فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارش تکان دهنده شبکه الجزیره از حضور سربازان ترکیهای در ارتش رژیم صهیونیستی
📌شبکه الجزیره به نقل از رسانههای کشور ترکیه اعلام کرده است که بیش از ده ها هزار نفر از سربازان ترکیهای در جنگ علیه نوار غزه در کنار ارتش رژیم صهیونیستی حضور دارند.‼️
#اهل_کوفه
#اهل_غدر
👌به حلقه میانی #قدس بپیوندید👇
🆔 @ANALYSTS
🍁
🔺
📌اعضای محترم کانال انجمن مدرسان! به ویژه دانش آموختگان سطح نخست ادوار ٨ گانه تربیت مربی بيانيه گام دوم!
برای تشکیل جنبش ملی #حلقه_میانی_قدس به
👈 مدیر کانال 👉 پیام دهید.🔺
🔺
⚫️ قاتلان کربلا، کمخطرترین دشمنان امام حسین علیهالسلام
⚪️ امام موسی صدر، کتاب سفر شهادت
◾️حسین علیهالسلام سه گروه دشمن دارد:
1️⃣ دسته اول آنان که ایشان را کشتند. این دسته کمخطرترین دشمنان هستند، چون تنها جسم امام را کشتند.
2️⃣ دسته دوم آنان که تلاش کردند آثار امام را محو کنند؛ قبر امام را ویران کردند و از آمدن زائران جلوگیری کردند و کسانی که در اطراف قبر آن حضرت زندگی میکنند را مورد آزار و اذیت قرار دادند. خطر این دسته بیشتر از دسته اول است، ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند.
3️⃣ ولی دسته سوم که خطرناکترین دشمنان آن حضرت هستند، آنانند که کوشیدند اهداف امام حسین (ع) و ابعاد انقلاب حسینی را تحریف کنند و آن را ابزار کسب و درآمد قرار دهند و بهرهبرداریهای بیارزش از آن کنند و یا آن را مورد سوء استفاده برای منافع شخصی قرار دهند. اینان تلاش کرده و میکنند اهداف نهضت حسینی از جمله مقابله با ظلم و ظالمان را از بین ببرند.
👌به حلقه میانی #قدس بپیوندید👇
🆔 @ANALYSTS
🍁
⚫️ ریشۀ #اصلیِ قیامِ امام حسین؛
نسبت انقلاب اسلامی با انقلاب حسینی(ع)
⚪️ حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای
1⃣ نه میتوانیم بگوییم که حضرت برای «تشکیلِ حکومت» قیام کرد، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای «شهید شدن» قیام کرد.
👈 امام حسین -علیهالسّلام- هدفِ دیگری داشت که رسیدنِ به آن «هدف»، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از این دو «نتیجه» را داشت. پس حکومت یا شهادت، هیچکدام «هدف» نبودند، بلکه دو «نتیجه» بودند.👉
2⃣ هدف آن حضرت عبارت بود از انجامدادنِ یک «واجبِ عظیم» از واجباتِ دین که آن را هیچکس قبل از امام حسین انجام نداده بود؛ نه رسولِ اکرم این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین، نه امام حسن؛ چون زمینۀ انجامِ این واجب، در زمانِ امام حسین پیش آمد.
3⃣ دو نوع انحراف وجود دارد: گاهی مردم، فاسد میشوند، امّا احکامِ اسلامی از بین نمیرود، امّا گاهی هم مردم، فاسد میشوند، هم حکومتها، هم علمای دین، بهطوریکه حقایقِ اسلام، تحریف و منکر را معروف و معروف را منکر، و خطّ اسلام را «صدوهشتاد درجه» عوض میکنند. آن حکم، حکمِ «تغییرِ وضع» و «تجدیدِ حیات»، یا بهتعبیرِ امروز، «انقلاب» است که مربوط به «برگرداندنِ جامعۀ منحرف به خطّ اصلی» و «تضمینکنندۀ زندهشدنِ اسلام» است، بعد از آنکه مُشرف به مردن است، یا مرده و ازبینرفته است. مسأله این است که اگر جامعۀ اسلامی «منحرف» شد و این انحراف، بهجایی رسید که «خوفِ انحرافِ کلّ اسلام» بود، تکلیف چیست؟!
