✍ توییت استاد رائفی پور درباره نبرد هیبریدی امریکا!
🔺درجریان رقابت تجاری امریکا و ژاپن در دهه نود، امریکایی ها در یکی از قسمت های انیمیشن سیمپسون ها کالاهای وارداتی از اوزاکای ژاپن را آلوده به ویروسی نشان دادند که در امریکا شیوع می یابد
جالب اینکه ،این انیمیشن بر میزان خرید کالا های ژاپنی اثر گذاشت
🔺حال چه حسی دارید اگر بدانید در رمانی با نام:
The Eyes of Darkness
نوشته "دین کونتز" که اولین بار در ماه می1981 منتشر شد(در این نسخه منشاء انتشار ویروس روسیه است) و سپس با تغییراتی در سال 1989 اشاره می کند که در سال 2020 ویروسی چینی با نام Wuhan-400 دنیا را به خطر خواهد انداخت
🔺عجیب اینکه ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا ،در مصاحبه با فاکس نیوز، شیوع ویروس کشنده کرونا در چین را برای اقتصاد آمریکا خوب معرفی کرده و می گوید:
فکر میکنم این امر به تسریع بازگشت شغلها به آمریکای شمالی کمک خواهد کرد.
شیوع #كرونا عملا صنعت توریسم چین را با خاک یکسان کرده است!
🔺تنها در عرض ده روز بورس شانگهای ۴۰۰ میلیارد دلار سقوط می کند با اینکه چینی ها از این فرصت استفاده کرده و سهام شرکت های متضرر را خریدند اما حالا در ذهن مردم جهان هرآنچه با نام چین گره بخورد آلوده به ویروس و نامطلوب تلقی خواهد شد،
گمرک اندونزی واردات کالای چینی را ممنوع می کند و..
🔺صندوق بینالمللی پول در پیش بینی اخیر خود رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۲۰ میلادی را کاهش داده و ۵/۸ درصد اعلام نمود
پمپئو از فرمانداران امریکا خواست در زمینه مشارکت تجاری با چین رویکردی محتاطانه اتخاذ کنند.
و مثال هایی دیگر از این دست نشان می دهد می بایست پیش از آنکه منشأ کرونا را در سوپ خفاش جستجو کنید باید به انگیزه امریکا برای کنترل ادراک مردم جهان از چین توجه فرمایید
حالا کرونا(که اطلاع دقیقی از منشأ آن در دست نیست)بهانه ای شده برای برپایی یک جنگ تمام عیار علیه رقبای تجاری و دشمنان امریکا
فردا درباره جنگ ادراکی شناختی کرونایی امریکا با ایران خواهم نوشت
https://twitter.com/a_raefipour1/status/1232454797254483968?s=19
✅کانال هواداران استاد رائفی پور
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نتانیاهو در گفتگو با کانال 20 تلویزیون رژیم صهیونیستی: آیا میدانید قویترین شاخه حزب "لیکود" (حزب حاکم اسرائیل) در خارج، کجاست؟ در عربستان سعودی است..!
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
♨️ جیمز همبلین استاد دانشگاه هاروارد:
▪️ظرف یک سال آینده، ۴۰ تا ۷۰ درصد از مردم جهان به ویروس کرونا آلوده میشوند
▪️کرونا مهار نمیشود، بلکه از این پس جزء بیماریهای همیشگی فصل سرما خواهد بود
▪️۱۲ تا ۱۸ ماه طول میکشد تا واکسن اولیه ایمن و موثر بدست آید.
▪️روند تولید واکسن "بسیار دشوار و بسیار ناامیدکننده" است.
▪️بسیاری از مردم کرونایی خفیف خواهند گرفت که بدون مراقبت پزشکی هم بهبود پیدا میکنند.
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ویژه
اگر حرم حضرت معصومه شفا میدهد، چرا مردم در قم کرونا گرفته اند?!
◀️ نشر حداکثری با شما
@hoseini114114
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش اول
👤"غفار عباسی گویدرق" مشهور به غفاری، متولد ۱۳۴۱ در شهر مراغه است. پدرش فرش های کهنه خرید و فروش می کرد و خودش تا سال ۱۳۶۶ در مراغه بستنی فروشی داشته است. پس از آنکه در سال ۱۳۶۵ با سید فرید موسوی آشنا می شود، همه چیز را رها کرده و وارد مسائل عرفانی می شود .
📚مادر واقعی ص ۲۴۵
🔺غفاری مدت ۸ ماه در جبهه بوده و مدعی است که در همین مدت کوتاه، تمامی مقامات عرفانی را طی کرده است.
