فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آزمایشی ساده که ناکارآمدی ماسکهای مختلف را نشان میدهد.
🔺لطفا منتشر کنید🙏
@Abdolhadi_ir
عبدالهادی
🔹آزمایشی ساده که ناکارآمدی ماسکهای مختلف را نشان میدهد. 🔺لطفا منتشر کنید🙏 @Abdolhadi_ir
ویدئوی ارسالی شما عزیزان👆
شما هم مطالب خود را برای ما ارسال کنید.
@abdolhady
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا 1402 با روحانی😱
@Abdolhadi_ir
عزیزان هدف بنده از ارائه این مباحث فقط بحث علمی هست. وگرنه بنده هم خودم و هم خانواده ام ماسک میزنیم و از دستورات ستاد کرونا پیروی می کنیم ولو اینکه تصمیم اشتباهی گرفته باشند.
May 11
🔅روشنگری بیشتر در رابطه با ناکارآمدی ماسک در مقابل بیماری کرونا
🔸اغلب افراد نقش بازدارندگی ماسک در برابر ویروس کرونا را امری بدیهی می پندارند و در مقابل افرادی که معتقدند ماسک توان مقابله با ویروس کرونا را ندارد با تمسخر برخورد می کنند. در ادامه توجه شما را به اطلاعات علمی ساده ای که ناکارآمدی ماسک ها در انتقال بیماری کرونا را ثابت میکند جلب می کنیم.
1️⃣ ماسک ها در بهترین حالت قابلیت جلوگیری از ذرات معلق در هوا با قطر 3 تا 5 "میکرومتر" را دارند حال آنکه ویروس های خانواده کرونا قطری حدود 120 نانومتر دارند و می توانند بر روی ذرات کوچکتر از 3 میکرومتر سوار شوند و به راحتی از منافذ ماسک عبور کنند. ضمن اینکه نشت هوا از اطراف ماسک به راحتی می تواند برای انتقال ویروس کرونا کافی باشد. برای اینکه تصور درستی از این وضعیت داشته باشید باید بدانید که تعداد ویروسی که می تواند منجر به بیماری شود زیر 40 عدد است. و در هر بار سرفه یا عطسه میلیاردها ویروس کرونا در هوا منتشر می شود و ماسک نمی تواند جلوی انتشار مقدار فراوانی از آنها را که بر روی ذرات زیر 3 میکرون سوار شده اند بگیرد. بنابراین ماسک هیچ تاثیری در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا ندارد.
2️⃣ علت کاهش ابتلا به کرونا در اثر رعایت پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک نیست بلکه علت آن حفظ فاصله اجتماعی در تجمعات بخصوص در مکان های سربسته است.
3️⃣تحقیقات نشان داده اند که بیماریزایی ویروس کرونا به میزان ویروس منتقل شده به بدن ارتباطی ندارد و بیشتر به واکنشی که بدن نسبت به این بیماری نشان می دهد وابسته است. چه بسا افرادی با مقدار خیلی کم از این ویروس به مرگ دچار شده اند در حالی که افراد دیگری با وجود مقدار زیادی از این ویروس در بدنشان کمترین عارضه ای نداشته اند. بنابراین آنچه در این ویروس اهمیت دارد تقویت سیستم ایمنی افراد است.
4️⃣ مشکلاتی که استفاده همگانی از ماسک ایجاد می کند به مراتب بیشتر از فایده نداشته آن است. ابتلا به بیماریهای گوناگون در اثر استفاده از ماسک های آلوده و ورود پرزهای الیاف ماسک به ریه مانند بیماریهای قارچی و حتی سرطان و بیماری های مرتبط با تجمع دی اکسید کربن بازدمی در بدن و کاهش اکسیژن رسانی به بدن و همچنین بیماریهای دهان و دندان تنها بخشی از این مشکلات هستند.
5️⃣ هدف از ایجاد این کانال سرکوب ماسک زدن نیست بلکه شکستن اهمیت دروغین ماسک و منحرف کردن توجه مردم و مسئولین به سمت راهکار اصلی ترویج راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن است. شاید با نیمی از بودجه ای که برای فرهنگ سازی کار بیهوده ماسک زدن در کشور ما هزینه می شود بتوان کارهای بسیار زیادی در جهت تقویت سیستم ایمنی مردم انجام داد.
@Abdolhadi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دکتر « آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا: "ماسک فقط جلوی پرتاب قطره ها را میگیرد و نمی تواند از شما در برابر ویروس محافظت کند. از عواقب ماسک زدن اینست که مردم وقتی ماسک دارند مداوم به صورت خود دست میزنند ."
با ما همراه باشید..
@AbdolHadi
نظرات ارزشمند شما مخاطبان گرامی👆 شما هم نظرات خود را با ما در میان بگذارید:
@abdolhady
به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "هلث"، گزارشی که در نشریه Ophthalmology and Therapy منتشر شده است، به افزایش موارد تحریک و خشکی چشم بین افرادی که به طور منظم از ماسک استفاده می کنند، اشاره داشته است. پژوهشگران دانشگاه یوتا که مولفان این گزارش بودند به افزایش موارد خشکی چشم بین افرادی که به طور منظم در کلینیک های محلی از ماسک استفاده می کنند، اشاره داشته اند. بیمارانی که بین آنها افرادی بودند که هرگز در گذشته با خشکی چشم مواجه نبودند و افرادی که به طور منظم و برای مدت زمان طولانی از ماسک استفاده می کنند به نظر می رسد احتمال بیشتری دارد به این علائم مبتلا شوند. مرکز پژوهشی و آموزشی چشم آمریکا نیز در ماه آگوست نسبت به خشکی چشم مرتبط با استفاده از ماسک هشدار داده و اطلاعاتی را درباره چگونگی تسکین این شرایط ارائه کرده بود. https://www.asriran.com/fa/news/745450/%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%A9
@Abdolhadi_ir
پاسخ جهان پور به انتقاد نادر طالب زاده از عدم دسترسی مردم به داروی فاویپیراویر
@Abdolhadi_ir
پروفسور پگی هال محقق و پژوهشگر برجسته امریکایی:
افراد #سالم نباید #ماسک بزنند.
بیشتر بخوانید در:
https://thehealthyamerican.org/masks-dont-work
@Abdolhadi_ir
از #ماسک_آبی_گرم_نمیشود
#تقویت_سیستم_ایمنی را دریابید
3- اعمال طبی:
- #بادکش وسیع کتف دو بار در هفته
-#نوره گذاری حداقل هفته ای یک بار
- استفاده از #گیاهان_دارویی تقویت کننده سیستم ایمنی متناسب با مزاج
لطفا منتشر کنید
@Abdolhadi_ir