eitaa logo
نجوم اصیل ایرانی اسلامی(التفهیم)
5.1هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
2.1هزار ویدیو
86 فایل
تدریس و توضیح و تحلیل نجوم ایرانی اسلامی(نه اختر فیزیک امروز) توسط پژوهشگر و محقق این حوزه محمد خسروی..مدیریت موسسه علم و تمدن پارس (بنده علوم غریبه کار نمیکنم بلد هم نیستم)کمک مالی هر مبلغی هر مقداری جهت گسترش کانال به نام محمد خسروی 6104338905692188
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ | نقدی بر نگاه آیت الله سیفی درباره حکمت 📌 اصل کلام کسی که می‌گوید واقعا ائمه علیهم السلام ائمۀ العقول‌اند، درست است. این حرف ملاصدرا، امام خمینی و علامه طباطبایی است. برخی فکر میکنند که حکمتی که ما میخوانیم در برابر کتاب توحید صدوق است، این طور نیست، ما اگر حکمت مصطلح را می‌خوانیم برای آن است که در حد وسع خود بهتر کتاب توحید صدوق را متوجه بشویم. 🔸 شما قاضی سعید قمی را نگاه کنید شرح بر توحید صدوق نوشته است. ملاصدرا را نگاه کنید شرح بر اصول کافی در اواخر عمر خود نوشته است. حضرت امام را ملاحظه کنید، شرح چهل حدیث نگاشته است. علامه طباطبایی را بنگرید تفسیر قرآن نوشته است. بحث فلسفی در المیزان را ببینید. 🔹 برخی گمان میکنند که خواندن حکمت مصطلح دکان باز کردن در برابر حکمت ائمه علیهم السلام است. متأسفانه چنین بلیه‌ای وجود دارد. ملاصدرا در اول اسفار به این مضمون می‌گوید: «تبا لفلسفه تکون مخالفه للکتاب و السنه». 💡 اگر کسی بخواهد «هو الاول و الآخر» را عمیق بفهمد، حکمت باید خوانده باشد و مبانی عقلی آن را فراگرفته باشد یا اگر خواست صفت علم خدا را به درستی بفهمد که در روایت آمده «علم کله» و نیز آمده که «خدا عالمٌ بعلمٍ نیست» باید اصول عقلی را به کار گیرد و اصول عقلی همان حکمت مصطلح است. درک این ها میسور هر کسی نیست. ⁉️ آیا به راستی عوام حقیقت «علم کله» را می‌فهمند؟ آیا عوام حقیقت بیان شریف معصومین را می‌فهمند که فرمودند «خدا عالمٌ بعلمٍ نیست». و لذا در روایات ما آمده خدا صفت ندارد. آیا به راستی عوام می‌فهمند خدا صفت علم ندارد و در عین حال درست است که به او بگوییم «عالم الغیب و الشهاده». اگر نگوییم که برخی خواص هم این‌ها را نمی‌فهمند گزافه نیست. فهم عمیق حکمت ائمه (توحید و الهیات) بدون دانش لازم که همان حکمت اسلامی مصطلح است، مانند این است مردم بگویند برای کلام فقهی ائمه علم فقه و اصول نیازی نیست. والسلام.
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖼 | دین و فلسفه 📌 فرانسیس بیکن: کمی فلسفه انسان را به سوی الحاد مایل می‌کند؛ اما تعمق در فلسفه اندیشه را به سوی دین باز می‌گرداند. ♻️ A little philosophy inclineth man’s mind to atheism; but depth in philosophy bringeth men’s minds about to religion." 📕 Bacon, F. Of atheism. In The premium complete collection of Francis Bacon (p. 81).
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
وَفِي أَمْوَالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَالْمَحْرُومِ و در اموال آنها حقّی برای سائل و محروم بود! الذاريات/19 سلام علیکم و رحمت الله و برکاته دوستان گرامی در ماه مهر و مهربانی و پاییز زیباهستیم در دین مبین اسلام و مذهب حقه ی تشیع صدقه دادن و کمک به نیازمندان بسیار تاکید شده... در دوران و زمان ما مبالغ 50هزار تومان و 100هزار تومان از طرف شخص یا خانواده ای واقعا پول یه پفک نمکی و تنقلات هست... عزیزان زیادی چشم به راه کمک هستند که بعضا قدرت خرید نان و چند عدد تخم مرغ هم برای وعده های روزانه را ندارند چه برسد به گوشت یا لباس و دارو ووو 😔خدا خیرتان بدهد هر مقداری هر مبلغی که توان دارید....صدقات ..نذورات ..رد مظالم :دوچیز قضای حتمی را برمی‌گرداند دعای پدر و مادر و کمک به دیگران ... ش کارت‌‌ به نام محمد خسروی/بانک ملت ۶۱۰۴۳۳۸۹۰۵۶۹۲۱۸۸ ش کارت دوم /بانک ملی 6037997546372302 https://eitaa.com/Ostadkhosravi
وَأَنْفِقُوا مِنْ مَا رَزَقْنَاكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ فَيَقُولَ رَبِّ لَوْلَا أَخَّرْتَنِي إِلَىٰ أَجَلٍ قَرِيبٍ فَأَصَّدَّقَ وَأَكُنْ مِنَ الصَّالِحِينَ از آنچه به شما روزی داده‌ایم انفاق کنید، پیش از آنکه مرگ یکی از شما فرا رسد و بگوید: «پروردگارا! چرا (مرگ) مرا مدت کمی به تأخیر نینداختی تا (در راه خدا) صدقه دهم و از صالحان باشم؟!» المنافقون/10 https://eitaa.com/Ostadkhosravi
❤️پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :❤️  [روز قيامت] هر كسى در سايه صدقه ی خود است تا آنگاه كه ميان مردم داورى شود .  ( كنز العمّال : ۱۶۰۶۸ )
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا