eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
13.8هزار ویدیو
362 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12 تبلیغ و تبادل @masih133
مشاهده در ایتا
دانلود
📌اسحاق هرتزوگ رییس رژیم صهیونسیتی در مصاحبه با اسکای نیوز: حمله ایران اعلان جنگ بود اما ما به دنبال صلح هستیم.
🔴نگرانی رسانه های بین المللی از تبدیل ایران به امپراطوری بزرگ: ۱- نیویورک پست: امپراتوری پارس زنده شد و این امپرتوری احیاشده دنیا را خواهد لرزاند. ۲- روزنامه آمریکایی واشینگتن پست نوشت: ایرانیان دوباره در حال احیا کردن امپراتوری باستانی خود هستند. ۳- روزنامه روسیه ای روسیاالیوم: به نظر می‌رسد تمدن کهن و وسیع ایران دوباره احیا می‌شود با این تفاوت که تمدن جدید یک تمدن آریایی نیست، بلکه رنگ و بوی اسلامی دارد. ۴- ماوراءالخبر، چاپ مراکش در این باره گفت: ایرانی ها برای ورود به خاک همسایگانشان از هیچ کس اجازه نمی گیرند. آن ها همه جا هستند و هیچ جا نیستند. جهان عرب به گوش باشید. صدای پوتین های سپاهیان ایران به گوش می رسد! ۵- تایمز درباره عمق استراتژیک ایران در منطقه گفت: دستور از تهران صادر می شود و بی چون و چرا در بغداد و بیروت و دمشق و دوشنبه و کابل و خارطوم و اسلام آباد و غزه و صنعا و ... اجرا می شود! ۶- نایب رئیس پارلمان بحرین: ایران به دنبال احیای امپراتوری پارس است.
. 🔔 پنچشنبه‌ها تعطیل شد ◻️ کاهش ساعات کاری هفته به ۴۰ ساعت ◻️ رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری بازگشته از صحن علنی مجلس به کمیسیون و موافقت اعضاء این کمیسیون با تعطیلی پنجشنبه‌ها خبر داد. ◻️ براساس این ماده شهرها و استان‌های دیگر هم مانند تهران پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تصاویر هوایی از راهپیمایی بزرگ خودرویی مردم قم 🔻مردم قم در حمایت از اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنبیه رژیم صهیونسیتی و حمله موشکی و پهبادی به سرزمین های اشغالی با برپایی راهپیمایی خورویی سنگ تمام گذاشتند
زمان: حجم: 3.62M
🚨فوری |صوتی که امروز باید همه گوش بدن 🎙دکتر علی تقوی
🛑📸 واکنش ملیکا زارعی به حمله دیشب ایران به اسرائیل
🛑 آمار تلفات سنگین موساد در عملیات دیشب ایران علیه رژیم صهیونسیتی‌ یک منبع آگاه اعلام کرد: 🔹پایگاه هوایی نواتیم، علاوه بر استقرار اسکادران‌های اف۳۵ اسراییل، آشیانه هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونسیتی نیز بود و همچنین تعداد زیادی از افسران اطلاعاتی و عناصر ارشد موساد نیز به‌طور دائم در این پایگاه حضور داشتند. 🔹در عملیات شب گذشته، به‌طور خاص ساختمان محل استقرار این عناصر هدف اصابت مستقیم دو فروند از موشک‌های ایرانی قرار گرفته که طبق اطلاعات منابع میدانی، به‌طور کامل تخریب شده و صهیونیست‌ها تا همین لحظه مشغول خارج کردن اجساد از زیر آوارها هستند. 🔹به گفته این منبع آگاه، برآوردهای اولیه از به درک واصل شدن بیش از ۶۰ افسر اطلاعاتی رژیم صهیونسیتی در این عملیات حکایت دارد.
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهل کجایی اسرائیل؟ اسرائیل؟ اینو دیدی؟ باچشم خودم دیدم✊
یکی از عرب‌ها توییت کرده: «[حمله ایران] همش یک نمایشنامه است» یکی زیرش جواب داده: من یک رژیم شجاع عرب می‌خواهم که همان نمایشنامه ایران را بسازد. 😂
🚫ایران در رتبه اول، کشورهای هست که به ۳ کشور هسته‌ایی حمله مستقیم کرده است(رژیم صهیونیستی، پاکستان، آمریکا) در رتبه های بعدی کشوری وجود ندارد
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥شجاعت نظامیان اسرائیلی رو ببینید!😂🍌
این شيء ناشناس ، موشک یمنی از سمت دریای سرخ است! به هدف خورد!