#کتابگردی | فناوری هوش مصنوعی در شرکتها و استارتاپها
🔸با پیشرفت روز افزون هوشمصنوعی و تاثیر آن بر اقتصاد جهانی، شرکتهای کوچک و متوسط هم برای عقب نماندن از فضای رقابتی ملزم به استفاده از آن هستند اما طبیعتا با چالشهایی هم در این حوزه مواجه میشوند.
🔸کتاب فناوری هوش مصنوعی در شرکتها و استارتاپها به بررسی کاربرد و تأثیرات فناوری هوش مصنوعی در شرکتها و استارتاپها میپردازد. از این رو این کتاب برای کسانی که به دنبال درک بهتری از چگونگی استفاده از هوش مصنوعی در عرصهٔ کسب و کار هستند منبع مفیدی خواهد بود.
🔸این کتاب به کارآفرینان و مدیران شرکتها و استارتاپها پیشنهاد میشود.
نویسنده:على شاعیدی
🔗 @anapress1
🔺 طرح اوپنایآی پیرامون توسعه هوش مصنوعی با قدرت استدلال
🔹 اوپنایآی یک سیستم طبقهبندی پنجسطحی برای توسعه #هوش_مصنوعی دارای قدرت استدلال طراحی کرده که در درجه اول یک ابزار بازاریابی است و هدف آن جذب سرمایهگذاری با ترسیم یک مسیر روشن برای پیشرفت هوش مصنوعی است./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/304890
🔺 همکاری رگولاتورهای آمریکایی و اروپایی برای قانونمندسازی #هوش_مصنوعی
🔹 رگولاتورهای آمریکا و اروپا اصول اشتراکی را مطرح کردند که در آینده برای حفاظت از رقابت و مصرف کنندگان در حوزه هوش مصنوعی به کار خواهند گرفت./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/304935
🔺 چگونگی استفاده #هوش_مصنوعی در وسایل نقلیه خودران در قطر
🔹 قطر زیرساخت #خودروهای_الکتریکی که با هوش مصنوعی همراه هستند را با معرفی تدریجی ایستگاههای شارژ بیشتر و برندهای خارجی خودروهای الکتریکی توسعه داده است و اخیرا، شرکت خودروسازی چینی BYD و شرکت #تسلا، جدیدترین شرکتهایی هستند که تازهترین مدلهای خود را عرضه کردهاند. /#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/304940
«ساخت یک تراشه از جنس گرافن برای تسهیل درمان بیماریهای مغزی»
محققان اسپانیایی، موفق به طراحی یک تراشه مغزی جدید بر پایه گرافن شدهاند که میتواند سیگنالهای مغز را بخواند و تحریک کند. این فناوری بهعنوان یک رابط بین مغز و دستگاههای خارجی مانند رایانه عمل میکند. در گذشته، از عناصر فلزی در این رابطها استفاده میشد که سیگنالهای الکتریکی را به هم ریخته و ارسال اطلاعات به مغز را مختل میکرد. گرافن، از وقوع چنین پدیدهای جلوگیری میکند و استفاده از آن در تراشه جدید، امکان خواندن و تحریک سیگنالهای مغزی با وضوح بالا را امکانپذیر میکند. تراشه مذکور برای اولین بار در دانشگاه منچستر، در یک جراحی تومور مغزی برای کمک به جراحان در شناسایی بافت سرطانی با دقت میکرومتر استفاده شد و به آنها کمک کرد تا ضمن از بین بردن تومور، مناطق سالم مغز را برای گفتار و شناخت صحیح حفظ کنند. گفتنیست این تراشه مغزی میتواند به بیماران مبتلا به پارکینسون کمک کند و اختلالات گفتاری آنها را تا حدود زیادی درمان کند.
