🔺تعلیق قابلیت خلاصه خبر #هوش_مصنوعی اپل
🔹 #اپل ویژگی جدید هوش مصنوعی خود که به دلیل اشتباه های پی در پی در خلاصه خبرها باعث شکایت نهادهای خبری شده بود را به حال تعلیق درآورد./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/313959
🆔Telegram
🔺بررسی مفاهیم، ابعاد و مولفه های حکمرانی #هوش_مصنوعی
دفتر مطالعات حکمرانی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی:
🔹 حکمرانی هوش مصنوعی به عنوان چارچوبی برای مدیریت و کنترل این #فناوری، بر اصولی نظیر ایمنی، عدالت، شفافیت و احترام به حقوق بشر استوار است.
🔹 این مفهوم تنها به وضع مقررات محدود نمیشود، بلکه شامل سازوکارهایی برای ارتقای فرهنگسازی، تقویت دانش عمومی و توانمندسازی ذینفعان نیز میشود./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/313962
🆔Telegram
کاخ سفید از اجاره زمینهای فدرال برای مراکز داده هوش مصنوعی خبر داد
🔹جو بایدن با صدور دستوری اجرایی، حمایت فدرال از ساخت مراکز داده هوش مصنوعی و تأسیسات انرژی پاک را اعلام کرد.
🔗 ana.ir/003zpU
@anapress1
از توسعه زیرساختهای مخابراتی تا کاربردی سازی هوش مصنوعی
🔹دستیابی به روزترین فناوری در حوزه اطلاعات و ارتباطات (ICT) یکی از بزرگترین موفقیتهای ایران در چند دهه گذشته بوده است.
🔹 کشور ما توانسته با توسعه زیرساختهای ارتباطی، گسترش دسترسی به اینترنت، ایجاد صنایع فناوریمحور و تکیه بر ظرفیتهای داخلی، به یکی از کشورهای پیشرفته در منطقه در این حوزه تبدیل شود.
🔗 ana.ir/003zaQ
@anapress1
تمرکز تیم جدید مایکروسافت بر توسعه هوش مصنوعی
🔺شرکت مایکروسافت در حرکتی راهبُردی برای افزایش قابلیتهای هوش مصنوعی خود، یک بخش داخلی جدید برای سادهسازی توسعه نرمافزار و زیرساختهای هوش مصنوعی تشکیل داده است.
🔹 مایکروسافت بخش داخلی جدیدی به نام پلتفرم و ابزارهای کُر اِی آی (CoreAI)ایجاد کرده است تا توسعه فناوریهای هوش مصنوعی را تسریع کند.
🔻این بازسازی تیم های توسعهدهنده و پلتفرم هوش مصنوعی خود را تحت یک واحد گرد هم میآورد که هدف آن تبدیل هوش مصنوعی به ستون اصلی راهبُرد نرمافزاری این شرکت است.
📎 گزارش کامل
#هوش_مصنوعی #مایکروسافت #آمریکا #فناوری #نرم_افزار
📱 @cyberbannews_ir
بومیسازی ربات جوشکار هوشمند برای اولین بار در کشور
🔹 یعقوب صالحی، سرپرست واحد تولید یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «شرکت ما حدود ۲۰ سال است که در زمینه تجهیزات آموزشی و سیستمهای صنعتی فعالیت میکند و این محصولات را به بومی سازی رساندهایم. از ربات جوشکار میتوان در صنایع خودروسازی که کاربرد بیشتری دارد استفاده کرد.
🔹تا پیش از این این رباتها وارداتی بودند و با تولید و داخلی سازی این محصول توسط شرکت ما دست واردات از این حوزه قطع شده است.»
📎 گزارش کامل
#ربات #رباتیک #ایران #فناوری
📱 @cyberbannews_ir
🔺 پیشبینی تعدیل نیروی ۲۰۰ هزار نفری در صنعت بانکی در نتیجه هوش مصنوعی
🔹 با پیشرفت هوش مصنوعی در وظایفی که در حال حاضر انسانها آن را برعهده دارند، بانکها در سه تا پنج سال آینده حدود ۲۰۰ هزار نیروی خود را تعدیل میکنند. به نقل از بلومبرگ، نظرسنجی انجام گرفته توسط شرکت تحقیقاتی BI از مدیران ارشد اطلاعات و فناوری نشان میدهد که آنها به طور متوسط یک تعدیل نیروی ۳ درصدی را پیشبینی میکنند.
🔹 توماس نوتزل، تحلیلگر ارشد BI که گزارش را نگارش کرده است، میگوید کارکنان بخش پشت صحه سازمانی، میانی و عملیاتی احتمالا بیشتر از همه در معرض خطر قرار دارند. بخش خدمات مشتری هم در صورتی که روباتها بتوانند وظایف مشتری را مدیریت کنند تغییراتی را تجربه میکند و وظایف مربوط به مشتری خود را بشناس (KYC) نیز در معرض خطر قرار دارند. او میگوید: «هر شغلی که شامل وظایف روتین و تکراری باشد در معرض خطر است. اما هوش مصنوعی آنها را به طور کامل حذف نمیکند بلکه باعث تحول نیروی کار میشود.»
🔗متن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:
https://pvst.ir/k0t
--------------------------🔹️🔸️------------------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi
رقیب کراکس؛ اولین کفش تولیدشده با هوش مصنوعی و چاپگر ٣ بعدی معرفی شد
🔹شرکت Syntilay از هوش مصنوعی میدجرنی برای خلق طراحی اولیه کفش خود استفاده کرده است. سپس با هوش مصنوعی Vizcom یک مدل کامپیوتری سهبعدی از طرح میدجرنی ساخته است. بعد با چاپگر ٣ بعدی طرح نهایی را تولید کرده است. جنس این کفشها هنوز مشخص نیست اما به نظر میرسد پلیاورتان ترموپلاستیک (TPU) باشد.
🔹هنگام سفارشدادن این کفش، شرکت از شما میخواهد اندازه پای خود را اسکن کنید، تا با چاپگر ٣ بعدی کفش را متناسب با پای شما تولید کند، بهعبارتی این کفش دقیقاً اندازه پاهای شما خواهد بود تا کاملاً احساس راحتی کنید. این کفش در ۵ رنگ عرضه میشود و قیمت آن ١۴٩.٩٩ دلار است.
🔹طراحی Syntilay توجه «جو فاستر»، همبنیانگذار ریباک، را نیز جلب کرده است. این مرد ٨٩ ساله به راهاندازی Syntilay کمک کرده است. مطمئناً همکاری جو فاستر با این شرکت میتواند آن را به موفقیت نزدیکتر کند.
--------------------------🔹️🔸️------------------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi
🔺 بریتانیا میخواهد اوپنایآی خود را بسازد
🔹 بریتانیا برنامه بلندپروازانهای برای هوش مصنوعی در نظر دارد. دولت کییر استارمر در تلاش برای پیشتازی در عرصه جهانی هوش مصنوعی به دنبال افزاش چشمگیر زیرساخت رایانش ملی و ساخت چالشگری بومی برای شرکت اوپنایآی است.
🔹به گزارش پیوست به نقل از CNBC، دولت بریتانیا براساس این طرح به دنبال توسعه ظرفیت دیتاسنتری در انگلستان است تا یاری توسعه دهندگانی باشد که مدلهای هوش مصنوعی قدرتمند آنها به تجهیزات رایانشی پیشرفته در مناطق دور دست وابسته است.
🔹بحث استقلال هوش مصنوعی به مبحث داغی برای سیاستگذاران، به ویژه در اروپا، تبدیل شده است. براساس این ایده، فناوریهای حیاتی برای رشد اقتصادی و امنیت ملی باید در همان کشورهایی که مصرفکننده آن هستند توسعه یابد. دولت بریتانیا برای کمک به توسعه زیرساخت رایانشی به ایجاد چندین «منطقه خاکستری» با قوانین سبکتر برای دریافت مجوز متعهد شده است.
🔗متن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:
https://pvst.ir/k1a
--------------------------🔹️🔸️------------------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi
🖌 محورهای کلیدی گزارش «آینده مشاغل ۲۰۲۵»
🔻 تغییرات پیشبینیشده تا سال ۲۰۳۰:
🔹 ایجاد ۱۷۰ میلیون شغل جدید (۱۴ درصد از مشاغل فعلی)
🔹 حذف ۹۲ میلیون شغل (۸ درصد)
🔹 رشد خالص ۷ درصدی در حوزه اشتغال
🔻 مشاغل در حال رشد:
🔹 متخصصان حوزه کلان داده
🔹 مهندسان فینتک
🔹 متخصصان یادگیری ماشین
🔹 توسعهدهندگان نرمافزار
🔹 مهندسان حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و وسایل نقلیه خودران
🔻 مشاغل در حال افول:
🔹 کارکنان اداری
🔹 متصدیان بانک
🔹 کارمندان مسئول ورود داده
🔹 منشیها
🔻 مهارتهای کلیدی:
🔹 ۳۹ درصد از مهارتهای فعلی تا سال ۲۰۳۰ منسوخ خواهند شد.
🔹 ۷۰ درصد از کارفرمایان مهارتهای مورد نیاز را تفکر تحلیلی، انعطافپذیری و سواد فناوری میدانند.
🔹 ۵۹ درصد از نیروی کار جهانی نیاز به بازآموزی یا ارتقای مهارت دارند.
#زاویه
------------------🔹️🔸️----------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi
Global Trends in Al Governance
چگونه میتوانیم از پتانسیل هوش مصنوعی بهرهبرداری کنیم و در عین حال ریسکهای آن را کاهش دهیم؟ گزارش اخیر بانک جهانی تحت عنوان «روندهای جهانی در حکمرانی هوش مصنوعی: رویکردهای در حال تکامل کشورها» نقشه راهی برای کشورها فراهم میکند تا بتوانند از هوش مصنوعی به شکلی ایمن و موثر بهره ببرند.
این گزارش بر اهمیت تعادل میان نوآوری و مقررات تاکید دارد و نشان میدهد که چگونه کشورها میتوانند با:
ایجاد زیرساختهای دیجیتال قوی
افزایش مهارت نیروی انسانی
حمایت از اکوسیستمهای محلی
به توسعه هوش مصنوعی کمک کنند. این سند راهبردی، راهنماییهای ارزشمندی برای بهرهبرداری از هوش مصنوعی ارائه میدهد و کشورها را تشویق میکند تا با اتخاذ رویکردهای متوازن، نوآوری را تقویت و ریسکها را مدیریت کنند.
-------------------🔹️🔸️------------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi