درباره سقوط پهپاد آمریکایی همه روی قیمت 220 میلیون دلاریش تاکید میکنن. ولی ضرر اصلی آمریکا از این اتفاق این نیست، حتی شکست پروژه 10 میلیارد دلاری برنامه توسعهای این پهپاد هم نیست!
ضرر اصلی، شکست هیمنه آمریکا با بازتاب این خبر در هزاران خبرگزاری بینالمللی در سرتاسر دنیاست. یک هیمنه پوشالی که در طول چند قرن تبلیغات هالیوودی و رسانهای پدید آمده...
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️این هم سانسور دوم در قسمت دیشب سریال گاندو❗️
⛔️حذف قسمتی از فیلم که داود به محمد از ارتباط یک فرد مشکوک با "خواهرزاده رئیسجمهور" میگوید...
@Afsaran_ir
دانلود اپلیکیشن انقلابگرام👇
yon.ir/jigIY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سکانس جنجالی قسمت سیزدهم سریال «گاندو» در خصوص ارتباط برخی مسئولین با پرونده جیسون رضائیان :
امنیت ملی وزیر و وکیل نمیشناسه...
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه #اینستکس و #برجام در یک دقیقه...
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨پوشش اسلامی🌾
🌀حجاب مایهی تشخّص زن است.
🌀برخلاف تبلیغات ابلهانه و ظاهربینانهی مادیگرایان، حجاب مایهی اسارت زن نیست مایهی آزادی زن است.
.
گاندو را شما ساختید!
✍️ رئیس دفتر رئیسجمهور گفت "سریال گاندو را ندیدم اما مردم و مسئولان تماس گرفتند و گلایه کردند که سناریوسازی میشود. به برنامه های جناحی صدا و سیما عادت کردیم . وقتی نویسنده سریال میگوید 80 درصدش تخیل است، چه معنی میدهد؟ چرا ذهن مردم را مشغول میکنند؟".
🔹تخیلی بودن 80 درصد سریال، البته دروغی بود که ایسنا ساخت و از سوی نویسنده تکذیب شد. ماجرای سریال- صرف نظر از برخی تغییر اسامی- صد در صد واقعی و مستندات آن موجود است.
♦️اما آقای واعظی حق دارد ناراحت از گاندو باشد. اگر قرار باشد گاندوهای بعدی ساخته شود، لابد سراغ پرونده نزار زکا جاسوس شبکه ساز سیا در حوزه ارتباطات می روند که متاسفانه با تیم مدیریتی واعظی در وزارت ارتباطات مرتبط بود. یا لابد سراغ فرد نفوذی در دفتر مشاور فرهنگی رئیس جمهور (آشنا) و... می روند.
🔹ایراد از سازندگان سریال است که به پرونده بزرگ جاسوسی پرداخته اند؟ یا میزبانان و آلودگان و تغافل کنندگان نسبت به زنجیره شبکه های جاسوسی؟!
✍دکترمحمدایمانی
🔴 جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟!
🔰حساسیت و آلرژی بالای #مشاور_روحانی و رسانه های زنجیره ای دولت، از #سریال_گاندو باعث سوالاتی در افکار عمومی شده. افکار عمومی میپرسند چرا #حسام_الدین_آشنا باید از روایت یک #نفوذ در دولت چنین برآشفته و عصبی شود؟ میپرسند چرا نفوذ در رأس دولت تا این حد آسان است و چرا تحت لوای #مذاکره، چنین جاسوسی باید آزاد شود؟ چرا دولت باید غرامت هنگفت #آزادی این #جاسوس را به دروغ بعنوان دستاورد #برجام اعلام کند؟! میپرسند ایران همیشه هدف #جاسوسی بوده و وجود نفوذ طبیعی است و به تصویر کشیدن و نقد آن، چراغ افکندن روی حقیقت و بازدارنده نفوذهای بعدی است، پس چرا باید در برابرش، چنین حجم وسیعی از مخالفت و #عصبانیت صورت بگیرد؟ از حمله به عوامل و #بازیگران این سریال تا تهیه کننده تا محتوای آن. آیا بین #مشاور رئیس جمهور و جاسوسهای رخنه کرده در دولت، ارتباط و علقه ای است؟ میپرسند چطور دولتی که با شعار «آزادی» از مردم رای میگیرد، با رویکردی فاشیستی، فریم به فریم یک سریال را #سانسور میکند. و چرا #آشنا تا این حد به جاسوسها حساس است؟ چراکه پیش از این نیز به دستگیری #کاوس_سید_امامی واکنشی تند و جانبدارانه نشان داده بود!
❌از قضا همین حساسیت سوال برانگیز باعث شده واقعی بودن گاندو برجسته تر و این سریال محبوبتر شود. مثلا آقای آشنا که دستی در نظرسنجیهای توئیتری دارد، میتواند در صفحه توئیترش، درباره #گاندو هم نظرسنجی بگذارد. و مثلا بپرسد مردم ایران! به نظر شما، گاندو راستگوتر است یا دولت روحانی؟‼️ با گاندو احساس امنیتتان بیشتر است یا بی گاندو؟‼️
🔰 و اما 4 سال پیش همزمان با ماجرای #جیسون_رضائیان، مطلبی در سرمقاله خردنامه همشهری درباره آبشخورهای فکری آشنا نوشتم و پروژه فرهنگی وی درباره #اسلام_اجتماعی و سکولار و تئوریسین آن و مراد آشنا، #گلزاده_غفوری و تاثیرات او بر آشنا در ترویج آثار ضداسلامی (به اسم تکثرگرایی فرهنگی) و حتی در خلع لباسش را تشریح نمودم. از بانیان #مدرسه_علوی انجمن #حجتیه که همپای نهضت آزادی و جبهه ملی، علیه لایحه #قصاص ایستاد و پس از اعدام پسرانش (اعضای گروهک #منافقین ) خلع لباس کرد. کسیکه در مرگش #مریم_رجوی بیانیه عزا صادر کرد! بعد از گذشت سالها و بیان فکتهای ارتباط غلیظ فکری آنها، هنوز آشنا پاسخ نگفته که ارتباطش با وی و امثال او چیست؟ آیا کسیکه به چنین بستر فکری تعلق خاطر دارد، در برابر یک سریال امنیتی، سکوت میکند؟! اصلا جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟! شاید گاندوهای بعدی به این پرسش جواب دهد.
✍دکتر #محمد_عبدالهی
بسمالله..
💠 مروری بر پروژهای ده ساله که برای زمین زدن انقلاب اسلامی طراحی شد و اوج آن در وقایع تیرماه ۷۸ رقم خورد!
من بواسطه علاقه شخصی، تمرکز ویژهای برحوادث تیرماه۷۸ داشتم و طی مطالعاتم، نظریه مثلث انقلاب را مناسبترین نظریه برای تحلیل این حوادث شناختم. نظریه «مثلث انقلاب» یکی از نظریات اصلی در جامعهشناسی انقلاب است و بسیاری از انقلابهای مؤفق صورتگرفته در جهان را براساس آن تحلیل میکنند. طبق این نظریه اگر در جامعهای مثلثی با سه نقطه رأس رهبری، سازمان و ایدئولوژی شکل بگیرد، بستر وقوع و پیروزی انقلاب در آن جامعه فراهم خواهد شد.
بعد از ارتحال حضرت امام جریان تجدیدنظرطلب داخلی با محوریت دو حلقه فکری کیان و آینده به نظریهپردازی(ضلع ایدئولوژی) براندازی نظام پرداختند. عناصر شاخص فکری جریان موسوم به اصلاحات در این دوحلقه فعال بودند؛ امثال سروش، مجتهد شبستری، مصطفی ملکیان، حسین بشیریه، محسن کدیور و... . از سویی دیگر، باحضور خویینیها در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری، این مرکز با محوریت حجاریان و نبوی به اتاق طراحی ضلع سازمان پروژه براندازی مبدل شد. سازماندهی شبکههای عملیاتی در قالب تشکلهای دانشجویی،جنبش زنان،جنبش کارگری و... تحت عنوان جامعه مدنی از پروژههای ضلع طراحی سازمان بود.
در ضلع رهبری نیز تلاش شد با موجسازی رسانهای از خاتمی (که در واقع یک عنصر فرهنگی ضعیف بود) بهعنوان یک رهبر کاریزماتیک چهرهپردازی صورت گیرد. خاتمی سوابق درخشانی در کارنامه نداشت و در زمان انتخاب برای رهبری جریان اصلاحات هم بهعنوان رئیس کتابخانه ملی فعالیت میکرد. اما چند ویژگی خاص داشت: سید بود، جوان بود، خوب حرف میزد و گرایشات مدرنی داشت و در کنار شعارهای جذابی مثل آزادی، شعار «سلام بر سه سید فاطمی / خمینی و خامنهای، خاتمی» را بهعنوان شعار اصلی مطرح میکرد. مطرح کردن خاتمی بهعنوان خط امام و رهبری در حالی بود که رقیب وی(ناطق نوری) شعار خود را «تداوم راه دولت سازندگی» عنوان میکرد که مردم تجربه و خاطره خوبی از آن نداشتند. تجربیاتی مثل تورم ۴۹/۵درصدی، اشرافیت دولتی، فساد اقتصادی، رانتخواری و خفقان و اختناق سیاسی دولت هاشمی، در یاد و خاطره مردم مانده بود.
🔸بعد از تکمیل اضلاع مثلث انقلاب، براساس تحلیل براندازان، تنها یک مانع در مسیر مؤفقیت وجود داشت؛ وجود اثرگذار سازمانهای انتظامی و امنیتی. بههمین منظور اتاق فکر جریان برانداز اقدام به طراحی و اجرای پروژههایی برای تخریب و از کارانداختن سازوکار نظام برای مقابله با فتنهها کرد؛ پروژه قتلهای زنجیرهای برای تخریب وزارت اطلاعات، برچسب نهادهای امنیتی موازی برای تخریب سپاه و برچسب لباسشخصیها برای تخریب بسیج طراحی شد. برای تضعیف ناجا هم صدورفرمان ورود به کوی دانشگاه توسط خاتمی(رئیس شورای عالی امنیت) و بعد مظلومنمایی و تصویرسازی کاذب دردستورکار قرارگرفت.
تیرماه سال ۷۸، جریان برانداز پس از بسترسازی دهساله، در سال پایانی وارد فاز عملیاتی شد. نشانههای اتفاق بزرگ، بهخوبی در رسانههای اصلاحات مشهود بود و در نهایت با تقسیمکار بین روزنامههای سلام(خویینیها) و صبح امروز(حجاریان)، عملیات با انتشار تحریفشده سند محرمانه وزارت اطلاعات آغاز شد. در سناریو طراحیشده توسط اتاق فکر جریان برانداز، روزنامه سلام متن تقطیعشده از نامه محرمانه سعیدامامی(مشاور وقت وزیر اطلاعات) به رئیس مجلس درخصوص اصلاح قانون مطبوعات را منتشر کرد. با شکایت وزارت اطلاعات دولت خاتمی، روزنامه سلام توقیف شد و عصر روز ۱۷تیر در دانشگاه تهران تجمع دانشجویی در اعتراض به توقیف سلام برگزار شد. شامگاه هفدهم و سحرگاه هجدهم تیرماه، تجمعات در کوی دانشگاه تهران و در خیابانهای اطراف ادامه داشت و قانونشکنیهای متعدد صورت گرفت. نیروی انتظامی با دستور خاتمی برای مقابله با آشوبگران وارد کوی دانشگاه شد و بعضی از پرسنل و سربازان ناجا توسط آشوبگران گروگان گرفته شدند.
جریان برانداز تلاش کرد انگاره دروغین کشتاردانشجویان را توسط رسانهها القاء کند. این درحالی بود که در درگیریهای کوی هیچ دانشجویی کشته نشد و تنها فرد کشتهشده در حوادث کوی دانشگاه، سربازی به نام عزتالله ابراهیمنژاد بود که شب درگیری بهعنوان مهمان در کوی دانشگاه حضور داشت.
درگیریها تا چند روز ادامه داشت و به سطح شهر تهران و بعضی از شهرها گسترش پیدا کرد و طی آن خسارات جدی مادی و معنوی به مردم و کشور وارد شد.
این جریان بهخاطر ضعف در تحلیل رابطه امام و امت، گمان میکرد رهبری انقلاب هم بهشیوه بروکراتیک و بخشنامهای فتنهها را خنثی میکند. اما پس از سخنرانی رهبرانقلاب در ۲۱تیرماه، مردم وارد صحنه شدند و پس از راهپیمایی میلیونی در سطح کشور در ۲۳تیرماه طومار فتنه درهم پیچید.
✍آسیدپویان حسینپور
هدایت شده از خبرگزاری فارس
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #موشن_گرافیک | صفر تا صد فتنه کوی دانشگاه تهران
@Farsna
حجاب در حقیقت یك قانون اجتماعی است وعدم رعایت حجاب همانند عبور از چراغ قرمز است كه مجازات خاص خود را دارد؛ زیرا در این صورت حق افراد جامعه سلب شده و قانون گریزی جامعه را فرا خواهد گرفت.
صرفنظر از سلطه فرهنگی و تهاجم فرهنگی که قبلا در مورد آن مطالبی مختصر به استحضار عزیزان رساندیم، فواید و مزایای آن عبارتند از:
https://t.me/hamdan110
1-فایده ی حجاب در بُعد خانوادگی
در جامعه ای كه بد حجابی، بی حجابی ویا برهنگی در آن حاکم است، هر زن و مردی، همواره در حال مقایسه هستند؛ مقایسه ی آنچه دارد با آنچه ندارد؛ و آنچه ریشه ی خانواده را می سوزاند این است كه این مقایسه آتش هوس را در زن و شوهر دامن می زند. [ تلذذ بصری شروع اکثر انحرافات اخلاقی است]
2- فایده ی حجاب در بُعد اجتماعی
حفظ و استیفای نیروی كار در سطح جامعه است. در مقابل، بی حجابی و بدحجابی باعث كشاندن لذت های جنسی از محیط و كار خانواده به اجتماع، و در نتیجه، تضعیف نیروی كار افراد جامعه می گردد. بدون تردید، مردی كه در خیابان، بازار، اداره، كارخانه و...همواره با قیافه های محرّك و مهیّج زنان بدحجاب و آرایش كرده مواجه باشد، تمركز نیروی كار او كاهش مییابد. البته برعکس آن نیز مصداقیت دارد.
3- فایده ی حجاب در بُعد اقتصادی
استفاده از حجاب و پوشش، به ویژه در شكل چادر مشكی، به دلیل سادگی و ایجاد یكدستی در پوشش بانوان در بیرون منزل، می تواند از بُعد اقتصادی نیز تأثیر مثبت در كاهش تقاضاهای مدپرستی بانوان داشته باشد؛ البته به شرط این كه خود چادر مشكی دست خوشِ این تقاضاها نگردد.
📝حمدان مقدم