برشی از یک کتاب
✂️ برشی از یک کتاب #چرا_خدا_رو_نمیبینیم (پاسخ سطح دوم برای کودکان) آیا تو می تونی این صندلی رو بلند
🌀 معرفی کتاب
📚 شصت پرسش اعتقادی
✍ سید رضا طباطبایی
🔹 کتاب شصت پرسش اعتقادی ؛ #قویترین کتاب در حوزه #توحید و پاسخگویی به #سئوالات_کودکان است .
🔸 سوالاتی مانند:
خدا چه شکلیه؟؛ چرا خدا رو نمیبینیم؟؛ خدا کجاست؟؛ خدا از چه وقت بوده؟؛ پدر و مادر خدا کیه؟؛ چرا خدا بعضی از حاجتامونو نمیده؟؛ هدف خدا از آفریدن ما چی بود؟؛ چرا باید از خدا بترسیم؟؛ چرا خدا مادر بزرگ رو خوب نمیکنه؟؛ چرا خدا بابابزرگو ازمون گرفت؟؛ اگه نماز نخونیم، چی میشه؟؛ چرا خداوند بعضیها رو ناقصالخلقه به دنیا میاره؟؛ چرا خدا بعضیها رو به جهنم میبره؟؛ من دوست ندارم پیر بشم؛ وقتی میمیریم کجا میریم؟ چرا خدا شیطون رو آفرید؟؛ و بسیاری از پرسشهای دیگر کودکان درباره خدا، فلسفه خلقت، علت بیماریها، تقدیر، مرگ و … که حتی ممکن است سوال بزرگسالان هم باشد.
💰قیمت فعلی بازار: 25 ت
قیمت #ویژه اعضای کانال: 20 ت
💢 تحویل این کتاب در قم به صورت حضوری و برای دوستان شهرستانی به وسیله پست ارسال می شود...
✅ جهت سفارش کتاب به شناسه زیر مراجعه نمایید👇
🔻🔻🔻
@hayat_admin
🔺🔺🔺
✂️ برشی از یک کتاب
#نوشیدن_قبل_از_تشنگی
ما پیش از آنکه #تشنه باشیم ، #نوشیده ایم و پیش از آنکه به اشتها آمده باشیم و با سؤال ها گلاویز شده باشیم ، خود را تلنبار کرده ایم و پیش از آنکه به #معناها دست یافته باشیم ، به کلمه ها رسیده ایم ...
و این است که باد کرده ایم و با آنکه زیاد داریم ، مریض و بی رمق هستیم و به امتلای ذهنی و پرخوری فکری دچار شده ایم ... اسفناک اینکه ، این #بیماری و این پرخوری ، همه گیر شده و اسفناک تر اینکه این #بیماری در ابتدا به عنوان یک افتخار و نشانه سلامتی و روشنفکری هم قلمداد می گردد ، اما رفته رفته سنگینی و ضعف ذهنی را به دنبال می آورد و روشنفکرِ تلنبار شده را به بن بست می رساند .
اینها با اینکه خیلی دارند فقیر هستند ؛ چون پیش از سؤال ، به جواب ها رسیده اند و پیش از عطش ، به آب . دوای این ها همان طرح « سؤال های بنیادی » است که بتواند به تفکرات آن ها سازمان بدهد تا بتوانند با تفکرات سازمان گرفته به مطالعات خویش سر و سامانی بدهند و آن را هضم کنند و شیره کشی نمایند .
📚 رشد ، علی صفایی حائری ، ص ۱۸
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#چرا_خدا_رو_نمی_بینیم
(پاسخ سطح #سوم برای کودکان)
ما چه چیزهایی رو می تونیم با چشمامون ببینیم ؟ چیزایی که نور به اونا می خوره و بازتاب نور از اونا به چشم ما می رسه .
آیا همه چیز این طوریه ؟ آیا هر چیزی که وجود داره به وسیله نور ، قابل دیدن میشه ؟ خیلی چیزا هستن که بدن ندارن و اصلاً جسمی ندارن تا با نور دیده بشن ؛ مثل هوا ، صداها ، امواج تلویزیون و خیلی چیزای زنده که دیده نمی شن ؛ مثل فرشته ها و روح انسان ها .
می دونی چه نیرویی باعث میشه که یک سیب وقتی از درخت جدا میشه روی زمین بیفته ؟
نیروی جاذبه
درسته ؛ اما یه سؤال : آیا ما می تونیم نیروی جاذبه رو ببینیم ؟ همون نیرویی که ما رو روی سطح زمین ، محکم نگه داشته و اگر نبود ، ما به فضا پرتاب میشدیم ؟ نه
درست مثل آهن ربا که چیزای آهنی رو با نیرویی به سمت خودش جذب می کنه و ما اون نیرو رو با چشم نمی بینیم . حتماً اینو میدونی که از نظر علمی ، هر کاری که در عالم انجام میشه ، با انرژی انجام میشه .
بله میدونم . آیا ما می تونیم انرژی رو که وجودش برای همه کارها لازمه ، با چشمامون ببینیم ؟
نه
یه مطلب دیگه ؛ هر چی در عالم هست ، براساس قانون و علم به وجود اومده و کار می کنه ؛ مثلاً هر دونه گندم که ده ها دونه گندم تولید می کنه ، مطابق ژن های درونش که همگی پیام های علمی هستن ، این کار رو انجام میده و یا حرکت ماه به دور زمین یا زمین به دور خورشید ، همگی براساس قوانین دقیق ریاضی صورت می گیره ؛ اما سؤال این جاست که آیا ما علم و یا قانون رو می تونیم با چشمامون ببینیم ؟ البته که نه
پس از اونجا که نور ، تنها عامل دید شدن اجسامه ، توقع بجایی نیست که بخواهیم با چشم ( چشمی که تنها به کمک نور می تونه ببینه ) هر چیزی رو ببینیم ، بلکه ما از روی نشونه و علامت هر چیزی می تونیم به وجودش پی ببریم . اصلاً اینکه آدم توقع داشته باشه که هر چیزی رو با چشماش ببینه تا به وجودش پی ببره ، توقع بی جاییه ، مثل اینکه کسی بخواد با چشم ، صداها و بوها رو ببینه تا اونا رو بفهمه !
برای شناخت هر چیزی ، #ابزار مخصوص خودش وجود داره ؛ برای صداها - گوش و برای بوها - بینی و ... و برای شناخت چیزایی که دیده نمیشن ، مثل مهربونی و خوبی دیگران ( مثل خدا ) ، باید به نشونه ها ، کارها و رفتارهاشون نگاه کرد ؛ یعنی باید با عقل و فکر و از روی نشونه هاشون به اونا پی برد . به این نکته هم دقت کن که دیده نشدن ، دلیلِ بر نبودن نیست .
📚 شصت پرسش اعتقادی ، سید رضا طباطبایی ، ص۲۷ و ۲۸
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
برشی از یک کتاب
🌀 معرفی کتاب 📚 شصت پرسش اعتقادی ✍ سید رضا طباطبایی 🔹 کتاب شصت پرسش اعتقادی ؛ #قویترین کتاب در ح
📚 شصت پرسش اعتقادی را با قیمت مناسب از اینجا خرید نمایید .
✂️ برشی از یک کتاب
#اثبات_وجود_خدا
دکتر پیتر : دلیل شما بر وجود خداوند چیست ؟
علامه : #عقل_سالم ، این عالم را جلوگاه #نظم می داند و از آن جا که #نظم ، از خودِ اشیای ناآگاه تولید نمی شود ، پس این کارگاهِ هستی ، ناظمی دارد که در لغتِ ادیان #خدا نامیده می شود .
دکتر پیتر : پس چرا عده ای او را ( خدا را ) قبول ندارند ؟
علامه : در دنیا آنهایی که وجود خدا را انکار می کنند ، دو تکیه گاه بیشتر ندارند :
۱- #ایراد_گرفتن به دلایل اثبات کنندگانِ وجود خدا
۲- محسوس نبودنِ خدا ؛ یعنی اینکه ما خدا را احساس نمی کنیم ( با حواس پنجگانه ) و نمی بینیم ، پس خدا وجود ندارد .
درباره اولین تکیه گاهشان باید گفت ، ایراد گرفتن به دلیل ، خودش دلیل نیست ؛ پس به تکیه گاه دوم آنها میپردازیم و میگوییم : اگر محسوس نبودنِ یک حقیقت ، دلیل بر #نیستی و #نبودن آن باشد ، پس اولین حقیقتی که باید انکار شود ، همین قوانین اداره کننده طبیعت است ( مثل جاذبه ) که هرگز محسوس نیستند ، بلکه ما با #عقل و #علم ، آنها را درک میکنیم و پی به وجود آن قوانین می بریم .
📚 تکاپوی اندیشه ها ، محمد تقی جعفری ، جلد ۱ ، ص ۹۳
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
🌀 معرفی کتاب
#کتابی_واجب_برای_اهل_نماز
✅ مژده به معلمین آموزش و پرورش, مربیان حلقه های صالحین, هیئات, مساجد و عموم علاقه مندان
🔹 پرفروش ترین کتاب در زمینه ی نماز
موثرترین کتاب در زمینه نماز
📚 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
✍علیرضا پناهیان
💠از هر عارف و عالمی درمورد راه رسیدن به مراتب معنوی سوال میکنی، به «نماز» تاکید میکند. اگر واقعا نماز اینقدر مهم و تاثیرگزار است، چرا روی ما تاثیر نمیگذارد؟! ما این همه نماز که خواندهایم، چرا هنوز عارف نشدهایم؟ اگر نماز، معراج مومن است و لذت دارد، چرا ما هیچوقت از نماز خواندن لذت نمیبریم؟! تازه نماز برای ما یک کار تکراری و ملال آور هم شده است! اِشکال نماز ما کجاست؟! چه کار کنیم تا نماز ما را رشد بدهد و بر روی ما تاثیر بگذارد؟
✅جواب این سوالات و سوالات مشابه دیگر را در کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ می یابید.
💰 قیمت پشت جلد: 15 ت
قیمت با #تخفیف 10%: 13500
❤️❤️❤️ #تخفیف_ویژه برای مدارس
💠 جهت خرید کتاب به شناسه زیر مراجعه نمایید...
🔻🔻🔻
@hayat_admin
🔺🔺🔺
برشی از یک کتاب
🌀 معرفی کتاب #کتابی_واجب_برای_اهل_نماز ✅ مژده به معلمین آموزش و پرورش, مربیان حلقه های صالحین, هیئا
✂️ برشهایی از کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟
چرا باید نماز را عربی بخوانیم ؟
https://eitaa.com/Ahlebasar/1272
نماز حالگیری خداست
https://eitaa.com/Ahlebasar/959
برشی از یک کتاب
🌀 معرفی کتاب #کتابی_واجب_برای_اهل_نماز ✅ مژده به معلمین آموزش و پرورش, مربیان حلقه های صالحین, هیئا
💢 توصیه
این کتاب رو حتماً مطالعه بفرمایید .
#عبد
💢 حرف حساب
ملتی که #کتاب نمی خواند باید #تمام_تاریخ را #تجربه کند .
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
💢 کانال رسمی موسسه لیله القدر #تهران
🔸 برگزاری کلاس های همخوانی کتب استاد علی صفایی (عین-صاد)
🔸 فروش کتب عین صاد
🔸 کلاس های طب اسلامی
🔸کلاس های روانشناسی اسلامی
🔸 جلسات مشاوره ازدواج و خانواده
🔸 برگزاری کلاس های تدبر در قرآن
🔸 برگزاری کلاس های بررسی اندیشه غرب
🔸 برگزاری کلاس های اصول فقه، صرف و نحو
⭕️ @EinSadTehran
✂️ برشی از یک کتاب
#مقصد_تفاهم_است_نه_توافق
خیال میکنیم مقصود این است آدم ها در عمل حرکتی داشته باشند . این #توقع ، ما را بسته است و زنجیر کرده ؛ در حالی که مقصد این نیست . مقصد #تفاهم است نه #توافق هدف این است که #زمینه_خوب_شدن افراد فراهم شود نه اینکه همه خوب شوند . چرا که #عمل مربوط به انتخاب و اختیار آنهاست . میخواهند عمل کنند یا نکنند . آن چه مطلوب است ، « تفاهم هاست » نه « توافقها » ، « فهم » است نه «عمل » . آنچه مهم است فهم در برخوردهاست و عمل ؛ وابسته به شخص است . میخواهد خوب شود یا نشود . مقصود این نیست که همه #ابوذر شوند ، مقصود این است که همه شکل بگیرند ؛ یا #ابوذر شوند یا #ابوجهل . بیش از این توقعی نیست که پیامبران نیز زمینه انتخاب انسان را فراهم می کردند . تا آنهایی که زنده شدند ، با آگاهی برای زندگی آماده شده باشند و آنهایی که به هلاکت رسیدند ، با آگاهی و در روشنی هلاکت را انتخاب کرده باشند . مقصد همین است ، نه چیزی بیش از این .
📚 حرکت علی صفایی حائری صفحه ۵۸
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#نردبان_ایمان
ایمان مثل #نردبان ، درجاتی دارد . کسی که پله اول ایستاده ، به آنهایی که پایین ترند ، #تحمیل نکند و آن ها را هُل ندهد . اگر بخواهی به کسی #تحمیل کنی ، میشکند و هرکس شکستی به وجود آورَد ، باید آن را جبران کند .
📚 امام صادق علیه السلام ، بحارالانوار ، جلد ۲۲ ، صفحه ۳۵۰
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#انتظار_سازنده
خلقی که در انتظار ظهور #مصلح به سر می برد ، باید خود #صالح باشد . و آیا اقتدای به مهدی ، جز داشتن صلاح و عمل صالح است ؟ و آیا خلقی که اقتدای به مهدی ( ع ) کند ، جز #خلق_صالح تواند بود ؟ پس خلقی که در انتظار ظهور « مصلح » به سر می برد ، باید خود صالح باشد .
📚 خورشید مغرب ، محمدرضا حکیمی ، ص ۳۳۲
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#مرگ_کودکی_به_خاطر_نداشتن_هزینه_دارو
دین اسلام نیامده است تا در #جوامع_اسلامی عده ای تا #گلو در انواع گوناگون نعمتها و خوش گذرانیها و سفرها ( اگرچه سفرهای دینی ) و استراحت ها فرو رفته باشند ، و برای اسباب بازی کودکان خود پولهای گزاف خرج کنند ، در حالی که در کنار ایشان کسان دیگری به سر برند که نتوانند برای جلوگیری از « مرگ کودک دم مرگ خویش » دارویی اندک به دست آورند ! اگر چنین است ، پس کو و کجاست آن قسط و عدلی که پیامبران آمدند تا جامعه ها را از آن سرشار گردند ؟
📚 انذار ، محمدرضا حکیمی ، ص ۶۴
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#باید_تفکر_خود_را_اصلاح_کنیم
امروز غالباً می بینیم معانی و مفاهیمی که ما از اسلام داریم خاصیت « حیات بخش و ایجاد زندگی » ندارد ، پس ناچار باید تجدید نظری در این معانی و مفاهیم بکنیم ، شاید مفهوم و تصور ما درباره این معانی و مفاهیم « اشتباه » باشد ، ما باید تصور خودمان را « تصحیح » کنیم ... یعنی ما باید طرز تفکر و طرز بینش خودمان را درباره اسلام #اصلاح کنیم .
📚 مجموعه آثار ، جلد ۲۵ ، مرتضی مطهری ، ص ۴۶۰ و ۴۶۱
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#خوردن_مشروب_به_خیال_اینکه_آب_ا
ست!
در حقوق اسلامی ، مجازات و کیفر هنگامی است که #جُرم ، هیچ عاملی جز #انحراف نداشته باشد کسی که مشروبی را به خیال اینکه آب است ، می نوشد و یا از روی جهل سر می کشد ، این کار ، یک اثر در خود او میگذارد که این اثر هم استمرار دارد و یک اثر هم در سطح جامعه و چون این شخص نخواسته که پرده های اجتماعی را بدرد ، تخلف و جُرم او ، حد و مجازات نخواهد داشت . در جامعهای که #هزار_عامل برای « زنا - سرقت - فساد » وجود دارد و عوامل « استثماری ، استعماری و عوامل تربیتی و سیاسیِ قدرتهای خارجی » فعال هستند ، نمیتوانیم بر مجرمی به صرف اینکه فلان جرم را مرتکب شده ، حدود را پیاده و اجرا کنیم . « حدود » در جامعه اسلامی در « مدینه الرسول » مطرح میشوند . مادامی که آن زمینه ها به وجود نیامده باشد ، قطعاً #حجاب در آن مطرح نیست قطعاً حد خمر و شراب به آن کیفیت نیست چرا که هزاران عامل وجود دارد و این شخص مُجرم نیست که #مریض است و تو باید مداوایش کنی . اگر به حدی رسید که مجبور بودی دستش را قطع کنی آن موقع قطع کن . اگر این « بینش و عمق » عمق نسبت به حقوق اسلامی مطرح شود یعنی « حد جُرم » و «حد کیفر » و «برخورد با مجرم » را بفهمیم ، با مسائل به گونهای دیگر روبرو می شویم و تلقی و فهمی که از سنگینی قصاص و دیات داریم ، عوض خواهد شد .
📚 حرکت علی صفایی حائری صفحه ۱۳۸ و ۱۳۹
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#خدا_کیه؟
خدای بزرگ و مهربون ، کسیه که همه عالم رو درست کرده ، ما ، زمین و آسمون ، دریاها و درختان ، گلها و پرنده ها ، همه میوه ها و خوراکی ها ، رودخونه ها و چشمه ها ، خونه ها و کارخونه ها ، کشتی و هواپیما و ماشین ها و هر چی که در این عالم می بینی ، همه رو درست کرده ؛ و بالاتر از همه بهشت رو درست کرده که هر کی آدم خوبی بود ؛ ببره بهشت تا همیشه شاد و خوشحال باشه .
خدای مهربون کسیه که برای این که ما راه درست و خوب رو بفهمیم و خوب زندگی کنیم ، برامون راهنما قرار داده ؛ پیامبران رو فرستاده ، امامانِ خوب رو فرستاده ، برامون کتابِ قرآن رو فرستاده تا گمراه نشیم خدا خیلی مهربونه ، خیلی بخشنده و دوست داشتنیه ؛ از همه دوست داشتنی تره .
ما سعی می کنیم به یادش باشیم ، همیشه ازش تشکر کنیم و همیشه حرفای خدای مهربون رو گوش کنیم و از دشمن خدا دوری کنیم . مگه خدا هم دشمن داره ؟ بله . یکی از مهمترین دشمنان خدا که باید حواسمون باشه گولش رو نخوریم ، شیطونه ! شیطون دوست داره ما رو از بهشت دور کنه. دوست داره ما بد باشیم ، کارهایی می کنه که ما رو عصبانی کنه تا کارهای بد بکنیم و بهشت نریم . به خدا پناه می بریم و دعا می کنیم تا خدا همه رو از شر شیطون حفظ کنه
📚 شصت پرسش اعتقادی ، سید رضا طباطبایی ، ص۳۳ و ۳۴
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#محمدی_که_شریعتی_معرفی_کرد
به راستی می توان گفت که #محمد را این چنین « باید از نو دید » ، « از نو شناخت » ، او را با نگاهی که اشیا و اشخاص را می نگریم نباید نگریست ، باید از روانشناسی ، جامعه شناسی و تاریخ ، نگاهی تازه ساخت و بر سیمای محمد ( ص ) افکند . او را باید در صف شخصیتهای عظیم تاریخ ، قیصران و حکیمان و انبیا دید ، در جمع پیامبران بزرگ شرق نشاند و تماشایش کرد .
در این هنگام است که تصویر او در چشم ما چنان شگفت و توصیف ناپذیر مینماید کو گویی هرگز او را ندیده ایم و هرگز چنین تصویری را از مردی در جهان نمیشناخته ایم ... برای #شناخت_دقیق و تصویر کلی و تمام هر مذهبی ، شناختنِ خدای آن ، کتاب آن و پیغمبر آن ضروری است و این روش ساده ترین ، ممکن ترین و در عین حال علمی ترین و مطمئن ترین روش شناختِ یک مذهب است ... « محمد ترکیبی از موسی و عیسی » است ، گاه او را در صحنه های مرگبار جنگ می بینیم که از شمشیرش خون میچکد و پیشاپیش یارانش که برای کشتن یا کشته شدن بی قراری می کنند ، می تازد ...
و گاه همو را می بینیم که وقتی هر روز در رهگذرش مرد یهودی از بام خانهاش خاکستر بر سرش می ریزد و او نرم تر از مسیح ، همچون بایزید ، روی در هم نمی کشد و یک روز که از کنار خانه وی میگذرد و از خاکستر مرد خبری نمیشود ، میپرسد رفیق ما امروز سراغ ما نیامد ؟ و چون میشنود که بیمار شده است به عیادتش میرود . در اوج قدرت در آن لحظه که سپاهیانش مکه را ، شهری که ۲۰ سال او و یارانش را شکنجه داده و آواره کرده است ، اشغال کرده اند ، بر مسند قدرت سزار اما در سیمای مهربان مسیح ، کنار کعبه می ایستد و در حالی که ۱۰ هزار شمشیر تشنه انتقام از قریش ، در اطرافش برق می زنند و بر ابوسفیان و هند و عکرمه فرزند کینهتوز ابوجهل و دیگر قیافه هایی که یادآور شکنجهها و توطئهها و تبعید ها و مرگ های جانخراش عزیزان اویند ، دندان می نماید ، می پرسد ؛ ای قریش فکر میکنید با شما چه خواهم کرد ؟ قریش که سیمای مسیح را در این موسایی که اکنون سرنوشتشان را در دم شمشیر خویش دارد ، خوب میشناسد و به چشم می بینند ، پاسخ می دهند که تو برادری بزرگوار و برادرزاده ای بزرگواری و آن گاه با آهنگی که از گذشت و مهربانی گرم شده است می گوید « بروید ، همگی آزادید » آری این است محمد .
📚 سیمای محمد - علی شریعتی - صص ۲۵ الی ۳۹
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گریه های جامانده ای که به آرزوی قلبیش رسید .
هدیه به روح پاک و مطهر #شهید_سلیمانی صلوات .
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
💢 سلام علیکم و رحمه الله "
دوستان و همراهان بزرگوار ؛ از صبح شهادت سپهبد شهید سلیمانی تا کنون ، ✂️برشی در کانال قرار ندادم به این #علت که مطالعه و بهره گیری از آن مستلزم مقدماتی می باشد و یکی از این مقدمات #تمرکز میباشد . به همین خاطر با توجه به اینکه پیشبینی حقیر این بود که هر روز اتفاقات و اخبار حاشیه ای فراوانی به وقوع خواهد پیوست و تمرکز مخاطبین تحت الشعاع قرار خواهد گرفت ، از انتشار برش جدید خوداری نموده و تا آرام شدن اوضاع مطلبی منتشر نخواهد شد . کمی صبور باشید ؛ ان شاء الله در چند روز آینده مجدداً انتشار ✂️برشها آغاز خواهد شد .
#عبد
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه به روح مطهر حاج قاسم یک #صلوات هدیه نمائید .
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/2899050516Cb89d2b4c16
سلام علیکم و رحمه الله ✋
با امید و توکل به خدای حکیم " و با عنایت به پیش رو بودن ایام #دهه_فجر از چند روز دیگر با #بسته_ویژه_انقلاب_اسلامی در خدمت اعضای محترم کانال ✂️ برشی از یک کتاب خواهیم بود . از جمله ویژگی های این بسته انتخاب ۲ کتاب #خاص با دو رویکرد متفاوت میباشد .
یک کتاب به بررسی #مبانی و ویژگی های حکومت #پهلوی می پردازد و کتاب دیگر به #مبانی و ویژگی های #انقلاب_اسلامی خواهد پرداخت .
البته اگر عمری باقی باشد بعد از ارائه برشهای ۲ کتاب مذکور " به ارائه برشهایی در خصوص #حکومت_تراز_اسلامی خواهیم پرداخت .
ان شاء الله ✂️ برشهای پربار و بسیار غنی ارائه خواهد شد که برای همراهان و اعضای محترم جذاب خواهد بود "
#عبد
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#ارتشبُد_حسین_فردوست
زمانی که جزء شاگردان کلاس مخصوص محمدرضا (سال اول دبستان) شدم ، محمدرضا پس از چند سئوال از وضع خانوادگی من فهمید که من با سایر شاگردان از نظر وضع خانوادگی خیلی پائین تر و فقیرتر هستم . لذا از همان روز اول حامی من شد و نمی گذارد سایرین مرا اذیت کنند . چون اواسط سال تحصیلی بود ، پس از ۴ یا ۵ ماه امتحانات خاتمه سال داده شد و من #شاگرد_اول شدم . در نیمکت های ۲ نفری کلاس ، رئیس کلاس جای مرا در کنار محمدرضا گذارد و گفت که از امروز بعد از خاتمه کلاس به محل زندگی محمدرضا می روی و با هم درس حاضر می کنید . #زندگی_مشترک او و من شروع شد . شب ها تا ساعت ۱۰ نزد او می ماندم تا بخوابد و بعد پیاده به منزل خود در کوچه های فرعی خانی آباد می رفتم ، که نه چراغی بود و نه فردی در خیابان بود . البته که ناراحت می شدم ولی راهی جز این نداشتم . این وضع زندگی مشترک تا رفتن به سوئیس ادامه یافت . #رضا_شاه اکثراً به دیدن محمدرضا می آمد و خیلی خوشحال بود که من با او هستم . شاه همیشه به من محبت می کرد و اجازه نداد #هیچ_فرد_دیگری غیر از من نزد محمدرضا باشد و اگر فردی را می دید آناً او را از نزد محمدرضا بیرون می کرد .
📚 ظهور و سقوطِ سلطنت پهلوی ، خاطرات ارتشبد حسین فردوست ، ص ۶۴۴
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed