هشدارهای جدی به مسئولان عالی در تجمع اعتراضی جمعی از مردم قم علیه بی غیرتی برخی مسئولان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یه طرف هشتگ میزنی سپاه تروریسته و تحریمش کنید
از یه طرف با کمال وقاحت میخوای امنیتت رو تامین کنه؟
زنیکه خودشم اعتراف میکنه من هدفم این تنشه😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چه مماشات بیشتر ، فاحشهها گستاختر ...
حتی تحمل جشن نیمه شعبان را هم ندارند و فحاشی و گردن کشی می کنند
نسخه صورتی ها چیست؟
تعطیلی جشن نیمه شعبان برای جلوگیری از ایجاد دوقطبی؟! 😤
🚫 فتنه سه سر سوخت ...
آقایان مسئولین قوه قضائیه ،
دوستان و فرمانده هان ناجا و بسیج ،
مدیران دولت انقلابی
⭕️ در قضیه فتنه بی حجابی و علنی شدن گناه
مسئولین نظام اولین کسانی هستند که ضرر خواهند کرد .
چون ...
🔹 اشخاص بی حجاب ، فریب خورده و معاند از موضع خود کوتاه نمی آیند و هر روز فتنه بیشتری می آفرینند و هر روز حوادث بیشتری تجربه خواهیم کرد ... و اینگونه انقلاب به خطر می افتد .
🔹 منافقین ، بی بصیرت ها ، انقلابی های صورتی نیز ناخواسته یا عامدانه باعث نفوذ در صفوف و اراده امت خواهند شد و خاکریزهای نظام را در همراهی با فتنه گران تضعیف خواهند کرد و اینگونه انقلاب به خطر می افتد .
🔹 سوم و از همه مهم تر ، مومنین ، انقلابی ها ، بسیجیان ، جانبرکفان که در همه حوادث پشتیبان انقلاب بوده اند ، اعتماد خود را به نظام از دست می دهند و صفوف مومنین متزلزل خواهد شد که انشاالله چنین روزی نبینیم ...
که اینگونه انقلاب به خطر می افتد .
✔️ پس بیایید بیدار شویم و این فتنه بزرگ را درک کنیم و بفهمیم که باید چه کاری انجام بدهیم و انقلاب که از جان ما هم با ارزش تر است را حفظ کنیم با مقابله عملی با فتنه بی حجابی ...
زمان ما شب عید با پیش فروش سیمکارت پولا رو جمع میکردن؛ الانم با پیش فروش خودرو
اما بعد از عید که ول میشد، دوباره برمیگشتیم به ریل سقوط ریال
🏅ما پولطلایی ها🏅
روایت دردناک و بسیار قابلتامل "مرحوم مسعود دیانی" از «تجارت سرطان»
مسعود دیانی؛ دینپژوه، شاعر و از فرهیختگان جامعه علمی کشور امروز پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری ناشی از سرطان به دیار باقی شتافت.
متنی که در ادامه میخوانید آخرین دستنوشته او درباره بیماری خود و روایت تلخی از عملهای جراحی پردرد و رنجی است که به او به نام درمان تحمیل شد و مرحوم دیانی نام "تجارت سرطان" را برای آن انتخاب کرده است:
"عمل جراحی سخت و سنگین بود. نزدیک به ١٠ ساعت وقت برده بود.!
حدس نمیزدیم از عمل اول سختتر باشد که بود. در جراحی اول معده و طحال و نیمی از کبد و پارهای ازمری و غدد فوق کلیوی را برداشته بودند.
در جراحی دوم دیافراگم و روده و بخش دیگری از مری را. این بار مجبور شده بودند تیغها راتا پشت قلب ببرند و این یعنی احتمال مرگ مضاعف.
میانه جراحی باز از فاطمه رضایت گرفته بودند که خطر مرگ را با تصمیم جدید بپذیرد. امضا کرده بود و میشد حدس زد مادرم، برادرم، فاطمه و دوستانم چه رنج و زجر وحشتناکی از سر گذرانده بودند.
تا من نیمهشب از اتاق عمل بیرون بیایم. با لولهای در روده که قرار بود از یکی دو هفتهی بعد دهان جدیدم شود. برای خوردن غذاها و داروهایی که فقط میتوانستند مایع باشند و با سرنگ به روده تزریق شوند.
مابقی درد وحشتناک بود، اضمحلال تن بود. و سکوت.
حالا دیگر کسی حرفی برای گفتن نداشت. این آخرین عمل جراحی ممکن روی بدن یک انسان بود و ما به نقطه صفر که نه، به ماقبل صفر برگشته بودیم.
هنوز لکههایی از تودههای سرطانی در کبد مشاهده میشدند و باید میسوختند. احتمالا آن هم بیحاصل.
حالا اما میتوانستیم پرسشی که چند ماه پیش اجازه نیافت با آرامش و به دور از هیجان جواب بگیرد را دوباره مطرح کنیم.
هرچند پاسخ این بارمان مشخص بود. دیگر نه تن به عمل میدادیم، نه با شیمیدرمانی به تماشای خاکستری خود مینشستیم. اما هشت ماه پیش چه؟!
هنوز هم حق جانب پزشک اول نبود که سایه سنگین مرگ را در این بیماری میدید و ما را به انتخاب روش تسکینی به جای روش تهاجمی دعوت میکرد؟
حالا بعد از تحمل انبوه درد و زخم و ویرانی عمل و شیمیدرمانی، بعد از صرف چندصد میلیون تومان هزینه، بعد از زمینگیر شدن و خانهنشین شدن و فلج شدن در امور روزمره، بعد از اینکه آیه و ارغوان ماهها پدرشان را جز افتادهای بیجان و ملول بر تخت ندیدند باید به افتخار امید و مقاومت و توکل کف میزدیم؟
وقتی پژوهشهای علمی نشان میدادند که عمل جراحی در سرطان پیشرفته و متاستاز داده بیفایده است، از در بیرونش کنی از پنجره برمیگردد. عدد بقا زیر یکسال است، آنهم به عذاب.
اجازه نداشتیم جور دیگری تصمیم بگیریم که متهم به ترس از شیمیدرمانی و زهرناکیاش نشویم؟
انگ بیمسئولیتی نخوریم؟ ضد علم و خرافاتی به حساب نیاییم؟ و داغ ننگ بیایمانی روی پیشانیمان ننشیند؟
بهگمانم "تجارت درمان سرطان" در روزگار ما خوب خودش را به مفاهیم دینی و روانشناسی و ارزشهای اخلاقی چسبانده بود!
میمکید و قهرمان میساخت؛ ساکت و ویران و مظلوم، همین ....
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔵 نظر شاه در مورد دموکراسی و آزادی
🔰 یرواند آبراهامیان مورخ ایرانی _آمریکایی خاورمیانه و استاد برجسته تاریخ در کالج باروخ و مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیویورک در کتاب «تاریخ ایران مدرن
» می نویسد:
🔹 در مارس ۱۹۷۵م [اسفندماه ۱۳۵۳ شمسی] شاه ناگهان تغییر موضع داد. وی ضمن انحلال احزاب ایران نوین و مردم، با تبلیغات فراوان تشکیل حزب رستاخیز را در کشور به اطلاع همگان رساند وی اعلام کرد که حکومت ایران در آینده تک حزبی خواهد بود کلیه جنبه های زندگی سیاسی تحت نظارت یک حزب قرار خواهد داشت همه شهروندان وظیفه دارند در انتخابات ملی شرکت کنند و به حزب ملحق شوند و افرادی که عضو این حزب نشوند لابد کمونیست مخفی هستند و این خیانت کاران میتوانند بین رفتن به زندان یا ترک کشور و ترجیحاً عزیمت به شوروی یکی را انتخاب کنند. هنگامی که یک روزنامه نگار اروپایی در گفت وگویی با شاه به وی یادآوری کرد که به کارگیری چنین لحنی با بیانیه های اولیه ی وی کاملاً تفاوت دارد، شاه در پاسخ گفت: «آزادی اندیشه! آزادی اندیشه! دموکراسی! دموکراسی؟ این واژه ها یعنی چه؟ هیچ کدامشان به درد من نمی خورد.»
📚 منبع: کتاب تاریخ ایران مدرن،نوشته یرواند آبراهامیان،ترجمه محمد ابراهیم فتاحی، ص۲۶۸
🌐 به #پهلوی_بدون_سانسور بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3076718683Cb188b7bdf6
🔴 اگه جمهوری اسلامی به بن بست رسیده پس این همه دلار خرج وطن فروشا میکنین که چی بشه!
🔹 پ.ن: ایران قوی بیچارتون کرده بدبختا اینم سندش!
مدرسه انقلاب👇
🆔 @darseenghelab
دکتر اصلانی استاد حقوق
وقتی در اوج اغتشاشات میون مدارس میرفتیم یکی از مهمترین چالشها در مدرسهها، نبود بدنه حزبالهی و انقلابی در بین کادر مدرسه خصوصاً معلمها بود. بعضاً شبهههای بسیار سادهای بچهها داشتند که چون کسی نبود براشون بگه، مسئله حادتر شده بود. روی بدتر ماجرا هم این بود که توی برخی کلاسها، بدترین حرفها نسبت به نظام و انقلاب از زبون برخی از معلمهاشون شنیده میشد و رسماً برخی از معلمین و کادر مدرسه خودشون آتش بیار معرکه شده بودند!
این یه مشکل جدی هست که سالیان ساله باهاش درگیریم. بچههای حزبالهی کمتر دغدغه ورود به عرصه معلمی و آموزش و پرورش (آ.پ) دارند و از قضا اونایی هم که قصد ورود دارند، با سد آزمونهای استخدامی روبرو هستند.
به هر حال کسانی که دغدغه کار آموزشی، فرهنگی و اثرگذاری اجتماعی دارند و مدام سوال میپرسند که ما چی کار کنیم، باید عرض کنم که آ.پ و ورود به اون یکی از مهمترین و اثرگذارترین جاهای ممکنه در جریان انقلاب هست. بخش بزرگی از مسیر تمدنسازی از دروازه آ.پ رد میشه و این وسط یکی از بزرگترین معضلات خودِ آموزش و پرورش وجود نیروهای انقلابی، متعهد و متخصص هست.
حالا جالب بود، داشتم بررسی میکردم دیدم امسال تغییرات جالبی در منابع و روند جذب ایجاد شده و از قضا صدای مافیای کنکور استخدامی رو هم در آورده! چون منابع تغییر کرده، به نوعی نونشون آجر شده.
(مثلاً شاید براتون جالب باشه بدونید کتاب #صعود_چهل_ساله آقای راجی هم جزو منابع امسال هست ... و البته چند کتاب مهم دیگه در جریان انقلاب)
به هر حال اگر دغدغه کار داریم، باید از این فرصت استفاده کنیم و هر کس به اندازه سهم خودش کمک کنه. ضمن اینکه یک فرصت مناسب استخدامی هم اینجا وجود داره.
👈 فقط نکته خیلی مهم اینه که آخرین مهلت ثبتنام تا جمعه شب ۱۹ اسفند هست (یک بار تمدید شده و به این زمان رسیده) و هر کس خودش یا اطرافیانش دغدغه کار و کمک به جریان انقلاب دارند، خوبه که از این فرصت استفاده کنند.
گشتم و لینک ثبتنام رو هم پیدا کردم. مستقیم میتونید از لینک زیر اقدام کنید
👇👇
https://register4.sanjesh.org/NOETRGSelectApCandidate140112
❗️فقط تا جمعه ۱۹ اسفند، ساعت ۲۳.۵۹ فرصت ثبتنام هست.
مدرسه انقلاب👇
🆔 @darseenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا واقعا اولین دانشگاه و رضا شاه تاسیس کرد؟؟؟👆
مدرسه انقلاب👇
🆔 @darseenghelab