eitaa logo
افسران مجازی جهاد تبیین(گام دوم انقلاب اسلامی ایران)
109 دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
11.1هزار ویدیو
163 فایل
#بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🇮🇷 ارتباط با ما @salam_khoy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جزئیات دیدار رهبر انقلاب با فعالان بخش خصوصی 🔹۱۰ نفر از فعالان بخش خصوصی در حضور رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد. 🔹پس از آن، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
🔴متین ابواحمد تروریستی که پسر ١٢ ساله فلسطینی "عبدالله عیسی" را در حلب سر بریده بود، به عنوان ‎مشاور الجولانی رئیس حیات تحریر الشام HTS و حاکم کنونی سوریه منصوب شد.
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان رضا حاجی کریم؛ فعال حوزه صنعت آب و فاضلاب در حضور رهبر انقلاب
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان سرکار خانم زهره منوچهری؛ فعال در حوزه زعفران و گیاهان دارویی در حضور رهبر انقلاب 🔹‌ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش تعاون به خصوص در حوزه زعفران
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اشتغال ۷۰۰ هزار نفری در صنعت خودرو و قطعه‌سازی 🔹‌سخنان رضا رضایی؛ فعال حوزه قطعات خودرو در حضور رهبر انقلاب. 🔹‌دیدار امروز تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی در رویداد ملی پیشگامان پیشرفت.
🔴 هزینه‌ی رژیم صهیونسیتی در جنگ غزه ۱۳۰ میلیارد دلار برآورد شد وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد هزینه‌های دولت برای جنگ با حماس و حزب الله در سال ۲۰۲۴ بالغ بر ۱۰۰ میلیارد شکل (۳۰ میلیارد دلار) بوده که منجر به افزایش بدهی عمومی به ۱.۳۳ تریلیون شکل شده است. پیش از این، روزنامۀ اقتصادی کالکالیست با اشاره به دست‌کاری دولت در داده‌های رسمی مربوط به اقتصاد گفته بود که هزینۀ جنگ در نوار غزه تا پایان سال ۲۰۲۴ به حدود ۲۵۰ میلیارد شکل (۶۷.۵۷ میلیارد دلار) رسیده در همین حال مراکز پژوهشی اسرائیل همین رقم را هم دو برابر کرده و هزینه‌های جنگ را با احتساب خسارت‌ها بالای ۱۳۰ میلیارد دلار می‌دانند. براساس گزارش تایمز اسرائیل، کل بدهی دولت اسرائیل نیز از ۱.۱۳ تریلیون شکل در سال ۲۰۲۳ به ۱.۳۳ تریلیون شکل در سال ۲۰۲۴ افزایش یافت. کالکالیست نیز هزینه‌های بالای جنگ غزه را نشان دهنده «شکست» جنگ خواند و توضیح داد که این امر مستلزم نیاز به افزایش قابل توجه بودجه وزارت دفاع اسرائیل در طول یک دهه آینده است.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان آقای منصور نجمی‌نیا؛ فعال حوزه معدن و صنایع معدنی در حضور رهبر انقلاب 🔹'نقش آفرینی بخش خصوصی در تحول صنعت معدنی کشور' 🔹'از خام‌فروشی تا فرآوری؛ داستان موفقیت معدن‌داری ایرانی' 🔹'راه‌اندازی بزرگترین معدن سرب و روی غرب آسیا با دستان متخصصان ایرانی' 🔹'برنامه افزایش اشتغال از ۱۰ هزار به ۲۵ هزار نفر در صنعت معدن' 🔹'چشم‌انداز ارزآوری ۶۰۰ میلیون دلاری صنعت معدن برای کشور' 🔹'سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری در توسعه معادن کشور' 🔹'تعهد معدن‌داران به حفظ محیط زیست و اجرای طرح‌های آبخیزداری' 🔹'از آذربایجان تا سیستان و بلوچستان؛ گستره فعالیت معدنی در ایران'
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر انقلاب: در زمینه‌ی نشان دادن پیشرفت‌ها کم کاریم/ ما به یک کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم/ آیا جوانان و دانشجویان ما از پیشرفتهای که اینجا بیان شد مطلعند؟ 🔹‌رهبر انقلاب اسلامی در جمع تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوص رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت»: ما به یک کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم. آیا این پیشرفت‌هایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، جوان‌های ما و دانشجویان ما می‌دانند؟ کسانی که مایل‌اند در کشور فعالیت کنند، اثر بگذارند و توانایی‌هایی در خود می‌بینند، آنها می‌دانند که می‌توان یک واحد کوچکی را مثلاً در یک شهر کوچک به وجود آورد و بعد از مدتی آن را به چندین ده برابر افزایش داد؟ پیشرفت این را خبر دارند؟ 🔹‌ما در زمینه‌ی نشان دادن "پیشرفت‌ها و تحقق آرزوها" کم کاریم. یک کار رسانه‌ای لازم است. این یک فصل جداگانه‌ایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: نمایشگاه دیروز نشان داد که بخش خصوصی به‌رغم فشارهای خارجی و تحریم و تهدید تحریم‌های بیشتر، توانسته به سطح قابل قبولی از پیشرفت برسد.
🔴رهبر حزب راست‌گرای ترکیه به‌دلیل انتقاد از اردوغان زندانی شد 🔹‌مقامات ترکیه امید اوزداغ، رهبر حزب «پیروزی ترکیه» را به اتهام تهییج و تحریک خشونت علیه مهاجران بازداشت کردند و او را به زندان سیلیوری در حومهٔ استانبول بردند. 🔹‌اوزداغ پیش‌تر در انتقاد از اردوغان گفته بود «اردوغان با ایجاد تفرقه و آوردن میلیون‌ها پناهنده و فراری به ایمان ملت ترکیه آسیب می‌زند و فرهنگ ملت را از بین می‌برد. آنچه در حال وقوع است، فاشیسم حزب عدالت و توسعه است.» 🔹‌خبرگزاری آناتولی ابتدا از بازداشت اوزداغ به اتهام اهانت به اردوغان خبر داد اما به گفتهٔ حزب اوزداغ، دادستانی استانبول او را به اتهام توهین به اردوغان از بازداشت آزاد کرد و سپس دستور بازداشتش را به اتهام «تحریک نفرت و خصومت در بین مردم» صادر کرد. 🔹‌اوزداغ که بارها خواستار اخراج میلیون‌ها مهاجر سوری از ترکیه شده، اکنون در زندان «سیلیوری» در حومه استانبول تحت بازداشت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: این یک الزام است؛ نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور باید به بخش خصوصی کمک کند 🔹‌من متأسفانه مشاهده می‌کنم یک جاهایی دستگاه‌های دولتی یا دستگاه‌های نظارتی نقش سرعت‌گیر را ایفا می‌کنند. 🔹‌انسان شرمنده میشود وقتی می‌شنود رقم مالی واردات یک کارخانه حدود سی یا۴۰ درصد بیشتر از رقم واردات تولید آن کارخانه است؛ یعنی رقیب برای کارگر ایرانی و سرمایه‌گذار ایرانی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: مصداق مهم مانع‌زدایی از تولید، عمل به سیاست‌های اصل ۴۴ است 🔹‌به این سیاست‌ها به درستی عمل نشد. یکی از علل تنزل اقتصادی کشور در دههٔ ۹۰ همین مسئله بود.