هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
🍃وظیفه ی شیعیان
از مهمترین وظایف شیعیان نسبت به امامِ عصر، انجام توبه واقعی است. یکی از اصلی ترین دلایل غیبت امام زمان، گناهانی است که از انسان ها سر می زند. امام زمان در نامه خود به شیخ مفید، گناهان ما را دلیل اصلی غیبت می دانند و می فرمایند: پس تنها چیزی که ما را از آنان پوشیده می دارد، اعمال ناخوشایندشان است که به ما می رسد و از آنان نمی پسندیم و انتظار نداریم.
کتاب مکیال المکارم، ج۲
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
#سلام_امام_مهربانم
@allame1001
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت :
#شهید_محمد_جواد_قربانی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
به روایت همرزم شهید؛
🍃🌹حال و هوای شهدایی که در سوریه سعادت بودن با آنها را داشتم خیلی خاص بود. شهید قربانی هم یکی از عزیزترین دوستان من، که باهم خبر شهادت روح الله کافی زاده را به خانواده اش دادیم که برایش بسیار سخت بود.
محمد جواد خیلی در سوریه روضه حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) می خواند. گاهی که عملیاتی نبود و وقت استراحت بود. محمد جواد را می دیدم که گریه می کند و روضه می خواند. می گفتم برادر بیا بخواب، می گفت نه اینجا وقت خواب نیست.
🍃🌹جواد خیلی شجاع بود. کارهایی می کرد که شاید نیروهای دیگر جرات انجام دادن آن را نداشتند. به هنگام شب دستور این بود که تانک ها را به خط مقدم ببریم. همگی از این کار ترس داشتند اما من و محمد جواد با هم تانکها را بردیم.
💢چند توصیه مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) خطاب به نوجوانان👌
♨️در محیط مدرسه به عنوان یک نوجوان؛ شاداب، فعال، کاری، مثبت
💯حضور خودتان را موثر قرار دهید.
#لبیک_یا_خامنهای
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تحریمها تجویز نهایی شبکه من و تو برای ایرانیان؛ ◀️ تحریم ها علیه ایران بشر دوستانه است!
🔺 سینا عضدی در پاسخ به مجری برنامه که با وقاحت از افزایش تحریم ها علیه ایرانیان دفاع می کرد گفت: تحریمها یک مدل از جنگ است؛ جنگ اقتصادی است که بجای سرباز، محدودیت هایی را علیه یک کشور اعمال می کنند!
📌 گفتنی است تینا قاضیمراد مجری این برنامه و مسئول پروژه دفاع از تحریم ها در شبکه من و تو در سال 2016 از سوی دولت بریتانیا تقدیر شد!
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
💢مختصات خانواده خوب
❤️رهبر معظم انقلاب مدظله العالی
❣خانواده خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند، با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند، رعایت همدیگر را بکنند، مصالح همدیگر را گرامی و مهم بدارند.
#ازدواج_آسان
#تحکیم_خانواده
#سبک_زندگی
#پست_فرهنگی
#محتوای_اختصاصی_گفتمان
@goftemansazan
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
⭕️ روز ۲۴ آبان سمبل بی کفایتی #نئولیبرال های وطنی و به آتش کشیدن سرمایه اجتماعی بود.
۲۳۰ نفر از هموطنان ما براثر نامدیریتی رییس جمهور و وزیر کشور کشته شدند تا جناب رییس چند روز بعد باخنده بگوید:من هم جمعه صبح متوجه شدم.
قطعا مسببان این جنایت بایستی محاکمه و به اشد مجازات محکوم شوند
#حوادث_ابان
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
⭕️ واقعا ظریف مردی بود که معادلات رو تغییر میداد!
مثلا تو اوج همکاری ایران و سوریه شبی که بشار اسد اومد ایران استعفا داد تا معادلات بهم بخوره ولی آب از آب تکون نخورد و ضایع شد برگشت سرجاش :)
#دولت_تدبیر
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
🍃ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
💚اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَج💚
#نماز_اول_وقت_یادمان_نرود
❤پویش چله قرائت نادعلے و دعاے هفتم صحیفه سجادیه
#بیست_ونهمین_روز_ختم_مصادف_با_بیست_ونهم_ربیع_الاول🌾🍃
یکشنبه (۱۳۹۹/۰۸/۲۵)
#مشکل_اینه_که_باور_نداریم...
🍃آیت الله بهجت(ره): اگر بهشت و فردوس برین را باور داشتیم ، اینقدر با احکام و دستورات الهی مخالفت نمی کردیم.
📚جرعه وصال، ص۱۱
[الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرَجَهم]
التماس دعاے فرج🌱
التماسدعاۍشهادت🌱
⏬قابل جستجو⏬
#دعای_نادعلے
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه