🔴❌ بیانیه مشترک آلمان، انگلیس و فرانسه درباره حمله به آرامکو
سه کشور بزرگ اروپایی درباره ارزیابی خود از حمله پهپادی اخیر به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو بیانیهای مشترک صادر کردند.
به نقل از اسکاینیوز، سه کشور بزرگ اتحادیه اروپا (موسوم به تروئیکای اروپایی) طی بیانیهای مشترک مدعی شدند که #ایران_مسئول _حمله هفته گذشته به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو بوده است.
در این بیانیه مشترک که از سوی امانوئل #ماکرون رئیسجمهور فرانسه، بوریس جانسون نخستوزیر انگلیس و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان صادر شده، آمده است:
«فرانسه، بریتانیا و آلمان معتقدند که ایران #به_وضوح مسئول حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی است.»
سران تروئیکای اروپایی در ادامه افزودهاند: «حمله به آرامکو نشان میدهد که برای کاهش تنشها نیاز به دیپلماسی با مشارکت همه طرفها است. ما همچنین از ایران میخواهیم که از اقدامات #تحریکآمیز بیشتر در خلیج فارس اجتناب کند.»
همچنین در حالی که مقامات ایران بارها تأکید کردهاند که مذاکرات مجدد بر سر برجام را نمیپذیرند، رهبران اروپایی در پایان بیانیه خود بحث مذاکرات مجدد بر سر برجام را پیش کشیده و اظهار داشتهاند:
«زمان آن رسیده که ایران مذاکرات بلندمدت درباره برنامه هستهای و مسائل مرتبط با امنیت منطقهای از جمله برنامه #موشکی خود را بپذیرد.»
@Analysts
احمق کسی است که بارها سرش کلاه بگذارند اما باز هم نفهمد.
خلاصه تمام صحبتهای روحانی در سازمان ملل این بود که بیایید مذاکره کنیم.
6 سال است دولت با راهکار مذاکره قصد دارد کشور را مدیریت کند اما شرایط روز به روز بدتر شده لذا راهکار مذاکره باید به راهکار تولید داخلی و توجه به داخل کشور باشد توجه و اعتماد به جوانان باشد نه اینکه امید به مذاکره با اروپا و آمریکا
امید به راهکار مذاکره احمقی است زیرا بارها این راهکار با شکست مواجه شده است.
از طرفی آمریکا حدود 17 در صد یا به عبارتی 44 میلیون گرسنه دارد حالا میخواهد مشکلات اقتصادی ایران را حل کند؟؟!!!
فرانسه هر هفته شنبه ها به دلیل مشکلات اقتصادی صدای اعتراض مردم را به خود میبیند حال فرانسه میخواهد مشکل اقتصاد ایران را حل کند!!؟؟
به قول معروف شما اگر بیل زنید باغچه خودتان را بیل بزنید.
به رئیس جمهور روحانی هم برای هزارمین بار توصیه میکنیم به جای خوشخیالی به اروپا و آمریکا به جوانان کشور اعتماد کنید به تولید داخل امید ببندید.
کلید حل مشکلات در ژنو و لوزان و نیویورک نیست کلید حل مشکلات در داخل کشور است. مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
💥🎯 صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی
🎧 موضوع: نقد اقتصاد لیبرال و شیوه خصوصیسازیها و تقویت مافیای اقتصادی در دوره حاکمیت لیبرالها بر اقتصاد ایران
🎧 ارئه شده در اردوی تخصصی جنگ اقتصادی جهت تربیت محقق و مبلغ طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
🔴 دریافت صوت و مطالعه خلاصه درسگفتار در کانال #انجمنمدرسان بیانیه گام دوم👇👇
@Analysts
دکتر ابراهیم رزاقی.mp3
27.83M
💥🎯 صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی
🎧 موضوع: نقد اقتصاد لیبرال و شیوه خصوصیسازیها و تقویت مافیای اقتصادی در دوره حاکمیت لیبرالها بر اقتصاد ایران
🎧 خلاصه این درسگفتار در پست بعدی:👇👇
👆👆👆خلاصه صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی(1)
💦🔰 از زمان آقای رفسنجانی نوعی لیبرالسیم آمریکایی به وجود آمد؛ یعنی این که بگذارید تا عرضه و تقاضا عمل کند. چه عرضه و تقاضا در داخل و چه در بیرون. حدود دویست سال پیش که این موضوع مطرح شد، همه پول های خود را درون صنعت ماشینسازی سرمایه گذاری میکردند چون سودآور بود.
