فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 روایت سردار صفوی: جلسهی حاج قاسم با پوتین
▫️جلسه ای برخلاف روال دیدارهای رسمی رئیس جمهوری روسیه، بجای ۲۰ دقیقه ۱۴۰ دقیقه طول کشید.
▫️حاج قاسم درون کاخ کرملین اذان گفت و به نماز ایستاد.
🔳 @ANALYSTS
🔳 نیروی هوافضای سپاه نمایشگاهی دائمی از دستاوردها و توانمندیهای استراتژیک خود تحت عنوان «پارک ملی هوافضا» ایجاد کرده است.
▫️با افتخار عرض میکنم که این مرکز از نظر کیفیت در حد و قواره موزه فضایی وِدِنخا مسکو ظاهر شده است.
🔳 @ANALYSTS
▫️متأسفانه گاردین ضمن سوءاستفاده از مطالبی که طعمه ها با سادگی بیان می کنند، ضمن تحریف صددرصدی، بعد از سوء استفاده طعمه را حذف رسانه ای یا حتی فیزیکی می کند!
▫️الان از رادیو گفتگو می آیم و کارشناس مطلعی که خود با بیات صحبت کرده بود گفت که او می گفت من این حرفها را نزده ام و نگفته ام یهودی بودم.
#جنگ_تحریف با #کذب ادامه دارد
#روباه_پیر_کذاب
🔳 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 به نظر شما چرا اصولگراها اجازه مطرح شدن رجال سیاسی مانند #سعید_جلیلی را نمی دهند؟
◽️به نظر من چون اجازه حیف و میل بیت المال را نمی دهد.
🔳 @ANALYSTS
🔳 جریان تحریف سعی داره فقط شخص روحانی را عامل ناکارآمدی معرفی و شدیدا روی این موضوع کار میکنه.
◽️نباید ازیاد ببریم کابینه روحانی همان کابینه ایست که میرحسین موسوی میخواست سال ۸۸ تشکیل بده، اونجا پیروز نشدند و کشور را به آشوب کشیدند، سال ۹۲ پیروز شدند و کشور را به قهقرا بردند.
◽️لعنت بر تکرارچیان
🔳 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 سازوکار انتخابات ریاستجمهوری در آمریکا چگونه است؟
🔳 @ANALYSTS
⁉️ همفکری راهبردی انتخاب رئیس جمهور آینده ‼️
🔳 پرسش نخست
در انتخاب رئیس دولت آینده کدام یک از دو ویژگی زیر برای شما اولویت دارد؟ در صورت امکان بعد از اعلام پاسخ توضیح دهید.
لازم به توضیح است، به صورت معمول این دو ویژگی در بین کاندیداها قابل جمع نیستند. و دیدگاههای افراد در این موضوع از یکدیگر جدا می شود. حتی چنانچه قابل جمع باشند به نظر شما کدام اولویت دارد؟
1⃣ فردی پرکار باشد؛ یعنی کمتر در اتاقش و برای جلسات و سیاست گذاری ها وقت بگذارد. بیشتر در استان ها و بین مردم و در حال تلاش فیزیکی باشد. و تجربه این گونه مدیریتی را داشته باشد زیرا معنای رئیس جمهور انقلابی این است. و تجربه دولت کنونی این نظر را اثبات می کند.
2⃣ فردی خوش فکر و بیشتر برنامه ریز خوبی باشد؛ یعنی نقاط و گره های کور اقتصادی را از قبل شناسایی کرده باشد و در فرصت کوتاه ریاست جمهوری از فعال سازی بازوهای اجرایی و مشورتی خود به درستی بهره گیری نماید. زیرا مشکلات فراوان، صرفا با فعالیت شخص رئیس جمهور بدون فعالیت درست بازوهای چپ و راست و سایر بخش های بسیار گسترده دولت قابل حل نیست. و اتفاقا تجربه دولت سابق این نکته را اثبات می کند.
↙️ لطفاً ضمن ابراز نظر، دلیل آن را نیز شرح دهید. پاسخ هایتان را به ادمین کانال ارسال نمایید.
باتشکر
▪️انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🔳 @ANALYSTS
⁉️ همفکری راهبردی انتخاب رئیس جمهور آینده ‼️
🔳 پرسش دوم
بین دو قوه مقننه و مجریه کدامیک در ایفای نقش در رفع مشکلات اجرایی کشور نقش مهمتری ایفا می کنند؟
1⃣ قوه مقننه
2⃣ قوه مجریه
↙️ ضمن ابراز نظر، دلیل آن را نیز شرح دهید. پاسخ هایتان را به ادمین کانال ارسال نمایید.
