انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🩸در آستان کرم با زائران حرم #جلسه_هفتم ♨️ چگونه می توان با نظام سلطه به صلح رسید؟ 🎤 دکتر ابوذر یاس
20241212_082030_Default_1734028314.mp3
18.15M
سلسله نشست:
🩸در آستان کرم با زائران حرم
#جلسه_هشتم
🎤 دکتر ابوذر یاسری
📍بدتر از فروپاشی سوریه، اشغال ایران در شهریور ١٣٢٠ بود.
📍به قول برادرزاده سفیر آمریکا، اقتصاد ایران در دوره پهلوی دوم به مراتب از سوریه بدتر بود.
📍مقاومت کردیم تا ایران از تجزیه حفظ شود.
📍پهلوی ها و قاجارها نتوانستند ایران را حفظ کنند و اگر انقلاب نشده بود چیزی از خاک ایران باقی نبود.
📍تجزیه زمان پهلوی بسیار آسانتر از دوره قاجار انجام شد. شاه قجر شرف دارد بر شاه پهلوی!
📍مقاومت ملت ایران، موجب بقای غرب آسیا شد؛ از جمله کردستان عراق.
🗓 پنجشنبه ٢٢ آذرماه ١۴٠٣
🕌 حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(س) | تالار شیخ صدوق(ره)
💥نشر با شما
🔴 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بعضی ها هوا برشون داشته که چون سوریه سقوط کرد، ایران هم در خطر سقوطه!
♨️ اما ایران با کل کشورهای منطقه فرق داره! ایران تا آخرین فشنگش میایسته!
🔺اینو زیبا کلامی میگه که نمیخواد سر به تن جمهوری اسلامی باشه!
⭕️@ANALYSTS
38.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌محمد ندیمی | تحلیلگر ژئوپلتیک
♨️ مواضع رهبری در رابطه با اتفاقات سوریه، تجزیه شمال و جنوب سوریه
🗓 ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۳
⭕️@ANALYSTS
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ شعرخوانی زیبا و پراحساس یک دانشجو درباره شهید رئیسی در مراسم روز دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی
🌿 ما را ببخش در حق تو کم گذاشتیم
🌿 جز حرف های تند برایت نداشتیم
🌿 در این سه سال زخم زبان بود کار ما
🌿 حالا ولی خزان شده روز بهار ما
🔻روایت کارآمدی و الگوی حکمرانی تراز توسط شهید آیت الله رییسی را در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید👇👇👇
@shahidjomhor🔴@ANALYSTS
🔻یادداشت تبیینی دکتر مجاهد معاون پیگیری ویژه دولت مردمی پیرامون نتایج «دیپلماسی موفق منطقه ای» و «سیاست همسایگی» دوران شهید رئیسی
♨️ یکی از نتایج «دیپلماسی منطقه ای» موفق و «سیاست همسایگی» ج.ا.ا در سه سال گذشته، این بود که تنش ها و نزاع های بین کشورهای اسلامی اعم از «یمنی- سعودی/اماراتی»، «سوری- سوری»، «طالب-افغانی»، «عراقی-عراقی»، «ایرانی-آذری/تاجیک/ترکمن» به جبهه عملیاتی هم افزای کشورهای «جبهه مقاومت» بر علیه آمریکا و اسراییل و متحدانش تبدیل شد.
🔺توافق اسفند ۱۴۰۱ ایران و عربستان در چین، game changer معادلات منطقه بود که آمریکایی ها را غافلگیر کرد. در واقع آمریکایی ها که با راه اندازی اغتشاشات خیابانی سال ۱۴۰۱ در ایران القا میکردند که کار حکومت ایران تمام شده و براندازی در حال وقوع است، ناگهان، این توافق آن هم با وساطت قطب مقابل آمریکا یعنی چین -که معمولا خودش را درگیر موضوعات سیاسی و امنیتی منطقه نمیکرد- نهایی شد و پس از آن روند عادی سازی روابط «ایران و جبهه مقاومت» با کشورهای عربی منطقه مانند عربستان و مصر و اردن و بحرین و کویت آغاز گردید و بشاراسد بعد از ۱۲ سال دوباره به اتحادیه عرب و کنفرانس سران کشورهای اسلامی دعوت شد.
🔻تا جاییکه در حاشیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در ریاض در نوامبر ۲۰۲۳، وقتی بشار اسد از آیت الله رییسی بابت «بازگشت سوریه به اتحادیه عرب» تشکر کرد، شهید رییسی در پاسخ فرمودند: آقای بشار اشتباه نکنید؛ شما به اتحادیه عرب برنگشتید، بلکه آنها مسیر را اشتباه رفته بودند و برگشتند!
🔺و نهایتا پس از طوفان الاقصی، روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در جهان اسلام در قالب پروژه «پیمان ابراهیم» به کما رفت و سونامی اعتراضات مردمی در سراسر جهان علیه ظلم رژیم در غزه، شکل گرفت.
🔺به موازات این روند امنیتی، ج.ا.ا روابط خود را با همسایگان، به سمت توسعه همکاریهای راهبردی و زیرساختهای تجاری و اقتصادی سوق داد. از تلاش برای تبدیل شدن به «هاب گازی» و احیای «ظرفیت کریدوری» ایران در منطقه تا پیمان های پولی دوجانبه و چندجانبه و عضویت در سازمانهای بین المللی منطقه ای.
🔻اما پس از شهادت شهید رییسی و آغاز روند ترورهای گسترده سران جبهه مقاومت و تحولات اخیر در لبنان، نسخه ای که آمریکا برای منطقه دنبال میکند، بازگشت مجدد جنگ و خونریزی به داخل کشورهای اسلامی و ایجاد و تشدید تنش بین ایران با همسایگانش می باشد. به عنوان مثال میخواهند پروژه های توسعه ای «فرصت های کریدوری» ایران دوباره به «جنگ کریدوری» تبدیل شود. به جای کریدور «شرق به غرب» که اکثریت اعضای سازمان اقتصادی اکو در نوامبر ۲۰۲۳ در تاشکند از پاکستان و ترکمنستان تا قزاقستان و قرقیزستان پذیرفتند از مسیر ایران عبور کند و به جای کریدور «شمال-جنوب» که منافع تجاری و امنیتی پایدار برای ایران ایجاد میکند، دوباره با آذربایجان در خصوص کریدور زنگزور -که شهید رییسی با اقتدار و تدبیر توامان حل کرده بود- درگیر شویم و با ترکیه به خاطر تروریست های به ظاهر مسلمان در شمال و شمال غرب سوریه وارد نزاع شویم و قرارداد «سوآپ گازی» سه جانبه بین ترکمنستان و ایران و آذربایجان، جای خود را مجدداًبه «تنش گازی» دوجانبه ایران و ترکمنستان بدهد و تفاهم راهبردی «انتقال گاز مستقیم از روسیه به ایران از دریای خزر» و قرارداد کریدوری «رشت-آستارا» به همان همکاری نظامی در سوریه محدود بماند.
🔺خلاصه اینکه تفاهم های برد-برد همسایگی و نقشآفرینی ایران در معادلات منتهی به منافع اقتصادی و تجاری پایدار، باید دوباره به «همسایه ستیزی» تبدیل شود.
🔻و در این بی نظمی و ناامنی، نسخه رجوع به «کدخداگری آمریکا» تجویز و در این مدت البته رژیم خونخوار اسراییل هم فرصتی پیدا کند تا ناوگان جنگی خود را بازسازی کند و آماده ادامهی جنگ شود.
🔺البته ج.ا.ا میز مذاکره با غربی ها را هیچ وقت ترک نکرده و نباید بکند، اما حواسمان باشد این مذاکرات مشغول مان نکند و از کارهای اصلی که منافع بلندمدت کشور در آن است، غافل نشویم و فرصت ورود ایران به سطح همکاری های تجاری و توسعه زیرساختهای مشترک منطقه ای دچار فروپاشی نشود چرا که فرصت های بین المللی سالها طول میکشد بدست آید و نتایج ملموس آن در توسعه کشور معلوم شود اما همه این فرصت ها ممکن است یک شبه از دست برود!
🔴 @ANALYSTS
📌 دکتر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت مردمی درباره سیاست دولت در قبال رفع ناترازی بنزین نوشت:
♨️ شهید رئیسی تا آخر عمر پربرکت خود، در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مستضعفین بود ایستاد و بارها طرحهای افزایشی را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد
🔺معتقد بود به جای برداشتن از جیب مردم باید از طریق اصلاح مصرف، برنامههای کنترلی و مسدود کردن مبادی قاچاق این موضوع مدیریت شود.
🔴 @ANALYSTS
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ کولاک دکتر علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا، در واکنش به اظهارات وطنفروشانه مشاور ربع پهلوی در مورد برنامهشان برای سوریهسازی ایران!
🔺ایران با سوریه فرق میکند؛ آنهایی که آرزو میکنند ایران هم سوریه شود موفق نخواهند شد؛ گروههای مقاومت از بین نرفتند و ايران سیاستهای دفاعی خود را بر سیستم موشکی و دکترین هستهای بنا نهاده است. سوریه تبدیل به باتلاقی برای بازیگران غربی آن خواهد شد!
🔴 @ANALYSTS
39.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ چرایی تصرف آسان سوریه به دست مخالفان اسد
📌دکتر بیژن پیروز، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
🔺جنگ شناختی (جنگ روایت ها) تلاشی است برای اینکه، درک آدمهای یک جامعه را به سمتی که مشخص شده ببریم.
🔻جولانی کارهای نیست!
🔺اسد هرچه که بود نسبت به بعضی کشورهای اسلامی، شاخصهای دموکراتیک بیشتری در کشورش داشت.
➕به انجمن علمی #جنگ_روایت_ها بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1519190798Cae9057de26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ از سقوط بشار اسد تا اختلاف داخلی در ایران قبل از ظهور 1⃣
📌علامه شیخ علی کورانی(ره)
نویسنده و محقق گرانسنگ شیعه
🔺حدیثی تحت عنوان سید خراسانی نداریم! خراسانی است؛ حاکم خراسان، یعنی حاکم ایران
🔻سیدحسن نصرالله چه درخواستی داشت؟
🔴 @ANALYSTS