📢 کد خبر: 20240724-1147
کانال علم، فناوری و نوآوری در اروپا
t.me/InnovAt_News
didebanefanavari.com/26955
#اسپانیا #پزشکی
«ایجاد سکویی جهت شناسایی متون تولید شده توسط هوشمصنوعی»
محققان روسی، سکویی (پلتفرم) برخط ایجاد کردهاند که میتواند متون تولید شده توسط هوشمصنوعی را با دقت بسیار بالایی شناسایی کند. ویژگی این سکو که آن را از دیگر موارد مشابه متمایز میکند، پیوند با تمامی رباتهای موجود جهت شناسایی متون است. این سکو از چندین الگوریتم ریاضی مانند سیستم آشفته دینامیکی و تجزیه و تحلیل داده توپولوژیکی استفاده میکند. در حال حاضر، سکو تنها از دو زبان روسی و انگلیسی پشتیبانی میکند اما قرار است در سال ۲۰۲۵ زبان کشورهای عضو پیمان بریکس نیز به آن اضافه شود.
📢 کد خبر: 20240724-5294
کانال علم، فناوری و نوآوری در روسیه
t.me/RussiaSciTech
ble.ir/russiantech
didebanefanavari.com/26926
#تشخیص_متون #هوشمصنوعی
«ایجاد آزمایشگاهی مستقل و ایمن جهت توسعه هوشمصنوعی در روسیه»
شرکت فناوری هوشمصنوعی تیبانک با همکاری چند دانشگاه پیشرو روسی در این حوزه، اولین آزمایشگاه مستقل و ایمن جهت توسعه هوشمصنوعی را ایجاد خواهند کرد. این آزمایشگاه که از حمایت دولت فدراسیون روسیه برخوردار است از پایش مستمر هوشمصنوعی، انطباق آن با انتظارات اجتماعی، اخلاقیات و استانداردهای لازم، اطمینان حاصل خواهد کرد. از دیگر وظایف این نهاد، حمایت و بهبود الگوهایی است که اشیاء به کمک متن، صدا و تصویر با انسان ارتباط برقرار نمایند. رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه اذعان داشته، وجود چنین بسترهایی در جهان کنونی از اهمیت بسیار برخوردارند و گفته است سرویسهای اطلاعاتی بیگانه قصد دارند تا با کمک فناوریهای مبتنیبر هوشمصنوعی، افکار عمومی را در کشورهای به قول خود نامطلوب، به نفع خود مصادره کنند.
📢 کد خبر: 20240724-5295
کانال علم، فناوری و نوآوری در روسیه
t.me/RussiaSciTech
ble.ir/russiantech
didebanefanavari.com/26934
#هوشمصنوعی #تیبانک
🔺رگولاتورهای آمریکا و اروپا برای قانونمندسازی هوش مصنوعی توافق کردند
🔹رگولاتورهای آمریکا و اروپا اصول اشتراکی را مطرح کردند که در آینده برای حفاظت از رقابت و مصرفکنندگان در حوزه هوش مصنوعی به کار خواهند گرفت.
🔗مشروح خبر را بخوانید↙️
ictpress.ir/news/55226
#روی_خط_فناوری
www.ictpress.ir
🆔 @ICTpress
💢 بیانیه مشترک آمریکا، اروپا و بریتانیا برای تضمین رقابت در حوزه هوش مصنوعی
🔹 مقامات نظارتی در ایالات متحده، اتحادیه اروپا و بریتانیا بیانیه مشترکی امضا کردند تا از وجود رقابت مؤثر در حوزه هوش مصنوعی اطمینان حاصل کنند. این بیانیه اصولی کلی را برای حفاظت از مصرفکنندگان تعیین کرده است.
🔹در متن این بیانیه آمده است که هوش مصنوعی مولد در سالهای اخیر به سرعت تکامل یافته و نقاط عطف فناوری میتواند راههای جدیدی برای رقابت معرفی و فرصتها، نوآوری و رشد را تسریع کند.
🔻 اصول مشترک تعیین شده در این توافق شامل معاملات منصفانه و جلوگیری از روشهای انحصاری و همچنین نظارت دقیقتر بر سرمایهگذاریها و شراکتها بین بازیگران قدیمی و جدید است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
🔖 تنظیمگری جهانی هوش مصنوعی؛ از اروپا و آمریکا تا آسیا و اقیانوسیه
🔸 مروری بر وضعیت حکمرانی هوش مصنوعی در سراسر جهان
#یادداشت
🖌 طیبه بابایی
🔹 با گسترش هوش مصنوعی، تنظیمگران به سرعت درصدد آغاز اصلاحات برای حکمرانی این فناوری هستند. در چنین شرایطی فضای نظارتی در این حوزه پویاتر شده و استراتژیهای اجرایی متنوعی در سراسر جهان در حال تدوین است.
🔹 در حالی که آمریکا، اتحادیه اروپا، بریتانیا و چین اغلب در کانون توجه قرار دارند، سایر حوزههای قضایی نیز گامهای مهمی در زمینه حکمرانی هوش مصنوعی برداشتهاند.
🔹 تغییرات سریع سیاستها، رشد سرسامآور فناوری و موارد دیگر سبب شده است که مطالعات تطبیقی و بررسی چهارچوب حکمرانی هر یک از کشورها در حوزه حکمرانی هوش مصنوعی، اهمیتی فراینده و حیاتی بیابد.
🔹 آمارها نشان میدهد که 70 درصد از تولید ناخالص داخلی و حدود نیمی از نیروی کار جهان در سه منطقه آمریکا، اروپا و آسیا-اقیانوسیه جای گرفتهاند؛ مسئلهای که سبب تمرکز این نقاط کانونی جمعیتی بر حکمرانی هوش مصنوعی شده است. اتحادیه اروپا، سوئیس، بریتانیا، ایالات متحده، کانادا، برزیل، چین، ژاپن، هند و استرالیا، نهادهای بینالمللی و کشورهایی هستند که در این متن مورد بررسی قرار میگیرند.
🔻 این نوشتار کوتاه اگرچه همه حوزههای قضایی و تغییرات سریع سیاستها را در بر نمیگیرد، اما تلاش دارد بینشهای ارزشمندی درباره چارچوبهای نظارتی هوش مصنوعی در مقیاس جهانی ارائه دهد.
👈 مشاهده متن کامل این یادداشت در زاویه
🆔 @zaviehmagir
💢 انتشار بزرگترین نسخه مدلهای هوش مصنوعی Llama 3
🔹 شرکت متا طی روزهای اخیر بزرگترین نسخه از مدلهای هوش مصنوعی خود، با نام «Llama ۳» را که عمدتاً رایگان هستند، منتشر کرد. این مدلها با مهارتهای چندزبانه و معیارهای عملکرد عمومی خود، با مدلهای پولی شرکتهایی مانند «OpenAI» رقابت میکنند.
🔹 متا، شرکت مادر فیسبوک اعلام که مدل جدید «Llama ۳» میتواند به هشت زبان مکالمه کند، کدهای کامپیوتری با کیفیتی بالاتر بنویسد و مسائل ریاضی پیچیدهتری را نسبت به نسخههای پیشین حل کند.
🔻 مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا اعلام کرد که انتظار دارد مدلهای لامای بعدی تا سال آینده از رقبای اختصاصی پیشی بگیرند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
💢 زاکربرگ: رقابت هوش مصنوعی چین و آمریکا برای جهان مخرب است
🔹 مدیر عامل شرکت فناوری متا در گفتوگو با وبگاه خبری بلومبرگ، رقابت هوش مصنوعی و محدودسازی دسترسی چین به فناوری از سوی ایالات متحده را اقدامی مخرب توصیف کرد.
🔻 او همچنین افزود که غیرواقعبینانه است، فکر کنیم آمریکا همیشه در زمینه پیشرفتهای هوش مصنوعی سالها از چین جلوتر خواهد بود؛ این در حالی است که حتی یک پیشتازی کوچک چند ماهه میتواند در طول زمان تجمیع شود و به آمریکا یک مزیت واضح بدهد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir