eitaa logo
@Imam7tom
418 دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
15.8هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استوری ⛔️ من اگر الآن توی این وضعیت، حرف بزنم و دفاع کنم، برام بد میشه!!! 👈 دقیقاً از کی می‌ترسی الآن؟ 🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قطعه ای دیدنی از قیام مردم انقلابی قم در راهپیمایی
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃الغوث یا صاحب الزمان برس بداد شیعیان... ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صبح دارم این کلیپ رو میبینم ، شهید بیضایی نمیزاره اسیر داعشی رو‌ که تنها گیر اوردن کتک بزنن ، بعدش صحنه های کتک زدن بسیجی ها میاد تو ذهنم ... 🗣مسعود
با معرفت این شکلیه...❤️❤️
♨️ اضطرار فرج 🔸امام زمان(علیه السلام)؛ اگر در شما دو صفت «وفاداری و همدلی» باشد، با عجله ظهور می کنم. 🔸غیبت امام زمان(علیه السلام) برخلاف تصور ما، خواسته ی خدا نیست، بلکه تصمیمی است که مردم ایجاد کردند و خدا به دنبال همان تصمیم که ناشی از روحیه ی مردم است، امرِ غیبت را استمرار داده است؛ و گرنه خود حضرت فرمود: اگر در شما دو صفت وفاداری (به اهل بیت علیه السلام) و همدلی (بامومنان) باشد، من با عجله ظهور می کنم. 🔸 ما هنوز نسبت به صاحب و اماممان وفادار نبوده و دلتنگش نیستیم؛ غیبت، اضطرار، آوارگی و طرد شدگی او دل ما را نمی آزارد و اشکی از ما جاری نمی کند؛ برای برطرف کردن موانع ظهور حضرت، با هم همدل نیستیم. این منکری است که خود جامعه ی شیعی ایجاد کرده و باید برطرف شود. 🔸 بزرگترین امر به معروف، و بزرگترین نهی از منکر، امر به برطرف کردن موانع ظهور، و نهی از ایجاد موانع ظهور است. بزرگترین و حیاتی ترین نیاز ما در بخش فوق عقلانی مان به عنوان یک انسان، ارتباط با غیب، امام زمان(علیه السلام)، ملائکة الله، صمیمیت، دوستی و محبت خداوند است. دعا برای ظهور راهی است که ما را با غیب و امام زمان مان مرتبط می سازد.
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استیصال و بدبختی این عجوزه را ببینید. این روز را قشنگ می شد دید! 🔹التماس و گریه مسیح علی‌نژاد در مصاحبه با ایران اینترنشنال برای همراه کردن سلبریتیها و بازیگران جهت حمایت از آشوبگرایان. ۵ شنبه ۳۱ شهریور۱۴۰۱ 🔹عدم همراهی مردم دشمنان را به زانو در آورده است این سلیطه دو روز دیگه خودکشی میکنه.. حالا ببینید کی گفتم 😃 ༻⃘⃕࿐⚘🌸⚘༻⃘⃕࿐ یه خدا قوتی هم بگیم به مردم شریف ایران که عَرعَر این پتیاره رو هم درآوردن 😂
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ده روز پیش کی مهسا امینی رو میشناخت؟!
❌ مهم ❌ 🔴 پروژه کشته سازی دیگری با نام 🔸پیرو اطلاعیه صادر شده و هشدارهای مربوطه متاسفانه شب گذشته در شهر فولادشهر اصفهان پروژه کشته سازی دشمن با کشته شدن دختری ۱۸ ساله بنام در خارج از مناطق اغتشاش و درگیری فولادشهر توسط عوامل مزدور بیگانه و منافقین به ضرب گلوله تفنگ ساچمه زن به قتل رسیده و شبکه های معاند در صدد نسبت دادن این قتل به نظام برای روشن نگهداشتن شعله آتش اعتراضات و موج سواری بر روی آن هستند. ❌ از یک منبع نزدیک به خانواده نامبرده آگاه شدیم که پدر نامبرده کارگر ساده شهرداری بود این دختر بی گناه برای رفتن به باشگاه ورزشی از خانه خارج شده و اساسا هیچ ارتباطی با اعتراضات و اغتشاشات شب گذشته نداشته است. 🔻با توجه به تشابه اسمی که بین این دختر و وجود داشته به نظر می‌رسد، عوامل ضد انقلاب برای تحریک هیجانات مردم و زنده نگهداشتن رمز آشوب این دختر را از قبل نشان کرده و او را برای کشته شدن انتخاب نموده و پس از کشتن او، در حال تولید محتوا و انتشار اخبار و توئیت وغیره پیرامون این سوژه جدید هستند. 🔻همچنین با توجه به اینکه خانواده نامبرده از اقوام غیور بختیاری کشورمان می‌باشند، بنظر می رسد سناریوی دوم دشمن فعال کردن گسل های قومیتی در همراهی کردن اقوام مختلف برای اجرای پروژه‌های ضد امنیتی می باشد. ❌ابتدا گسل کردستان و حالا گسل خوزستان و چهارمحال و بختیاری! فردا ... 🆘 لطفاً انتشار دهید تا خانواده ها بیشتر از پیش مراقب فرزندان خود باشند.
43.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همسر شهیداندرزگو : یک‌دفعه کارتر با همسرش به ایران آمده بود، شهید نشسته بود [و از تلویزیون] نگاه می‌کرد؛ گفتم: آقا! برای این قضیه هیچ‌کار نکردی!؟(چون گفته بود ۶ ماه می‌خواهم زحمت بکشم و ان شاءالله پهلوی را از بین ببرم) گفتم پس چه شد؟ چرا راهی پیدا نمی کنی؟ باز دوباره امریکایی‌ها به ایران آمدند! گفت: پهلوی یا به دست من یا با خون من از بین می‌رود! بعد از آتش قلیان یک ذغال سرخ برداشت و روی دست گرفت، گفت حفظ دین برای مردم در آخرالزمان مثل تحمل کردن آتش این ذغال می‌ماند! قشنگ کف دستش بود؛ گفتم: آقا! دستت نمی‌سوزد؟ گفت بدن ما به آتش جهنم هم نمی‌سوزد. بعد گفت دو سال اول انقلاب همه ملت ایران مورد امتحان خدا قرار می‌گیرند و بعد از دو سال سید علی نامی می‌آید رئیس‌جمهور می‌شود. من گفتم: سید علی خودت هستی دیگه؟! گفت آن‌موقع من نیستم، آن موقع کس دیگری است می‌آید رئیس جمهور می‌شود و بعد از چند سال که بگذرد آقا امام زمان ظهور می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 سردشت حمله با قمه به مامورین... ـــــــــــــــــــــــ