🔰اما اگر سود در دلالی باشد چه؟ چون تفکر اقتصادی، لیبرالی میشود، فرد میرود و پول خود را در جایی میگذارد که سودآوری مادی بیشتری باشد. میرود به سراغ واردات، خرید و فروشهای کاذب و حتی مغازهداری.
🔰 وقتی در داخل تازه شروع به تولید کالایی میکنیم، نمیتواند با تولیدکنندهای خارجی با صد سال سابقه دارد رقابت کند. در خارج تعرفهی گمرکی میگیرند تا بازار تولید داخل خراب نشود. ما دلار ارزان (4200 تومانی) هم میدهیم! همه از این دلارها سود زیادی میبرند و از آن ها مالیات هم نمیگیریم در حالی که با مالیات گرفتن در کشورهای دیگر باعث میشود که تفاوت درآمدها کمتر باشد.
❌🔴 چرا بدترین نوع سرمایه داری لیبرال را انتخاب کردیم؟ از تولید داخلی حمایت نمی کنیم درحالی که آمریکایی ها هم حمایت می کنند.
🔰در ابتدا استعمارگران تشویق میکردند به تولید بیشتر تا خودشان صادر کنند؛ اما زمانی که ماشینها اختراع شدند، نیازی به تولید آن ها نداشتند چون ماشین، محدودیتهای تولید انسانی را ندارند. مواد اولیهی آنها را می خواستند. یک اقلیت سرمایه دار آن بالا بود و مردمی زیردست. هرچه قدر هم که مردم را تشویق به خریدن می کردند، خرید یک حدی دارد. کالا های تولیدی را چه کردند؟ به کشورهای دیگر صادر نمودند.
🔶🔸جوری در سطح بینالمللی اقدام کردند که مواد اولیه را ارزان بخرند و کالا های تولید شدهی خود را بفروشند. هرکسی را هم که خواستند ، تحریم میکنند. استعمارگران، مرحله ی بعد از استعمار، کالاهای خود را چگونه فروختند؟ با تبلیغ مصرف گرایی. روی فرهنگ کشورها تأثیر گذاشتند. این نوع فرهنگ می گوید که فقط خودت را در نظر بگیر. لذت مطرح است. آیا این نوع لذت می تواند هدف زندگی باشد؟
ادامه در پست بعدی...👇👇👇
👆👆👆ادامه متن خلاصه درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی(2)
🔻🔹آقای هاشمی رفسجانی سیاست تعدیل اقتصادی را پایه گذاری میکند. همان سیاست نئولیبرال. فرمولهایش این است: اول این که شرکتها و کارخانهجات دولتی را خصوصی کنیم؛ چون ضرر میکنند. وقتی به جای یک مدیر مردمی و جهادی، یک آدم فاسد لیبرال و و ابسته به خودت را میگذاری میچاپد و در آخر هم کارخانه متضرر میشود و با کمتر از قیمت واقعی خصوصی میشود!! این #مافیا_بازی است نه #خصوصی_سازی.
🔰 در ضمن؛ مگر همیشه باید سود برد؟ در دوره ی دفاع مقدس، تولیدات کارخانه های دولتی به صورت ارزان در اختیار مردم قرار می گرفت. کالاهای وارداتی هم از طریق وزارت بازرگانی، دولتی در اختیار مردم قرار می گرفت تا به قشر فقیر فشار نیاید. اما کارخانه های خصوصی را، چگونه می خواهی به فروش ارزان راضی کنی؟
🔰 در این موج خصوصیسازی ، کارخانهها را به که می دهی؟ یک نفر را فاش نکردند. تازه دارد معلوم می شود که مثلا #فولادسازی در دست آقای #جهانگیری بوده است، صنایع #پتروشیمی در دست آقای #نعمت_زاده بوده است و همهی اینها خام فروشی میکنند. این #تنبلی نیست، #خیانت است. دوم، تثبیت موضع حقوق است. یعنی این که حقوقبگیر روز به روز فقیرتر میشود. یعنی این که برنامهای هست تا فقرا فقیرتر بشوند. بیکاری افزایش مییابد به دلیل واردات، فقیر هم میشوند به دلیل تثبیت موضع حقوق.
🔴🔻در #اصل_سوم_قانون_اساسی توضیح داده می شود که برای تعالی انسان به سوی خدا، جامعه نیازمند یک سری حداقل هاست، مواردی را نام می برد تا میرسد به این که #دولت باید برای همه #مسکن، #خوراک، #پوشاک، #بیمه، #درمان و #بهداست را فراهم کند. اگر این حداقلها نباشد مانع تعالی انسان است. یعنی این آقایان که برخیشان روحانی هم هستند، نمیدانند که قانون اساسی چه گفته است؟ اصل 43 و 44 هم به این مسایل پاسخ داده است.
🔰 دولت و اصلاحطلبان میگویند که دولتی، منفی و خصوصی، مثبت است. اما قانون اساسی میگوید که دولتی، منفی و #تعاونی، مثبت است. باید تعاونی باشد، همه برای یکی و یکی برای همه. فقط کارهایی را که تعاونی نمیتواند دست بگیرد را باید دولتی کرد مثل صنایع صنعتی کننده. سیاست های صنایع دفاع، با این باور است. اگر سود نمی دهد، خب ندهد اما باعث بازدارندگی میشود. اگر روش ما در اقتصاد هم این بود چه میشد؟! صنایع صنعتی کننده، سود نداشت چه می شد؟ نیازی به واردات ماشین آلات نداشتیم.
🔰وقتی خصوصی باشد، از اختیار دولت، خارج می شود. اگرعرضه و تقاضا را آزاد بگذاریم، شرکت های خارجی بازار ما فتح می کنند. در داخل هم تولیدکنندگان می توانند کالای خود را انبار کنند تا وقتی که گران شد، بفروشند.
🔴♦️ در اثر این سیاست ها 1500 میلیارد دلار در زمان آقای رفسنجانی، واردات کالا و خدمات داشتیم. طبق آمارهای بینالمللی، با 10هزار دلار میتوان یک شغل پایدار ایجاد کرد که البته آقایان این مقدار را به 20هزار دلار تغییر دادند!! یعنی ما باید تا الان 75 تا 150 میلیون شغل ایجاد میکردیم اما 12میلیون شغل ایجاد کردیم!!
@schoolofeconomics
@Analysts
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رجزخوانی فوق العاده حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد پناهیان
اگر عباس ننگ امان نامه پذیرفت، ملت حسینی ایران هم می پذیریم ...
@Analysts
🔙 مطابق فرمان مستقیم فرمانده معظم کل قوا، #راهبردبزرگ سپاه و #سرلوحهمأموریت پاسدارانجوان انقلاب اسلامی چیست؟ 🔝
🔚 #تبیینوروشنگری را جدی تلقی کنیم!
🔜 @Analysts
🔙 مطابق فرمان مستقیم فرمانده معظم کل قوا، اساسیترین مأموریت #دانشگاههایامامحسین(ع) چیست؟ 🔝
🔚 #تبیین را جدی تلقی کنیم!
جریان انقلابی چقدر به #تکلیف (مأموریت) خود عمل می کند؟
ضرب المثل ایرانی میگوید: یک سوزن به خود بزنیم سپس یک جوالدوز به دیگران!
باید همه #آتشبهاختیار شوند!
🔜 @Analysts