📚 . بدایه السلوک ص۴۰۲
👤غفاری در سال ۱۳۶۶ و در سن ۲۵ سالگی، به توصیه سید فرید موسوی، برای این که طلبه بشود به قم می آید.سید فرید موسوی زوارق که در علوم غریبه نیز دست داشته است به واسطه جایگاه پدرش که از علمای مراغه بود، و منبرهای جذابی که داشته، بین مردم مراغه محبوبیت خاصی پیدا می کند. وی مدعی بوده که از جانب آیت الله بهجت و آیت الله خوشوقت اجازه تربیت شاگرد داشته است. البته این ادعا از سوی هردو بزرگوار رد شده است. وی بعد از مدتی به طور کلی در قم ساکن می شود و در سال ۱۳۹۵ در قم فوت می کند.
پنج سال بعد در حالی که تحصیلات حوزوی اش در پایه چهارم ناقص بود، معمم می شود. وی مدعی است به علت این که معتقد بوده که نبایستی از پول شهریه امرار معاش کرد، وارد برخی مشاغل اداری می شود. از جمله مدتی در دانشگاه قم ("مدرسه عالی قضایی طلاب قم" ) به عنوان کارمند استخدام شده و پس از مدتی به مرکز جهانی علوم اسلامی (ع) می رود. منتهی در مصاحبه ای که با آقای سیدرضی موسوی، از دوستان قدیمی غفار عباسی در مراغه، انجام دادیم، ایشان ماجرا را به گونه ای دیگر نقل می کند:
غفار عباسی به همراه چند نفر دیگر و با توصیه سید فرید موسوی به قم آمدند که درس طلبگی بخوانند. این افراد زیر نظر خود موسوی دروس طلبگی را می خواندند و به طور رسمی حوزه آن ها را پذیرش نکرده بود. به همین خاطر شهریه به آن ها تعلق نمی گرفت و دچار مشکلات مالی شده و مجبور شدند در کنار تحصیل کار کنند.
🔻دوستان عباسی که به توصیه سید فرید به قم آمده بودند، پس از مدتی به مراغه بر می گردند؛ ولی عباسی می ماند و با واسطه سید فرید موسوی با خانواده آیت الله تفرشی وصلت می نماید. وی پس از مدتی به همراهی سید فرید موسوی به جلسات آیت الله سعادت پرور (پهلوانی) وارد می شود.
💢غفاری در سال ۱۳۷۲ با مدرک سطح یک، به عنوان کارمند جذب مجموعه جامعه المصطفی می شود. این در حالی است که وی در یکی از سخنرانی هایش ادعا می کند چندین سال مدیر یک مدرسه علمیه بوده ( . شوق عشق ص۳۰۱) و ۱۰ سال نیز به عنوان یکی از اعضای تیم مصاحبه سطح ۴ (دکتری) به طلاب خارجی در مدرسه حجتیه فعالیت داشته است.
📚شوق عشق ص ۶۹-۷۰
👤غفار عباسی در حالی که نتوانسته دروس سطح یک حوزه را به پایان برساند، مریدانش از وی با عناوینی چون آیت الله، علامه، آیت الحق، استاد و ... یاد کرده و در بنرهای تبلیغاتی سخنرانی های وی، خصوصا در شهرهای غیر از قم، از این عناوین برای معرفی وی یاد می کنند.
سابقه حضور وی در مدرسه حجتیه به سال ۱۳۷۸ بر می گردد. وی در ابتدا جلسات اخلاقی را برای تعدادی از طلاب ترکیه ای داشته و توانسته بود برخی از مردم عوام را نیز دور خود جمع نماید. مسئولین مدرسه پس از این که از این جلسات اطلاع پیدا میکنند، به عباسی دستور می دهند که این جلسات را تعطیل کند که با فحاشی وی نسبت به مدیر وقت آن مرکز مواجه می شوند.
غفاری در منزل اخلاق تندی داشته و با فرزندانش دچار اختلافاتی بوده است. به گونه ای که یکی از پسرانش که در ابتدا وارد حوزه شده بود، مدتی بعد حوزه را رها کرده و حتی ریش های خود را نیز تراشیده بوده است. این پسر به خاطر اختلافات شدیدی که در منزلشان بوده است مدتی را شب ها در محل کارش در یکی از موسسات قم می خوابیده و تمایل به رفتن به منزل نداشته است. این اختلافات به حدی بوده که غفاری یکی دوبار تا مرز طلاق از همسرش پیش رفته که با وساطت آیت الله تحریری این اتفاق نمی افتد.
