برای #غزه چه کار کنیم؟🇵🇸🇵🇸🇵🇸
اگر #ایران بخواهد اقدامی کند، باید افکار عمومی آماده باشد و زمینه پذیرش حمله نظامی و تبعات آن در جامعه فراهم گردد.
و این اقدام خبیثانه و متاثرکننده فرصت مناسبی جهت شکل دهی افکار عمومی به نفع جبهه مقاومت است، لذا اقدامات ذیل پیشنهاد می گردد:
۱.عکس ها و فیلم های مظلومیت مردم فلسطین را با متن های زیبا و متناسب با مخاطب در گروه های خانوادگی و دوستانی که از فضای جبهه انقلاب دور هستند قرار دهید.
۲.با ادب و متانت در گروه های فوق الذکر به سوالات و شبهات پاسخ دهید و برای پاسخ از عکس و فیلم ها و آمارهای شبکه های مورد تایید قشر خاکستری استفاده کنید
۳.آش، شله زرد و ... درست کنید و به یاد شهدای غزه به همسایه ها بدهید
۴.جملات زیبا و تاثیرگذار را بنر کنید و از پنجره خانه آویزان نمایید
۵.در معابر عمومی پرچم های منحوس رژیم صهیونیستی را زیر پا نقاشی کنید.
۶.برای بچه های فامیل، مسابقه نقاشی همدردی با کودکان غزه برگزار کنید.
۷.مسابقه کتابخوانی با موضوع فلسطین در مجموعه های تحت فرمان خودتان برگزار کنید
۸.یک سیر مطالعاتی در مورد اسرائیل و فلسطین برای خودتان برنامه ریزی کنید تا بتوانید پاسخگوی سوالات و شبهات باشید و تکه های زیبای این کتاب ها را در فضای مجازی نشر دهید
۹.دوستان طلبه برای مدارس اطراف برنامه ریزی کنید و با کلیپ های تاثیرگذار به مدارس بروید و نسل جوان را با جنایات اسرائیل آشنا کنید و از داوطلبین مبارزه با اسرائیل ثبت نام کنید و دانش آموزان را در فضای مجازی برای تولید و توزیع محتواهای پیرامون فلسطین به کارگیری کنید.
۱۰.نقاشی بچه ها در مورد فلسطین را روی دیوار بیرونی خانه نصب کنید و همچنین نقاشی دانش آموزان روی دیوار بیرونی مدارس نصب شود.
۱۱.امشب هر کس در شهر و روستای خود شام غریبان برای کودکان غزه برگزار کند و از مردم برای شرکت دعوت کنید، بهتر است این برنامه در مقابل بیمارستان ها بخصوص بیمارستان کودکان باشد و به پزشکان و کادر درمان به خاطر از دست دادن همکارانشان تسلیت بگوییم
۱۲.با تماس با شهرداری شهر خود، از آن ها بخواهید تبلیغات شهری را متناسب با این ایام قرار دهد و عکس شهدا بخصوص کودکان با جملات تاثیرگذار در شهر نصب شود
۱۳.از همه مهمتر، جمع های فکری تشکیل دهید و راه کارهای مبارزه با اسرائیل و رساندن صدای مظلومین فلسطین را، متناسب با بوم خود تدوین کنید و در اختیار دیگران هم قرار دهید.
این پیام ان شاالله به روز رسانی می شود، راه کاری داشتید برای بنده ارسال کنید
✍️حسن مرادی
#طوفان_الاقصی
🆔@activism_ideas
🛑 عقلانیت واکنش در گیر و دار غزه!
چقدر زیاد بودند کسانی که در این مدت با سوال «برای غزه چه کنیم؟» به سراغم آمدند ولی در ذهن شان چیزی در حد جنگیدن یا کاری که مستقیما بر شرایط بحرانی غزه اثر بگذارد بود و به ایده های مختلفی که مطرح میکردم حس نمی گرفتند!
من البته این دغدغه را مقدس و انسانی و شایسته تقدیر می دانم ولی مادامی که صرفا اینطور بخواهیم بشکه بنزین دغدغه را یکجا آتش بزنیم و نه موتوری را روشن کنیم و نه مسیری را طی نماییم، همواره آنچه می ماند حسرت است و بس و در آینده هم نخواهیم توانست در این بحران ها کاری موثر بکنیم. چرا که انجام کار موثر نیازمند آماده کردن ابزارهاست.
تلخ اینکه خیلی از این افراد نه آن کار بزرگ توی ذهن شان را می توانستند انجام دهند نه کاری دیگر می کردند و نهایتا هم با شرکت در یک راهپیمایی، خودشان را آرام کرده و به ناامیدی مبتلا میشدند.
آنچه مینویسم شاید اگر پس از این بحران و در شرایطی آرام تر خوانده شود بهتر فهم گردد و با آن برخوردی منطقی تر بشود ولی چه کنم که حالا گوش ها آماده ترند!
اساسا بدون «تمرکز» و «استمرار» هیچ اقدام موثری رخ نمی نماید. کارهای مقطعی هم زمانی موثرند که پشتوانه ای با این دو مولفه داشته باشند لذا می شود به ایده هایی که مستقیما بر جنگ اثر بگذارند دست زد ولی با تهیه ابزارها و آماده کردن زمینه های آن در بلندمدت...
می شود کاروان هایی به سمت غزه راه انداخت، می شود پشت مرزهای فلسطین اشغالی تجمع کرد، میشود تولیدات رسانه ای داشت که در آنجا موثر افتد ... ولی همه اینها ارتباطات و همکاری ها و تخصص یابی های پیشینی میخواهد.
این یعنی در ایام جنگ، کاری نمیشود کرد؟ خیر! اتفاقا معنی اش این است که دنبال کار «موثر» باشیم و این امر به مخاطب و ابزارهای فعلی ما مرتبط است. چرا نباید روی مخاطب خودمان که اتفاقا در این ایام بیشتر میشنود و متاسفانه درگیر دهها شبهه درباره فلسطین است کار کنیم؟!
چرا برای سلبریتی هایی که با پول مملکت شهرت یافتند و جرأت نوشتن درباره غزه ندارند کاری نمی کنیم؟ چرا اولا خود ما درک مان را عمیق تر نمی کنیم که بتوانیم اطراف خودمان را توجیه کنیم؟ چرا از حرکت های مردمی دنیا عقب افتادیم و بجز جمعه نمی توانیم تجمع میلیونی ایجاد کنیم ؟!
اینها همه ضرورت های کار بر جامعه ای است که دولت ش «مهمترین» حامی مقاومت است و اگر این جامعه سست شود دولت هم مجبور به عقب نشینی است!
پس اگر اهل تکلیف باشیم کار زیاد است و اتفاقا در ایام بحران هم باید انجام شود ...
✍️علیرضا کمیلی
🆔@activism_ideas
#سیرهای_نمایشگاهی
✔️ اسرائیل رو به زوال است
✔️از سنگ تا موشک
✔️ اندیشه های بیدار
✔️قوم برگزیده
💻اینجا هم میتوانید ببینید
B2n.ir/r43055❗️
🆔@activism_ideas
☝️ گام بزرگ برای نجات
✏️ رهبر انقلاب: همهی دنیای اسلام موظّف است که از فلسطینیها حمایت کند و باذنالله حمایت هم خواهد کرد، امّا این کار، کار خود فلسطینیها است؛ طرّاحان هوشمند، جوانان شجاع، فعّالان ازجانگذشته توانستهاند این حماسه را به وجود بیاورند و این حماسه انشاءالله گام بزرگی برای نجات فلسطین خواهد بود.
#لبیک_یا_خامنه_ای
🆔@activism_ideas
سیاست غیر رسمی و جاری اسرائیل، اخراج کامل فلسطینی ها و یهودی سازی کل سرزمین فلسطین هست.
دارند شهرک میسازند و فلسطینی ها رو اخراج میکنند، بماند که از نظر ایدولوژی تا فرات رو واسه خودشون ميدونند!
🆔@activism_ideas
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مرد دست فلسطینیها رو پُر کرد ...
🆔@activism_ideas
جهاد یکنفره برای فلسطین.pdf
12.69M
🇵🇸 جهاد یکنفره برای فلسطین
📍چگونه با فعایلت های فرهنگی و اجتماعی به ملت مظلوم فلسطین کمک کنیم؟
💬 عمار مجموعهای از پیشنهادات که از فعالان فرهنگی کشور رسیدهاست را گرد آورده تا فعالان فرهنگی که در جبهه رسانه و در اجتماعات در حال نقشآفرینی هستند از نظرات سایر اعضا جبهه فرهنگی بهرهمند شوند.
🔻 هر یک از این فعالیتها در کنار پوشش رسانهای مؤثرتر واقع میشود و هر یک میتواند در ایجاد موج نابودی اسرائیل نقش داشته باشد لذا از فعالان فرهنگی درخواست میشود تصاویر و بازخوردهای هر فعالیت خود را علاوه بر انتشار در رسانههای شخصی و بومی با هشتگ #جهاد_یک_نفره به شناسه @EkranYar در پیامرسان ایتا ارسال نمایند.
اکران مردمی عمار
🆔@activism_ideas
🔻ایا پویش های نمادین اثرگذار است؟
بیشتر این فعالیت های نمادین و پویش های مردمی که بعضی های محکوم می کنند!مثل پویش (حریفت منم) در صدا سیما یا جمع آوری کمک یا تجمع مقابل سازمان ملل یا چاپ بلیط نمادین یا کارناوال های مردمی یا حرکت به سمت مرز یا...
برای تقویت اراده ، حس هم دردی ، ایجاد آمادگی ، خروج از انفعال و یک جور واکنش معقول و ضروری و حداقلی هست!
از جنس همان واکنش هایی که رهبری در دیدار آخری فرمود : درباره قضیه فلسطین واکنش نشان بدهید.
من در این جور اقدامات ، نه اعلام جنگ دیدم، نه هیجان کاذب دیدم ، نه حرکت جلو تر از رهبری دیدم، نه...
بله ؛ تبیین مفصل لازم است ، انتشار مقاله لازم است ، دعا لازم است ، کار هنری تمیز لازم است .
اما آیا می توان منکر پویش های نمادین شد ؟
به قول طلبه ها اثبات شیء نفی ما ادا نمی کند.
اگر مخالف اینها هستید پس لطفا مخالف تجمع مردم در فرانسه ای باشید که با تهدید ۵ سال زندانی باز هم خودشان را به خطر می اندازند
پس مخالف تسخیر سفارت آمریکا در سراسر جهان به وسیله سنگ و آتش باشید
پس لطفا مخالف این حرف رهبر باشید که:
اگر جنایت های رژیم ادامه پیدا کند ، دیگر نمی توانید جلوی مسلمان ها و گروه های مقاومت بی تاب را بگیرید...
الان در دنیایی هستیم که درگیر جنگ شناختی و ادراکی و ترکیبی هستیم و آن آقایی که پویش نمادین مثلا جمع آوری آب توسط دانش آموزان را محکوم میکند یا زمانه را درست نمی شناسد یا شناخت و فهم درستی از مسئله ندارد.
#طوفان_الاقصی
🆔@activism_ideas
ما ضعیفیم
ما نتوانستیم بزنیم
در سه سال محاصرهی تکفیریها، بیش از 3000 نفر از اهالی فوعه و کفریا به شهادت رسیدند...
در همان زمان، بزرگترین و متنوعترین زرادخانه موشکی خاورمیانه برای ما بود و قدرتمندترین نیروی نظامی حداقل خاورمیانه را داشتیم!
میتوانستیم فقط در عرض چند ساعت، آنان را آزاد کنیم و بساط #داعش را جمع
اما نتوانستیم!!
سالهاست که نظامیان ما میتوانستند در عرض چند ساعت، شرّ رژیم صهیونیستی را برای همیشه از سر ملتهای مظلوم عالم و منطقه کم کنند
اما نتوانستیم!!
این صبر تلختر از زهر در کشتار وحشیانهی کودکان مظلوم فلسطین، از #عجز برآمده است نه اینکه تاکتیکی نظامی باشد!
ما عاجزیم!