4⃣ افزون بر اینکه باید انحرافِ اساسی در دین رخ داده باشد، شرطِ دیگرِ انجامِ این حکم، آن است که «زمینه» و «موقعیّت» برای انجامِ آن، مساعد باشد؛ چون خدایمتعال، به چیزی که «فایده» ندارد و «اثر» نمیبخشد، تکلیف نکرده است. البتّه مراد از فراهمبودنِ موقعیّت، این نیست که «خطر»ی در پی نباشد، بلکه غرض این است که «پیامِ» قیام، به مردم منتقل خواهد شد و مردم خواهند فهمید و در اشتباه، نخواهند ماند. وجودِ «خطر»، این «تکلیف» را ساقط نمیکند، بلکه انجامِ این تکلیف، همیشه توأم با خطر است. در زمانِ ما، امام خمینی نیز از خطر نهراسید و هدف و تکلیفِ خود را قیام دانست. ازاینرو، انقلابِ اسلامی، پرتوی از قیامِ عاشورا است، با این تفاوت که آن قیام به نتیجۀ شهادت انجامید و این انقلاب، به نتیجۀ برپاییِ حکومتِ اسلامی.
5⃣ در زمانِ امام حسین - علیهالسّلام - هم «انحرافِ اساسی در اسلام» بهوجود آمد و هم «فرصتِ مساعد برای اثرگذاری» پیدا شد. اوّلاً، بعد از معاویه، کسی به حکومت رسید که حتّی «ظواهرِ اسلام» را هم رعایت نمیکرد، چنانکه اهلِ شُرب خَمر و فسادهای جنسیِ واضح و شعرسرایی بر رّد دین و مخالفتِ علنی با اسلام بود، ولی چون بهعنوانِ ریاست بر جامعۀ اسلامی در قدرت قرار گرفته بود، نمیخواست اسمِ اسلام را براندازد. حاکمِ فاسد، جامعه را نیز فاسد میکند؛ چون بر جامعه و مردم، اثر میگذارد. ثانیاً، «زمینه» هم آماده است؛ یعنی فضای جامعۀ اسلامی، طوری است که ممکن است «پیامِ» امام حسین به گوشِ انسانها در همان زمان و در طولِ تاریخ برسد، درحالیکه اگر در زمانِ معاویه، امام حسین میخواست قیام کند، پیامِ او دفن میشد؛ زیرا سیاستها بهگونهای بود که مردم نمیتوانستند حقّانیتِ سخن را دریابند. ازاینرو، ایشان ده سال در زمانِ خلافتِ معاویه، امام بود، ولی قیام نکرد.
6⃣ امام حسین قیام کرد تا آن واجبِ بزرگی را که عبارت از «تجدیدِ بنای نظام و جامعۀ اسلامی»، یا «قیام در مقابلِ انحرافاتِ بزرگ در جامعۀ اسلامی» است، انجام دهد، که این خودش، یک «مصداقِ بزرگِ امربهمعروف و نهیازمنکر» است.
7⃣ آن حضرت در مناسبتهای مختلف، به همین معنا اشاره کرده است: وَعَلَی الاْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ
دیگر باید با اسلام، خداحافظی کرد، آن وقتیکه اسلام به حاکمی مثلِ یزید، مبتلا گردد.
وَ أَنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا مُفْسِداً وَ لَا ظَالِماً وَ إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أَسِيرَ بِسِيرَةِ جَدِّی وَ أَبِي عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ
و همانا من براى سركشى و خودنمایی و فساد و ظلم، قیام نكردم، بهیقین كه من برای اصلاح در میانِ امّتِ جدّم، قیام كردم و میخواهم به نیكی، سفارش و از بدی، نهی كنم، و مطابقِ سيرۀ جدّم، و پدرم علىبنابىطالب رفتار مینمایم.
وَ أَنَا أَدْعُوکُمْ إِلى کِتابِ اللّهِ وَ سُنَّةِ نَبِیِّهِ، فَاِنَّ السُنَّةَ قَدْ أُمیتَتْ، وَ إِنَّ الْبِدْعَةَ قَدْ أُحْیِیَتْ
و من شما را به کتابِ خدا و سنّتِ پیامبرش فرا مىخوانم؛ چراکه سنّتِ او را میرانده و بدعت را زنده کردند.
📜 خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴
👌به حلقه میانی #قدس بپیوندید👇
🆔 @ANALYSTS
🍁
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علی علیزاده با حضور #رهبر_انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره)
۱۴۰۳/۴/۲۲
🔺️این سخنرانی از جهات مختلفی جالب است:
1⃣ #جوانگرایی و ظرفیت شناسی بیت رهبر انقلاب؛ تریبون دادن به جوانی ۳۰ ساله، ناشناخته حتی در میان حوزویان و بسیار با استعداد
2⃣ موضوع بحث بسیار عالی و کم نظیر #سنن_الهی با تطبیقات خوب در زمان حاضر. خصوصا ارائه منطق قرآنی و روایی #مقاومت و #نصرت_الهی در حضور رئیس جمهور جدید.
3⃣ استفاده فراوان، با #تلفظ_صحیح و #بجا از آیات و روایات همراه با #توضیح و #تطبیق مناسب.
👌به حلقه میانی #قدس بپیوندید👇
🆔 @ANALYSTS
🍁
انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
⚫️ فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علی علیزاده با حضور #رهبر_انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره
🔺چندبار این بحث زیبا👆را بشنوید، سپس نکته برداری، و سپس آن را نمودار کنید.
سایر سخنرانی های جذاب این عالم جوان و انقلابی را در سایت آستان قدس رضوی جستجو نمایید.
13750320_2471_64k.mp3
39.68M
📌سخنرانی بسیار مهم👇
♨️ عبرت های عاشورا؛ عوام و خواص
🎤 رهبر حکیم انقلاب اسلامی
👥 مخاطب:
فرماندهان لشکر ٢٧ محمد رسول الله (ص)
📜 مورخ: ١٣٧۵/٠٣/٢٠
همزمان با دولت بعد از جنگ
🚫 تاریخ را با قصه اشتباه نگیرید؛ تاریخ یعنی من و شما. پس باید هرکدام از ما باید ببینیم کجاییم؟ کدام قسمت قرار گرفتیم؟ بعد ببینیم آن فردی که جای ما بود چگونه عمل کرد که ضربه خورد و ما آنطور عمل نکنیم! شما خودتان را پیدا کنید!
1⃣ خواص یعنی کسیکه وقتی موضع گیری می کنند از روی فکر و #تحلیل است.
💯 گاهی اوقات فرد #بیسواد جزو #خواص است، چون اهل تشخیص است.
2⃣ #عوام یعنی کسانیکه وقتی جو به یک سمت می رود اینها هم می روند، تحلیل ندارد. آنکه از روی بصیرت عمل نمی کند.
❌ گاهی #روحانی شهر جزو #عوام است.
3⃣ خواص دو گونه است: خواص جبهه حق و خواص جبهه باطل؛ اصحاب علی(ع) و اصحاب معاویه؛ با خواص طرفدار باطل باید جنگید!
4⃣ خواص #اهل_حق دو گروهند: خواص #بد اهل حق و خواص #خوب اهل حق. گروهی که در برابر دنیا پایشان می لرزد و جایی که باید حق بگویند نمی گویند؛ و گروهی که در همه حال پای حق می ایستند.
5⃣ اگر تعداد #خواص_بد زیاد شد آنوقت حسین بن علی ها به مسلخ خواهند رفت!
📌وقتی خواص اهل حق از ترس جان، از دست دادن مال، مقام و پست، منفور شدن، تنها ماندن حاضر می شوند در مقابل باطل نایستند، اولش با شهادت حسین(ع) آغاز می شود و آخرش هم بنی امیه، بنی مروان، بنی عباس و سلاطین دنیای اسلام تا امروز.
6⃣ بعد از این مقدمه بروید سرغ مطالعه تاریخ ... خواص دوران علی(ع) اکثرشان دنیا را ترجیح می دادند.
👌به حلقه میانی #قدس بپیوندید👇
🆔 @ANALYSTS
🍁