eitaa logo
افسران
922 دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
14.7هزار ویدیو
242 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 فرمانده پیشمرگان اقلیم کردستان: نگذاشت به ناموس کوردها شود ❄️🌹❄️ 🔻البته این سخنان یک ایرانی نیست؛ سخنان یک نظامی ایرانی طرفدار حاج قاسم نیست که عده‌ای بگویند خودشان از خودشان تعریف می کنند، سخنان یک مقام ارشد کورد عراقیست. |
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆اراجیف گویی یک تجزیه طلب ♦️تجزیه ایران به سیاست رسمی ما تبدیل شده است. جنگ با ایران را به زودی آغاز خواهیم کرد و پرچم آذربایجان را از زاهدان تا تبریز برافراشته خواهیم کرد!!
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این ۲ دقیقه را هر ایرانی باید ببیند! ▪️تجزیه‌طلبی؛ توهم یا واقعیت? @Afsaran_jn313
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تلاوت قــــــــــرآن کریم سوره حشــــــــــر
🔴‌قانون باید برای همه باشه! 🔹‌دیود بکهام بخاطر صحبت با موبایل(هنگام رانندگی) ۶ ماه از رانندگی محروم شد. 🔹‌اینجا بازیکن‌های فوتبال تو پارتی مست دستگیر میشن (تازه ادعای عزادار بودن هم داشتن) بدون اینکه اسمی ازشون برده بشه با رأفت اسلامی آزاد شدن. 🔹‌اگه غرب در بعضی موارد اجتماعی پیشرفت داشته اجرای قانون برای همه است. تو این مورد باید غرب الگو بشه.
⚫️تحویل دولت به رئیسی با بدهی بیش از ۵۳ میلیون تومانی به ازای هر خانواده ۴ نفری ۱۱۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی انتقالی به رئیسی 📰 کیهان: دولت روحانی برخلاف ادعای وی، نه «خزانه پر» بلکه ۶۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی به سیستم بانکی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) و ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را تحویل بعدی داد. 📆 ۱۵ دی ۱۴۰۱ ملاحظات: این رقم یعنی دولت رئیسی خزانه را با بدهی سنگین از دولت روحانی تحویل گرفته است. یعنی بدهی خزانه به ازای هر ایرانی ۱۳۲۹۰۶۹۷ تومان و هر خانواده ۴ نفری ۵۳۱۶۲۷۷۸ تومان (بیش از ۵۳ میلیون تومان) بوده است. روحانی اخیرا به دروغ ادعا کرد که خزانه را پر تحویل دولت رئیسی داده است. او راست می‌گوید که خزانه خالی تحویل نشده بلکه خزانه را پر از بدهی تحویل داده است. ✍️محمد حسن قدیری ابیانه
⭕️ «پهلوی به روایت عَلَم»: 💧99 درصد روستاها آب نداشتند ✅«اسدالله علم» وزیر دربار شاه در خاطراتش درباره وضعیت امکانات بهداشتی و رفاهی در ایران می‌نویسد: جلسه هیئت امناء خانه‌های فرهنگ روستایی بود. وقتی جویا شدم که در دَهات چقدر برق و آب آشامیدنی داریم، معلوم شد 1% ایران آب آشامیدنی تمیز و 4% دهات ایران برق دارند ----------------------------- 📚منبع: خاطرات علم، جلد4، ص65
🚨قُپی علی کریمی برای روحیه‌دادن به اغتشاش‌گران با بررسی پلیس مشخص شد که پاسدار قاسم فتح‌اللهی به‌دلیل شلیک گلوله سارقان مقابل خانه‌اش به شهادت رسیده است. سارق که قصد داشته از خانه برادر او دزدی کند با فتح‌اللهی روبه‌رو شده و پس از گیر افتادن در پارکینگ با کلت کمری به او شلیک و فرار می‌کند. علی کریمی هم فرصت را مهیا دید و از این ماجرا سوءاستفاده کرد و برای روحیه‌دادن به اغتشاشگران در یک استوری اینگونه نوشت که کشتن قاسم فتح‌اللهی برنامه اغتشاش‌گران برای انتقام بوده است!
1_2711341920.mp3
2.84M
⭕️ بشنوید؛دفاع از سخنان انتقادی جانباز غیور مدافع حرم امیرحسین حاجی نصیری در برنامه جهان آرا نسبت به علی دایی: 🔹خداوند، ابلیس را که شش هزار سال عبادت کرده بود، به خاطر نافرمانی‌،اخراج و تا قیامت مورد لعن خود قرار داد و پسر نوح(ع) را هم مورد عذاب قرار داد. 🔹در تاریخ، طلحه وزبیر با آن همه سوابق و خدمات بزرگ، بخاطر دنیاپرستی و خیانت مورد شماتت قرار گرفته اند، و جایگاه علی دایی از هیچ‌کدام از اینها بالاتر نیست. 🔹وقتی سابقه و خدمات امثال منتظری ها و‌ رفسنجانی ها، بخاطر عملکرد ناصحیح وقیام علیه نظام نادیده گرفته می شود، چگونه می توان بخاطر سوابق فوتبالی علی دایی، خیانت های او را نادیده گرفت و همچنان او را به عنوان اسطوره به جامعه معرفی کرد؟!! 🔹در قوانین فوتبالی هم اگر بهترین بازیکن دچار خطا شود، به او کارت زرد می دهند و اگر تکرار کند، با کارت قرمز اخراج می شود، واصلا نگاهی به جایگاه فوتبالی شخص خاطی ندارند، پس چگونه است در حالی که علی دایی بصورت خانوادگی در حال تشویق جوانان به اغتشاش واعتصاب است، باید از هر نقد وبرخوردی مصون باشد؟!
⭕️قیمت این لحظه چند؟ 🔹یکی از کاربران توییتر با تصویری به خشونت داعش اشاره کرده است.
🌹وَلَا تَحْسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمْوَٰتًۢا بَلْ أَحْيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ 🔸فاتحه خوانی پویابیاتی خواننده معروف پاپ رفته سر مزار شهید ابوالمهدی المهندس در عراق