باتشکر
▪️انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🔳 @ANALYSTS
🌷ایران #صادرکننده_بنزین_در_منطقه_و_جهان شد
تحقق تولید روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین
◽️ایران که در سالهای پیش واردکننده بنزین بوده، اکنون با تولید روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین، به صادرکننده فعال این فرآورده استراتژیک نفتی در منطقه و جهان تبدیل شده است.
◽️با گذشت حدود دو سال از بهرهبرداری فاز سوم و پایانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس و ارتقاء کیفی واحدهای پالایشگاهی در تولید بنزین استاندارد، ایران به جمع کشورهای صادرکننده بنزین پیوست.
◽️با مختومه شدن پرونده واردات بنزین از مهرماه سال 97 برگ جدیدی پیش روی صنعت پالایش کشور باز شد تا واحدهای پالایشی علاوه بر تامین نیاز داخلی بتواند پاسخگوی درخواست های صادراتی بنزین از کشورهای خارجی نیز باشد.
◽️پیش از این علی رغم وجود 9 پالایشگاه نفتی در کشور برای جبران کسری بنزین مصرفی به اذعان مسوولان وقت در سال 85 به طور میانگین روزانه حدود 27 میلیون و 300 هزار لیتر بنزین وارد می شده است با ادامه این روند میلیون ها دلار ارزی که می توانست در طرح های دیگر هزینه و سرمایه گذاری شوند صرف واردات بنزین می شد. اما امروز با توسعه صنعت پالایش کشور و تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج فارس ظرفیت پالایش نفت خام و میعانات گازی به رقم دو میلیون و 300 هزار بشکه در روز رسیده است و دیگر خبری از کنار گذاشتن هزینه در جهت واردات بنزین به کشور نیست.
◽️باتوجه به مصرف افسار گسیخته بنزین در سال های گذشته بیم آن می رفت که میزان تولیدات پالایشگاه ها کفاف نیازهای داخلی را ندهد و در نتیجه به افزایش واردات بنزین منجر شود. این اتفاق ناگوار می توانست در شرایط تحریم صنعت نفت را که به شدت در تنگنا قرار داده است را دچار بحران عمیق تری کند. اگر نگاهی به وضعیت کشور ونزوئلا انداخته شود می توان وخامت اوضاع را دراین خصوص بهتر و عمیق تر درک کرد.
◽️فلج شدن پالایشگاه های کشور ونزوئلا و در نتیجه کمبود سوخت بحران سختی را پیش روی این کشور قرار داده است، اما ایران با برگ برنده خود یعنی ستاره خلیج فارس توانست از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی بربیاید و حتی با ارسال محموله های بنزین به ونزوئلا قدرت و اقتدار ایران را مقابل سایر کشورها گوشزد کند. امروزکشور با گذر از مرحله ای که وارد کننده بنزین بود به یکی از فعال ترین کشورهای منطقه در خصوص صادرات بنزین تبدیل شده است و برای نخستین بار این کالا در میان کالاهای غیرنفتی، توانسته است بر سکوی نخست صادرات بایستد.
◽️بدین ترتیب برای تقویت صادرات غیر نفتی و دوری از خام فروشی، خط صادراتی این سوخت استراتژیک فعال شد و با هدف گذاری در رونق صادرات فرآورده های نفتی و ظرفیت تولید روزانه 115 میلیون لیتر بنزین برای نخستین بار صادرات محموله های بنزین از سایر فرآورده ها پیشی گرفت.
◽️آمارهای صادراتی کشور از این امر حکایت دارند که در 6 ماهه نخست سال جاری علی رغم تحریم ها 30 میلیارد و 349 میلیون دلار کالا به کشورهای خارجی صادر شده است.
◽️باتوجه به ارزش 13 میلیارد و 566 میلیون دلاری صادرات کالاهای غیر نفتی در نیمه نخست سال جاری باید گفت بنزین در صدر این کالاهای صادراتی توانسته است در ارزآوری کشور نقش قابل توجهی را ایفا کند. باید تاکید کرد باتوجه به اقدامات انجام شده و تلاش های صورت گرفته تا به امروز، صنعت پالایش توانست کشور را مقابل فشارهای خارجی روسپید کند و با همین رویه صادرات فرآورده های نفتی به خصوص بنزین را رونق خاصی ببخشد تا علاو ه بر ممانعت از هدررفت نقدینگی جهت واردات بنزین، با صادرات آن به درآمدزایی کشور نیز کمک کند و به اعتبار بین المللی کشور بیافزاید.
◾️#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🔳 @ANALYSTS
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 دشمن درونی انقلاب؛ خودباختگی لیبرالها و خشک مقدسی حوزهها
▫️یادگار امین امام(ره)
🔳 @ANALYSTS