هدایت شده از یهتدون
محرمانه
♻️آقا محسن، آقا رحیم، آقا عزیز...
🔰سردار محسن رضایی روز ۱۰ دی ۹۷، برای پاسخ به شبهاتی که در هفتهی گذشته راجع به عملیات کربلای ۴ مطرح شده بود، در برنامهی حالا خورشید حاضر شد و به سؤالات مجری برنامه پاسخهایی داد. او ضمن صحبتهایش به نکتهای در بارهی نوع خاص روابط انسانی در جنگ تحمیلی اشاره کرد. اینکه روابط عاطفی فرماندهان و همچنین رزمندگان در شرایط جنگ، حتی از روابط خانوادگی عمیقتر میشود و اُنس میان پاسداران آنچنان بود که فرمانده سپاه را "آقامحسن" صدا میکردند؛ نه سردار یا ژنرال یا هر چیز دیگر...
🔰عمق یافتن روابط انسانی در هر جنگی میان سربازان محتمل است، اما انحصار این ویژگی در فرهنگ دفاع مقدس و بهخصوص فرهنگ پاسداری از آنجا پیدا میشود که زمینهی آیینی و ایمانی انسانهای این جنگ، یعنی مؤلفههای عرفانی سنتهای شیعی، به این عمق رابطه رنگ و بویی دیگر میدهد؛ عمقی روحانی و باطنی. در فیلم "مهاجر" هم ابراهیم حاتمیکیا سعی داشت به همین نوع رابطه بپردازد و آن پهباد کوچک، بهنوعی واسطهی نمایشی شدن این رابطهی درونی میان آن دو رزمنده بود.
🔰سپاه نهادی بود که در دل فرهنگ غلیظ انقلابی – که در آن مثلاً لفظ "برادر" به شکلی بیسابقه میان انقلابیون رواج یافته بود – شکل گرفت و هرچند به مرور گارد نظامی به خود گرفت و این گارد با شروع جنگ تثبیت شد، اما قدرت مؤلفههای فرهنگ انقلاب آنچنان بود که در تمام طول جنگ، رفتارها و مناسبات نظامی پاسداران شدیداً متأثر از آن بود. این سایهی سنگین فرهنگی، عملاً سبک انسانی متفاوتی به مناسبات نظامی داد که از خصوصیات خشک و ماشینی ارتشهای جهان مبرّا بود. نمونهاش همان اصطلاح "آقا محسن" یا "برادر محسن" است که تا همین حالا و با گذشت 30 سال از پایان جنگ هنوز در بارهی فرمانده کل سپاه کاربرد دارد.
🔰از شاخصهای دیگر این سبک، "اقناع فرماندهان" برای انجام یک عملیات بود. فرماندهان قبل از هر طرح عملیاتی توجیه شده و بحثهایی شکل میگرفت. حتی مسبوق است که در بعضی عملیاتها بعضی از فرماندهان، به دلیل عدم پذیرش طرح عملیاتی، در آن عملیات شرکت نکردند و این شامل توبیخ و تنبیه نظامی هم نشد. در واقع روابط عمیق انسانی و اخلاقی چنان بود که تحکم بیرحم دستور نظامی در آن چندان جایی نداشت و در شرایطی که ارتش عراق بسیاری از فرماندهان خود را به دلیل شکست و ناتوانی در جنگ به جوخهی اعدام سپرد، یا به خلع درجه، بازداشت و... محکوم نمود، در نیروهای مسلح ایران چنین رفتارهایی مشاهده نشد، و یا بسیار نادر بود. طبیعی است که برحسب قواعد مرسوم نظامی این مسامحات قابل قبول نباشد، اما فرهنگی که سپاه در خاک آن پا گرفت، اقتضایی دیگر دارد.
🔰ویژگی مهم دفاع مقدس در سطح کلان همین بود که هیچگاه مردم اجباراً به جنگ فراخوان نشدند، و حضور همهی رزمندگان بر حسب انتخاب خود و احساس وظیفه درونی بود و طبیعی است که این روش، اقتضائات رفتاری متفاوتی با خود میآورد.
🔰حقیقتاً قابل تأمل است که حتی پس از جنگ که سازمان سپاه به سبک نظامی رایج نزدیک شد و مراتب و عناوین نظامی در آییننامهها تعریف و ابلاغ شد، هنوز آنطور که باید در بدنه پاسداران فراگیر نشده است. استفاده از اصطلاحاتی مانند جناب سرهنگ، جناب سروان و امثالهم هنوز در میان پاسداران – حتی نسلهای جدید پاسدار – سخت و نامأنوس است. من خود تجربهی حضور در یک مانور نظامی را داشتم که علیرغم حاکمیت شرایط صددرصد نظامی و حضور عالیرتبهترین فرماندهان سپاه، حتی یک سلام نظامی میان افراد حاضر رد و بدل نشد!
🔰هرچند عدهای این حالت را حمل بر ضعف سازمانی سپاه میکنند و به بینظمی نسبت میدهند، اما من معتقدم که این نظم انسانی خاص و یونیک سپاه است که امیدوارم روزی سازمان سپاه به فضیلت و ارزشِ اسلامی و انسانی آن در مقایسه با ارزشهای ماشینیستی ارتش کلاسیک پی ببرد و برای ارائهی تعریف و مفهومسازی از آن بکوشد.
✍ مهدی متولیان
💯%یهتدونی باشیم😎👆
@yahtadoon
🔻تحلیلگر آمریکایی: حضور آمریکا در #سوریه هیچگاه برای مبارزه با داعش نبود...
«جیمز جتراس»، مشاور اسبق قانونگذاران حزب جمهوریخواه در مجلس سنای آمریکا :
🔹 ما به عنوان ارتشهای اجارهای اسرائیلیها و سعودیها آنجا هستیم تا از نفوذ ایران و به ویژه یک جاده بینالسرزمینی میان سوریه و ایران جلوگیری کنیم.»
🔹 این ادعا که خروج آمریکا [از سوریه] باعث بازپیدایی داعش خواهد شد، مزخرف است.
🔹 اگر نیروهای آمریکایی دست از مانعتراشیها بکشند، سوریها، روسها، ایرانیها و عراقیها داعش را از بین خواهند برد.
کانال رسمی ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
♦️فرد سمت راست: آقای #آلن_گودمن گرگ پیری که چهار سرتیم امنیتی و البته جاسوس از جمله میلر، سسمن، سا
🔴 روایت مدیرکل سیاسی خبرگزاری تسنیم از جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی و سنگ تمام گذاشتن لاریجانی برای رأی آوردن گزینه روحانی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔺مستند خارج از دید ۲ امشب ساعت ۲۲/۲۰ دقیقه از شبکه ۳
🔺 حتما ببینید
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🇮🇷ایران محور بزرگ ترین تجمعات جهان
⁉️آیا می دانستید
❗️بزرگ ترین استقبال و بزرگ ترین بدرقه تاریخ جهان در کدام کشور اتفاق افتاده؟
☀️رکورد بزرگترین استقبال و بزرگ ترین بدرقه در بین همه ی کشورهای جهان، متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.
✅بزرگ ترین استقبال تاریخ جهان، بنام مردم ایران ثبت شده بخاطر برگزاری بزرگ ترین تجمع استقبالی جهان در استقبال از امام خمینی برای ورود به ایران
✨10 روز بعد از این ورود بود که انقلاب پیروز شد.
✳️بزرگ ترین بدرقه تاریخ جهان هم در کتاب رکوردهای گینس به نام مردم ایران ثبت شده بخاطر حضور ده میلیون ایرانی در تشییع پیکر امام خمینی در سال 1368که طول جمعیت به 32 کیلومتر رسید!!!
👌امروز هم بزرگ ترین تجمعات تاریخ جهان، در امنیت کامل با پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.
🚩رکورد بزرگ ترین راهپیمایی جهان و یکی از بزرگ ترین تجمعات تاریخ بشر، مربوط به راهپیمایی اربعین و تجمع در کربلاست که هر سال تکرار می شود و تعداد افراد مشارکت کننده به بیش از 20 میلیون نفر می رسد.
🔻 نقش جمهوری اسلامی ایران در برگزاری این تجمع عظیم هم نقشی محوری است به خاطر کمک های جمهوری اسلامی ایران به عراق برای مقابله با داعش و تامین امنیت لازم برای برگزاری این مراسم بزرگ و همچنین کمک در مدیریت این مراسم
◾️این درحالیست که عربستان سعودی که سالهاست وابسته به آمریکاست، و تجربه صدها ساله در برگزاری مراسم حج را دارد، هنوز قادر نیست یک تجمع 3 میلیونی را در خاک خودش مدیریت کند و در طول سالهای گذشته همواره با حوادث مختلفی از جمله آتش گرفتن خیمه های حجاج، سقوط جرثقیل بر سر حجاج، خفگی پیاپی حجاج در مراسم رمی جمره و فاجعه منا مواجه شده است.
📚منابع:
▫️http://yon.ir/K7Bj8
▫️http://yon.ir/Kuzg8
▫️http://yon.ir/I18P9
▫️http://yon.ir/H5eKY
#چهل_سال_افتخار
#انتشار_پیشرفتها
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
✳️ 📢📢📢 استثنائا ایران در این لیست جایی ندارد.
⛔️رتبه جهانی فساد سیستماتیک
📈در دنیا شاخصی به نام FSI وجود دارد که مربوط به سنجش فساد سیستماتیک می باشد و کشورهای جهان را بر اساس برخی ملاک های مالی رتبه بندی می کند، ملاک هایی از جمله ثبت مالکیت، شفافیت حقوقی، یکپارچگی مالیات و مقررات مالی، استانداردهای بین المللی و مالی.
♻️ فساد سیستماتیک به معنای فسادی است که زمینه های بروز آن بصورت حساب شده توسط حکومت یک کشور فراهم شده باشد؛ مثلا ایجاد زمینه برای فرار مالیاتی و مواردی از این دست...
🌐 گروه «تکس جاستیس نتورک» بر اساس ملاک های فوق اقدام به سنجش کشور ها کرده که در این گزارش نمره پنهان کاری حکومت ها مشخص شده است.
📊 طبق این گزارش، سوئیس فاسدترین کشور جهان معرفی شده چرا که با وضع قوانین خاص در کشورش، شفافیت مالی را کاملا محدود کرده و به همین دلیل پناهگاه بسیاری از متخلفان مالی جهانی شده که پول های خود را به این کشور منتقل می کنند تا غیرقابل رصد باشد و دست نهاد های حکومتی کشورشان به آن نرسد.
📥 آمریکا و جزایر کیمن به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند.
👌 در این لیست که نام ۱۱۲ کشور فاسد جهان معرفی شده، نامی از جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد!
این به آن معنا نیست که در ایران فساد اقتصادی وجود ندارد، بلکه بدان معناست که قوانین وضع شده در ایران چندان زمینه را برای بروز فساد مهیا نمی کند و حاکمیت بطور سازماندهی شده فساد مهیا نمیکند و حاکمیت بطور سازماندهی شده فساد مالی ندارد
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
ترانه مرگ بر آمریکای #حامد_زمانی، مرگ بر آمریکای سال 92 بود
🔻آیتالله خامنهای: ترانه مرگ بر آمریکای شما(حامد زمانی)، مرگ بر آمریکای سال 92 بود؛ شنیدم که به این کار زیاد حمله کردند، بگذار حمله بکنند که اگر حمله نمیکردند باید عزا میگرفتید؛ شما هم دلسرد نشوید و یکی دیگر هم بسازید.
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی