ادامه: 👆👆👆👆⭕️گفت برو پیش دکتر و من رفتم و خودش ماند همان عقب. رفتم نزدیک مغازه شدم، جناب مخبر اومد بیرون، شروع کردیم سلام علیک و احوال پرسی و خودم معرفی کردم و خداقوت گفتم و جناب مخبر کلی گرم گرفت با ما و بغلمان کرد و سریع هم فهمید بچه خوزستان هستم و از درس و کار و.. ما پرسید. بعد از احوال پرسی و خداقوت؛ بهشون گفتم حقیقتا از یک چیز خیلی ناراحت و از یه چیز خیلی خوشحال شدم. اولا از این خوشحالم که پیگیر میدانی مشکلات معیشتی مردم هستید و بعد از مدت ها حسرت دیدن مسئولان بین مردم، امشب شمارا بدون هیچ تکلفی در حال پرسه زدن در بازار می بینم. ثانیا از این ناراحتم که چرا مردم شمارو نمی شناسن. مردم امروز تقریبا اکثرا فکر میکنن مسئولان هیج اطلاعی از مشکلات و... ندارند و باورشون نمیشود معاون اول رئیس جمهور اینطور بین مردم باشد؛ ای کاش شما را می شناختند تا اولا مشکلات خودشان رو بگویند و ثانیا نقطه امیدی در دلشون ایجاد بشود.
🔻صحبت اولیهام که تموم شد؛ خیلی عجله داشتم. دیرم شده بود. آمدم خداحافظی کنم که یکدفعه دستم را گرفت. تعجب کردم. ازم خواهش کرد اگه امکانش هست کل مسیر تا پارک لاله رو در بازدید از مغازه ها کنارشون باشم. با اینکه دیرم شده بود ولی برام جذاب بود مواجه مردم و معاون اول رئیس جمهور رو ببینم و از وضعیت قیمت ها هم دقیق تر مطلع بشیم. تک به تک مغازه رو دو نفره رفتیم سر زدیم، حتی محافظ محترمم دیگه خیلی کنارمون نبود:)). یه نمونه فقط از وضعیت اسف بار بازار بگم. در همین راسته اول کارگر شمالی تا پارک لاله ۵ قیمت متفاوت تخم مرغ رو شاهد بودیم. جناب مخبر گفت امروز بسیج رو دستور دادیم بحث نظارت بر مغازه ها و قیمت ها انجام بدن. اعصابش داغون شده بود. همان جا زنگ زد وزیر کشاورزی آقای ساداتی نژاد و کلی به او توپید، رو بلند گو ام گذاشت تا من بشنوم. بنده خدا جناب وزیر کلی استرس گرفته بود.
🔻جالبه بازم تو کل مسیر هیچ کس ایشون رو نشناخت بغیر از دو جوونی که تو عکس دوم می ببینید، که اتفاقا اوناام دزفولی بودن و شروع کردن با لهجه شیرین دزفولی با جناب مخبر صحبت کردن و آخرشم عکس یادگاری گرفتن و رفتن.
تو مسیر از موقعیت استفاده کردم و از اندیکا و استانداری خوزستان تا داستان وزیر آموزش و پرورش و ستاد اجرایی و.. سوالاتم رو پرسیدم و نکاتی ام ایشون گفتند.
🔻آخرشم گفت بیا بریم خونه و... منم گفتم خوابگاه خدمت باشیم و... گفت حتما یه سر خوابگاه تون سر میزنم.
🔻خلاصه اینم روایت بازار گردی دیشب ما با جناب مخبر. با همه نقد هایی که به ایشون و باقی آقایون دولتی دارم و داریم، این روحیه مردمی و پیگیری میدانی و بی تکلف مسئولین ارشد مملکت قابل ستایش است. والسلام.
🆔 @Ashooraeian
هدایت شده از افسران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❌ بزرگترین شرکت لبنیات عربستان به نام المراعی، ۵درصد قیمت تولیدات خود را افزایش داد !
⭕️ مردم عربستان در اعتراض به این کار،
فقط ۳ روز محصولات لبنی نخریدند و نخوردند!
الان شرکت المراعی،
۲۵درصد از قیمت قبلی محصولات خود کم کرده،
💯 اما باز هم مردم نخریدند تا شرکت تنبیه شود!
اکنون شرکت مجبور شده محصولات خود را که خراب شده در بیابانهای عربستان نابود کند! پخش کنید،
که دیدن این صحنه برای ما مردم ایران لازم است !
👆👆👆👆👆🔴🔴🔴ایکاش ما ایرانی ها هم از این کارا میکردیم
🔴🔴البته بماند که خیلی هامون اصلا عربها را..... حساب نمیکنیم😁😁😁
🔴 زارع، مدیرکل بازرگانی کالاهای کشاورزی: قیمت کالاهای اساسی که قرار است وزارت جهادکشاورزی اعلام کند شامل مرغ، تخممرغ، روغن، برنج، گوشت قرمز، قند، شکر، لبنیات پرمصرف، حبوبات، گوجه، سیبزمینی، پیاز، سیب، موز و خرما خواهد بود
♦️ این قیمتها از طریق سایت وزارت جهادکشاورزی و رسانهها اعلام خواهد شد و انشااله بیش از گذشته تعزیرات و خود اصناف با گرانفروشان برخورد خواهند کرد.
🔴جلسه مفیدی با حضور رئیس جمهور داشتیم/ موضوع جلسه تبعات حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی بود/ کسانی به جلسه اقتصاددانان با رئیس جمهور آمده بودند که خودشان بانیان وضع موجود بودند
♦️دکتر مهدی زریباف، اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی: همراه با سایر اقتصاددانان، دیروز جلسه خوب و مفیدی را با رئیسجمهور داشتیم.
♦جلسه رئیسجمهور با اقتصاددانان به موضوع حذف ارز ۴۲٠٠ تومانی اختصاص داشت و نظر اقتصاددانان در این زمینه بیان شد. در این جلسه اقتصاددانان به سه گروه تقسیم شدند: موافقان حذف ارز ۴۲٠٠ تومانی و حامیان بازار آزاد، مخالفان حذف ارز ۴۲٠٠ تومانی یعنی امثال بنده و موافقان مشروط حذف ارز ۴۲٠٠ تومانی در این جلسه نظرات خود را مطرح کردند.
♦تیم اقتصادی آقای رئیسی به لحاظ نظری یکدست فکر نمیکنند اما در موضوع حذف ارز ۴۲٠٠ با یکدیگر همنظر شدهاند تا با حذف این ارز فشار روی دولت کم شود.
♦من معتقدم با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی این فشار به مردم منتقل خواهد شد. دولت میگوید دیگر ارزی برای تأمین ۴۲٠٠ تومانی ندارد که دلیل قانعکنندهای نیست و در صورت حذف ارز ۴۲٠٠ تومانی باید ارز آزاد را نیز تأمین کند.
♦کم و بیش میشود گفت وقت اظهار نظر برای اقتصاددانان در جلسه کم بود و بعضا کسانی به این جلسه دعوت شده بودند که خودشان از بانیان وضعیت نابسامان اقتصادی در کشور هستند و حضورشان در جلسه چندان مفید نبود.
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بهنام خداوندقویتراز ناوهایآمریکا
📆 ۲۴ فروردین ۱۳۵۹
📺 مناظره قدیری ابیانه در تلویزیون ایتالیا
✅ باحضور دیپلماتهای ایران، آمریکا و عراق
🚩 *این مناظرهای بود که شهید ادواردو آنیلی سوپر میلیاردر ایتالیایی با دیدن آن تصمیم به دوستی با قدیری ابیانه گرفته و به دنبال آن تشیع را میپذیرد.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه
@Ashooraeian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وزارت صمت به خودرو سازان دستور بازگرداندن قیمتها را داد
📛باتوجه به دستور رئیس جمهور و اینکه ستاد تنظیم بازار برای افزایش قیمت خودرو مصوبهای نداشته است، وزارت صمت به خودروسازان دستور داد هرگونه افزایش قیمت را ممنوع است و به قیمتهای قبل بازگردد
مدیران بخش خودروسازی بهتر است به جای افزایش قیمت، به فکر ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت ها باشند
@Ashooraeian
#محرمانه_تاییدنشده
📍خبرها از سفر نا به هنگام مقام فریدونی به بلژیک و بازگشت او به ایران حکایت دارد.
#محرمانه_تحلیل
📍ماهی چقدر حقوق میگیری؟
@secret_file
🔻در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔻نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔻تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب از این است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔻یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید به قدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔻رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔻همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای #رئیسی عزیز!
🔻از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔻شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔻ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد./کبری آسوپار