✳️ #تحریموفتنهبهروایتشاهدان(۱)
💢 نیک آهنگ کوثر: «شاهد تلاش مهدی هاشمی برای تشدید تحریمها بودم.»
🔸«نیک آهنگ کوثر»، مدیر سایت خودنویس میگوید:
«شاهد بودم که #مهدیهاشمی چگونه پیگیر تشدید تحریمها بود.
من شخصاً در سال ۱۳۸۹، شاهد تلاش حامی موسوی (مهدی هاشمی) برای تشدید تحریمها بودهام.
اتفاقاً او را زیر سؤال بردم که چطور میتواند با وجود اینکه پدرش رئیس مجلس خبرگان و یکی از پایههای نظام است، به دنبال ارتباط با وزارت خزانهداری آمریکا برای این کار باشد.
درست در همان محدوده زمانی هم یکی از دوستان ایرانی عضو یک اتاق فکر معتبر واشنگتن به من گفت که #فرزند رئیس وقت مجلس خبرگان با او تماس گرفته تا عاملی برای انتقال اطلاعات به دولت #اوباما علیه احمدینژاد برای اعمال #تحریم شود. او هم تعجب کرده بود.»
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #تحریموفتنهبهروایتشاهدان(۲)
داریوش سجادی: «تحریمها میوه درخت فتنه است.»
«داریوش سجادی» از #مشاورانکروبی درباره تحریمها میگوید:
«تحریمهای اقتصادی ایران، میوه منحوس «شجره فتنه» در زمین حاصلخیز شهر آشوبی ۸۸ بود.
فرآیندی که #پاسیطلایی برای کوبیدن #آبشار تخریبگرانه آمریکا در زمین منافع ملی ایران را فراهم کرد.»
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #تحریموفتنه(۳)
💢 صفارهرندی: «فتنه معادل تحریم است.»
«محمد حسین صفارهرندی»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در این باره میگوید:
«فتنه معادل تحریم و تحریم معادل فتنه است. تحریمها وقتی در دستور کار قرار گرفت و جدی شد که احساس کردند فتنه دیگر جواب نمیدهد.
در نشست وزرای دفاع #ناتو وزیر دفاع #انگلیس یک روز بعد از ۹ دی گفت این تصویر که از ایران مخابره شد بزرگترین تظاهرات پس از انقلاب بود و بنابراین تمام زحمات ما برای #انقلابرنگین در ایران بر باد رفت، بنابراین باید به سراغ گزینههای دیگر برویم.»
💢 حسین شریعتمداری: «تحریمها #پیشنهادسرانفتنه بود.»
«شریعتمداری»، مدیرمسئول روزنامه کیهان درباره تحریمها میگوید: «اسناد ما نشان میدهد که تحریمها علیه ایران را سران فتنه به آمریکا پیشنهاد دادند. اسناد را که نمیتوان جابهجا کرد.»
💢 کامران دانشجو: « #تحریمدانشگاهها #انتقام از مردم بود.»
«دانشجو» وزیر سابق وزارت علوم ضمن اشاره به رشد علمی کشور در سال ۹۰ میگوید: «آمریکا این را فهمید، دشمن این را فهمید که دانشگاههای ما به آرامش روحی و روانی رسیده است.
آمریکا این را فهمید، غرب این را متوجه شد که دانشگاههای ما در ریل درست قرار گرفتهاند، یعنی به دنبال کار اصلی خود میرود. کار اصلی دانشگاه هم چیست؟ باز کردن گرههای اصلی کشور. به تبع دانشگاههای ما که تولید علم میکردند، مراکز فناوری ما هم رشد میکرد.
در این جهاد علمی هم آمریکا خودش را در مقابله با ما قرار داد. چه کاری انجام میداد؟ گفت شما از این کانال وارد شدید، پس میآییم دانشگاههایتان را تحریم میکنم و دانشگاه شریف و شهید بهشتی را تحریم کرد.»
دانشجو این کار غرب و آمریکا را انتقامگیری از ملت ایران میداند.
💢 یحیی آلاسحاق: «فتنه #قطعا به ما #ضربه زد»
«یحیی آل اسحاق» رئیس اتاق بازرگانی درباره جنگ اقتصادی غرب علیه ایران میگوید: «در قرن اخیر یک جنگی به اسم جنگ اقتصادی به صورت تئوریک و عملیاتی راه افتاد. ما یک جنگ زمینی، یک جنگ سایبری و یک جنگ هوایی داریم ولی یک جنگی که امروزه غالب است، "جنگ اقتصادی" است. یعنی ستاد عملیاتی، افسران اجرایی و ... دارد، دقیقا مانند یک جنگ.
