🔴تیتر جالب وطن امروز دربارهی برگزاری جلسه اصلاح طلبان به مدیریت یکی از اعضای نهضت آزادی در جماران
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
عراقچی: در برجام حق با رهبر انقلاب بود
معاون سیاسی وزیر امور خارجه:
🔹رهبر انقلاب هیچگاه نسبت به مذاکره و نیت طرفهای مقابل خوشبین نبودند و از روز اوّل تا آخر هم فرمودند که خوشبین نیستند.
🔹البته مشخص هم شد که حق با ایشان بود و در همهی موارد این مسئله روشن شد.
🔹ایشان توصیهای که همواره به ما داشتند این بود که حتماً با بدبینی و عدم اعتماد نسبت به طرف مقابل مذاکره کنید و ما هم روی همین مسیر حرکت کردیم، ولی در عین حال همیشه از نفس مذاکره و تیم مذاکرهکننده حمایت کردند.
tn.ai/2453216
✍ لابد «امضای کری تضمین است» هم در همین راستا بوده است!!!
#دیپلماسی_ذلت
#مکانیسم_ماشه
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔶 معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه عنوان کرد: جنگ غرب با ایران از نوع ترکیبی هوشمند است
🔸یدالله جوانی گفت: اگر بخواهیم صحنه رویارویی و درگیری غرب با کشور ما در همه عرصه ها را نام گذاری کنیم می توان به آن جنگ ترکیبی هوشمند گفت؛ در این جنگ هر آنچه می تواند فعال گردد به عنوان سلاحی بر علیه طرف مقابل به کار گرفته می شود.
✅ سردار یدالله جوانی در نشست بصیرتی بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم که در مصلای قدس این شهر مقدس برگزار شد گفت: بدون تردید یکی از نشانه های برجسته عاقبت بخیری که برای سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی رقم خورد، حضور پرشور مردم کشور در تشییع پیکر پاک وی بود؛ همه دنیا به وضوح دید که در سراسر کشور و در کشورهای دیگر چه بزرگداشتی برای او به عمل آمد.
وی افزود: این شهید با کلامی برآمده از عمق جان به دوستانش نکاتی را ارائه داد که در میان آنها یکی از شئون عاقبت بخیری را نوع رابطه ما با نظام اسلامی و ولایت فقیه خوانده است.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی گفت والله والله والله یکی از شئون عاقبت بخیری رابطه دلی، قلبی و حقیقی با این حکیمی(رهبر معظم انقلاب) است که سکّان انقلاب را به دست دارد.
وی گفت: آیا ما می توانیم با تبیین درست و جامع یک چنین فهمی را در جامعه ایجاد کنیم که افراد جامعه بدانند و یقین داشته باشند عاقبت بخیری آنان در گرو نوع رابطه ای است که با ولایت و رهبری دارند.
یدالله جوانی افزود: امروز جمهوری اسلامی مسائل داخلی و منطقه ای آن بسیار زیاد و پرشتاب شده است؛ این تأثیرگذاری و قابلیت های ما و از سوی دیگر تهاجمات دشمن و تأثیرپذیری ما در قالب یک نبرد همه جانبه در جریان است.
وی اظهار کرد: رویارویی حق و باطل از بدو خلقت بشر وجود داشته است و فقط مختص این عصر نیست.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: اگر بخواهیم این صحنه رویارویی و درگیری در همه عرصه ها را نام گذاری کنیم، می توان به آن جنگ ترکیبی هوشمند گفت؛ در این جنگ هر آنچه می تواند فعال گردد به عنوان سلاحی علیه طرف مقابل به کار گرفته می شود.
وی افزود: بر اساس تجارب و تلاش های رزمندگان و نیروهای امنیتی و نظامی کشور، تدابیر مقام معظم رهبری و همت دانشمندان کشور گزینه نظامی از روی میز دشمن برداشته شد؛ به همین علت به سراغ گزینه های جنگ شناختی و اقتصادی رفت.
یدالله جوانی بیان داشت: دشمن در حال حاضر روی جنگ شناختی و ادراکی تمرکز کرده و علاوه بر جنگ تحریمی و اقتصادی جنگ روانی و معرفتی را با محوریت جریان تحریف به راه انداخته است.
وی تصریح کرد: من فکر می کنم که بسیج طلاب و دانشجویان، اساتید حوزه و دانشگاه و خواهران بسیجی همه باید به مقابله با جریان تحریف بپردازند.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: امروز دشمن توان لشکرکشی و محاصره نظامی ندارد، اما به وسیله جنگ شناختی، تهاجم فرهنگی و مبارزه تبلیغاتی و تبیینی به تحریف مسائل و وقایع پرداخته است تا به این وسیله به اهداف شوم خود برسد.
وی عنوان داشت: سردار سلیمانی می فرماید، امروز دفاع از انقلاب و اسلام دفاع از ولی فقیه است؛ زیرا اوست که پرچم این نظام و انقلاب را در دست دارد.
یدالله جوانی گفت: ما با به تاریخ پیوستن ترامپ یک پیروزی راهبردی را بدست آوردیم؛ با مقاومت نظام اسلامی در مقابل تهدیدات وی و نرفتن مسئولین نظام پای میز مذاکره که بر پایه رهنمود مقام معظم رهبری بود، ترامپ شکست خورد.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: آمریکایی ها از برجام خارج شدند و به هیچ کدام از تعهدات برجامی خود عمل نکردند و ما نیز اقدام متقابل خود را به آنها نشان خواهیم داد.
وی افزود: حرف بایدن و تیمش هم در حال حاضر این است که ایران باید تمام تعهداتش در برجام را اجرایی کند و سپس آمریکا پای میز مذاکره بیاید؛ مقام معظم رهبری در پاسخ به آن ها فرمودند: اول باید شما تمام تعهدات برجامی خود را انجام دهید و همه تحریم ها برداشته شود تا ما نیز به برجام باز گردیم.
سردار یدالله جوانی اظهار کرد: مقام معظم رهبری به طور کلی در مورد برجام فرمودند: اگر اجرایی شد که شد و در غیر این صورت فهم سیاسی جامعه ما رشد پیدا خواهد کرد.
وی با اشاربه انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده گفت: رقابت اصلی در انتخابات سال ۱۴۰۰ بین دو گفتمان غربگرا و اهل مذاکره با غرب و گفتمان مقاومت خواهد بود.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حالا که ازدواج با محارم در فرانسه قانونی شده
بهتره یادی کنیم از سخنرانی رهبرمون در سال ۹۵و پیش بینی همین موضوع
شیوا تقی نژاد
#تویترانقلابی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پاسخ صریح مجری برنامه جهان آرا به این سوال که اگر برجام را قبول نمیکردیم چه میشد
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فارس۲۴|امروز چه خبر بود؟
از واکنش ستاد کل به اظهارات وزیر اطلاعات تا نوبتهای واکسیناسیون کرونا
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری جهان آرا یه جوابی به شبهه قدیمی اصلاح طلبان و پزشکیان داد، که فکر کنم دیگه کلاهشونم بیفته جهان آرا، نیان برش دارن😂
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
⭕️ "اعلام رسمی پذیرش اصلاح بودجه توسط دولت" و "درک درست مجلس از ضرورت اداره کشور با بودجه مصوب سالانه"، دو عامل اصلی رای ۸۳ درصدی نمایندگان به کلیات اصلاحیه #بودجه۱۴۰۰ بود.
والا تغییرات اعمالی دولت در لایحه خود، حداقلی است و #کمیسیون_تلفیق نسبت به تکمیل آن، اهتمام جدی خواهد داشت.
مالک شریعتی نیاسر
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
ستاد کل نیروهای مسلح سخنان وزیر اطلاعات را تکذیب کرد
🔹ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیهای سخنان وزیر اطلاعات مبنی بر دستداشتن یکی از کارکنان نیروهای مسلح در ترور شهید فخریزاده را تکذیب کرد.
🔸علوی همچنین بدلیل اظهارات هستهای قرار بود امروز به سوال تعدادی از نمایندگان مجلس در کمیسیون امنیت ملی پاسخ دهد، که در این نشست حاضر نشد.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دختر دانشجویی که منتجب نیا را با خاک یکسان است!
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ و هشت سال...
نسل ما شما را نمی بخشد!
ریشه ی اصلاحات چه خاتمی باشد چه نبوی
این ریشه خراب است ریشه ای که جنسش از تفکر غرب زده ی منافق گونه باشد
حاصلی جزء این ۸ سال به ارمغان نمیآورد!
#بهزاد_نبوی
✍ صَمصام | samsam
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حتماً_ببینید
🔴افشاگری حجت الاسلام مهدوی ارفع از حذف دروس مربوط به ولایت فقیه و امامت از کتاب دین و زندگی در امتحانات مدارس
🔰حجت الاسلام مهدوی ارفع:
ماجرای کرونا و ماجرای واکسن و ماجرای ۲۰۳۰، هیچ وقت نباید انسان مومن انقلابی رو فریب بدهد که مسئله ولایت فقیه رو فراموش کند.
#ولایت_فقیه
#همایش_تخصصی_سربلند_در_آزمون
🍎مجموعه رایحه سیب