02 14030813.mp3
11.3M
💠 دریافت فایل کامل برنامه
#رادیو_معارف
#فقه_پویا
🗓 14030813
🎙 حجت الاسلام دکتر سید امیر #سخاوتیان
🎙 حجت الاسلام دکتر حسین #عندلیب
🆔 @RadioMaaref
💠 بررسي فقهي و حقوقي ابعاد گوناگون هوش مصنوعي « برنامه دوم»
1- آیا می توان به هوش مصنوعی شخصیت مستقل حقوقی اعطا کرد
2- تفاوت شخص و شخصیت در فقه
3- تعریف شخص حقیقی و شخص حقوقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 تصویرسازی چهره شعرا و مفاخر ایرانی توسط هوش مصنوعی👏
@Qomonline
#قمآنلاین
این پروژه رو اوپن سورس میزارم، خیلی چیز باحالی شد. عکس غذا رو میزاری به صورت کاملا structured بهت کالری و کربو و پروتئین اینارو میگه. استفاده های باحالی میشه ازش کرد.
از gpt4o و vercel ai sdk و nextjs 15 استفاده کردم و البته cursor:)
https://github.com/xmannii/maux-calories-tracker
@DevTwitter | <Mani/>
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عینک متا خیلی خوبه، دلم خواست
✅ @SEYED_BAX
✅ جستوجوی ChatGPT هنوز جایگزینی قدرتمند برای گوگل نیست
🔹 استارتاپ هوش مصنوعی «OpenAI» طی روزهای اخیر محصول جدید خود با نام «ChatGPT Search» را عرضه کرد؛ محصولی که به عنوان رقیبی بالقوه برای گوگل معرفی شده است. این ابزار که امید میرفت به عنوان جایگزینی قدرتمند برای گوگل مطرح شود، در برخی جنبهها نوآورانه بود و نگاهی به آینده جستجو در اینترنت ارائه کرد، اما همچنان در پاسخ به پرسشهای کوتاه روزمره کاربران چندان کارآمد نیست.
🔹 سرویس «ChatGPT Search» در پردازش پرسشهای کوتاه و ناوبری وب که بخش عمدهای از جستجوهای کاربران در گوگل را تشکیل میدهد، دچار مشکل است.
🔻 با وجود محدودیتهای موجود، ابزارهای هوش مصنوعی مانند «ChatGPT Search» و «Perplexity» جایگاه خود را به عنوان ابزارهای جدید برای استخراج اطلاعات مفید و نهفته در اینترنت پیدا کردهاند. با این حال، «OpenAI» برای تبدیل شدن به «درگاه اصلی» اینترنت، باید توانمندیهای خود را در پردازش جستجوهای کوتاه بهبود بخشد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ تلاش آمریکا برای تدوین قوانین فراگیر در حوزه هوش مصنوعی
🔹 در حالی که اتحادیه اروپا با قانون هوش مصنوعی خود الگویی برای قانونگذاری در حوزه فناوری ایجاد کرده، ایالات متحده همچنان در تلاش برای تدوین سیاستهای فراگیر در این زمینه است.
🔹 هرچند برخی ایالتها از جمله تنسی و کلرادو در مسیر تنظیمگری محلی این فناوری برداشتهاند و کالیفرنیا با تصویب چندین لایحه امنیتی در ماه سپتامبر نیز پیشرفتهایی در این حوزه داشته، اما همچنان موانعی بر سر راه قانونگذاری سراسری در آمریکا وجود دارد.
🔹 به گفته جسیکا نیومن، مدیر مشترک مرکز سیاستگذاری هوش مصنوعی دانشگاه برکلی، قوانین موجود در آمریکا ممکن است در ابتدا برای هوش مصنوعی طراحی نشده باشند، اما میتوانند به شکلی مؤثر در این حوزه کاربرد داشته باشند.
🔻 علیرغم این چالشها، امید برای ایجاد یک سیستم قانونگذاری فدرال قوی در آمریکا همچنان زنده است. به نظر نیومن، فشار برای یکپارچهسازی مقررات پراکنده در ایالتهای مختلف میتواند منجر به تصویب قوانین جامع در سطح ملی شود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ راهبرد دفاعی مؤثر برای مقابله با حملات مبتنی بر هوش مصنوعی
🔹 با گسترش تهدیدات ناشی از هوش مصنوعی، سازمانها نیازمند استراتژیهای دفاعی مؤثری هستند تا در برابر این نوع حملات مقاومت کنند. یکی از راهکارهای مورد توجه، استفاده از هوش مصنوعی به عنوان سپری دفاعی در برابر حملات مذکور است.
🔹 کارشناسان معتقدند که تکیه کامل بر هوش مصنوعی به تنهایی کافی نیست. به عبارت دیگر، کارکنان باید توانایی استفاده صحیح از این ابزارها را داشته باشند و هوش مصنوعی باید بخشی از راهکار کلی دفاعی در نظر گرفته شود.
🔻 سازمانها برای مقابله با این تهدیدات فزاینده، باید نیروهای خود را با مهارتهای جدید آشنا کرده و استراتژیهای امنیتی مؤثرتری اتخاذ کنند. افزایش توانایی تیمها در شناسایی و مقابله با حملات سایبری، تضمینکننده حفظ داراییهای حیاتی، تداوم کسبوکار و کاهش ریسک خواهد بود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
✅ همکاری متا با بخش دولتی و دفاعی آمریکا برای تقویت امنیت ملی
🔹 متا در اقدامی تازه، مدلهای هوش مصنوعی «Llama» را در اختیار نهادهای دولتی و پیمانکاران فعال در زمینه امنیت ملی آمریکا قرار داده است. این گروه شامل بیش از دوازده شرکت بخش خصوصی از جمله خدمات وب آمازون، اوراکل، مایکروسافت و همچنین پیمانکاران دفاعی مانند پالانتیر و لاکهید مارتین میشود که با دولت ایالات متحده همکاری دارند.
🔹 مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در تماس اخیر خود با سرمایهگذاران از این همکاری خبر داد و گفت که این شرکت در حال همکاری با بخش عمومی برای استفاده از مدلهای «Llama» در سراسر دولت ایالات متحده است.
🔻 نیک کلگ، مدیر بخش امور جهانی متا اظهار داشت که این همکاریها به آمریکا کمک میکند تا در رقابت جهانی هوش مصنوعی، بهویژه در برابر چین، پیشتاز باشد. او نوشت: «ما معتقدیم موفقیت مدلهای متنباز آمریکایی به نفع آمریکا و جهان دموکراتیک است.»
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🆔 @zaviehmagir
🔺 آمادگی ایران برای آموزش نیروی انسانی کوبا در زمینه #هوش_مصنوعی
🔹 وزیر ارتباطات از آمادگی ایران برای آموزش نیروی انسانی کوبا در زمینه #رباتیک و هوش مصنوعی خبر داد و گفت: با توجه به رویکرد هر دو کشور در توسعه همکاری ها، اتفاقات خوبی در انتظار ایران و کوبا است./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/310098
🆔 Telegram
🔺 اعلام حمایت انجمن شرکت های فناور #هوش_مصنوعی ایران از برنامه های مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران
ادیب، رییس انجمن شرکت های فناور هوش مصنوعی و #اقتصاد_دیجیتال ایران در پیام تبریکی خطاب به جعفرپور، مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران:
🔹 این انجمن آمادگی خود را جهت در اختیار قرار دادن ظرفیت کمیسیون های خود به عنوان اتاق فکر #شرکت_مخابرات_ایران اعلام نموده تا با استفاده از ظرفیت های موجود در این انجمن تخصصی، اهداف مدنظر در مهاجرت از اپراتور تلکام به اپراتور سرویس محور را در کوتاه مدت شاهد باشیم./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/310105
🆔 Telegram
🔺 #هوش_مصنوعی در دولت کلید خورد
سرپرست معاونت حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت:
🔹 تدوین و تبیین مدل استاندارد در دولت مهمترین گام در استفاده از هوش مصنوعی است و برای هوشمندسازی دولت نیاز به الگوریتم و استراتژی مختص به آن خواهیم داشت./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/310116
🆔 Telegram
🔺 ضرورت پیوند فناوری #هوش_مصنوعی با حوزه بهداشت
دبیر #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی:
🔹 سند هوش مصنوعی توسط رئیسجمهور ابلاغ شده و سازمان هوش مصنوعی نیز تشکیل شده و این فرصت خوبی است که حوزه سلامت به #فناوری های هوش مصنوعی پیوند بخورد.
🔹 امیدواریم با پیشرفت های آینده در فناوری های #کوانتومی، بتوانیم هوش مصنوعی کوانتومی را نیز به حوزه سلامت متصل کنیم./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/310126
🆔 Telegram