🔺وی حوالی ۱۳۸۲ جلسات دیگری با طلاب خارجی در مجتمع شهید بهشتی داشته که از آنجا که در این جلسات بیشتر به خودش دعوت میکرده و بیشتر جمعیت جلسه از خارج مجتمع به این جلسات می آمدند، مدیران مربوطه نسبت به تعطیلی این جلسات نیز اقدام می کنند. در سال ۱۳۹۴ به عنوان کارمند در کتابخانه مجتمع امین جامعه المصطفی فعالیت داشته؛ که بر اثر حواشی به وجود آمده، قبل از زمان بازنشستگی، از جامعه المصطفی به نحوی اخراج می شود.
📚مصاحبه با آقای رهبری (مدیر موسسه بعثت)
📚مصاحبه با استاد رضایی کرمانشاهی (از شاگردان هم دوره غفار عباسی در جلسات آیت الله سعادت پرور)
✍️پایان بخش اول
🔺ادامه دارد...
#طرح_ماهان #اربابان_گمراهی
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش اول 👤"غفار عباسی گویدرق" مشهور به غفاری، متولد
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش دوم
👤غفاری از سال ۱۳۹۲ جلسات عرفانی خود را در مسجد امام صادق (ع) واقع در شهرک صادقیه قم آغاز می کند. در همین دوران مدعی می شود که آیت الله بهجت پس از شنیدن نام خانوادگی او، به وی گفته که ما هرچه کشیدیم از دست عباسی ها بوده است. بنابراین از اطرافیان می خواهد که وی را با نام خانوادگی غفاری صدا بزنند.
🔻از اواخر سال ۱۳۹۴ به خاطر مخالفت برخی طلاب و هیئت امنای مسجد، جلساتش را به مسجد حضرت زینب (س) در خیابان هفت تیر منتقل نموده و پس از مدتی به مسجد رضائیه در میدان سعیدی می رود. جلسات ثابت غفار عباسی شامل برنامه های زیر می باشد:
۱- جلسات درس اخلاق (ظهر پنجشنبه)، ۲-قرائت حدیث کسا (شب های جمعه)،
۳-جلسات ویژه بانوان (یکشنبه ها) ،
۴-جلسات (دوشنبه ها) با موضوع شرح غزلیات حافظ بر اساس کتاب جمال آفتاب مرحوم سعادت پرور (مشهور به جلسات جمال). دو جلسه اول در مسجد رضائیه برگزار می شود؛ و جلسات جمال در محلی که بین مریدان به دارالتوحید مشهور است برگزار می شود.
💢غیر از این جلسات ثایت غفار عباسی در شهرهای مختلف به عنوان استاد اخلاق و با عنوان شاگرد برجسته آیت الله بهجت دعوت می شود. همچنین اردوهای مختلف یک یا چند روزه با حضور غفاری و مریدانش برگزار می شود؛ که از آن جمله می توان به اردوهای مشهد، سفر به شیراز و زیارت مقبره حافظ، سفر به مشهد اردهال، سفر به یادمان های دفاع مقدس در قالب اردو راهیان نور و ... اشاره کرد.
💢پس از مدتی از آغاز فعالیت جدی غفاری، جمعی از طلابی که در اطراف وی جمع شده بودند شروع به فعالیت های تشکیلاتی پیرامون غفارعباسی کردند. عمده این فعالیت ها در مرکزی با عنوان عماران متمرکز بود و جلساتی نیز با شخص غفاری در محل این مجموعه برگزار می شد. البته گویا پس از مدتی دیگر مرکز عماران فعالیت جدی ندارد ولی حلقه تشکیلاتی پیرامون غفارعباسی همچنان فعال است.
💢از جمله فعالیت های مهمی که توسط تیم تشکیلاتی غفارعباسی تاکنون صورت گرفته است را می توان در موارد زیر خلاصه کرد: تاسیس مرکز حفظ و نشر آثار استاد غفاری (با عنوان آل کسا) ، راه اندازی گروه های تلگرامی متعدد جهت نشر مطالب غفار عباسی ، تشکیل محافل خصوصی مریدان غفاری در شهرهای مختلف و تعیین مسئول برای این محافل، تعیین سرگروه برای هر مدرسه علمیه در قم که مسئول اطلاع رسانی و مدیریت طلاب مرید غفارعباسی در آن مدرسه علمیه است، ساخت کلیپ های صوتی و تصویری از بیانات و برخی فعالیت های عباسی ، تدوین و چاپ کتاب به نام غفار عباسی.
💢تشکیلات غفار عباسی تحت عنوان مرکز حفظ و نشر آثار استاد غفاری از اواسط سال ۱۳۹۶ کتاب هایی را با نام غفار عباسی منتشر نمودند. این کتاب ها، متن پیاده شده سخنرانی های غفارعباسی است، که توسط برخی مریدان وی تصحیح و تنقیح شده است.
💢تا قبل از چاپ این کتاب ها، غفار عباسی مریدان خود را به کتاب بدایه السلوک ارجاع می داد. این کتاب توسط رحیم حسن زاده (از مریدان اصلی غفار عباسی) و با توصیه وی نوشته شده است. این کتاب ظاهرا با هدف تبیین مسیر سلوکی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور تالیف شده است، منتهی در جای جای این کتاب بدون این که اسمی از غفار عباسی برده شود، با عبارت "یکی از شاگردان برجسته آیت الله سعادت پرور" به ذکر مناقبی از غفار عباسی پرداخته است.
✍ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش دوم 👤غفاری از سال ۱۳۹۲ جلسات عرفانی خود را د
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش سوم
برخی از مهم ترین ادعاهای غفار عباسی (غفاری)
👤غفار عباسی در جای جای آثارش به ضرورت استاد سلوک تاکید می کند. بزرگانی همچون علامه طباطبایی تصریح کردهاند که برای انتخاب استاد نمیتوان به مشاهدۀ خوارق عادات، غیبگویی و امثال این امور اکتفا کرد و غفار عباسی نیز همین مبنا را مورد تایید قرار داده و به نقل از رسالۀ لب اللباب تصریح می کند که انتخاب استاد سلوک نیازمند مصاحبت و همراهی در آشکار و نهان با استاد است.[1]
💢آنچه مایه تعجب و حیرت است آنکه ایشان با وجود تایید چنین مبنایی، به یکباره پای ملاک دیگری را برای انتخاب استاد به میان می کشد که کاملاً بیضابطه است: «ما این را برای رفقا و جهت استقامت ورزیدن در مسیر معنوی و «انتخاب کردن استاد» می گوییم و تأکید می کنیم که یک «مؤید معنوی» داشته باشید» «ما همیشه می گوییم برای استقامت ورزی در تهذیب نفس و خودسازی، انسان باید یک «مؤیدی از ملکوت» داشته باشد. از آن طرف در خواب یا بیداری به او بفهمانند که باید پیش فلان استاد بروی …»[2]
👤غفار عباسی که خود مدعی است که با همین روش و با خوابی که از امام صادق (ع) دیده است، آیت الله سعادت پرور (پهلوانی) را به عنوان استاد خود یافته است؛[3] به کسانی که به ایشان مراجعه می کند، دستور می دهد که 40 روز زیارت آل یاسین بخوانند تا در خواب یا بیداری استاد حقیقی به آن ها معرفی شود.[4] مشابه همین توصیه ها در جریان های انحرافی معنوی چون احمدالحسن الیمانی مشاهده می شود.
💢جایگاه استاد
غفار عباسی عنوان می کند که طی طریق، خضر راهی می خواهد که به مقام مخلَصین رسیده و بدون واسطه[5] و بدون حجاب[6] با اهل بیت (ع) در ارتباط باشد. اگرچه عباسی این مبنای خود را مبتنی بر مطلبی از رساله لب اللباب علامه طهرانی می کند[7]، ولی وقتی این حرف در کنار ادعاهای خودش مبنی بر صلاحیت استادی خودش عنوان می شود، یعنی وی بدون واسطه با اهل بیت (ع) در ارتباط است. بر همین اساس در یکی از سخنرانی هایش به مکاشفه ای تحت قبه اباعبدالله (ع) اشاره می کند که با حضرت صحبت کرده است. همچنین گزارشاتی هست که وی در جلسات بانوان ادعا کرده که من واسطه بین شما و حضرت زهرا (س) هستم.
⭕️شک در استاد
💢غفار عباسی «شک در استاد» را بهعنوان «شایعترین شک سلوکی» و آن را «از مهمترین حربههای شیطان لعین» معرفی می کند.[8] بر همین اساس شاگردان برجسته عباسی همچون شهادتی، شک در استاد را موجب سقوط افراد از مسیر سیر و سلوک عنوان می کنند. یکی از مواردی که این افراد به آن استناد می کنند، خوابی است که یک فرد عراقی دیده است
💢این فرد در بین مریدان عباسی به شیخ میثم عراقی مشهور است. شیخ میثم در پیاده روی اربعین در جمع مریدان عباسی برای بیان قبح شک در استاد خوابی را نقل می کند؛ که در آن مریدان عباسی پشت سر پیامبر (ص) راه می رفتند و هر کس به غفار عباسی شک می کرده، ناگهان سقوط می کرده است.[9]
💢آقای ابوالفضل شهادتی از شاگردان اصلی عباسی، در سفر اخیری که غفار عباسی به مکه داشت، در جمع مریدان عباسی در مسجد رضائیه می گوید که پیامی را از سوی استاد دریافت کرده که استاد گفته اند: پس از بازگشتشان از این سفر، فتنه هایی در مورد استاد ایجاد خواهد شد. آقای عباسی در این پیام، با اشاره به این که ده روز به سفر سی روزۀ حج ایشان اضافه شده، این قضیه را با ماجرای رفتن حضرت موسی(ع) به کوه طور مطابقت داده است. (وَ وَاعَدْنَا مُوسَى ثَلاثِینَ لَیْلَةً وَ أَتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً، اعراف:142)
💢او در این پیام فتنه مذکور را اینگونه بیان کرده است که برخی شاگردان به مقام استادی من شک کرده و به همین واسطه سقوط خواهند کرد. شهادتی در ادامه مدعی می شود که افرادی چون حسنعلی رحیقی و استاد تحریری که با غفار عباسی مخالفت می کنند سقوط کرده اند و اگر غفار عباسی هرشب آنان را دعا نکند، نابود می شوند.[10]
عباسی با بیان مغالطه ای در صدد توجیه فضای مرید بازی در اطراف خود است. وی عنوان می کند که اگر این فضای استاد و شاگردی اشکال داشت، خدا به پیامبرانش نمی فرمود که بندگان را به اطاعت خود دستور دهید.[11]
✍️ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش سوم برخی از مهم ترین ادعاهای غفار عباسی (غفاری)
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش چهارم
💢نکته ی بسیار قابل تامل دیگری که شواهدی بر آن وجود دارد این که شاگردان عباسی وی را به عنوان خضر راه قبول داشته و بعضا در صحبت هایشان به نسبت موسی و خضر و این که بایستی در مقابل خضر همچون میتی در میان دستان غسال بود اشاره می کنند.[12]
شاید عباسی بر اساس همین مبانی به سالکین توصیه می کند که قبل از مراحل ابتدای مکاشفات وارد مباحث توحید نظری نشوند. [13]
💢چرا که آشنایی با اقل مباحث عرفان نظری شک های جدی در مسیر اعتقاد به استادی عباسی وارد کرده و آنان را از اطرافش پراکنده می کند. یکی از نکاتی که دائما از سوی شاگردان عباسی به مریدان تازه وارد تذکر داده می شود این است که مسیر استاد عباسی! مسیر محبتی است و خیلی نباید با عقل و منطق به آن نظر کرد. انتخاب عنوان محبت به عنوان آدرس سابق سایت مرکز حفظ و نشر آثار عباسی[14] نیز نشانه ای از همین فضای عقل ستیز در اطراف ایشان است.[15]
[1] . سه گام سالک عاشق، ص83
[2] . سه گام سالک عاشق، صص 84 و 85
[3] . سه گام سالک عاشق ص85، شوق عشق ص68، 11 سال سکوت 33:25
[4] . سه گام سالک عاشق، ص89
[5] . مادر واقعی ص79.
[6] . سه گام سالک عاشق ص 70
[7] . رساله لب اللباب، ص 133 و 134
[8] . سه گام سالک عاشق ص 108
[9] . ویدئو این جلسه در فایل شماره 5 اسناد ضمیمه موجود است.
[10] . فایل صوتی موجود است.
[11] . مادر واقعی ص217
[12] . سه گام سالک عاشق ص 12
[13] . بدایه السلوک ص 400و401
[14] . www.mahabbat.ir البته اخیرا این آدرس بهwww.ale-kasa.com تغییر یافته است. ولی عنوان آدرس سابق هنوز در صفحات ابتدایی کتب چاپ شده از غفار عباسی موجود است.
