امروز بانوان هم با توجه به شرایط منحصر به فردشان در جامعه جهانی، به آینده می اندیشند؛ به یک انقلاب جهانی و یک حکومت موعود، که چگونه در برابرقدرت های بزرگ غلبه پیدا می کند. برنامه های او چیست؟ چه رویکردی درباره زنان دارد؟ چه کسانی با او همکاری می کنند؟ زنان در آن زمان چه نقشی دارند؟ راز موفقیت او در چیست؟… بر اساس برخی از روایات حضور و نقش زنان از نظر زمان و موقعیت در دوران ظهور، چهارگونه به تصور درآمده است:
۱) حضور پنجاه زن در بین یاران امام
اولین گروه زنانی که به محضر امام زمان می شتابند، آن هایی هستند که در همان ایام زندگی می کنند و همانند دیگر یاران امام به هنگام ظهور در حرم امن الهی به خدمت ایشان می رسند. در این باره دو روایت وجود دارد:
روایت اول
ام سلمه ضمن حدیثی درباره علایم ظهور، از پیامبر روایت کرده است که فرمود: در آن هنگام پناهنده ای به حرم امن الهی پناه می آورد و مردم همانند کبوترانی که از چهار سمت به یک سو هجوم می برند به سوی او جمع می شوند تا این که در نزد آن حضرت سیصد و چهارده نفر گرد می آیند که برخی از آنان زن می باشند و بر هر جبار و جبارزاده ای پیروز می شوند. (صدوق محمد بن علی بن الحسین، کمال الدین، ج ۲، ص۵۰)
روایت دوم
جابربن یزید جعفی، در ضمن حدیث مفصلی از امام باقر علیه السلام در بیان برخی از نشانه های ظهور نقل کرده است: به خدا سوگند سیصدو سیزده نفر می آیند که پنجاه نفر از آنان زنند و بدون هیچ قرار قبلی در مکه کنار یکدگر جمع خواهند شد . این است معنای آیه شریفه :”هر جا باشید خداوند همه ی شما را حاضر می کند؛ زیرا اوبر هر کاری توانا ست”
۲) زنان آسمانی
دسته دوم چهارصد بانوی برگزیده هستند که خداوند برای حکومت جهانی حضرت ولی عصر علیه السلام در آسمان ذخیره کرده است و با ظهور آن حضرت به همراه حضرت عیسی علیه السلام به زمین می آیند. ابو هریره از پیامبر صلی الله علیه وآله و سلم روایت کرده است: عیسی بن مریم به همراه هشتصد مرد و چهارصد زن از بهترین و شایسته ترین افراد روی زمین فرود خواهد آمد. آیا این زنان از امت های پیشین هستند یا امت اسلامی زمان پیامبر صلی الله علیه وآله،و معصومین علیهم السلام،یا از دوران های مختلف؟ آن ها از چه زمان و به چه علت به آسمان برده شده اند، و برای عهده داری منصبی در حکومت حضرت، می آیند یا… برای مسایل دیگر؟ در مورد این مطالب حدیث فوق سخن نمی گوید.
۳) زنانی که رجعت می کنند
گروه دیگر زنانی هستند که خداوند به برکت ظهور حضرت آن ها رازنده خواهد کرد.این گروه دو دسته اند: برخی با نام و نشان از زنده شدنشان خبر داده شده و برخی دیگر فقط از آمدنشان سخن به میان آمده است. در منابع معتبر اسلامی نام سیزده زن یادشده است که به هنگام ظهور زنده خواهند شد. این گروه دو دسته اند: برخی با نام و نشان از زنده شدنشان خبر داده شده و برخی دیگر فقط از آمدنشان خبر آمده است. طبری در دلایل الامامه از مفضل بن عمر نقل کرده است که امام صادق فرمود: همراه قائم سیزده زن خواهند بود. گفتم آن ها را برای چه کاری می خواهد؟ فرمود: به مداوای مجروحین پرداخته و سرپرستی بیماران را بر عهده خواهند گرفت. نامشان را پرسیدم. فرمود: قنوائ، دختر رشید هجری، ام ایمن، حبابه والبیه، سمیه مادر عمار یاسر، زبیده مادر خالد امسیه، ام سعید حنفیه، صیانه، ماشطه، ام خالد جهنیه.(الطبری، محمد بن جریر، دلایل الامامه، ص ۳۱۴) در این روایت امام صادق علیه السلام فقط نام نه نفر از زنان را نام می برد. در کتاب خصایص فاطمیه به نام” نسیبه” دختر” کعبه مازینه” و در کتاب منتخب البصائر به نام “وتیره” و”احبشیه” اشاره شده است. (ریاحین الشریعه، ج۵، ص۴۱، به نقل از خصایص فاطمیه)
۴) بانوان منتظر
انتظار فرج یعنی نفی هر گونه سلطه از بیگانگان ،مبارزه با افکار انحرافی و فساد اخلاقی ،بیزاری از دشمنان خدا و رسول او، و آراسته شدن به هر آن چه حضرت منتظر می خواهد. و این همه برای زنان منتظر امت اسلامی، در عفاف وحجاب، و رعایت حدود الهی در سایه اخلاق اسلامی نهفته است. چهارمین گروه بانوان پرهیز گاری هستند که پیش از ظهور رحلت کرده اند. به ایشان گفته می شود امام تو ظهور کرده است، اگر مایلی می توانی حضور داشته باشی، و ایشان به اراده ی پروردگار زنده می شوند. رجعت زنان مربوط به گروه خاصی نیست و هر بانویی خود را با خواسته ها و شرایط زندگی در حکومت حضرت تطبیق دهد، ممکن است در زمان ظهور از رحمت خداوندی بهره مند شده و رجعت کند. این بانوان از همان افرادی هستند که در زمینه سازی ظهور نیز نقش موثر دارند. یکی ازسفارشات عملی که می تواند نوعی آمادگی در فرد ایجادکند خواندن دعای معروف عهد است. (القمی، شیخ عباس، سفینه البحار، ج ۱، ص۲۰۴)
سلام امام زمانم✋
🌞صبح رامےسپاریم به نگاه شما
دست مےگذاریم روے سینه و
سلامت مےدهیم
✨السلام علیک یا مولاےیاصاحب الزمان✨
اےسرچشمه پاک هستی
در تکتک لحظات زندگیمان
جارےباش
#صبحتون_مهدوے🍃
دعای غریق ⭐️⭐️
بسم الله الرحمن الرحیم
✨🌹«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قلبی عَلی دِینِکَ»🌹✨
🍃🌸ای خدای بخشنده! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل ها! دلِ ما را بر دینت پایدار ساز.🌸🍃
@Abbasse_Kardani
هدایت شده از درمحضرحضرت دوست
1_10787645.mp3
1.22M
#دعــاے_عهـــد»
🎤 محسن فرهمند
📝عهد بستم همه ی نوکری و اشکم را
💥نذر تعجیل فرج،هدیه به ارباب کنم
قرائت دعای فرج به نیت تعجیل در #ظهور_مولا (عج )هر روز صبح
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست
هدایت شده از درمحضرحضرت دوست
Ziarat-Ashura-Farahmand.mp3
16.08M
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
⭕️ #حدیث_مهدوی
💠حضرت علی (ع) در یکی از سخنرانی ها فرمودند:
💠 به زودی پس از من زمانی خواهد رسید که در آن زمان چیزی پوشیده تر #حق و آشکارتر از #باطل و رایج تر از #دروغ بر خدا وپیامبرش نباشد.
💠 نزد مردم آن زمان کالایی کم بهاتر از #قرآن نیست،وقتی که بخواهد به درستی خوانده شود. و کالایی رایج تر و فراوانتر از آن نیست،آنگاه که بخواهند به صورت وارونه و به #نفع دنیا طلبان معنایش کنند.
💠در آن ایام، در شهرها، چیزی ناشناخته تر از امر #معروف #خیر و شناخته شده تر از #منکر و #گناه نیست.
💠 آن مردم در #اختلافات با یکدیگر و پراکندگی #متحدند واز #اتحاد و#یگانگی رویگردانند.
💠 گویا آنان خود را #راهنمای قرآن میدانند نه قرآن را راهنمای خود،از قرآن در میان آنان جزء نامی باقی نمانده و جزء خط و نوشته ای چیزی از آن نمیدانند...
📚نهج البلاغه، قسمتی از خطبه ی 147
@Abbasse_Kardani
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
دستور امام مجتبی به منبریها برای دعا فرج صاحب کتاب مکیال المکارم از قول یکی از دوستانش می گوید شبی در خواب دیدم امام حسن مجتبی را ایشان به من مطالبی فرمودند که مضمونش این است (روی منبرها به مردم امرشان کنید که توبه کنند و دعا برای فرج حضرت ولی عصر و تعجیل در ظهورش نمایند . این دعا کردن مثل نماز میت واجب کفایی نیست که بعضی بخوانند و از دیگران ساقط شود .بلکه مثل نماز های پنجگانه شبانه روزی ست و بر هر متکلف واجب است . منبع کتاب مطلع فجر
@Abbasse_Kardani
1_27909789.mp3
5.89M
جان اقا ، سیدالعطشان اقا ، جان اقا
🎤 سید مجید بنی فاطمه
@Abbasse_Kardani
منتظران حكومت عدل الهي در زندگي عملي خود ميبايست، سادهزيستي را به نمايش بگذارند تا هم درد و رنج محرومان را درك كنند و به فكر رفع گرفتاري و محروميتهاي آنان باشند و هم بتوانند به عنوان يك كارگزار مصلح در جامعهاي اسلامي مورد خطاب كلام امام علي عليه السلام قرار گيرند.
امام خطاب به مالك اشتر ميفرمايد: «فإنهم ... أقلُّ في المطامع إشراقاً»؛ آنها (كارگزاران مصلح) از نظر روش اجتماعي، داراي كمترين طمع هستند.
امام خميني رحمه الله (خطاب به نمايندگان مجلس سوم) ميفرمايد:
«آنها كه اسير هواهاي نفساني و حيواني بوده و هستند، براي حفظ يا رسيدن به آن، تن به هر ذلت و خواري ميدهند و در مقابل زور و قدرتهاي شيطاني. خاضع و نسبت به تودههاي ضعيف، ستمكار و زورگو هستند؛ ولي وارستگان به خلاف آنانند».
منتظر واقعي كسي است كه دنبال راحتطلبي نباشد مانند مرحوم مدرس رحمه الله وقتي خانهاي 30 و 35 ريالي برايش گرفتند خانه 30ريالي نديده را گرفت. وقتي گفتند «خانه 35 ريالي راحتتر است چرا آن را نميگيري؟» فرمود: «چيزي كه استقلال، عقيده و اراده را مورد تهديد قرار ميدهد «نياز» است. من نميخواهم به كسي احتياج پيدا كنم، من به اندازه دارايي خود و در حد توان خويش بايد اتاق اجاره كنم، ميخواهم محتاج مردم نباشم، احتياج به پول، نوكري ميآورد. من ميخواهم زبانم براي بيان حقايق و دفاع از مردم محروم و مظلوم، آزاد باشد».
شهيد مدرس نمونه واقعي يك منتظر مصلح است كه به عنوان سمبل و افتخار تاريخ ما برگزيده شده براي نسلهاي آينده و منتظران آينده؛ چرا كه او مصداق اين سخن امام علي عليه السلام است كه فرمود «لا يكون الرجل سيد قومه حتي لايبالي إيُّ ثوبيه لبس». «آدمي آقا و سيد اجتماع خود نميباشد، مگر اينكه (زندگي سادهاي داشته باشد تا آنجا كه) برايش فرق نكند، (در برابر لباس اشراف و فخر فروشان) چه لباسي بپوشد».
كسي كه تقواي لازم را ندارد و اهل معنويات نيست و اهل دنيا است و فقط براي نام و نشان و استفادههاي شخصي، تلاش ميكند، او لايق نيست در ركاب امام حسين عليه السلام و امام زمان عليه السلام باشد يا جزء زمينهسازان ظهور باشد.
ادامه دارد