🕊💌🕊💌🕊
🌼 #نامه_امام_زمان_علیه_سلام
🔹حضرت حجت (روحی فداه) در نامه ای به شیخ مفید میفرماید:
سعی کنید اعمال شما (شیعیان) طوری باشد که شما را به ما نزدیک سازد و از گناهانی که موجب نارضایتی ما را فراهم نماید بترسید و دوری کنید.
🔹امر قیام ما با اجازه خداوند به طور ناگهانی انجام خواهد شد و دیگر در آن هنگام توبه فایدهای ندارد و سودی نبخشد.
🔹عدم التزام به دستورات ما ، موجب میشود که بدون توبه از دنیا بروند و دیگر ندامت و پشیمانی نفعی نخواهد داشت.
🌷 منبع:
احتجاج ، ج2 ، ص597 - بحارالانوار ، ج3 ، ص175
@Abbasse_kardani
هدایت شده از منتظر61
4_441074896278127692.mp3
5.67M
#روزه
#نیت
نیت روزه داری و ورود به ماه رمضان چگونه باید باشد؟
آنچه در خصوص نیت کردن مطرح است، این است که اگر شخصی بر انجام کارش واقف باشد و بداند به چه نیت و با چه تفکری آن را انجام میدهد، کفایت میکند. روزه دار براى انجام فرمان خداوند و نیت ورود به این ماه عزیز و روزه گرفتن، لازم است از اذان صبح تا مغرب، کارى که روزه را باطل میکند انجام ندهد.
براى آنکه یقین کند تمام این مدت را روزه بوده، باید مقدارى پیش از اذان صبح و مقدارى هم بعد از مغرب از انجام کارى که روزه را باطل میکند، خوددارى نماید.
انسان میتواند در هر شب از ماه رمضان برای روزه فردایش نیت کند، اما بهتر است که شب اول ماه نیت روزه همه ماه را بنماید. از اول شب ماه رمضان تا اذان صبح، هر وقت نیت روزه فردا را بکند اشکال ندارد.
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
@Abbasse_kardani
خوردن و آشامیدن:
🍃🌷اگر روزهدار عمدا چيزى بخورد يا بیاشامد، روزه او باطل میشود، چه خوردن و آشاميدن آن چيز معمول باشد مثل نان و آب، چه معمول نباشد مثل خاك و شيره درخت، چه كم باشد يا زياد. حتى اگر مسواك را از دهان بيرون آورد و دوباره به دهان ببرد و رطوبت آن را فرو برد، روزه او باطل میشود مگر آنكه رطوبت مسواك در آب دهان طورى از بين برود كه رطوبت خارج به آن گفته نشود.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷اگر موقعى كه مشغول غذا خوردن است بفهمد صبح شده بايد لقمه را از دهان بيرون آورد و چنانچه عمدا فرو برد روزهاش باطل است و به دستورى كه بعدا گفته خواهد شد كفاره هم بر او واجب میشود.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷اگر روزهدار سهوا (غيرعمدی) چيزى بخورد يا بياشامد، روزهاش باطل نمیشود.
احتياط واجب آن است كه روزهدار از استعمال آمپولى كه به جاى غذا به كار مى رود خوددارى كند ولى تزريق آمپولى كه عضو را بى حس میكند يا به جاى دوا استعمال میشود اشكال ندارد.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷اگر روزهدار چيزى را كه لاى دندان مانده است عمدا فرو ببرد، روزهاش باطل میشود.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷كسى كه میخواهد روزه بگيرد، لازم نيست پيش از اذان دندانهايش را خلال كند، ولى اگر بداند غذايى كه لاى دندان مانده در روز فرو مى رود، چنانچه خلال نكند و چيزى از آن فرو رود روزهاش باطل میشود، بلكه اگر فرو هم نرود، بنابر احتياط واجب بايد قضاى آن روز را بگيرد.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷فرو بردن آب دهان، اگر چه به واسطهی خيال كردن ترشى و مانند آن در دهان جمع شده باشد، روزه را باطل نمیكند.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷فرو بردن اخلاط سر و سينه، تا به فضاى دهان نرسيده اشكال ندارد ولى اگر داخل فضاى دهان شود، احتياط واجب آن است كه آن را فرو نبرد.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷اگر روزه دار به قدرى تشنه شود كه بترسد از تشنگى بميرد، میتواند به اندازهاى كه از مردن نجات پيدا كند آب بياشامد، ولى روزه او باطل میشود و اگر ماه رمضان باشد بايد در بقيه روز از انجام دادن كارى كه روزه را باطل میكند خوددارى نمايد.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷جويدن غذا براى بچه يا پرنده و چشيدن غذا و مانند اينها كه معمولا به حلق نمیرسد، اگر چه اتفاقا به حلق برسد روزه را باطل نمیكند ولى اگر انسان از اول بداند كه به حلق مى رسد چنانچه فرو رود روزهاش باطل میشود و بايد قضاى آن را بگيرد و كفاره هم بر او واجب است.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌷انسان نمیتواند براى ضعف روزه را بخورد، ولى اگر ضعف او به قدرى است كه معمولا نمیشود آن را تحمل كرد خوردن روزه اشكال ندارد.
@Abbasse_Kardani
🦋کانال در محضر حضرت دوست🦋
هدایت شده از 💖🌷مدافعان حریم عشق🌷💖
1_8445597.mp3
4.12M
❤️ مناجات بسیار زیبا عصرجمعه
🎤🎤 #جوادمقدم
🌹هزاران جُمعه بگذشت و
🌹حکایت همچنان باقیست
درمحضرحضرت دوست
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان🕊🍃 @Abbasse_Kardani در محضر حضرت دوست
پیام سوم: اندیشه گرایی💫
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست