♥️
اگر بناست که یک لحظه از تو دم نزنم
دمِ نفس زدنم را به بازدم نرسان ..
♥️
آن چیزی که سبب رشد اصحاب کهف و رسیدن به مقام ۳۱۳ نفر شد، این بود که اعتقاداتشان را اصلاح کردند.
و قدم بعد، بر اساس این اعتقادات صحیحی که پیدا کردند، عمل کردند.
در یک جا ننشستند.
«إِذْ قامُوا فَقالُوا»(کهف/۱۴)
ایستادگی کردند،
يعني استقامت داشتند.
بنابراين یکی دیگر از صفات اصحاب کهف، داشتن استقامت بود.
گاهی اوقات انسان چیزی را میداند حق است، مسیری را میداند حق است، ولی عزم و استقامت ندارد که در آن مسیر، قدم بگذارد.
اینجا باید استقامت داشته باشد.
سودای عشق از زیرکی جهان بهتر ارزد! و دیوانگی عشق بر همه عقلها افزون آید! هر که عشق ندارد مجنون و بیحاصل است! هر که عاشق نیست، خودبین و پرکین باشد و خود رأی بُوَد، دریغا همهی جهان و جهانیان کاشکی عاشق بودندی تا همه زنده! و با درد بودندی!
تمهیدات | عینالقضات همدانی
"الحی"
☆ وقتی "حی" همه جا هست، این یعنی جایی برای مرگ نیست. مرگ تنها یک نقطه تحول است. از حالی به حال دیگر رفتن است. "حی"، مطلق است. مرگ مطلق نیست. ما خدای مرده نداریم. خدای زنده داریم. و این زنده، همه جا را پر کرده است. جایی خالی از او نیست. نگران مرگ نباش. آن را به عنوان یک تحول زیبا بپذیر. این مرگی که از آن می گویم خود خادم حیات است. چرخاننده ی چرخ زندگی و باعث جریان داشتنش است. این مرگ ما را از لایه ای به لایه ای دیگر از حیات و آگاهی رهنمون است. و روزی در خواهی یافت که مُمیت(میراننده) همان مُحیی(حیات بخش) بوده است و هر دو دارای یک معنای وجودی و اشاره به یک چیز دارند. هر دو پر از "حی" اند. پر از زندگی و پر از زیبایی اند و هر دم تو را به زندگی می خوانند؛ "لِما یُحیِیکُم".
"وسوسه ی کسی شدن"
💎 بسیاری بر این باورند که ما به این زندگی آمده ایم تا برای خود کسی شویم. به قاطعیت می گویم که راه بر عکس است، ما آمده ایم تا کسی نباشیم. آمده ایم از زندانِ کس بودن رها گردیم. آمده ایم تا عظمت کسی نبودن را دریابیم. فهم این نکته، خاص سالکان فهیم است. ما برای کسی شدن نیامده ایم، آمده ایم تا آگاهانه و نیت مندانه خود را از زیر آوار هویت های جعلی به در آوریم و وجودمان را به کل کامل پیوند زنیم. مرد آن است که کسی نباشد. تو وقتی کسی نباشی، تازه نیروی خدا شده ای. تا به حال کسی بودی، نیرویِ نفسِ خودت بودی و منی و هویتی در کار بود. تحصیلکرده بودی، رئیس بودی، مشهور بودی، هنرمند بودی، ثروتمند بودی، قدرتمند بودی،... هویت های از این دست داشتی و خود را با این هویت ها می شناختی و می شناساندی. اما اکنون اگر بخواهی قدم به سلوک گذاری باید به سوی بی کسی حرکت کنی و خود را از اسارت این هویت های جعلی و از بین رفتنی خلاص کنی. باید ذهن خود را بتکانی و از وسوسه ی کسی بودن و کسی شدن خالی کنی. حرکت به سوی بی کسی، مغز سلوک است. عین تواضع است. آنگاه که دگر کسی نبودی، همه روح های بزرگ را ملاقات خواهی کرد و در حیات و آگاهی کل شناور خواهی شد.
عشق روحانی و غیر حیوانی، نفس و روح را نرم، آرام، مهربان، صاحب وَجد و حزن و گریه و رقّت دل میكند . در این مرحله، عاشقِ شیفته از معشوق خود تصویری متعالی و متكامل برای خویش ترسیم میكند و دیگر حواس او در مقابل اثری از غیر محبوبش حساسیتی ندارد.
«جناب ملاصدرا،فیلسوف اسلامی»
کتاب اسفاراربعه،جلد۷
یوسفمےدانستتمامدرهابستههستند؛
اما #بخاطرخدا،
حتےبهسوےدرهاےبستهدوید...
وتمامدرهاےبستهبرایشبازشد...
اگرتمامدرهاےدنیاهمبرويتبستهشدند، دنبالدرهاےبستهبدوچون
خداے تو و یوسف یکیست!..
[ #بَرقآمتِدِلرُباۍِمَھدیعَصلوات📿]
@Aarameshelahii
مداحی آنلاین - ثواب غذا دادن در عید غدیر - حجت الاسلام علیرضا پناهیان.mp3
2.42M
🔊 #کلیپ_صوت_مذهبی
💽 🔺میدونی ثواب غذا دادن برای #عید_غدیر چقدره؟
♨️پس حتما این #سخنرانی رو گوش کن
🎧 گوش کنید و نشر دهید 📡
@Aarameshelahii
#امیر_بیان ابوتُراب فرمود:
اصحَابُ المَهدی شَبَاب...
-یاران مهدی عج از #جوانان هستند!
#تا_یار_که_را_خواهد_و_میلش_به_که_باشد...