eitaa logo
آسِدمَهدی
1.8هزار دنبال‌کننده
124 عکس
169 ویدیو
4 فایل
نشر بده ولی کپی نکن🌱! یادداشت هایی از هشتادی جماعت می‌نویسم، هرچیزی که لازم باشه! ناشناس https://eitaa.com/nashenasa_app/app?startapp=yJZHFWRg75wafFij&btn=پیام.ناشناس
مشاهده در ایتا
دانلود
رفقا ناشناس ها رو میخونم و تا حد توان پاسخگو هستم
قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص): از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت _در ادامه شرارت های آمریکای جنایتکار و با توجه به آغاز حملات ارتش متجاوز آن کشور به برخی از مناطق جنوب در استان هرمزگان، از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت. _ادعای آمریکا مبنی بر عبور کشتی از تنگه یاد شده تکذیب می شود.
بسم الله شروع کردیم✌️🏻
نیروی هوافضای سپاه پاسداران: آغاز مرحله پاسخ قاطع و بازدارنده مستقیم به دشمن را اعلام می‌کنیم.🕶️🤌🏻
نیروی دریایی سپاه: دو فروند کشتی متخلف که قصد عبور غیر قانونی از تنگه هرمز را داشتند، مورد اصابت قرار گرفتند.🤌🏻
{ بَلِ ٱلسَّاعَةُ مَوعِدُهُم وَالسَّاعَةُ أَدهَىٰ وَأَمَرُّ } بلکه ساعت موعد آنهاست و ساعت سخت‌تر و تلخ‌تر است!
_تنگه هرمز به صورت کامل مسدود شده!
دست بالا خداست و حزب خدا شکست نداره! ان‌شاءالله که دشمنان خدا به دست ما نابود می‌شوند .. من چشمانم کشش نداره اما یحتمل رفقا خبر خاصی شد داخل کانال پوشش میدن شبتون بخیر و یاعلی ✋🏻
ویوال استریت ژورنال اولین کد عقب نشینی آمریکا را صادر کرد . وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی: ترامپ به دستیارانش دستور داد از طریق میانجی‌های قطری این پیام را به تهران منتقل کنند که این حملات واکنشی به حادثه پهپادی بود که نزدیک بود خدمه بالگرد آپاچی را بکشد، نه شروع یک جنگ تمام‌عیار. پ.ن: جدی می‌فرمایید ؟! 👩🏻‍🦯
نیروی دریایی سپاه پاسداران: هشدار می‌دهیم که هیچ کشتی‌ای از لنگرگاه‌های خود در خلیج فارس و دریای عمان خارج نشود، زیرا نزدیک شدن به تنگه هرمز به منزله همکاری با دشمن است.
‌قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به هرگونه تجاوز و شرارت ارتش متجاوز و تروریست آمریکا در منطقه، پاسخ کوبنده و قاطع می‌دهند.