❌ایلان ماسک زمان عرضه مدلهای هوش مصنوعی Grok 2 و Grok 3 رو اعلام کرد
🔴ایلان ماسک بنیانگذار استارتاپ xAI، میگه هوش مصنوعی گراک ۲ در ماه آگوست (مرداد-شهریور ۱۴۰۳) در دسترس قرار میگیره و گراک ۳ هم تا پایان سال جاری میلادی وارد بازار میشه.
🔴اطلاعات زیادی در مورد این مدلهای زبانی نسل بعدی در دست نیست، اما ماسک اشاره کرد که Grok 3 با ۱۰۰,۰۰۰ تراشه Nvidia H100 آموزش داده میشه، بنابراین میتونه به یک مدل هوش مصنوعی خاص تبدیل بشه.
🔴جدیدترین نسخه Grok نسخه ۱.۵ هست که در ماه مارس با قابلیتهای استدلال بهبودیافته و ۱۲۸۰۰۰ توکن عرضه شد. Grok 1.5 به خوبی GPT-4 در بنچمارکهای MMLU ،MATH و GSM8K عمل نمیکنه اما میتونه از GPT-4 در بنچمارک HumanEval پیشی بگیره.
#اخبار
🌐عارف رئیس سازمان هوش مصنوعی نیست
👤 دستیار ویژه معاون اول رئیسجمهور، فائزه دولتی با تاکید بر غیردقیق دانستن این اخبار تاکید کرد:
🔻 «آقای پزشکیان صرفا مسئولیت انتخاب ریاست سازمان ملی هوش مصنوعی و شورای راهبردی آن را به معاون اول واگذار کردند و آقای عارف رئیس سازمان هوش مصنوعی نشدهاند.»
🔹قبلتر اعلام شده بود که رئیسجمهور در حکمی ریاست سازمان ملی هوش مصنوعی و شورای راهبردی آن را به معاون اول رئیسجمهور، محمدرضا عارف واگذار کرد.
🔹در این حکم معاون علمی رئیسجمهور بهعنوان دبیر سازمان ملی هوش مصنوعی و جانشین رئیس منصوب شد.
#هوش_مصنوعی #پزشکیان #عارف #ایران #فناوری
📡 @cyberbannews_ir
🌐به کارگیری هوش مصنوعی در الگوی پدافند سایبری ایران
👤رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور:
🔻الگوهای تهدید و حملات مبتنی بر هوش مصنوعی در حال افزایش هستند، از همین رو شناسایی و رفع آسیب پذیری ها در سامانهها و اپلیکیشنها بسیار مهم است.
#هوش_مصنوعی #پدافند_غیر_عامل #ایران #وعده_صادق
📡 @cyberbannews_ir
نامه سرگشاده هنرمندان در اعتراض به آموزش غیر مجاز هوش مصنوعی
واشنگتن پست:
🔹بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ هنرمند نامه اعتراضی سرگشادهای را در اعتراض به «استفاده بدون مجوز» توسعه دهندگان هوش مصنوعی از آثار هنرمندان برای آموزش مدلهای خود امضا کردهاند.
🔹در این نامه اشاره شده استفاده بدون مجوز از آثار خلاقانه برای آموزش هوش مصنوعی مولد، تهدیدی بزرگ و ناعادلانه برای معیشت افراد پشت آن آثار است.
🔹برخی از امضاهای مشهورتر عبارتند از جولیان مور، روزاریو داوسون، کوین بیکن، اف. موری آبراهام، جیمز پترسون و تام یورک رهبر گروه موسیقی رادیوهد(Radiohead).
isna.ir/xdS7sj
@isna24
💫 موفقیت تیم آزمایشگاه CBRC در مسابقات هوش مصنوعی اصفهان
🌟با کمال افتخار و خوشحالی، به آقایان:
مهدی رجالی،
مهدی پیکان حیرتی،
متین قاسمی،
سید حسن علوی،
کیارش مختاری،
و محمد حیدری راد
1️⃣ کسب رتبه نخست از میان ۲۱ تیم شرکت کننده در چالش "تشخیص بیماری MS با استفاده از عکس های MRI" با سرپرستی دکتر زهرا قربانعلی در مسابقه رویداد هوش مصنوعی اصفهان را تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت در سایر عرصه های علمی داریم.
👥این موفقیت را به تمام اعضای آزمایشگاه CBRC جهت همکاری و حمایت هایشان شادباش میگوییم.
🗨 از حامیان این تیم، سرکار خانم ها دکتر نجمه صالحی و دکتر فاطمه زارع میرک آباد کمال قدردانی را داریم.
@CBRC_AUT
«استفاده شهرداری مسکو از هوشمصنوعی»
خدمات اجتماعی شهرداری مسکو، بهتازگی یک دستیار مجازی هوشمند (چت بات) را جهت ارائه حمایتهای اجتماعی راهاندازی کردهاست. این اولین دستیار هوشمندی است که یک نهاد دولتی در روسیه برای ارائه خدمات خود بهشکل رسمی بهکار گرفتهاست. دستیار یادشده، خدمات اجتماعی منطقه مسکو نام دارد و در همین مدت کوتاه یک میلیون و سیصد هزار بار مورد استفاده قرار گرفتهاست. ربات علاوهبر ارائه حمایتهای اجتماعی، اخبار منطقه، پیشنهادات سرمایهگذاری و مطالبی از این دست را به مخاطبان ارائه میدهد.