ما در روشنسازی و اقناع #افکار_عمومی منطقه، جهان و حتی کشورِ خود، ضعیفیم.
یکیک این بمبهای چند تنیِ وحشتناک، با پشتیبانی کار رسانهای و فریب افکار عمومی جهان بر سر #کودکان_مظلوم_فلسطین فرود میآید!
و تنها قدرتی که توانسته است دست و پای نظامیانِ باغیرت ما را به زنجیر بکشد نیز همان است.
ما در رسانه ضعیفیم!!
قطعاً اگر قدرت تنویر افکار عمومی جهان را داشتیم، کار رژیم منحوس صهیونیستی را تمام کرده بودیم!!
رهبر حکیم ما از سال 1369، بارها، بارها، بارها و بارها در امر #رسانه تأکید داشتهاند و راهنمایی...
اما به سرنوشت تأکیدات دیگرشان دچار شد...
اما کسانی که وظیفهشان بود، درگیر بازیهای کثیف حزب و قدرتِ خود بودند و در خوابِ مرگِ جهالت!
ما در رسانه ضعیفیم
و خدا لعنت کند بر بانیان این ضعفِ تلخ و ذلتبار که #خون_کودکان_غزه از صندلیهای نحسشان میچکد...
✍️خرمافروش
🆔@activism_ideas
رسانه در کلام رهبر.pdf
1.77M
پیوست یادداشت ما ضعیفیم
رسانه در کلام رهبری
🆔@activism_ideas
چقدر درباره این جنایت میدونیم؟؟
چرا یک روایت سینمایی از ماجراهای این کتاب نداریم که همه مان مثل فیلم پیانیست دیده باشیمش و همراه باهاش گریه شده باشیم...؟؟
...
مهمترین کار به نظرم کار رسانهای هست.
ولی با کار رسانهای سطحی از نوع میزگردی و سخنرانی مخالفم.
برای کوتاه مدت به نظرم یه موسیقی قشنگ و پخش کردنش میتونه تاثیرگذارتر باشه (یکی از دوستان گفتن حامد زمانی در این رابطه چیزی خونده اما من نشنیدم)
...
نوشته ویکی پدیا در توضیح کشتار صبرا و شتیلا رو دیدین؟ این نوشته چه نسبتی با حقیقت داره؟؟
...
یه پیشنهاد خیلی ساده اینه که تعداد زیادی از ما روز ۲۰ شهریور درخواست ویرایش متن ویکی پدیا درباره این جنایت رو بدیم و خب ویکی پدیا که قبول نمیکنه. اما بی تاثیر نیست. وقتی حتی جستجوهای ما در گوگل هم معناداره و اونا این معنا رو میفهمن. حتی همین که تعداد زیادی از افراد همزمان توی این روز فقط واژه صبرا و شتیلا رو توی گوگل جستجو کنن هم نشون دهنده حساسیت افکار عمومی به موضوع هست...
...
#پیشنهاد
اما پیشنهاد من داشتن یه جایگزین برای ویکی پدیاست که توی اون به حقیقت رویدادهای تاریخی اشاره بشه.
اصلا و اصلا دولتی و حکومتی نباشه...
کاملا مردمی باشه
و برای اینکه مطالب خلاف واقع از سوی مردم منتشر نشه، منبع انتشار مطلب "کتاب" باشه و با ذکر منبع و صفحه.
یعنی وقتی یه کاربر اونجا "صبرا و شتیلا" رو جستجو میکنه، تاریخ این رویداد بر اساس بریده هایی از این کتاب یا کتاب های دیگه به گوشش بخوره...
و درباره موضوعات دیگه هم به همین ترتیب باشه.
(این ایده خیلی وقت پیش به ذهن من رسید. وقتی که یه کتاب از یه مادر شهید میخوندم که توی اون کتاب یه پاراگراف از خاطره حج خونین نوشته شده بود که خیلی برام جالب و عجیب بود. فکر کردم کاش میتونستم این بریده رو جایی ذیل حادثه حج خونین بنویسم و کنار بریده های دیگه ای از کتاب های دیگه قرار بگیره که به این رویداد تاریخی اشاره دارن)
🆔@activism_ideas