همانطور که در جنگ مرزها را تهدید میکنند، در جنگ اقتصادی اگر بناست تهدید اقتصادی کنند، خمیرمایه تهدید آنها ناامنی داخلی و عدم ثبات و جنگ روانی است، یعنی ابزارهایی که دارند این است، کما اینکه الان میبینیم که تحریمها همین برنامه را دارند.
[فتنه ۸۸] #قطعاً ضربه زد و اینکه ما را در زمینه اقتصادی #عقب انداخت و فرصت را از دست داد، شکی در آن نیست و کسی هم نمیتواند رد کند، این منطق برای هر تحلیلگر اقتصادی کاملاً روشن است.
با آن فتنه، عرضه ارز کم شد و کسانی که پول داشتند، صادر کنندهها، جریانات فروش نفت و صادرات لطمه دیدند و هم صادرات نفتی و هم غیر نفتی و عرضه ارز کم شد. فتنه۸۸ امیدی به آنها [دشمنان نظام اسلامی] داد که فشارها مؤثر است، لذا سعی کرد فشار را بیشتر کند و در همه حوزهها تحریمها انجام شد. وقتی تحریم روابط بانکی میکنند، یعنی اجازه نقل و انتقال پول نمیدهند، بنابراین نه صادرات و نه واردات میتوان انجام داد و این یک نخ تسبیح است. نشستن روی شبکه ارتباطات پولی و مالی باعث میشود تمام شبکه را تحت کنترل خود درآورند.»
💢 سردار نقدی: «هزینههای فتنه #غیرقابلمحاسبه است.»
«سردار نقدی» هم با غیرقابل محاسبه خواندن هزینههای فتنه ۸۸ میافزاید: «بررسیهای انجامشده نشان میدهند تحریمها و صدور قطعنامهها علیه کشور ما پس از این حوادث #جهشویژهای پیدا کردند.
در #تبیین مسائل کمکاری کردیم.
عدهای از اینها آنها را به تحریم دعوت کردند. سخنرانیهایی صورت گرفت، نامههایی نوشته شد، از طرف همین فتنهگرها بیاناتی شد که جهان را دعوت کردند و گفتند الان باید ایران را تحریم کنید. عباراتشان ثبت و ضبط شده است. در رسانههای خودشان آمدند و به غربیها پیام دادند که ایران را تحریم کنید. اگر میخواهید ما را نجات بدهید، ایران را تحریم کنید.»
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #درودبرمردمایران
🔆یومالله نهم دی گرامی و پرشکوه باد.
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ حادثه #عظيم ۹دیماه جلوهای از فروغ بیمنتهای #عاشورا بود که بر اعماق جان عاشورائيان تجلی کرد و در چهرهٔ #بصيرت، موضعگيری و #صفآرايیِ مجدد درمقابلِ فتنهٔ پيچيدهٔ جبهه استکبار جهانی که با همکاری #سکولاريستهایتماميتخواه انجام میگرفت ظاهر گرديد.
استادمیرباقری
کتاب مشق بصیرت، ۱۳۹۰
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️چرا عدهای #ریزش میکنند و از قطارِ انقلاب اسلامی #پیاده میشوند؟
🔸انقلاب اسلامی حرکتی دربرابر #تمدنغرب است که میبایست چند #مرحله را پشت سر بگذارد:
۱) #مرحلهسیاسی، که در آن، تمایلات عمومی متناسب با ایده های انقلاب اسلامی بسط و شرح مییابد.
۲) #مرحلهفرهنگی، که در آن #عقلانیتاجتماعی به تولید میرسد و سازوکارهایی برای رسیدن به آرمانها و ارزشها پیریزی میشود.
۳) #مرحلهانقلابدرصنعت و محصولات است که درمجموع، #تمدننوینی شکل میگیرد.
🔸انقلاب ما اکنون در #مرحلهدوم است؛ مرحله کنونی، مرحله عبور از عقلانیت غربی و ورود به عقلانیت دینی است. اگر انقلاب اسلامی بخواهد آرمان های خود را در مقیاس ملی، منطقهای و جهانی بسط دهد و به یک راه جدید در مقابل راه برآمده از #رنسانس تبدیل شود، باید عقلانیت جدید اسلامی تولید و از عقلانیت سکولار که سدی در مقابل سیر تکاملی انقلاب اسلامی است، گذر کند.