[15] . حسنعلی رحیقی از جداشدگان از غفار عباسی بر ابن نکته خیلی تاکید داشتند که مهم ترین اشکال موجود در جریان عباسی، مخالفت ایشان با عقل در طی طریق الی الله است. (جلسه با آقای رضایی، از شاگردان نزدیک آقای رحیقی)
✍️ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش چهارم 💢نکته ی بسیار قابل تامل دیگری که شواهدی بر
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش پنجم
💢ادعای رسیدن به تمامی مقامات اهل بیت (ع)
👤غفار عباسی مدعی است که سالکین می توانند به تمامی مقامات اهل بیت (ع)، به غیر از نبوت و وصایت نائل شوند.[1] وی این ادعا را تقریبا در تمامی سخنرانی ها و کتاب هایش بیان می کند. وی در جایی اشاره می کند ما می توانیم عین رسول الله شویم، نه یک ذره کمتر و نه یک ذره بیشتر.[2]
🔻اگرچه در موارد معدودی این قاعده کلی خود را مقید کرده و بیان می کند که ما به گرد مقامات اهل بیت هم نمیتوانیم برسیم[3] ولی در جای دیگری می گوید: این که من میگویم ما به گرد مقامات اهل بیت نمیرسیم مربوط به موقعی است که شما حرکت نمی کنید و الا اگر سلوک الی الله را آغاز کنید می توانید به تمام مقامات اهل بیت (ع) برسید[4]
🔺عباسی بر اساس همین مبنای خود، شهوداتی از شاگردانش را که این افراد خود را در قالب حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) می بینند، تائید می کند. [5]
💢دانشجویی که مقطع دکتری را تمام کرده بود و حالات عجیبی داشت، می گفت: من دیدم که همیشه همراه علی علیه السلام بودم یعنی من دهنده ی اعجاز انبیاء علیهم السلام هستم، من قبول کننده ی توبه ی آدم هستم و … می گفت: حاج آقا! من می ترسم که اینها کفر باشد. این حالت ها چیست ؟! تبسّمی کردم و گفتم: نگران نباش! این چیزها درست است. خیلی تعجب کرد. به او گفتم: مگر نشنیده ای که امام علیه السلام می فرمایند. انبیاء علیهم السلام از علّیّین خلق شده اند و ما اهل بیت علیهم السلام از اعلی علّیّین خلق شده ایم؛ شیعیان ما نیز از باقی مانده ی طینت ما خلق شده اند ؟![6]
💢عباسی در یکی از سخنرانی های اخیر خود در شب هفتم محرم در شهر اسلام آباد غرب و در حضور عموم مردم، بر اساس همین مبنای غلط به حاضرین در جلسه می گوید:
👤حیف، حیف، حیف، حیف، حیف! [ای کاش] چشم برزخی داشتید همه تون می دیدید. هی انوار عوض می شه. یک ساعت و یک لحظه حسن می شه، یک لحظه و یک ساعتی حسین می شه [گریه عوام!] هر وقت [هرکدوم از] اونها هر نظری می کنند [همون می شه] یک وقت زهرا می شه. یک وقت علی می شه! نمی شه این مطالب را جایی گفت. ولی به یک جمعی که [بهش] نظر هست همینه دیگه… وقتی اینها نگاه می کنند اینجا هم شکل اونها رو می گیره. گهگاهی که من نگاه می کنم بعضا _ عذرخواهی می کنم _ شما رو اشتباه می گیرم با تمثلات ائمه اونقدر جلوه اونها رو نشون می دید شماها… (دقیقه 15:10)
در همین راستا غفار عباسی موارد دیگری نیز از شهودات شاگردانش را در سخنرانی هایش نقل می کند:
در بین رفقا کسانی هستند که به محضر ائمه هدی (ع) می رسند. الحمدلله، اولیای الهی از همه اقشار هستند و این توفیقات، مخصوص یک صنف خاص نیست. یکی از این ها که متخصص جراحی مغز و اعصاب است، به من می گفت: “من اسماء را با تمام وجودم حس می کنم. وتی جراحی مغز انجام می دهم، می بینم که همه اش را ائمه هدی (ع) انجام می دهند.” نه اینکه خدای ناکرده همینطور حرف بزند، بلکه تمام این ها را می داند و همیشه، با آن ها ارتباط دارد. یکی دیگر از رفقا که استاد حوزه است، هر شب از هر معصوم، یک دستورالعمل می گیرد. با آنها ارتباط دارد و کِیف می کند … یکی دیگریک دانش آموز 14-15 ساله است که خدمت امام زمان (عج) می رسد و مورد عنایت حضرت است.[7]
✍️ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش پنجم 💢ادعای رسیدن به تمامی مقامات اهل بیت (ع) 👤غ
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش ششم
⭕️مستندات غفار عباسی برای این ادعا
💢غفار عباسی برای این ادعای خود مستنداتی را از آیات و روایات و اقوال علما ذکر می کند. در کتاب مادرواقعی ص 72 و 131 به قول علامه طباطبایی در مجموعه رسائل، رساله الولایه، ج2، ص48 استناد می کند. همچنین در کتاب شوق عشق ص 23 می گوید علامه طباطبایی در تفسیر المیزان چنین ادعایی را تائید می کند؛ که البته در استناد دهی در پاورقی کتاب به رساله لب اللباب ص38 ارجاع داده می شود. در همین صفحه به کتاب نورهدایت آیت الله سعادت پرور جلد سوم، ص 27 نیز ارجاع می دهد. منتهی آیت الله سعادت پرور در همین منبع قید می کند که “هرکس به قدر ظرفیت وجودی خود” به این مقامات دست پیدا می کند؛ که این قید در کتاب شوق عشق حذف شده است. ضمن این که آیت الله سعادت پرور در جای دیگری می فرمایند: تقاضای منزلت اهل بیت (ع) سزاوار نبوده زیرا علم و کمالات والای معنوی و مقام محمود و احدیت مختص به آن بزرگواران است.[8]
💢در مورد دیگری با استناد به درخواست رسیدن به مقام محمود در زیارت عاشورا (و اسئله ان یبلغنی المقام المحمود) و این که مقام محمود ویژه پیامبر (ص) [عَسَى أَن يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقَامًا مَّحْمُودًا] [13] است، بر مدعای خود پافشاری می کند. [14]عباسی با استناد به آیه «لقد کان لکم فی رسولاللّه اسوة حسنة» عنوان می کند که اسوه به معنای این است که ما میتوانیم عین الگو بشویم، نه یک ذره کمتر و نه یک ذره بیشتر. [15]
🔻سایر موارد این استنادات را در موارد زیر که به صورت تیتروار آمده است می توانید ملاحظه کنید:
روایت امیر المومنین (ع) درباره سلمان[16]باسمائک التی ملات ارکان کل شی. شما هم یکی از اشیا هستید در نتیجه قابلیت ظهور تمام اسماء را دارید. در نتیجه می توانید به تمام مقامات اهل بیت (ع) را ظهور دهید و با آن ها یکی شوید.[17]روایت موسی و پیرزن[18]روایتی از پیامبر (ص): من احبنا بقلبه و لسانه ….. فهو معنا فی الجنه فی درجتنا[19]و الحقنی بالصالحین ….. واجمع بینی و بین اولیائک[20]ائمه (ع) اسماء الله هستند. علم آدم الاسما کلها یعنی ما قابلیت ظهور تمام اسماء الهی را داریم. در نتیجه ما قابلیت داریم که به تمام مقامات اهل بیت (ع) برسیم. [1] . مادر واقعی ص72، ص 131، ص213 سطر آخر
[2] . بدایه السلوک، ص 346، کلیپ سخنرانی در روز مبعث 1397
[3] . سلوک عشق ص 76، شوق عشق ص 37
[4] . صوت جلسه: فایل شماره 6 در بخش ضمائم.
[5] . مادر واقعی ص 34
[6] . مادر واقعی ص161، سلوک عشق ص45
[7] . مادر واقعی، ص 149
[8] . جمال آفتاب و آفتاب هرنظر، ج1، ص 256
[9] . مادر واقعی ص 57
[10] . مادر واقعی ص 58
[11] . مادر واقعی ص 49، ص 306 ، ص 38و39.
