وحید یامین پور:
اینکه مدام میگویند؛
به جای عزاداری پول را،
خرج کمک به فقرا کنید.
مثل این است که بگویند؛
#دانشکدههای_علوم_پزشکی را
#تعطیل_کنید، پولش را
خرج درمان بیماران کنید.
نمیفهمند که محرم؛
#دانشگاه_آموزش
#انسانیت_و_ایثار است
و دانش آموختگان آن،
پناه فقرا و بیپناهان اند.
پیام امام حسین(ع)
♨️روزنامه اصلاحطلب: بجای خرج کردن برای مجلس عزا، به فقرا کمک کنید!
🔴روزنامه ابتکار: در بستر...عزاداریها برخی مسائل بهداشتی و شهری نادیده گرفته میشود؛ از ترافیکهای پرحجم که پشت دستههای عزاداری ایجاد میشود تا استفاده از ظرفهای یک بار مصرف که سالهاست ادامه دارد و هشدارهای پلیس و سازمانها در این باره گویا تاثیری بر این ماجرا ندارد/ همانطور که میدانید، هزینههای بسیاری برای برپایی هیاتهای عزاداری پرداخت میشود!
⏫مشکل حمله کنندگان به مجالس محرم، نه ترافیک است نه محیط زیست و نه رسیدگی به فقرا، مشکل این جماعت با مغناطیس حسینی است؛ مغناطیسی که کلیمی و زرتشتی و مسیحی را هم جذب میکند.
🔴♦️ @IslamicRevolutionaryAnalysts
🔴نقش زنگنه در افزایش قاچاق بنزین/ سود میلیاردی قاچاقچیان از یارانه دولت
♨️دولت روزانه حداقل ۹۲ میلیارد تومان و ماهانه بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بابت یارانه مصرفی بنزین پرداخت میکند/ این رقم با نرخ دلار آزاد چیزی ماهانه بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان میشود که رقمی حدود ۴ برابر یارانه نقدی پرداختی به صورت ماهانه به همه مردم ایران است.
♨️بخش بسیار زیادی از یارانهای که دولت برای مصرف بنزین میدهد، در مرحله اول به جیب قاچاقچیان سوخت و در مرحله بعد به جیب افراد متمول و ثروتمندانی میرود که هرکدام چندین خودرو دارند میرود
♨️آنچه مشخص است اینکه این روند افزایشی مصرف سوخت، قصدی برای متوقف شدن هم ندارد چنانکه در سال اول روی کار آمدن دولت روحانی، میزان مصرف سالانه بنزین حدود ۶۱ میلیون لیتر بود که این رقم در تیرماه امسال به نزدیک ۹۲ میلیون لیتر در روز رسیده و همچنان هم در حال صعود است.
♨️بیژن زنگنه وزیر نفت دولت روحانی با کنارگذاشتن عملی سیستم سهمیهبندی براساس کارتسوخت، دست قاچاقچیان را برای خروج بنزین از کشور بازکرد.
♦️ @IslamicRevolutionaryAnalysts
🔴 باید تکلیف خود را با کسی که در صف مقابل است روشن کنیم
زیارت عاشورا را ملاحظه بفرمایید. بند بند این زیارت چگونگی الگو گرفتن را یاد میدهد. شرط این الگو گرفتن چیست؟ این است که تکلیف خود را با کسی که در صف مقابل است روشن کنیم. تعارف هم ندارد! از آن اول ظالم تا آن آخر تابع. از آن کسی که مستقیم کار انجام میدهد تا آن کسی که "تابعت" و "شایعت" و "جاهدت". همه اینها را باید بشناسی که "برائت" بجویی.
در کنار برائت، فریاد است. فقط نمیگویی "إنّی أَتَقَرَّبُ إِلَی اللَّهِ بِالْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِکُمْ"، بعد باید فریاد دشمنی بر سر کسانی سر بدهی که میخواهند در برابر حقیقت بایستند. "اللهم العن و از آنطرف بِالْمُوَالاَةِ لِنَبِیِّکَ وَ آلِ نَبِیِّک"َ، هم فریاد دشمنی با دشمنان خدا سر بدهی و هم فریاد دوستی با پیامبر و فرزندان پیامبر.
دکتر سعیدجلیلی
🔳 پاسخ دندان شکن «علی علیزاده» به شبکه «من و تو»
◾علیزاده خطاب به مجری این برنامه گفت: «ببینید ما الان در کجا نشستهایم، ما در تلویزیون من و تو نشستهایم. منابع مالی شما از کجا می آید؟ از رضا پهلوی، از عربستان سعودی، اسرائیل یا از کجا؟ چرا شفاف سازی نمیکنید؟»
◾او گفت: درباره حقوق زنان باید این را بگویم، همین خانم مسیح علینژاد که در تلویزیون شما حضور می یابد، باید گفت که در نتیجه این انقلاب اسلامی سال ۵۷ بوده که او توانسته از خانه بیرون آمده و خبرنگار پارلمانی بشود.
◾علیزاده: ارتش رضا شاه در برابر انگلیسیها که از جنوب وارد کشور شدند و شورویها که از شمال، تنها در عرض ۲۴ ساعت فروپاشید اما ایران در ۸ سال جنگ در برابر تمام دنیا حتی همین انگلیسی که ما در آن زندگی میکنیم، ایستاد و حتی یک وجب از خاک کشور را از دست نداد.
♦️ @IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
5253dda8f51eca78ad045056e6f5c6b8189e4b37.pdf
72.1K
ملاحظات تحلیلی و اقدامات رسانه ای درباره سیاست های ارزی
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
fd3da6f94f337b519cd7100055db5b4383fab36d.docx
15.1K
توان محدود آمریکا در مقابل ایران
📚 کتاب «عدم اعتماد»
📜 نشانهشناسی منظومه فکری رهبر انقلاب در رابطه با آمریکا
🔻 این کتاب که از مجموعه کتاب های اندیشنامه و حاصل تلاش پژوهشگران اندیشکده برهان است، در ۴۱ صفحه و در ۷ بخش، از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
📂 عناوین فصل های مختلف این کتاب :
🔹«کاوش مفهومی»
🔹«مختصات بیاعتمادی رهبری انقلاب ایران نسبت به تعامل با دولت آمریکا»
🔹«استکبارستیزی بهمثابه نشانه مرکزی گفتمان سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
🔹«آمریکا در رأس نظام سلطه به مثابه غیریت»
🔹«زنجیره نفیها و تمایزات در گفتمان سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
🔹«زنجیره همارزی»
🔹«دقایق گفتمانی سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
«در جبههی ایران، میتوان ۴ قسم نگرش و ادبیات سیاسی متمایز را نسبت به ضرورت و چشمانداز تعامل با آمریکا را مشاهده نمود:
1⃣ الگوی «تسلیم»: قائل به لزوم برقراری رابطهی همهجانبه و تسلیم بدون قیدوشرط در برابر خواستههای آمریکا.
2⃣ الگوی «تقابل-تخاصم»: قائل به امتناع برقراری رابطه با آمریکا و مهمل بودن مذاکره با آمریکا.
3⃣ الگوی «تعامل محدود»: قائل به لزوم تعامل با تمام کشورها برای حل مسائل اقتصادی و سیاسی ایران در سطح منطقه ای و بینالملل از طریق مذاکره محدود با آمریکا.
4⃣ الگوی «تعامل مشروط»: قائل به لزوم تعامل مشروط با تمام کشورها برای حفظ و بسط منافع و اهداف ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر یک برنامهی جامع راهبردی (عزت، حکمت و مصلحت).
✅ با عطف به مواضع و رویکرد حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) رهبر انقلاب اسلامی ایران نسبت به رفتار دولت آمریکا، پرسش اصلی این پژوهش آن است که الگوی سیاست خارجی ایران پیرامون تعامل با دولت آمریکا چیست؟ و اینکه چشمانداز رابطهی ایران با ایالات متحدهی آمریکا چیست؟ در کنار این پرسش اصلی، پرسشهای فرعی دیگری نیز ناظر بر سوابق روابط و سیاستهای آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، مدنظر قرار دارد که به فراخور موقعیت، مورد اشاره قرار خواهد گرفت.
🔵 فرضیهی پژوهش آن است که اگر رفتار دولت آمریکا از آنچه استکبارورزی خوانده میشود خارج شود، آنگاه شاهد صورتبندی اعتماد خواهیم بود. این از لحاظ نظری بدین معناست که اعتماد رمز تعامل ایران و آمریکاست و ضرورت پژوهش ناشی از همین است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/S6I6e
🌀 روایت تکاندهنده مجله #تایم:
#معلمانآمریکایی که برای ادامه زندگی #خون و #لباس خود را میفروشند +عکس
🔴مجله «تایم» آمریکا اخیراً در ادامه سری گزارشهای متعدد خود با موضوع وضعیت زندگی و معیشت معلمان در این کشور، که اکنون دیگر با جمله «من یک معلم در آمریکا هستم» روی جلد این مجله، شناخته میشود، گزارش دیگری را منتشر کرد.
🔴در لسآنجلس، معلمان رأی مثبت دادند که دست به اعتصاب بزنند.
معلمان در برخی مناطق واشینگتن، همین الآن در اعتصاب به سر میبرند و در ویرجینیا، معلمان احتمال برگزاری یک اعتصاب ایالتی را مطرح کردهاند.
🔴همین مسائل و مشکلات موجب گسترش مدارس چارتری [و اجارهای]، و کاهش حقوق بازنشستگی معلمان و مزایای «چانهزنی جمعی» [مذاکره میان کارفرمایان و کارگران درباره دستمزد و مزایا] شده است.
🔴سال ۲۰۱۶، میانگین سالیانه حقوق پایه یک معلم، ۳۸,۶۱۷ دلار، و ۲۰ درصد کمتر از مشاغل دیگری بود که مدارک دانشگاهی نیاز دارند.
مشروح گزارش در لینک زیر👇
mshrgh.ir/893762
♦️ @IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩 خاطرات «جان کری»-۴| کری: از پیروزی روحانی و انتصاب ظریف خیالمان آسوده شد
👉 http://tn.ai/1828984