eitaa logo
iranian military | اخبار نظامی ایران
9هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
11.7هزار ویدیو
10 فایل
🔰بررسی تجهیزات نظامی ایران و جهان 🔺️اخبار به روز ایران و جهان 🔻تحلیل های سیاسی ایران و جهان تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/1816723937C60e648862d
مشاهده در ایتا
دانلود
امیرالمؤمنین علیه السلام: 💠 مَن تَسَلّى بِالكُتُبِ لَم تَفُتهُ سَلوَةٌ ❇️ هر كس با كتاب‌ها آرام گيرد، هيچ آرامشى را از دست نداده است. 📚 غررالحكم حدیث ۸۱۲۶
🔺 واکنش کاربر عرب به سفر جولانی به عربستان: 🔹"به خدا سوگند اگر در خود کعبه نماز بخوانی و هزار بار سجده کنی و هزار بار در چاه زمزم غسل کنی باز هم بدنت از خون مسلمانان پاک نمی شود"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در این ویدیو بهمن نادری پور تهرانی به شکنجه و قتل مخالفین رژیم شاه با سیانور و اسلحه آنهم به دستور شخص پرویز ثابتی اعتراف می کند، ملت ما جنایات ساواک وحشی را فراموش نخواهد کرد.
دزدی عجیب 100 هزار تخم‌مرغ در آمریکا خبرگزاری ABC News در گزارشی از سرقت یک محموله بزرگ تخم مرغ، متعلق به یک شرکت توزیع کننده در ایالت پنسیلوانیا خبر داد. بر اساس این گزارش یک محموله 100 هزار تایی تخم‌مرغ در بحبوحه کمبود تخم مرغ در ایالات‌متحده توسط سارقان ناشناس، دزدیده شد.
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین تست تراموای تهران بعد از مونتاژ این مُد جدید حمل‌ونقلی بنا است پس از انجام تست‌های فنی، ظرف روزهای آینده وارد خیابان‌های شهر شده و به صورت آزمایشی اقدام به جابجایی مسافران کند. منبع انرژی ترامواهای جدید به‌صورت برقی (باتری) است و برخلاف اتوبوس‌های بی‌آرتی هیچ‌گونه آلایندگی نداشته و ظرفیت حمل مسافر را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.
زاغه‌نشینی‌های جذاب تهران در زمان پهلوی! + گردشگر: شما قبل از ما به فکر جنگ‌های اتمی بودید و پناهگاه ساختید. - راهنما: نخیر قربان، اینها خانهٔ است و بهش زاغه میگن. کنایهٔ کاریکاتوریست مجلهٔ توفیق به کمبود مسکن و شیوع گسترده در تهران./ سال ۱۳۴۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار نکته درباره توهم مذاکره! جهت یادآوری: دکتر ایزدی همونیه که تو نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی ۲۳ روز قبل ازتصویب برجام در مجلس از ظریف پرسید که افرادی به نام ترامپ نامزد انتخابات امریکا هستند اگر انتخاب بشوند برجام را پاره خواهند کرد. ظریف پاسخ داد: نمیتونه این کار رو بکنه آقای دکتر ایزدی من به شما اطمینان میدم . ترامپ تحریم‌ها رو برگردونه کیه توی دنیا اجرا بکنه؟
33.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگی سخت خانواده فلسطینی در چادر پس از آواره شدن در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به طولکرم در کرانه باختری