eitaa logo
افسران
918 دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
14.3هزار ویدیو
241 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌊سیل پاکستان 937 کشته و 33 میلیون بی سرپناه برجای گذاشت ♦️ویدیویی منتشر شده که لحظه تخریب هولناک هتلی را در پاکستان پس از وقوع سیل نشان می‌دهد. ♦️منابع خبری گزارش کردند که پیش از تخریب، این هتل تخلیه شده بود و این حادثه تلفات جانی نداشته است. ♦️دفتر نخست وزيرى پاکستان، جمعه 4 شهریور طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که وقوع سیل و رانش زمین در این کشور 937 کشته برجای گذاشته و 33 میلیون نفر دیگر را مجبور به تخلیه‌خانه‌های خود کرده است.
🔴بلومبرگ: حل اختلافات در مذاکرات وین ممکن است چند هفته زمان ببرد ♦️رسانه آمریکایی نوشت: ایالات متحده و ایران بر سر جزئیات کلیدی یک توافق قریب‌الوقوع برای احیای توافق هسته‌ای با هم اختلاف دارند و ممکن است چند هفته برای حل اختلافات زمان نیاز باشد. ♦️اختلافات بر سر تحقیقات بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت هسته‌ای گذشته ایران و دریافت ضمانت‌های اقتصادی مورد درخواست تهران در صورت خروج دولت آینده آمریکا از توافق، همچنان ادامه دارد
✅نائب الزیاره همه عزیزان کانال در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) هستم🌺🌺
🔴نشست خبری رییس‌جمهور دوشنبه برگزار می‌شود ♦️روابط عمومی دفتر ابراهیم رئیسی: ریاست محترم جمهور پس از برگزاری قریب به ۳۰ نشست خبری با حضور بیش از ۱۵۰۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار و پاسخگویی به ده‌ها سوال رسانه‌های بومی و ملی در سراسر ایران طی یکسال گذشته، صبح دوشنبه همزمان با هفته دولت میزبان خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی خواهند بود.
🔴ایران سومین مصرف‌کننده لوازم آرایشی در منطقه ♦️دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران:ایران سومین بازار بزرگ پرمصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در منطقه، پس از عربستان و ترکیه است. ♦️رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران:به نظر می‌رسد در حوزه لوازم و محصولات آرایشی و بهداشتی می‌توان با آزادسازی واردات، زمینه تولید مناسب و باکیفیت آنها را در کشور فراهم کرد.
◾️حزب الله لبنان در پیامی رحلت آیت الله ناصری را به مردم اصفهان و فرزندان ایشان تسلیت گفت
👆عذرخواهی حسین دهباشی سازنده فیلم تبلیغاتی حسن روحانی از اتهام زنی به یادگار امام(ره) ♦️حسین دهباشی از توییت تهمت‌آمیز و غلط خود درباره علت فوت حاج احمد خمینی یادگار امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد و‌ نوشت بطلان محتوای آن توییت را اعلام می‌کنم. ♦️پس از توییت اهانت‌آمیز دهباشی، موسسه تنظیم و نشر آثار امام به ریاست آقای سیدحسن خمینی و همچنین خانواده مرحوم احمد خمینی از وی شکایت کردند. ♦️دادگاه نهایتاً در پی این توییت غیرمستند، دهباشی را مجرم شناخته و رای به محکومیت او داده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جشنواره فجر کجاش به جشنواره انقلاب می‌خوره؟/طبق قانون مجلس بدحجابی جرم است/پولدارها پول دوست‌تر هستند/ میرحسین موسوی تاریخ مصرفش گذشته است/من جوابی ندارم که چرا دانشگاه مختلط است 🎬 برش‌هایی از گفتگوی چالشی خبرفوری با دکتر هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایران برای هیچ کشوری تهدید نیست در آینده که اروپا به گاز ما احتیاج پیدا می‌کند روابطمان بهتر می‌شود! 👌پیش بینی۱۶ سال پیش‌ِ امام‌ خامنه‌ای‌
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | غبارروبی مضجع مطهر رضوی در سفر رهبر انقلاب به مشهد مقدس