاربران جمنای در ورکاسپیس منتشر شده بود، حالا برای کسبوکارها
🔶نسل جدید دستیار هوش مصنوعی Bixby AI سامسونگ برای رقابت با ChatGPT رونمایی شد
سامسونگ نسل جدید دستیار هوشمند خود تحت نام Bixby AI را با قابلیتهای جذاب برای رقابت با اپل اینتلیجنس و ChatGPT معرفی کرد. بیکسبی AI فعلا فقط در چین قابل استفاده است.
#خبر
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/AIGovernance
https://ble.ir/aigovernance
https://rubika.ir/aigovernance
https://t.me/AiGovernanc
اخبار هوشمصنوعی و فناوریهای نوظهور
شنبه ۱۹ آبان
🔻تولید سامانه عیب یابی جعبه دنده های صنعتی درکشور
متخصصان یک شرکت فناور موفق شدند، نرم افزاری مجهز به هوش مصنوعی را برای تشخیص خطا در فرآیند طراحی جعبه دهندههای صنعتی، طراحی و تولید کنند.
🔻سامانه تشخیص خوابآلودگی راننده بر پایه هوش مصنوعی ساخته شد
سامانه تشخیص خوابآلودگی راننده بر پایه هوش مصنوعی با دریافت سیگنالهایی از راننده، نظیر پلکزدن و سایر علائم خوابآلودگی، در راستای جلوگیری از تصادفات ناگوار توسط محققان کشور ساخته شد.
🔻بازوی رباتیک نظافتچی ابداع شد
به گزارش قم پرس به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، گروهی از محققان روباتیک دانشگاه «یوسی برکلی» و «ETH زوریخ» به طور موفقیت آمیز ۲ بازوی روباتیک ۱۲۰ دلاری را برای پاک کردن لکه ها آموزش دادند.
🔻با پیشرفت هوش مصنوعی، سرنوشت هنرمندان چه خواهد شد؟
هالیوودیها برای محافظت از شغلهای خود در برابر هوش مصنوعی تلاش کردهاند و در صنعت موسیقی نیز شرکتهایی مانند Suno با شکایات ناشرین موسیقی مواجه شدهاند که ادعا میکنند از آثار دارای حق نشر بدون مجوز استفاده شده است.
🔻آمریکای جدید با طعم ایلان ماسک! (به قلم: محمد علی وکیلی)
کشور ما چارهای بهجز عقلانیت و تدبیر در روشهای سیاستورزی نخواهد داشت. نه نسخه تبریک گفتن، تامین کننده منافع ملی است و نه شعارهای رادیکال! هوش مصنوعی درحال شکلدهی جهان جدید است. اکنون مؤلف آن دست در دست قدرتمندترین فرد جهان گذاشته است و نقش مهمی در پیروزیاش داشته است. ترامپ پیروزیاش را مدیون ایلان ماسک میداند و شاید نقش ایلان ماسک بیش از حزب جمهوریخواه در تحولات آینده آمریکا شود.
🔻پنج باور غلط درباره هوش مصنوعی مولد که رهبران سازمانی باید بدانند
هوش مصنوعی مولد، با بیش از ۱۸۰ میلیون کاربر فقط در چتجیپیتی، توانسته پایگاه کاربر گستردهای برای خودش درست کند و از قابلیتهایش برای همه چیز استفاده کند؛ از بهرهوری فردی گرفته تا تولید محتوا و شروع سرمایهگذاریهای جدید. و همه اینها در کسری از زمان و هزینه انجام میشود.
🔻استقبال رهبران تکنولوژی از دولت دوستدار هوش مصنوعی
انتخابات ریاستجمهوری آمریکا با پیروزی ترامپ به پایان رسید و این روزها بسیاری در حال پیشبینی و تحلیل وضعیت آینده صنعت تکنولوژی با روی کار آمدن دونالد ترامپ هستند. هر چند ترامپ در دولت اول ریاستجمهوری خودش از بسیاری از شرکتهای تکنولوژی شکایت کرده بود، اما به نظر میرسد رهبران صنعت تکنولوژی استقبال نسبتا خوبی از او کردهاند؛ با تاکید بر اینکه امیدوارند دولت او یک دولت دوستدار تکنولوژی باشد و گامهای بزرگی در مسیر توسعه هوش مصنوعی بردارد
🔻زنبورها مانع از ساخت دیتاسنتر هوش مصنوعی هستهای متا شدند!
زاکربرگ در جلسهای با کارکنان متا اظهار داشت که این مرکز میتوانست نخستین دیتاسنتر هستهای هوش مصنوعی در دنیا باشد. با این حال، متا برای پیگیری این پروژه باید به سرعت اقدام کند، چرا که رقبای اصلی این شرکت نیز سرمایهگذاریهایی در حوزه انرژی هستهای انجام دادهاند.
#خبر
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/AIGovernance
https://ble.ir/aigovernance
https://rubika.ir/aigovernance
https://t.me/AiGovernanc
13971103_25017_64k.mp3
10.65M
اهمیت علوم شناختی در کلام رهبری
علوم شناختی، یکی از فتوحات الهیه است که ما بایستی از آن استقبال کنیم
کارکرد علوم و فناوریهای شناختی، تمام عرصههای زندگی را در بر میگیرد؛ لذا هر ملتی که در این دانش عقب بیفتد، سرنوشتش استعمارزدگی، فقیر ماندن، زیردست بودن و ذلیل شدن است
برای پیشرفت در این دانش، لحظهای نباید غفلت کرد؛ یعنی شما دانشمندان و محققین و پژوهشگران دیگر نباید شب و روز بشناسید و باید از جان مایه بذارید
از همهی توانایی و امکانات غربیها در این دانش استفاده کنید اما هیچ اعتمادی به توصیههای آنها نداشته باشید
جنایتکاران و استعمارگران عالم، روزی با سلاح نظامی کشورهای دیگر را تصرف میکردند اما فردا با سلاح علوم شناختی
سعی کنید که این علوم حساس را که با ذهن و فکر و استدلال و تصمیم و معرفت ارتباط پیدا میکند، موجب گمراهی جوانان نشود
آشنایی با این علوم و حرکت در این عرصه جوری باشد که موجب آشنایی بیشتر جوانان با توحید و معرفت الهی باشد
برشهایی از بیانات در تاریخ 97/11/4
#علومشناختی
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/AIGovernance
https://ble.ir/aigovernance
https://rubika.ir/aigovernance
https://t.me/AiGovernanc
سلام و عرض ادب
افرادی که میخوان در زمینه هوش مصنوعی به صورت عمیق و تخصصی کار کنند حتما صحبتهای حضرت آقا رو با موضوع علوم شناختی گوش کنند.
موفق باشید .