*تفاوت معنادار صحبتهای #آیتالله_بهشتی با #حجتالاسلام_صدیقی*
🔹صدیقی امام جمعه موقت تهران: مردم از مشکلات و مسائل اقتصادی، نماز استغاثه به حضرت زهرا، نماز جعفر طیار و نماز امام زمان بخوانند و به خداوند پناه ببرند و صبر پیشه کنند. 🤨😏
🔹دکتر بهشتی:
این دروغ را قبول نکنید!
اگر در جامعهای کسانی فقرا را به صبر دعوت کردند که میدان را برای یغماگران باز بگذارند و بگویند صبور باش خدا در آخرت به تو عوض میدهد؛ این سخن، سخن اسلام نیست، *سخن شیادانی است که دین را بازیچه و دکان خود برای کسب درآمد کردهاند.*
🤔🤔
#احمدکریمی
آیا #پای_گردنه است که اینگونه یکدیگر را #گاز میگیرید ؟؟؟
#احمدکریمی
خیلی #سربسته عرض کنم که پس از شروع نشر اکاذیب و روایات مخدوش در مورد جلسه نخبگان قم از چندین ماه قبل و نسبت دادن موارد دروغ توسط آقای حجتالاسلام مهدی #طائب به حجت الاسلام والمسلمین دکتر #آقاتهرانی، چندین بار سکوت شد و تلاش کردیم آبروی مؤمن حفظ شود و در خفا تذکر داده شود، شاید مقبول افتد یا حتی پیش خود تصور کردیم شاید ایشان حواسش نیست یا یادش رفته و انشاءالله گربه است! اما پس از هر بار سکوت، اصرار ایشان بر پر و بال دادن به این دروغها و با آب و تاب بیشتر تعریف کردنشان بیشتر شد. آقای طائب، برادر بزرگوار، استاد محترم، دقت کنید که #دروغ کلید همهی بدیها و رذالتهاست و دروغگویی هم حد و اندازهای دارد. در ضمن گزارش تحقیق و تفحص از شهرداری زمان آقای #قالیباف که موجود است، مطالعه بفرمایید. اگر به دستتان نرسیده از هر طریقی صلاح میدانید بفرمایید به دستتان برسانم. در آخر توصیه میکنم دیگر همش نزنید، بوش خیلی بلند میشود.
پ.ن: دست به دست بفرمایید که برسد به دستشان، البته آنها که باید برسانند میرسانند، لیکن خیلیها این دروغ را شنیدهاند، حق مطلب این است که تکذیبیهاش را هم ببینند.
#سعید_توانا_راد
@SaeedTavanarad
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211
در این صوت جناب طائب با انواع درپغ در حال ماست مالی کردن کارهای قالیباف و معصوم تراشی از اوست!!! اما تمام این نقل قول ها توسط استاد آقاطهرانی تماما تکذیب شد😏
جناب طائب در اسفند ۹۲ بود که می گفت روی پیشانی حسن روحانی نوشته هذا رجل المذاکره!!!
جناب طائب در آن زمان نیز بمانند امروز قالیباف، خیلی برای روحانی سنگ تمام گذاشت!!!
🌹🌹🌹
شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
#محاکمه_قالیباف
🛑✍مهدی نصیری، مدیرمسئول و سردبیر اسبق روزنامه کیهان در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔸دفتر آقای محسنی اژهای نیز مانند دفتر آقای رییسی از بنده درخواست ارسال نظر کرده است. چند روزی در اندیشه بودم که چه مطلب یا مطالبی را برای آقای اژهای ارسال کنم تا آن که 2روز پیش متن گزارش تحقیق و تفحص شورای شهر تهران که برخی آن را به حق تکان دهنده توصیف کرده اند، از عملکرد جناب آقای #قالیباف و همکارانش در شهرداری تهران و آشکار شدن تخلفات و فساد گسترده مالی در دوران شهرداری وی منتشر شد.
🔹در این گزارش اطلاعات مهمی در خصوص تخلفات چندین مدیر شهرداری ازجمله آقایان #قالیباف و #عیسی_شریفی به چشم میخورد و به «حجم گسترده فساد اقتصادی و مالی و قانونگریزی» اشاره شده است.
🔸هزاران میلیارد تومان تخلف در واگذاری املاک شهرداری تهران به اشخاص مختلف حقیقی و حقوقی ازجمله #خیریه امام رضا (متعلق به همسر آقای قالیباف)، پروژه #ایرانمال ، ۲۲ میلیون مترمربع در منطقه ۲۲، ملک #سوهانک به ستاد اجرایی، #طرشت به سپاه، #اردوگاه_میرحسینی به سپاه، پروژه #هزارویک_شهر ، #اطلسمال ، #شهروند ، پروژه #حقیقت ، #مجتمع_امامرضا ، #شمسالشموس و.. اشاره شده است.
🔹انتشار این خبر و متن، بلافاصله من را به یاد محاکمه جنجالی آقای کرباسچی شهردار اسبق تهران در سال 77 توسط شخص آقای محسنی اژهای انداخت که بازتاب گستردهای در رسانههای داخلی و خارجی داشت که در نهایت به محکومیت آقای کرباسچی به 3سال زندان، 10سال انفصال از خدمات دولتی و بازگرداندن اموال انجامید.
🔸وقتی به فهرست و شرح تخلفات صورت گرفته در دوران آقای قالیباف نگاه کردم، اولین چیزی که به ذهنم آمد، این بود که آنقدر حجم تخلفات و مفاسد صورت گرفته در دوران آقای قالیباف و نیز دیگر پروندههای فساد مالی مطرح شده در یک دهه اخیر، وسیع است که امروز اگر خواسته باشند، مدیری را به استناد اتهامات آن روز آقای کرباسچی محاکمه کنند، حتما مورد ریشخند مردم و افکار عمومی قرار خواهد گرفت.
🔹البته این ارتقای سطح #فساد در کشور معلول کمکاری و ضعف نهادهای نظارتی و در رأس همه قوه قضاییه است که در تمام این سالها آقای اژهای از مقامات عالیرتبه و موثر آن بوده است.
🔸اکنون سخنم با آقای اژهای ریاست محترم جدید قوه قضاییه این است که به دلیل وظایفی که شرع و قانون برعهده ایشان گذاشته، لازم است #فوری و بدون تعلل، دستور محاکمه آقای محمد باقر قالیباف را ـ البته همراه با جمعی از همکارانش ـ در دادگاهی علنی و با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی ـ آن گونه که با آقای کرباسچی رفتار شد ـ صادر نماید/نجات تاریخ
🌹🌹🌹
🔴 مبارزه فکری و سیاسی امام باقر علیه السلام
🔹امام خامنه ای : ( ۵۹/۷/۲۷ )
امام باقر در دو جبهه مبارزه کرد ، اولاً جبهه ی فکر واندیشه ی اسلامی و تبیین قران و اسلام راستین ، ثانیاً در جبهه ی درگیری و برخورد سیاسی ، و این برای ما یک درس بزرگ است .
🔹 امام باقر به برکت استعانت به خدا و صبر ، قدرت آن را پیدا کرد که نوزده سال این مبارزه ی بی امان و دشوار را ادامه بدهد و دشمن را به ستوه بیاورد .
🔹هفتم ذیحجه، شهادت #امام_باقر علیهالسلام
فرزندان فیضیه
🌹🌹🌹
🗓۲۵ تیر ۱۳۶۷/ جلسه سران نظام
🏳با امامدرپیتحمیلقطعنامه۵۹۸
💠رهبری انقلاب اسلامی:
‼️قبول قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روزِ امورِ اقتصادی کشورْ مقابلِ رویِ او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمیکِشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ بهخاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون امریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت میکرد. وانگهی؛ اگر همهی دنیا در امر جنگ دخالت میکردند، امام رضواناللَّه علیه، کسی نبود که رو برگرداند. بر نمیگشت! ۷۵/۳/۱۴
⚠️توجه؛
🏴این جلسه منجر به قبول قطعنامه از سوی ایران در مورخ ۱۳۶۷/۴/۲۷ و صدور پیام در ۱۳۶۷/۴/۲۹ توسط امام خمینی شد!
✅پ ن: یعنی گفتند ما(مسئولین) نمیتوانیم!!! هرجا و هروقت شعار ما نمیتوانیم غالب شده، دیگه هیچ امیدی به پیروزی و بهبودی اوضاع نیست. همان تفکر دوباره 8سال دیگر پدر مملکت و ملت را در آورد و آخرش هم با تمام پرروئی و بی حیایی گفت:
دولت من بهترین دولت تاریخ 2500 ساله ی ایران بعد از دوران کوروش و هخامنشیان است.
#جهاد_تبیینی
نیمه پنهان
پ.ن
حالا هم مجلس انقلابی می گوید ما نمی توانیم با روحانی برخورد کنیم!
🌹🌹🌹
🔴دختر جوادطباطبایی واعظ نظریه"مرگ اسلام" و پیوستنش به تیم جو بایدن!
جالب اینکه پروژه «ایرانشهری» که اساس استراتژی دولت روحانی بود، تز جوادطباطبایی بود که در جشنواره فارابی عالیترین جایزه علمی را از دست رئیسجمهور گرفت و حالا دخترش درجایگاه وندی شرمن روبه روی تیم ایرانی قرار گرفته!
✍️رقیه پروینی
🌹🌹🌹
➖به مناسبت سالگرد پذیرش قطعنامه598
🔴شایعه ی بازداشت محسن رضایی و
ماموریت مهم خلخالی در آشفتهبازار پایان جنگ
7خرداد67 و کمتر از دو ماه مانده به پذیرش قطعنامه، آیتالله خمینی در پیامی نوشته بود: «سرنوشت جنگ در جبههها رقم میخورد نه در میدان مذاکرهها.»(صحیفه،ج21،ص53)
دوهفته مانده به پذیرش قطعنامه در 13 تير نیز نوشته بود:«امروز تردید به هر شکلی خیانت به اسلام است،غفلت از مسائل جنگ خیانت به رسولالله(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) است»و ناگهان در پیام پذیرش قطعنامه تلخترین جملهاش را نوشت:«از هر آنچه گفتم گذشتم»(همان،ص95)او این چرخش ناگهانی را چرخشی قهرمانانه جلوه نداد و با تلخترین واژهها آن را به زبان آورد.
این چرخش ناگهانی از پی یک فروپاشی بسیار عجیب در جبهههای ایران بود.با آنکه تا امروز در بسیاری از آثار سپاه غافلگیری ارتش ایران در آغاز جنگ و ناتوانی در جلوگیری از اشغال بخشهایی از خاک ایران نقد شده اما به نظر میرسد بررسی فروپاشی جبههی ایران در چند ماه پایانی جنگ در شرایطی كه دو نیروی ارتش و سپاه با تجربهی هشت سال جنگ حضور داشتند بسیار قابلتامل است.
در سال ابتدایی جنگ آمار شهدا عدد 12345 را نشان میدهد.این عدد در سال 67 که جنگ چند ماه بیشتر در جریان نبود 21230 شهید است. (گزیدههای آماری منتشرشده توسط ادارهکل آمار و اطلاعات بنیاد شهید،ص4) مقایسهی آمار اسرا در این دو مقطع نیز بسیار تکاندهنده است.بر اساس کتاب تهیهشده در موسسهی پیام آزادگان آمار اسرای سال اول جنگ حدود 200 اسیر است، این آمار برای چند ماه پایانی جنگ به حدود 24 هزار اسیر میرسد. این رقم وقتی شگفتانگیزتر میشود که بر اساس آمار همین کتاب آمار کل اسرای ایران در جنگ حدود 40 هزار نفر است.یعنی بیش از نیمی از اسرای کل جنگ مربوط به چند ماه پایانی جنگ در سال67است.(شرح قفص، ص7 و24)
ارتش صدام زمینهایی را که با هزینههای بسیار گرفته بودیم یکبهیک و بهسرعت و باقدرت پس گرفت.اوضاع اقتصادی نیز بسیار نابسامان بود و ایران گزینهی دیگری جز پذیرش قطعنامه نداشت و احساس تلخ شکست،فرماندهان و مسئولان ایرانی را در خود فرو برد. 29 تیر دو روز پس از پذیرش قطعنامهی 598 هاشمی در خاطراتش نوشته است: «محسن رضایی آمد. ناراحت است.کمی گریه کرد. دلداریش دادم. آمادهی استعفا است؛ گفتم در سِمت خود بماند. قرار شد فردا مصاحبهی تلویزیونی داشته باشد که شایعهی بازداشت رد شود.» (پایان دفاع آغاز بازسازی، ص222)
اصرار عراق بر ادامهی حملهها و روند اسیرگرفتن و کشتن ایرانیها اوضاع را آشفتهتر کرد. دوم مرداد آیتالله خمینی حکمی خطاب به رییس سازمان قضایى نیروهاى مسلح نوشت تا دادگاه رسیدگی به تخلفات نظامی را تشکیل دهد و «طبق موازین شرع بدون رعایت هیچیك از مقررات دستوپاگیر به جرایم متخلفان» رسیدگى کند و تاکید کرد: «هر عملى كه به تشخیص دادگاه موجب شكست جبههی اسلام و یا موجب خسارت جانى بوده و یا میباشد مجازات آن اعدام است. والسلام.» (صحیفه، ج21، ص102)
همین روز رفسنجانی فرمانده عالی جنگ حكمی برای خلخالی قاضی معروف ابتدای انقلاب نوشت كه هنوز آوازهی حكمهای قضاییاش از یادها نرفته بود؛ «نوشتم که به امور نظامیان متخلف جبهه رسیدگی کند. پیشنهاد تشویق و تنبیه بنماید.»( پایان دفاع آغاز بازسازی، ص232)
این حجم از آشفتگی موضوعی بسیار مهم است که بیش از تحقیق، گرفتار دعواهای سیاسی شده است.
اوضاع آشفتهی ایران مسئولان ایرانی را ناچار کرد قطعنامهای را بپذیرند که یک سال از تصویبش میگذشت. تیر 66 در زمان صدور قطعنامه، ایران در زمینِ جنگ موضع برتر را داشت و بخشهایی از خاک عراق در اختیارش بود. اما در تیرماه 67 در حالی قطعنامه را پذیرفت که تمام جایپاهایش در عراق را از دست داده بود. نظامیان و سیاسیون ایران هنگامی تلخی این تاخیر در تصمیمگیری و از دست رفتن مناطق را بیشتر دریافتند كه مذاكرات با نمایندههای صدام آغاز شد. غلامعلی رشید از فرماندهان ارشد جنگ که پس از پایان جنگ عضو تیم مذاکرهکننده بود میگوید وقتی عازم مذاکره بودند ولایتی در فرودگاه به حسن روحانی گفت:«ای کاش حالا فاو در دست ما بود...من در فرودگاه تهران نفهمیدم که اینها چه میگویند. وقتی در فضای مذاکره قرار گرفتیم...گفتم:عجب ای کاش یک جای دیگر در دست ما بود»رشید میگوید آنجا بود که فهمیدم«اگر چیزی دست ما باشد در مذاکره مقابل عراقیها، چقدر محکم میتوانیم بایستیم»(اسرار مکتوم،ص 279)
آیا ایرانیها نمیتوانستند نشانههای این فروپاشی را زودتر ببینند؟پیش از شكستها ایران میتوانست با پذیرش قطعنامه چهرهای بزرگوار و منطقی از خود به نمایش بگذارد و در مذاکره نیز از آن بهره ببرد اما پذیرش قطعنامه در شرایطی که در محاصرهی بحران و شكست بود و چارهی دیگری نداشت فرصتهای مهمی را گرفت
✍جعفر شیرعلی نیا(پژوهشگر تاریخ جنگ)
🌹🌹🌹
🔴 انتقاد علی علیزاده به حذف گفتگویش با دکتر #احمدینژاد از آپارات به دستور ساترا
🌹🌹🌹