🔸ایرانی بودن پیام رسان به چیست؟!
از پیام رسان ایتا سپاسگزاریم که در نهایت احترام به بحث و گفت و گوی علمی، آزاد اندیشی و مردم سالاری دینی، هشتک های #واکسن و #نه_به_واکسن_اجباری را دستکاری و حذف کردند و #واکسن_هراسی را ایجاد کردند.
واقعا از این حجم اقناع و طرح و گفت و گوی استدلال محور و علمی داریم منفجر می شویم.
پیام رسان ایرانی، باید مبتنی بر رعایت اصول اجتماعی اسلام و حفظ حقوق باشد نه صرفا سرورهایش در ایران باشد و بر مبنای اصول اجتماعی و تعاملی و حقوقی غربی!
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
🔴 از وایتکس تا واکسن
وایتکس پاشی های خیابان ها و معابر یادتان هست؟! با چه همت و زحمتی انجام می شد.
بعدها ثابت شد که تاثیری نداشته است! بماند که بسیاری از ریه ها را درگیر کرد.
عده معدودی هم که مخالفت می کردند و یا حداقل ابهامی داشتند ، انواع و اقسام فحش ها و تهمت ها و تمسخرها نثارشان شد!!
فقط خواستم بگویم الان همان عده مخالف #واکسن اجباری هستند و دوباره ...
#نفوذ
#دولت_انقلابی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
پول جریمه ها به حساب وزارت بهداشت
توئیتی که آقای مشاور وزارت بهداشت حذف کرد!
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
دکتر ابوطالبی.mp3
5.07M
#فایل_صوتی
🔹ایران باستان، ایران امروز
👤 حجت الاسلام و المسلمین آقای دكتر مهدی ابوطالبی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
#باستانگرایی #کوروش #ایران_باستان
@darseenghelab
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نترس؛ روزی دست خداست ...
#استوری
@Panahian_ir
قرآن برای جنگ بدر که از نظر نظامی و اقتصادی و تعداد نفرات، بسیار جنگ کوچکی بوده است ولی از نظر اجتماعی و معنوی یکی از آن چهارراههای تاریخ دنیاست، اهمیت فوقالعاده قائل است. در اینجا آن روز را «یوْمَ الْفُرْقان» نامیده، آن روزی که حق و باطل از یکدیگر جدا شدند یعنی باطل، باطل شناخته شد و حق، حق؛ روزی که جریان امر نشان داد که یک دستی در کار است که نیروی حق را اگر در راه حق و صحیح گام بردارد، هرچند نیروی باطل نیرومندتر باشد، پیروز میگرداند. وَ اللهُ عَلی کلِّ شَیءٍ قَدیرٌ خدا بر هر کاری تواناست. خدا میتواند [صحنه را]به گونهای نشان بدهد که در نتیجه، یک نیروی مادی ضعیف ولی بر مُرّ و اساس حق را که خالص و مخلص در راه خدا قدم برمیدارد بر یک نیروی مادی قوی که در راه باطل گام برمیدارد پیروز کند.
📕آشنایی با قرآن، ج ۳، ص۸۶
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
استکبار، عامل جاهطلبی است. قرآن روی مسئلة استکبار تکیه میکند و میگوید فرعون که چنین کرد به دلیل استکبار چنین کرد، یعنی عاملی که او را واداشت استکبار بود.
قرآن هم نمیخواهد بگوید که تنها فرعون این خصیصه را داشته. اگر مربوط به شخص فرعون بود قرآن ذکر نمیکرد. این را که ذکر میکند برای این است که در همة افراد بشر قابلیت تقلید و تبعیت و دنبال این راه رفتن وجود دارد.
📕انسان شناسی قرآن، ص۱۲۹
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
علی علیه السلام زنا را هم به ضعف تعلیل میکند، میفرماید: ما زَنی غَیورٌ قَطُّ.
در همه دنیا یک آدمی که یک جو غیرت داشته باشد، با زنی زنا نکرده و به ناموس مردم خیانت نکرده است؛ فقط آدمهای بیغیرت زنا میکنند. آدم بیغیرت آدمی است که در خودش هم احساس ضعف میکند، یعنی آدمی که واقعاً اگر دیگران هم نسبت به ناموس او کاری کنند آنقدرها ککش نمیگزد. فقط بیغیرتها هستند که زنا میکنند، غیورها هرگز زنا نمیکنند: ما زَنی غَیورٌ قَطُّ..
📕انسان کامل، ص۲۵۱
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
مسئله تأهل، اختیار همسر کردن، متعهد شدن در مقابل یک همسر و بعد متعهد بودن در مقابل فرزندان است که روح انسان را پخته و کامل میکند. چیز دیگر جانشینش نمیشود.
📕آزادی معنوی، ص۱۷۲
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
انواع مختلف موسیقیها در یک جهت اشتراک دارند و آن سروکار داشتن با احساسات آدمی است. موسیقی روح انسان را به هیجان میآورد و او را در دنیای خاصی از احساس فرو میبرد. البته نوع هیجانات و احساسات ایجادشده بسته به نوع موسیقی تفاوت میکند.
ممکن است یک نوع موسیقی با حس دلاوری و سلحشوری سر و کار داشته باشد و با همین زبان با انسان گفتگو کند. دیدهاید در میدانهای جنگ، مارش و سرود نظامی می نوازند و گاهی تأثیر این سرودها و آهنگها آنقدر قوی است که سربازی را که از ترس دشمن از سنگر بیرون نمیآید وادار میکند علیرغم حملات خصم، بیباکانه به پیش رود و با او به نبرد برخیزد.
نوع دیگری از موسیقی ممکن است با حس شهوترانی سر و کار داشته باشد و انسان را به سستی و خود را رها نمودن و تسلیم پلیدیها شدن دعوت نماید. دیده شده که تأثیر موسیقی در این جهت بسیار زیاد است و شاید هیچ چیز دیگری نمیتواند تا این اندازه در از بین بردن دیوارهای عفت و اخلاق مؤثر واقع شود.
📕آشنایی با قرآن، ج ۱، ص۳۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
شک مقدمه یقین، و تردید پلکان تحقیق است.
من بر خلاف بسیاری از افراد، از تشکیکات و ایجاد شبهههایی که در مسایل اسلامی میشود- با همه علاقه و اعتقادی که به این دین دارم- به هیچ وجه ناراحت نمیشوم، بلکه در ته دلم خوشحال میشوم زیرا معتقدم و در عمر خود به تجربه مشاهده کردهام که این آیین مقدس آسمانی در هر جبهه از جبههها که بیشتر مورد حمله و تعرض واقع شده، با نیرومندی و سرافرازی و جلوه و رونق بیشتری آشکار شده است.
خاصیت حقیقت همین است که شک و تشکیک به روشن شدن آن کمک میکند.
📕نظام حقوق زن در اسلام، ص۴۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
🔴 نماز جمعه، پیکنیک، کلیسا یا جلسهی خَلسه نیست!
حضور حجتالاسلام #علی_اکبری ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در برنامه خوب ثریا و پاسخ به برخی سوالات را غنیمت میدانیم هم از جهت اینکه یک مسئول حاکمیتی حاضر شده در این برنامه شرکت کند هم از آن جهت که مخاطبین برنامه با برخی مبانی و آرا و نظرات ایشان آشنا شدند که چه کسی، با چه اندیشهای، در کجا قرار دارد.
در چند نقطه از بیانات ایشان تاسف خوردم:
1⃣ اول؛ آنجا که اول با نگاه تحقیرانه به #جنبش_دانشجویی گفت: نماز جمعه که جنبش دانشجویی نیست! بعد که متوجه شد چه چیزی گفته، توجیه کرد که البته تاج سر ما هست و رسالتها متفاوت است!
حاج آقای قنبریان در پاسخ به این نکته وی گفت: این جنبش دانشجویی همان است که رهبری گفتند ائمه جمعه، قبل از نماز جمعه تریبون بدهند به دانشجویان و فعالان دانشجویی که به مسائل مهم انقلاب و مردم بپردازند؛
براستی ستاد نماز جمعه، چقدر به دانشجویان انقلابی و مستقل و آرمانخواه تریبون داده؟
2⃣ دوم؛ آنجا که گفت: "امام جمعه نماینده حاکمیت است و ...!" و منظورش این بود که نماینده حاکمیت باید از جنبه اقتدار از حاکمیت دفاع کند نه مطالبات و دردهای مردم را بر سر حکومت و حاکمین فریاد کند!
عمق این جمله ایشان را اصحاب تحلیل میفهمند یعنی چه!
3⃣ سوم؛ آنجا که گفت مردم مظلوم ما به نماز جمعه می آیند با خانواده و زن و بچه میآیند نباید در نماز جمعه ناراحتشان کنیم، ذهنشان را مشوش و ناراحت کنیم. نماز جمعه ذکرالله است و ...!
صدتاسف خوردم که رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، نگاهش به نماز جمعه، انگار پیکنیک و تفریح است! یک حالت خَلسهای که افراد بیایند و نماز بخوانند و بیتفاوت از دردها و ظلم ها و تبعیضها و نالههای این ایام ملت از فقر و نداری و مشکلات معیشتی مردم عبور کنند!
4⃣ چهارم؛ آنجایی که عمل حضرت امیرالمومنین علیهالسلام را در "گرداندنِ مفسدان اقتصادی و آوردن آنان به نماز جمعه برای بیآبرو کردنشان" در شرایط فعلی خلاف مصلحت نظام دانست!
5⃣ پنجم؛ آنجایی که از عدالت گفتن و نقد حاکمین و امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت را خلاف وحدت جامعه دانسته!
کاّنه ایشان نمیدانند مردم با مفسدین اقتصادی و مدیران ناکارآمد، وحدتی ندارند و نخواهند داشت و این وحدت، شدنی نیست!
نکات قابل نقد زیادی مطرح کرد که فرصت پرداختن به آنان را نداریم اما میخواهم بگویم عزیزان؛ ریشه مشکل ما با عزیزانی مثل آقای #علی_اکبری همین حالت خونسرد و آرام و نگاه گُل و بُلبُل است! همین تلقی کلیساگونه از نماز جمعه است! همین تیر هوایی زدنهایی است که به هیچکس بر نخورد!
✍داود مدرسی یان
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357