🔸بهطور طبیعی، انقلاب اسلامی در این مرحله و در مراحل قبل و بعد، با ریزشهایی روبهروست؛ زیرا در هر دوره، کسانی که نمیتوانند با آرمانها و برنامههای انقلاب اسلامی همگام شوند، بهتدریج ریزش میکنند. به عنوان نمونه، آنها که نمیخواهند از #عقلانیتمدرن عبور کنند، با تکیه بر این عقلانیت به نفی اصل انقلاب میپردازند؛ آنها راه وصول به سعادت و عدالت اجتماعی را همین عقلانیت مدرن میدانند و میپندارند که انقلاب اسلامی به بیراهه میرود! درواقع، آنها آرمانهای انقلاب و مقولاتی چون عدالت، امنیت و رفاه بشر را براساس همین عقلانیت مدرن، درک و تحلیل میکنند و عبور از آن را بهمعنای عبور از آرمانهای انقلاب و ناکارآمد و متحجرانه میپندارند؛ از این رو، درمقابل این مرحله از حرکت متعالی انقلاب اسلامی مقاومت میکنند و درنهایت، صف خود را از صف انقلابیون جدا میسازند. بر این اساس #ریزشها، به عدم همراهی عدهای با مرحلهای از مراحل #تکاملی انقلاب اسلامی تحلیل میشود.
💢از سوی دیگر، در هر مرحله، #رویشی هم پدیدار میشود؛ زیرا هنگامی که عقلانیت دینیِ کاربردی و سازوکار حرکت اجتماعی الهی در دنیای جدید، طراحی میشود، قشر وسیعی از نخبگان و روشنفکران و یا مستضعفان و مظلومان در دنیای اسلام و در مقیاس جامعه جهانی، مجذوب انقلاب اسلامی میشوند و به این سو میآیند.
🔸این ریزش و رویش، در همه مراحل تاریخی انقلاب اسلامی وجود داشته و خواهد داشت.
💢انقلاب اسلامی از آغاز درپیِ بسط #خلافتالهیه بود.
🔸در قدم اول، به مبارزه با زیادهخواهی قدرتها پرداخت و به مبارزه با نظام سلطنتی بهعنوان یک ساختار عدالت گریز و دینستیز مبدل شد و درنهایت، به یک ایده اثباتی به نام #حکومتاسلامی رسید. در هریک از این مراحل، با دقیقتر شدن و تبیین بیشتر آرمانهای اسلامی، عدهای که برخی از ایدههای نظری و عملی خود را حذف شده میدیدند، از انقلاب جدا شدند!
🔸بهعنوان مثال، هنگامی که مبارزه به مرحله #درگیری با اصل نظام سلطنت منتهی شد، گروههایی که سلطنت مشروطه یا مشروعه و یا دموکراتیزه شده را میخواستند، از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون گمان کردند که این انقلاب از آرمانهای صحیح خود فاصله گرفته است!
🔸یا در آنجا که امام انقلاب بر #جمهوریاسلامی تأکید کرد؛ برخی که بهدنبال تحقق جمهوری سوسیالیستی و یا جمهوری با قیدهای دیگر بودند، این جهتگیری را متناسب با آرمانها خود ندیدند و ریزش کردند. مبارزات مارکسیستی بر علیه انقلاب اسلامی عمدتاً از همین مرحله شروع شد.
🔸هنگامی که #قانوناساسی تدوین شد نیز ریزش بر همین منوال بود. هواداران حکومت دموکراتیک و دین حداقلی وقتی مشاهده کردند که اسلام و ولایت فقیه به یک نظام حقوقی کلان در جامعه تبدیل میشود از انقلاب فاصله گرفتند.
🔸از مرحلهای که انقلاب اسلامی وارد #مبارزهجهانی شد نیز طیفی که به یک رفرم یا انقلاب در مقیاس ملی میاندیشیدند، فریاد برآوردند که ضرورتی ندارد ما هزینه یک انقلاب جهانی را بپردازیم؛ باید در حد حلوفصل مسائل ملی و عمران و آبادانی کشور خود تلاش کنیم.
🔸بنابراین، حاضر نشدند در بسط فرهنگی اسلام و انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی و مبارزه با نظام استکباری حاکم بر جهان همکاری کنند. به عبارت دیگر، وقتی انقلاب اسلامی برای دفاع از اسلامیت نظام، تا مرز درگیری نظامی با استکبار ایستاد، حتی عدهای از طرفداران انقلاب اسلامی، به دلیل هزینه این حرکت، راه خود را جدا کردند؛ بدون آنکه به دستاوردهای این حرکت توجه داشته باشند.
💢در کنار همه #ریزشهایی که در مراحل تکاملی انقلاب اسلامی روی میدهد، #رویشهایی بسیار گستردهای نیز به وقوع پیوسته است که از آن جمله میتوان به #هویتیابی افتخارآمیز شیعیان در جهان و رشد تشیع در جهان اسلام و سایر کشورها، توجه و گرایش به اسلام انقلابی وحتی تمایل بسیاری از کشورهای انقلابی به اسلام، و...اشاره کرد.
استادمیرباقری
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۱)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۲)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts