زردچوبهٔ تقلبی؛😱
از آنجایی که زردچوبه و سایر ادویهها معمولاً بر حسب وزن⚖️ و بهصورت پودری فروخته میشوند، این پتانسیل وجود دارد که پودرهای مواد سمی ☣️و ارزانتر با رنگ مشابه، مانند سرنج («سرب قرمز») به آن اضافه شود.
این افزودنیها بهجای زرد طلایی💛، رنگ نارنجی مایل به قرمز 🧡به زردچوبه میدهند و چنین شرایطی باعث شد سازمان غذا و داروی آمریکا🇺🇸 از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ هشدار واردات زردچوبه از منشأ هند 🇮🇳و بنگلادش🇧🇩 را صادر کند.
شناسایی مادهٔ سمی و بسیار مضر سرب در محصولات حاوی زردچوبه منجر به صدور فراخوان و جمعآوری این محصولات در سراسر ایالات متحده🇺🇸، کانادا🇨🇦، ژاپن🇯🇵، کره 🇰🇷و بریتانیا🇬🇧 در سال ۲۰۱۶ شد.
کرومات سرب، یک ترکیب شیمیایی دیگر به رنگ زرد روشن، بهعنوان عامل تقلبی زردچوبه در بنگلادش🇧🇩 یافتشده و سطح آلودگی آن تا ۵۰۰ برابر بیشتر از حد مجاز بود😳.
در این رابطه پژوهشگران، زنجیرهای از افراد را شناسایی کردند که زردچوبهٔ تقلبی را با کرومات سرب تهیه میکردند که شامل کشاورزان، بازرگانان و عمدهفروشها بود.🤨
یکی دیگر از مواد تقلبی رایج در زردچوبه، زرد متانیل (که با عنوان «زرد اسیدی ۳۶» نیز شناخته میشود)، توسط آژانس استانداردهای غذایی بریتانیا🇬🇧 بهعنوان رنگ غیرقانونی برای استفاده در غذاها در نظر گرفته میشود.
@AdviyehPURE
چگونه میتوانیم زردچوبه اصل را تشخیص دهیم؟
یک:قیمت پایین زردچوبه
دو: تست آب جوش
پس از اینکه زردچوبه به را از بازار خریداری کردید، میتوانید با کمی آب جوش، آن را تست و از اصالت آن اطمینان حاصل کنید.
برای این منظور، ابتدا نیاز به مقداری آب جوش دارید. توجه کنید که آب کاملا باید جوش باشد و آن را تازه از روی اجاق گاز برداشته باشید.
در ادامه کمی زردچوبه را داخل آب جوش ریخته و هم بزنید. اگر در کمتر از سه ثانیه رنگ آب شما کاملا تغییر کرد، به اصالت زردچوبه شک کنید.
سرعت بالای پخش شدن رنگ، معمولا بهدلیل استفاده از رنگهای صنعتی است.
برای اینکه تست شما اعتبار بیشتری داشته باشد، بهتر است زردچوبه را زمانی که آب روی شعله در حال جوشیدن است، به آن اضافه کنید.
@AdviyehPURE