6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردن همگی مانند گوسفند زده شد!
میگن تسلیم بشیم و سازش کنیم تا مشکلی برامون پیش نیاد!
سکانسی تکان دهنده از سریال مختار همراه با سخنان شیخ محمد ناصری در مورد عاقبت وحشتناک یاران مختار ثقفی که پشت به مختار کردن و گفتن تسلیم بشیم تا آسیبی بهمون نرسه اما گردن همگی زده شد!
پ:ن؛ این است نتیجه سازش ؛ دشمن هم همان دشمن است با رنگ ها و ترفند های جدید برای تسلط باید مراقب بود و روشنگری کرد که ترسو ها و خائن ها مانند یاران مختار مردم را فریب ندن.... رهبری بارها فر مودند اگر ایران پای میز مذاکره امریکا برود، مردم ما دیگر روی آسایش را نخواهند دید
@AntiBBC
🎙 #تبیین_و_تحلیل | زیارت اربعین؛ محور امتسازی
👈 گفتاری از حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری
🔻 «امتسازی» در تقسیم کلان آن به دو گونه است که هر کدام الزامات و امکانات خود را میطلبد. یکی امتسازی در جبههی باطل است که بر محور حیات دنیاست. متقابلاً یک تمدن دیگری هم داریم؛ تمدن الهی که بر مبنای اقدامات انبیاء است.
🔹 کما این که برج ایفل نماد تمدن مادی است و دور آن طوافی صورت میگیرد، کربلا نماد تمدن ماست و حول آن طواف صورت میگیرد و این تمایل قلوب به کربلاست که امتساز است. زیارت سیدالشهدا علیهالسّلام کثرتهایی را که شیطان برپا میکند، به هم میزند و به جای آن یک تمدن درست میکند.
🔹 عاشورا هزینهای است که نبیّ اکرم صلواتاللهعلیهوآله برای امتسازی و شفاعت و عبوردادن امتش از فتنهی جبههی کفر و نفاق دادهاند. زیارت و بُکاء و عزاداری بر اباعبدالله علیهالسّلام محور اتصال امت به عاشورا است.
🏷 #الحسین_یجمعنا
@Analysts
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین نقطه ای که چشم زائران پیاده به حرم می افته.
خیلی کلیپ تاثیر گذاری بود.
@Analysts
اربعین مقدمه پیوسته به ظهور.pdf
1.57M
#اربعین_مقدمه_پیوسته_به_ظهور
📢 فایل pdf کتابچه اربعین مقدمه پیوسته به ظهور
#اربعین_حرکت_جهانی
#اربعین_مقدمه_ظهور
@Analysts
ایران در مجازات کم نمی گذارد
✍️ یک نفتکش ایرانی، صبح دیروز در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفت. این حمله، هنگام عبور از ۶۰ مایلی بندر جده عربستان و از سمت شرق انجام شده است. چندمین بار است که ناامنی و خرابکاری در این منطقه انجام می شود و رفتار پر خطری است که تبعات آن، دامن گیر مرتکبان خواهد شد.
🔹تحقیقات کارشناسان نظامی و امنیتی به زودی روشن می کند عامل انفجار، موشک و مین و یا سلاح دیگری بوده و چه کسی متهم است؟ عربستان و رژیم صهیونیستی در کنار آمریکا و انگلیس، در مظان جدی اتهام هستند. چرا که پیش از این در ارتکاب اقدامات تروریستی و خرابکارانه علیه ایران نقش آفرینی کرده اند.
♦️این ماجرا در ادامه جنگ نفتی علیه ایران قابل ارزیابی است و در عین حال انفعال حریف را نشان می دهد. نوبت قبل، انگلیس با هماهنگی آمریکا اقدام به توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل الطارق کرد و چوب تلافی و تحقیر را از جمهوری اسلامی ایران خورد. اقدام تروریستی اخیر نشان می دهد تلافی های سنگین ایران در ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی، اسقاط پهپاد آمریکایی و موشک باران مقر تروریست های داعش و حزب دموکرات در کردستان عراق، جرئت پذیرش مسئولیت تحرکات تروریستی را از دشمنان سلب کرده و این خود، نشانه چیرگی ایران در موازنه قدرت است.
🔹عربستان و اسرائیل، آخرین بار به فاصله چند هفته، تلافی تجاوزات خود به یمن و لبنان را از رزمندگان مقاومت دریافت کردند. عربستان در پنجمین سال ارتکاب جنایتی جنگی که ادعا می کرد ظرف چند روز کار انصار الله را یکسره می کند، با حملات موشکی و پهپادی بی سابقه به تاسیسات نفتی آرامکو مواجه شد. این حملات شگفت که صادرات نیمی از نفت عربستان را مختل کرد و خسارت دست کم ۱۰ میلیارد دلاری روی دست حاکمان سعودی گذاشت، شاهکار مقاومت یمن بود و اگر قرار باشد از سوی ایران و یا حزب الله لبنان، علیه مراکز اقتصادی مهم عربستان و رژیم صهیونیستی اتفاق بیفتد، ابعاد خسارات آن فراتر از محاسبات حریف خواهد بود.
♦️این چندمین بار است که به ناامنی در دریای سرخ دامن زده می شود. اما تنها ایران نیست که به امنیت بازار نفت نیازمند است. اتفاقا ما ظرف دو سال اخیر به خاطر تحریم ها، دو سوم وابستگی خود به درآمدهای نفتی را کاهش داده و تقریبا با وضعیت جدید سازگار شده ایم. اما تصاعد ناامنی متقابل، می تواند برای رژیم هایی مثل عربستان و اسرائیل و آمریکا و انگلیس، آغاز یک شوک بزرگ اقتصادی باشد. تلخی این واقعیت را اماراتی ها و سعودی ها پیش از این در مقیاسی کوچک و آزمایشی چشیده اند. هم آنها و هم صهیونیست هایی که مراکز مهم شان در مظان حملات تلافی جویانه قرار دارد- و حتی آمریکا و انگلیس- می دانند اختلال در صادرات نفت منطقه، چه آتش سوزانی را در دامن اقتصاد و سیاست خود آنهامی افکند.
🔹در حالی که فواره فشار حداکثری دشمن پس از دو سال رو به افول و سقوط گذاشته، ایران هنوز از برخی اهرم های فشار و ضربت خود رونمایی نکرده است. تلافی حمله به نفتکش ایرانی در ۶۰ مایلی جده عربستان، که طبعا با ابهام همراه خواهد بود، می تواند تحقیر تازه ای برای طرف متخاصم باشد و موجب گشایش ها و موفقیت های تازه برای جبهه مقاومت شود.
♦️منطقه ای به وسعت خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، خلیج عدن و تنگه باب المندب، دریای سرخ و حد فاصل "نهر تا بحر" (رود اردن تا دریای مدیترانه- فلسطین اشغالی)، مجال تلافی و گوشمالی سخت محور مقاومت خواهد بود. ایران تصریح کرده بود امنیت صادرات نفت برای همه است و نا امنی آن نیز برای همه خواهد بود. برخی صادر کنندگان و مصرف کنندگان سر به هوای نفت نمی توانند با آتش بازی کنند و شعله آن در دامان خود شان نیفتد. آنها که نتوانستند حمله انصار الله به آرامکو و عملیات شناسایی حزب الله بر فراز دیمونا و حیفا را رد گیری کنند، قطعا ناتوان از رد گیری ضربات ایران هستند، چه رسد به مهار آن. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده در مجازات و تأدیب و تلافی، کم نمی گذارد.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@Analysts
⁉️ چرا اینقدر میگویید برای آمدن منجی دعا کنیم؟
به جای دعای فرج برای #تغییرخودتان دعا کنید
🔰ارادهی خدای متعال به نفع یک ملت، #تابع ارادهی آن ملت است. #هیچ حقیقت و واقعیتی در متن زندگی یک ملت به ارادهی الهی تغییر پیدا #نمیکند مگر وقتی که خودِ آن ملت بر آن #همت بگمارد. این صریحِ آیات قرآنی و جزو معارف #قطعی دینی است.
۱۳۷۹/۰۷/۰۶
✅ @Analysts
⁉️از آيه شريفه ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم چه استفاده هاي جامعه شناختي و سياسي مي شود؟
چکیده: اصل قرآني برگرفته از اين آيه شريفه مي گويد: براي پايان دادن به بدبختي ها و ناكامي ها بايد دست به انقلابي از درون بزنيم: يك انقلاب فكري و فرهنگي، يك انقلاب ايماني و اخلاقي، و به هنگام گرفتاري در چنگال بدبختي ها، بايد به جستجوي نقطه هاي ضعف خويشتن بپردازيم، و آنها را با آب توبه و بازگشت به سوي حق از دامان روح و جان خود بشوئيم، تولّدي تازه پيدا كنيم.
✅پاسخ:
🔰در اين آيه شريفه كه قسمتي از آيه 11 سوره مباركه رعد مي باشد، مطالب مهمي وجود دارد. در اين نوشتار بنا به مطالب مطروحه در سئوال، به جنبه هاي جامعه شناسي و سياسي اين آيه شريفه به اختصار اشاره مي گردد. در تفسير اين آيه آمده است: جمله ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بأنفسهم كه در دو آیه از قرآن آمده است. يك #قانون كلي و عمومي را بيان مي كند، قانوني كه #سرنوشت_ساز و حركت آفرين و #هشداردهنده است.
🔰اين قانون كه يكي از #پايه هاي_اساسي جهان بيني و جامعه شناسي در اسلام است، به ما مي گويد: مقدرات شما قبل از هر چيز، و هر كس، در دست #خود_شما است و هر گونه تغيير و دگرگوني در خوشبختي و بدبختي اقوام در درجه اول به خود آنها بازگشت مي كند.
🔰شانس و طالع و اقبال و تصادف و تأثير اوضاع فلكي و مانند اينها، هيچ كدام پايه و اساس ندارد، بلكه اساس و پايه اين است كه: سربلندي و سرافرازي هر ملتي و يا به عكس ذلت و زبوني او به دست خودش مي باشد. حتي لطف خداوند، يا مجازات او، #بي_مقدمه دامان هيچ ملتي را نخواهد گرفت، بلكه اين اراده و خواست ملت ها و تغييرات دروني آنهاست، كه آنها را مستحق لطف يا مستوجب عذاب خدا مي سازد.
🔰به تعبير ديگر، اين اصل قرآني كه يكي از #مهم_ترين برنامه هاي اجتماعي اسلام را بيان مي كند به ما مي گويد:
هر گونه تغييرات بروني متّكي به تغييرات دروني ملت ها و اقوام است، و هر گونه پيروزي و شكستي كه به قومي برسد از همين جا سرچشمه مي گيرد.(1)
🔰قرآن كريم نكته فوق العاده آموزنده اي را در مورد سرنوشت مردم، جوامع و سنت هاي تاريخ يادآوري مي كند و آن اين است كه مردم مي توانند با استفاده از سنن جاريه الهيه در تاريخ، سرنوشت خويش را نيك يا بد بگردانند، يعني سنت هاي حاكم بر سرنوشت ها در حقيقت يك سلسله عكس العمل ها و واكنش ها در برابر عمل ها و واكنش ها است. عمل هاي معين اجتماعي عكس العمل هاي معين را به دنبال خود دارد. از اين رو تاريخ در عين آن كه با يك سلسله نواميس قطعي و لايتخلف اداره مي شود، نقش انسان و #آزادي و اختيار او به هيچ وجه محو نمي گردد،
🔰قرآن آيات زيادي دراين زمينه دارد، كافي است كه براي نمونه آيه 11 از سوره مباركه رعد را بياوريم، (كه مي فرمايد): خداوند وضع حاكم و مستولي بر قومي را تغيير نمي دهد مگر آنكه آن چه در خلق و خوي و رفتار خود دارند را تغيير دهند.(2) در عرصه سياسي و اجتماعي جامعه نبايد همه معضلات و مشكلات را معلول #عوامل_بيروني دانست، البته عوامل بيروني مانند: عقب ماندگي هاي علمي، و حتي قدرت هاي بيگانه سلطه گر و استعمارگر و... در بروز مشكلات و ايجاد تحولات سياسي و اجتماعي يك جامعه و كشور مؤثر هستند اما #تأثير_اصلي متعلق به #عوامل_دروني_جامعه مي باشد.
🔰 اصل قرآني برگرفته از اين آيه شريفه مي گويد: براي پايان دادن به بدبختي ها و ناكامي ها بايد دست به #انقلابي_از_درون بزنيم: يك انقلاب #فكري_و _فرهنگي، يك انقلاب ايماني و اخلاقي، و به هنگام گرفتاري در چنگال بدبختي ها، بايد به جستجوي نقطه هاي ضعف خويشتن بپردازيم، و آنها را با آب #توبه فردی و اجتماعی و سیاسی و بازگشت به سوي حق از دامان روح و جان خود بشوئيم، تولّدي تازه پيدا كنيم و نور و حركتي جديد، تا در پرتو آن بتوانيم #ناكامي_هاوشكست_ها را به #پيروزي مبدّل سازيم.
🔰نه اين كه اين نقطه هاي ضعف ـ كه عوامل شكستند ـ در زير پوشش هاي #خودخواهي مكتوم بماند، و به جستجوي عوامل شكست در #بيرون_جامعه خود، در بيراهه ها سرگردان بمانيم.
🔰تاكنون كتاب ها و مقالات فراواني درباره عوامل پيروزي مسلمانان نخستين و عوامل عقب ماندگي مسلمانان قرون بعد، نوشته شده است كه بسياري از آنها به كاوش در بيراهه ها مي ماند، زيرا عوامل فرعي را بررسي كرده اند. اگر بخواهيم از اصل فوق كه از سرچشمه وحي به ما رسيده، الهام بگيريم، بايد هم آن پيروزي اوليه و هم شكست و ناكامي بعدي را در تغييرات فكري و عقيدتي و اخلاقي و برنامه هاي عملي مسلمانان، جستجو كنيم و نه غير آن.
🔰در انقلاب هاي معاصر، از جمله انقلاب اسلامي ايران و مانند آن، به وضوح، حاكميت اين اصل قرآني را مشاهده مي كنيم. يعني بدون اين كه دولت هاي استعماري، و ابر قدرت هاي سلطه گر، روش خود را تغيير دهند، هنگامي كه ما از درون دگرگون شديم، همه چيز دگرگون شد. به شهادت تاريخ تنها رهبراني در اهداف خود پيروز و موفق شده اند كه ملت خود را بر اساس اين اصل قرآني رهبري كردند و دگرگون ساختند.(3)
✅خلاصه كلام اينكه تحولات يك جامعه و تغييرات اجتماعي و سياسي يك ملت بستگي به تغييرات دروني آن جامعه دارد و جامعه متحول نمي شود مگر اينكه انسان ها متحول شوند و اين تحول مقدمه لطف يا قهر خداوند بر آن جامعه مي باشد.
🔆پاورقی:
1. مکارم شيرازي، ناصر، تفسير نمونه، ج10، چاپ 29، تهران، دارالکتب الاسلاميه، 1386ش، ص173 و 174.
2. شهيد مطهري، مرتضي، قيام و انقلاب مهدي (عج) از ديدگاه فلسفه و تاريخ، انتشارات صدرا، ص13.
3. مکارم شيرازي،ناصر، همان، ص174 و 175.
🔆منبع: نرم افزار پاسخ - مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات
@Analysts
امام خمینی(ره):
ما تکلیف داریم آقا! این طور نیست که حالا ما منتظر ظهور امام زمان(عج) هستیم پس دیگر در خانه هامان بنشینیم، تسبیح دست بگیریم و بگوییم عجل علی فرجه. عجّل #با_کار_شما_باید_تعجیل_بشود.
صحیفه امام؛ ج۱۸، ص۲۶۹.
@Analysts
امام خمینی(ره):
ما تکلیف داریم آقا! این طور نیست که حالا ما منتظر ظهور امام زمان(عج) هستیم پس دیگر در خانه هامان بنشینیم، تسبیح دست بگیریم و بگوییم عجل علی فرجه. عجّل #با_کار_شما_باید_تعجیل_بشود.
صحیفه امام؛ ج۱۸، ص۲۶۹.
@Analysts
⁉️ چرا اینقدر میگویید برای آمدن منجی دعا کنیم؟
به جای دعای فرج برای #تغییرخودتان دعا کنید
🔰ارادهی خدای متعال به نفع یک ملت، #تابع ارادهی آن ملت است. #هیچ حقیقت و واقعیتی در متن زندگی یک ملت به ارادهی الهی تغییر پیدا #نمیکند مگر وقتی که خودِ آن ملت بر آن #همت بگمارد. این صریحِ آیات قرآنی و جزو معارف #قطعی دینی است.۱۳۷۹/۰۷/۰۶
✅ @Analysts