✅ دیدار فرمانده سپاه شهرستان آبیک و بسیجیان با امام جمعه شهرستان آبیک به مناسبت هفته بسیج
🔸سرهنگ مهدی علی زمانی فرمانده سپاه ناحیه امام صادق علیه السلام شهرستان آبیک به همراه پاسداران ، روحانیون و بسیجیان شهرستان آبیک در آغازین روز هفته بسیج با حجت الاسلام والمسلمین تقی روحانی امام جمعه شهرستان آبیک دیدار کردند.
🔹حجت الاسلام والمسلمین روحانی امام جمعه شهرستان با تبریک هفته بسیج، بر چابک بودن بسیج و حضور همه جانبه و گسترده در میدان تاکید کرد.
🔸در این دیدار سرهنگ علی زمانی فرمانده سپاه ناحیه امام صادق علیه السلام شهرستان ضمن اعلام برنامه های هفته بسیج ،گزارشی از اقدامات مختلف بسیج در سراسر شهرستان ارائه کرد.
🌐@Abyek_fars
▫️همزمان با هفته «پرستار» صورت گرفت؛
🌹 حضور حجتالاسلام تقی روحانی امام جمعه؛ حجتاله مددخانی فرماندار؛ مهدی صالحی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری؛ بیبیصدیقه مهروکیلی نماینده انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی و دیگر همراهان گرانقدر در بخش دیالیز بیمارستان شهدای آبیک و تقدیر از پرستاران خدوم و شریف این بخش با اهدای شاخه گل
🗒 ۲۹ آبان ۱۴۰۲
•┈••✾❀🏨❀✾••┈•
#به_خدمت_میاندیشیم
#ایران_جوان_بمان
#جمعیت_مؤلفه_قدرت
#بحران_جمعیت
🎙 روابط عمومی بیمارستان «شهدا»ی آبیک
🌐@Abyek_fars
قضاوت دیدار فینال مسابقات فوتسال آزاد پایوران نزاجا کشور در مشهد مقدس توسط محمد خلفی داور ملی فوتسال و از کارکنان پایگاه هوانیروز آبیک
و دریافت لوح تقدیر از امیر سرتیپ دوم ساسانی فرد فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۷۷ خراسان و امیر سرتیپ دوم جعفر زاده فرمانده تیپ ۳۷۷ متحرک هجومی نزاجا
🌐@Abyek_fars
🟣 فرماندار آبیک:
🔺طرح شهید محمودوند" شناسایی و معرفی کودکان و نوجوانان جا مانده از تحصیل " در آبیک اجرا می شود
✍ حجت اله مددخانی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان آبیک با بیان اینکه هستند کودکان و نوجوانانی که به دلایل مختلف از جمله وضعیت بد اقتصادی، مشکلات خانوادگی و یا شرایط خاص جسمی و روحی از تحصیل جا مانده اند و برای اجرای مطلوب طرح شهید محمود وند از ظرفیت های شهرستان و همکاری شوراهای اسلامی، دهیاران و دستگاههای حمایتی برای شناسایی و معرفی این افراد به آموزش و پرورش استفاده خواهد شد.
✍ وی با تاکید بر اهمیت شورای آموزش و پرورش، جلسات این شورا در شهرستان را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: اجرای موفق پروژه مهر، اجرای پروژه آسفالت محوطه بیش از ۸ مدرسه در سطح بخش های تابعه و برنامه ریزی برای چند مدرسه در سطح شهر و برگزاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی از نمونه اموری است که در این شورا پیگیری و به نتیجه رسیده است و برگزاری مطلوب امتحانات نهایی، اجرای طرح نماد، طرح مدام و شهید محمود وند موضوعات و طرح هایی است که به جد پیگیری می شود.
🌐@Abyek_fars
هدایت شده از قزوین - خبرگزاری فارس
انصراف یکی از داوطلبین انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه قزوین
🔹حجت الاسلام سید اسماعیل موسوی مدیر دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین از داوطلبی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه استان قزوین انصراف داد.
@QazvinFars - Link
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان المپیاد استعدادهای برتر۱۴۰۲
روز دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲، مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر۱۴۰۲، برگزارشد و ورزشکاران شهرستان آبیک در دو رشته تیراندازی و تیراندازی با کمان حائز مدال در این دوره از مسابقات بوده اند
🥉 برنز تیمی(تپانچه بادی-آقای محمد صدرا پارسا) و دعوت ایشان به اردو تیم ملی استعدادها
🥉 برنز تیم(کامپوند-آقایان پارسا کیماسی، مجتبی مبارکی) که در بخش انفرادی، مجتبی مبارکی به مقام چهارم دست یافت و به اردو تیم ملی استعدادها دعوت شد.
در این مراسم از مربیان ارزنده و سازنده این قهرمانان در شهرستان آبیک نیز تجلیل به عمل آمد؛
(آقای بهزاد کیماسی(آبیک)، سرکار خانم سپیده شعبانی(آبیک) ، آقای حسین احمدیان(آبیک)
مراسم با حضور مدیر کل محترم ورزش و جوانان استان قزوین، سردار آتانی ،فرمانده محترم س پ ا ه استان و مسئولین ورزش استان قزوین در سالن اجتماعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین برگزار شد.
روابط عمومی هیات تیراندازی با کمان شهرستان آبیک
🌐@Abyek_fars
36.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با شوکا بیشتر آشنا شوید.
قسمت اول
#بیمه_البرز #توانگروماندگار #شوکا #بیمه_زندگی #بیمه_عمر#مستمری #موسی_رضایی #تورم #سرمایه_گذاری #تسهیلات #قرض_الحسنه #اثر_تورمی_معکوس
پس از ۵سال باز نشسته شوید و مادام العمر حقوق بگیرید.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به بیمه البرز نمایندگی ربانی مراجعه و یا با تلفن همرا ه 09121816739 تماس حصل فرمایید .
30.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با شوکا بیشتر آشنا شوید.
قسمت دوم
@sogoltahmasbii
#بیمه_البرز #توانگروماندگار #شوکا #بیمه_زندگی #بیمه_عمر#مستمری #موسی_رضایی #تورم #سرمایه_گذاری #تسهیلات #قرض_الحسنه #اثر_تورمی_معکوس
پس از ۵سال باز نشسته شوید و مادام العمر حقوق بگیرید.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به بیمه البرز نمایندگی ربانی مراجعه و یا با تلفن همرا ه 09121816739 تماس حصل فرمایید .