کانال علم، فناوری و نوآوری در روسیه
@RussiaSciTech
https://ria.ru/20241025/chatbot-1980152634.html
https://msr.mosreg.ru/sobytiya/novosti-ministerstva/cat-botom-socuslugi-podmoskovya-vospolzovalis-bolee-13-mln-raz
#دستیار_هوشمند #مسکو
✅ مشارکت متا و رویترز در حوزه تأمین محتوای خبری برای هوش مصنوعی
🔹 شرکت متا اعلام کرد که چتبات هوش مصنوعی این شرکت از محتوای خبری رویترز برای پاسخ به سوالات کاربران در حوزه اخبار و رویدادهای روز استفاده خواهد کرد. این همکاری تازهترین مورد مشارکت بین یک شرکت فناوری بزرگ و یک ناشر خبری در حوزه هوش مصنوعی به شمار میرود.
🔹 این توافق در حالی صورت گرفته که متا اخیراً در واکنش به انتقادات از سوی قانونگذاران و ناشران مبنی بر انتشار اطلاعات نادرست و عدم تقسیم درآمد، محتواهای خبری را در خدمات خود کاهش داده است.
🔻 بر اساس گزارش منتشر شده از سوی وبگاه آکسیوس، این قرارداد بلند مدت خواهد بود و رویترز بابت دسترسی به محتوای خبری خود از شرکت متا، هزینه دریافت خواهد کرد. چتبات «Meta AI» به کاربران خود با خلاصههایی از اخبار رویترز و لینک به محتوای اصلی پاسخ خواهد داد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ هوش مصنوعی؛ انقلابی در تشخیص بیماریهای نادر دستگاه گوارشی
🔹 تیمی از محققان دانشگاه دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ (LMU)، دانشگاه فنی برلین (TU Berlin) و بیمارستان «Charité» آلمان، موفق به توسعه ابزاری جدید در حوزه هوش مصنوعی شدهاند که با تحلیل دادههای تصویربرداری قادر به تشخیص بیماریهای نادر دستگاه گوارش است.
🔹 این ابزار در بسیاری از حوزههای پزشکی کاربرد خواهد داشت و نویدبخش بهبود دقت تشخیص در بیماریهای نادر و دارای فرایند شناسایی دشوار است.
🔻 مدل جدید بر اساس مفهوم تشخیص ناهنجاری توسعه یافته است. به عبارت دیگر، ابزار مذکور میتواند از طریق شناخت دقیق بافتهای طبیعی و الگوهای مربوط به بیماریهای شایع، به شناسایی و علامتگذاری موارد غیرطبیعی بپردازد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ هوش مصنوعی، مأمنی جدید برای افرادی درگیر با مشکلات روحی و روانی
🔹 در جهان امروز، بسیاری از افراد با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم میکنند و توان دسترسی به درمانگران حرفهای را ندارند. از همین روی، استفاده از چتباتهای هوش مصنوعی به عنوان جایگزینی جدید برای دریافت حمایتهای روانی در حال افزایش است.
🔹 این چتباتها که در دسترس و اغلب رایگان هستند، با پاسخهای فوری و شبیه به انسان، میتوانند به کاربران کمک کنند. با این حال، برخی از متخصصان نسبت به اعتماد بیحد و حصر به فناوریهای نوظهور در حوزه دریافت مشاوره روانی هشدار دادهاند.
🔻 با وجود همه نگرانیهای مطرح شده، شرکتهای ارائهدهنده چتباتهای سلامت روان، مانند «Woebot»، بر این باورند که هوش مصنوعی با نظارت دقیق، میتواند به عنوان ابزاری کارآمد در کاهش فشار کاری روانشناسان و پاسخگویی به نیازهای روزافزون افراد ایفای نقش کند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ دستور دولت آمریکا برای توسعه کاربردهای امنیتی هوش مصنوعی
🔹 جو بایدن؛ رئیس جمهور آمریکا طی دستوری به نهادهای امنیتی این کشور، خواستار توسعه استفاده از هوش مصنوعی برای ارتقای امنیت ملی شد. کاخ سفید همچنین طی روزهای اخیر دستورالعملی برای کاهش خطرات احتمالی این فناوری در حوزه امنیت ملی ارائه کرده است.
🔹 جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، این برنامه را نخستین تلاش برای «مهار قدرت هوش مصنوعی و مدیریت رتهدیدات آن در راستای امنیت ملی» توصیف کرد. سالیوان در سخنرانی خود در دانشگاه دفاع ملی واشنگتن گفت: «ما باید در استفاده از هوش مصنوعی در نهادهای امنیت ملی خود سریعتر از رقبایمان عمل کنیم، زیرا کشورهایی مانند چین نیز به دنبال تقویت تواناییهای نظامی و اطلاعاتی خود از طریق این فناوری هستند.»
🔻 سالیوان در پاسخ به انتقادات نسبت به افزایش استفاده نهادهای امنیتی از هوش مصنوعی، تأکید کرد که این چارچوب بهگونهای طراحی شده که ضمن تضمین حریم خصوصی و حقوق بشر، مانع از تضعیف امنیت ملی آمریکا شود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
🔺 ارائه نسخه آزمایشی پلتفرم #هوش_مصنوعی ایرانی تا پایان سال 1403
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور از ارائه نسخه آزمایشی پلتفرم هوش مصنوعی ایرانی تا پایان سال جاری داد./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/309580
🆔 Telegram
🔺 اپل با وجود ورود دیرهنگام در #هوش_مصنوعی، بهترین می شود
🔹 مدیر اجرایی #اپل، می گوید که اگرچه این شرکت در زمینه فناوری های جدید هوش مصنوعی دیر وارد شده است، اما بهترین خواهد بود./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/309612
🆔 Telegram