[12] . مادر واقعی ص52
[13] . اسراء، 79
[14] . مادر واقعی ص 56
[15] . مادر واقعی ص 70، کلیپ سخنرانی در روز مبعث 1397
[16] . مادر واقعی ص 180 و ص 118
[17] . مادر واقعی ص 305
[18] . مادر واقعی ص 184
[19] . مادر واقعی ص 185
[[20] . صوت اسرار سلوک
✍️ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️اربابان گمراهی 💢نقد افکار استاد غفاری ✍️بخش ششم ⭕️مستندات غفار عباسی برای این ادعا 💢غفار عبا
⭕️اربابان گمراهی
💢نقد افکار استاد غفاری
✍️بخش هفتم
💢سطح علمی عباسی و اشتباهات قرآنی
🔺همانگونه که عنوان شد، غفار عباسی فاقد تحصیلات در سطوح عالی حوزه است. وی سطح یک حوزه را هنوز به پایان نرسانده است. این در حالی است که با بیان برخی خاطرات در مباحث خود، به مخاطبین اینگونه القا می کند که در سطوح عالی حوزوی تبحر دارد، اگرچه مستقیما از بیان این مطلب احتراز می کند. از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد: 17 سال حضور در درس خارج آیت الله العظمی بهجت[1]، سابقه چندین ساله در مدیریت یک مدرسه علمیه[2] عضویت 10 سال در شورای ممتحنین اعطای مدرک سطح 4 (دکتری) به طلاب خارجی در مدرسه حجتیه [3]. مریدان عباسی وی را دارای مرتبه اجتهاد می دانند[4] و در بنرهای تبلیغاتی، از وی با عنوان آیت الله نام می برند. این در حالی است که میزان آشنایی این فرد با علوم حوزوی را از اشتباهات فاحش وی در غلط خواندن آیات و روایات می توان حدس زد. حتی در مواردی مطالبی را به عنوان آیات قرآن ذکر می کند که اصلا چنین آیاتی در قرآن وجود ندارد. به عنوان مثال وی در یکی از سخنرانی های خودمدعی وجود آیه ای در قرآن می شود که حکایت از شکست حضرت موسی (ع) از فرعون در جریان یک مناظره دارد! [6]
💢اشتباهات عباسی در رابطه با آیات قرآن به همینجا ختم نشده و در مواردی با ارائه تفاسیری شاذ و تا حدودی متکی به رای شخصی مطالب سخیفی را ارائه می کند. به عنوان نمونه در سه جلسه سخنرانی اخیر خود در مشهد الرضا (ع) که به تفسیر سوره عصر اختصاص داشت، خصوصا در تفسیر این عبارت که «ان الانسان لفی خسر الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات» حرف هایی می زند که بر خلاف آیات متعددی از قرآن کریم است
🔺وی ابتدا در ادعایی حیرت آور، تعبیر «خسران» که در ادبیات قرآن مجید فقط حاوی بار منفی است را به «خسران خوب» و «خسران بد» تقسیم می کند! سپس به مناسبت بکاربردن تعبیر «ظلوم» و «جهول» برای انسان در ماجرای پذیرش امانت الهی، این دو تعبیر را قرین «خسران» کرده نتیجه می گیرد که پذیرش این امانت توسط انسان از مصادیق خسران است! آنگاه ضمن اشاره به داستان اخراج حضرت آدم (ع) و حوا (س) از بهشت، شجره ممنوعه را اسما و مقامات اهل بیت (ع) معرفی کرده و به تمجید از عمل حضرت آدم (ع) و حوا (س) در متابعت از وسوسه شیطان پرداخته و این عمل را عملی شجاعانه معرفی می کند![7]
⭕️ادعای عمومی سازی عرفان
غفار عباسی مدعی است که پس از انقلاب اسلامی، ظرفیت جامعه به حدی بالارفته است که می توان بسیاری از معارف سطح بالای عرفانی را برای عموم مردم بیان کرد:
💢حقیقت آن است که اکنون عرفان و معنویت در پیچ تاریخی قرار گرفته که باید ماحصل رنج و زحمت تمامی انبیا و اولیا به بار بنشیند و از این غربت بی حد و حصر به درآید؛ چرا که تمامی زحمات انبیا و اولیا برای رساندن بشر به این مرحله بوده که با این معارف آشنا شود و البته قیام حضرت امام خمینی (ره) هم برای زنده کردن عرفان بود، که عده ای مانع آن شدند. اکنون زمان تقیه گذشته است و باید در این زمان که در حکومت اسلامی قرار داریم و اوج تکامل و فهم بشر از شهود و عرفان است، به تبیین این بُعد از زندگی انسان بپردازیم؛ زیرا در قیام عرفان و قیامت معنویت، سکوت جایز نیست.[8]
👤غفار عباسی بر همین مبنا برخی برداشت های غلط خود از معارف سطوح بالای عرفانی را در محافل عمومی بیان می کند. محافلی که افراد حاضر در آن از نوجوانان 14-15 ساله گرفته تا دانشجویان رشته های مختلف فنی-مهندسی و برخی دیگر از اقشار عمومی مردم حضور دارند؛ و همزمان از طریق شبکه های اجتماعی به صورت زنده برای عموم مردم پخش می شود. [9]
💢وی برهمین مبنا مدعی است که می خواهد 4000 شاگرد سلوکی تربیت نماید و در مقابل اشکال افرادی که به وی می گویند: استاد بایستی در مسیر سلوک تک تک شاگردان را راهبری نماید و برای تربیت آنان وقت بگذارد، مدعی می شود که من شیوه ای دارم که 4000 نفر که هیچ، چند میلیون نفر را هم می توانم همزمان تربیت کنم.[10]
✍️ادامه دارد
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm