هدایت شده از هیئت حجت بن الحسن
🎥 پخش زنده پرسش و پاسخ و سخنرانی #استادالهی و مداحی ساعت ۱۹:۲۰
⏯ بر روی یکی از لینکهای زیر کلیک کنید:
📢 صوتی:
https://mirol.ir/live/832353270aacb6e/audio
🎥 تصویری:
https://mirol.ir/live/832353270aacb6e/video
aparat.com/ostadelahi/live
🔸 لینک پخش مستقیم در ایتا:
https://mirol.ir/live/832353270aacb6e/video?eitaafly
🏴هیئت بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف
@ostadelahi
هدایت شده از اهل البیت علیهم السلام-کریمی
🔸زیارت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در روز جمعه👆
▶️ @Ahlolbait31357
هدایت شده از اهل البیت علیهم السلام-کریمی
🔴🔴
🔵🔵
💠 دعای حضرت فاطمه زهرا (علیها سلام) در روز جمعه
🔹اللَّهُمَّ اجْعَلْنَا مِنْ أَقْرَبِ مَنْ تَقَرَّبَ إِلَيْكَ وَ أَوْجَهِ مَنْ تَوَجَّهَ إِلَيْكَ وَ أَنْجَحِ مَنْ سَأَلَكَ وَ تَضَرَّعَ إِلَيْكَ
🔹اللَّهُمَّ اجْعَلْنَا مِمَّنْ كَأَنَّهُ يَرَاكَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ الَّذِي فِيهِ يَلْقَاكَ وَ لَا تُمِتْنَا إِلَّا عَلَى رِضَاكَ
🔹اللَّهُمَّ وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ أَخْلَصَ لَكَ بِعَمَلِهِ وَ أَحَبَّكَ فِي جَمِيعِ خَلْقِكَ
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لَنَا مَغْفِرَةً جَزْماً حَتْماً لَا نَقْتَرِفُ بَعْدَهَا ذَنْباً وَ لَا نَكْتَسِبُ خَطِيئَةً وَ لَا إِثْماً
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَاةً نَامِيَةً دَائِمَةً زَاكِيَةً مُتَتَابِعَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَرَادِفَةً
🔹برَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🔸خدایا! ما را قرار بده از نزدیکترین کسانی که به تو تقرّب جسته-اند؛ آبرومندترین افرادی که به تو روی آورده-اند؛ و حاجت-رواترین افرادی که از تو درخواستی کرده و به درگاه تو تضرع کرده-اند.
🔸خدایا! ما را در زمره کسانی قرار بده که گویا تو را می-بینند، تا روز قیامت که در آن روز تو را ملاقات می-کنند؛ و ما را جز در حالی که از ما راضی هستی، نمیران.
🔸خدایا! ما را در زمره کسانی قرار بده که اعمالش را برای تو خالص کرده و در بین تمام مخلوقاتت، تو را دوست داشته است.
🔸خدایا! بر محمد و آل محمد درود فرست؛ و ما را ببخش؛ بخششی حتمی و قطعی که پس از آن دیگر گناهی را مرتکب نشویم و خطا و لغزشی از ما سر نزند.
🔸خدایا! بر محمد و آل محمد درود فرست؛ درودی روز افزون، دائمی، پاک و مطهر، پشت سر هم، به دنبال هم و قطع نشدنی.
🔸به رحمتت ای مهربان-ترین مهربانان.
📚 بحارالانوار جلد 87 صفحه 339
ا〰〰〰〰
#نشر_معارف_اهلبیت
▶️ @Ahlolbait31357
🌺 احياى مكتب اهل بيت 🌺
✳️ امام على بن موسى الرضا عليه السلام می فرمايد:
🌺🌺 مَنْ جَلَسَ مَجْلِساً يُحْيَى
فيهِ امْرُنا لَمْ يَمُتْ قَلْبُهُ يَوْمَ تَمُوت
الْقُلُوبُ 🌺🌺
🍀 هركس در مجلسى بنشيند كه احياى امر ما، در آن می شود دلش نمی ميرد آن روزكه دلها می ميرند
📚 تفسير برهان ج ۳ ص ۵۰۸
▶️ @Ahlolbait31357
«ـ﷽ـ»
🔻با گفتن این ذکر اموالت را به خدا بسپار و به مسافرت برو!🔻
▫️داستان جالب مرد #شیعه شامی...👇👇👇
💠 يكى از دوستان و شیعیان #على_بن_ابى_طالب عليهما السلام طىّ نامه اى از شام به حضور حضرتش نوشت:
اى اميرمؤمنان! من در اينجا مشغول به خانواده بوده و در صورت ترك آنها بر آنان بيمناكم.
از طرفى اموالى دارم كه در صورت خروج، از تلف شدن آنها ناراحتم، و اينها ملحق شدن به شما و در زمره شما بودن و افتخار خدمتگزارى داشتن را برايم تأخير انداخته است، اى مولاى من! و اى اميرمؤمنان! راه چاره اى براى من بفرماييد.
💠 #امیرالمومنین عليه السلام در پاسخ وى مرقوم فرمودند: خانواده ات را در يك جا گرد آورده و اموالت را در اختيار آنان قرار ده و در همه اين موارد بر محمّد و خاندان پاكش درود بفرست، آنگاه بگو:
♦️ «اللهمّ هذه كلّها ودائعي عندك بأمر عبدك و وليّك عليّ بن أبي طالب»
خداوندا! اينان همه امانتهاى من نزد تو به امر بنده و ولىّ تو علىّ بن ابى طالب عليهما السلام هستند.
سپس برخيز و به سوى من حركت كن.
💠 آن شخص به امر #امام عليه السلام امتثال نموده و به سوى مولايش شتافت، جاسوسان #معاويه به وى گزارش دادند كه فلانى به سوى علىّ بن ابى طالب عليهما السلام فرار كرده است.
💠 معاويه لعين دستور داد تا خانواده او را به اسارت گرفته و به عنوان غلام و كنيز قرار دهند، و اموال او را مصادره نمايند.
💠 مأموران به خانه او ريختند، در اين هنگام خداوند متعال خانواده او را شبيه عيال معاويه و اطرافيان او و نزديكترين اطرافيان #يزيد قرار داد، وقتى مأموران را ديدند به آنها گفتند: اين اموال ماست و ما آنها را گرفتيم، و خانواده او را به بندگى گرفته و به بازار فرستاديم.
💠 چون مأموران چنين ديدند دست نگه داشته و تعرّضى به آنان ننمودند.
از طرفى، خداوند به خانواده آن دوست واقعى #على عليه السلام نشان داد كه چگونه آنان را شبيه خانواده معاويه و يزيد قرار داد تا بدين وسيله از تعرّض مأموران معاويه در امان باشند ؛ ولى در عين حال مى ترسيدند كه دزدان اموالشان را به سرقت ببرند، براى اين امر هم خداى متعال اموال را به صورت عقرب و مار تبديل نمود كه هر موقع دزدان قصد سرقت داشتند آنها را نيش زده و مى گزيدند.
به همين جهت، عدّه اى از دزدانى كه قصد سرقت داشتند مرده و گروه ديگرى به شدّت بيمار و زمين گير شدند و بدين وسيله خداوند متعال از مال او نيز دفاع كرد.
💠 تا اینکه روزى امیرالمومنین عليه السلام به دوستدار خودش فرمودند: آيا دوست دارى خانواده و اموالت نزد تو باشند؟
عرض کرد: آرى.
💠 على عليه السلام به درگاه خداوند عرضه نمود: خداوندا! خانواده و اموال او را حاضر فرما.
ناگاه آن مرد ديد خانواده و اموالش حاضر شدند بدون اين كه كسى از خانواده اش آسيبى ديده يا چيزى از اموالش تلف شده باشد. آنان چگونگى حفظ خود و اموالش را به او گزارش دادند.
💠 على عليه السلام فرمودند: إنّ اللَّه تعالى ربّما أظهر آية لبعض المؤمنين ليزيد في بصيرته ولبعض الكافرين ليبالغ في الإعذار إليه.
به راستى كه خداوند متعال گاهى آيه و نشانه اى براى برخى مؤمنان آشكار مى نمايد تا بينش و #بصيرت آنان افزايش پيدا كرده و براى برخى كافران حجّت را تمام كند تا درهاى عذرخواهى بسته شود.
📚 تفسير امام حسن عسكرى عليه السلام ص ۴۲۳ ح ۲۸۹
#فضائل_امیرالمومنین_علیه_السلام
▶️ @Ahlolbait31357
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
🔸🔹🔸🔹
🚩دعایی مهم برای گشایش در گرفتاری ها و مشکلات
🔸شيخ كفعمى در بلد الامين دعايى مروى از حضرت امير المؤمنين عليه السلام نقل كرده كه هر ملهوف و مكروب و محزون و گرفتار و ترسانى بخواند آن را ،حق تعالى او را فرج كرامت فرمايد و آن دعا اين است:
🔸🔹يَا عِمَادَ مَنْ لاَ عِمَادَ لَهُ وَ يَا ذُخْرَ مَنْ لاَ ذُخْرَ لَهُ وَ يَا سَنَدَ مَنْ لاَ سَنَدَ لَهُ
وَ يَا حِرْزَ مَنْ لاَ حِرْزَ لَهُ وَ يَا غِيَاثَ مَنْ لاَ غِيَاثَ لَهُ وَ يَا كَنْزَ مَنْ لاَ كَنْزَ لَهُ وَ يَا عِزَّ مَنْ لاَ عِزَّ لَهُ يَا كَرِيمَ الْعَفْوِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا عَوْنَ الضُّعَفَاءِ يَا كَنْزَ الْفُقَرَاءِ يَا عَظِيمَ الرَّجَاءِ يَا مُنْقِذَ الْغَرْقَى يَا مُنْجِيَ الْهَلْكَى يَا مُحْسِنُ يَا مُجْمِلُ يَا مُنْعِمُ يَا مُفْضِلُ أَنْتَ الَّذِي سَجَدَ لَكَ سَوَادُ اللَّيْلِ وَ نُورُ النَّهَارِ وَ ضَوْءُ الْقَمَرِ وَ شُعَاعُ الشَّمْسِ وَ حَفِيفُ الشَّجَرِ وَ دَوِيُّ الْمَاءِ
يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ يَا رَبَّاهْ يَا اللَّهُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِنَا مَا أَنْتَ أَهْلُهُ
🔹🔸🔹پس بطلب هر چه حاجت دارى
📚مفاتیح الجنان
▶️ @Ahlolbait31357
«ـ﷽ـ»
▫️وقتی که دشمن ، دوست می شود...👇👇👇
🔻بسیار خواندنی🔻
💠 #امام_صادق صلوات اللَّه عليه فرمودند:
(آنگاه كه #عايشه با پيمان شكنان، جنگ #جمل را به راه انداخت، روزى) عايشه گفت: مردى را كه #دشمن سرسخت #على عليه السلام است براى من پيدا كنيد تا نزد او بفرستم.
💠 پس چنين مردى را آوردند، در برابر او ايستاد، عايشه سرش را بلند كرد و گفت: دشمنى تو با اين مرد چه اندازه است؟
گفت: اوقات زيادى از پروردگارم مى خواهم كه او و يارانش در چنگ من باشند و من با شمشيرم چنان ضربتى به آنان بزنم كه خون از شمشيرم بريزد.
💠 عايشه گفت: تو شايسته اين كار هستى؟
آنگاه نامه اى به او داد و گفت: اين نامه را ببر و در هر موقعيّتى كه او را پيدا كردى - چه در حال سير و سفر چه در حال اقامت - آن را به او بده، آگاه باش! او را در حالى مى بينى كه سوار بر استر #رسول_خدا صلى الله عليه و آله است و كمان او را به شانه انداخته و جعبه تيرش را از كنار زينش آويزان نموده، و يارانش پشت سرش در حالى كه گويا پرندگانى هستند، صف كشيده اند.
هرگاه تو را به غذا و نوشيدنى دعوت كرد چيزى از آن مخور، چرا كه در آن سِحر است.
💠 قاصد به سوى حضرت على عليه السلام به راه افتاد و آن حضرت را در حال سواره استقبال نمود، نامه را به حضرتش داد.
حضرت مُهر نامه را شكست، آنگاه آن را خواند و به او فرمود: سوگند به خدا! اين كار عملى نيست.
💠 آنگاه حضرت پا از ركاب برداشت و از استر پايين آمد، اصحاب پيرامون حضرتش حلقه زدند، حضرت رو به قاصد كرد و فرمود: چند سؤال از تو بنمايم؟
عرض كرد: آرى.
فرمود: پاسخ مى دهى؟
عرض كرد: آرى.
💠 فرمودند: تو را به خدا سوگند مى دهم! آيا عايشه گفت: مردى را كه دشمن سرسخت اين مرد (على عليه السلام) باشد، مى خواهم؟ و تو را نزد او بردند؟ او از تو پرسيد: دشمنى تو با اين مرد چه اندازه است؟ و تو گفتى: بسيار اوقات از خدا مى خواهم كه او و يارانش در چنگ من باشند و من چنان ضربتى بر آنان بزنم كه خون از شمشيرم بريزد؟
سپس فرمودند: تو را به خدا سوگند مى دهم! آيا عايشه به تو نگفت: نامه مرا ببر و در هر موقعيّتى كه او را پيدا كردى - چه در حال سير و سفر و چه در حال اقامت - آن را به او بده، و آگاه باش! تو او را در حالى مى بينى كه سوار بر استر #پيامبر خدا صلى الله عليه و آله است و كمان او را به شانه اش انداخته و جعبه تيرش را از كنار زينش آويزان نموده، و يارانش پشت سرش در حالى كه گويا پرندگانى هستند، صف كشيده اند؟
💠 گفت: خدايا! (تو آگاهى)، آرى.
حضرت فرمودند: تو را به خدا سوگند مى دهم! آيا به تو نگفت: اگر تو را به غذا و نوشيدنى دعوت كردند، پس چيزى از آن مخور كه در آن سحر است؟
گفت: خدايا! (تو آگاهى)، آرى.
💠 حضرت فرمودند: آيا از من هم به سوى او پيغام مى برى؟
گفت: خدايا! (تو آگاهى)، آرى. چرا كه من وقتى نزد تو آمدم تو دشمن ترين آفريدگان براى من بودى، ولى اينك در اين كره خاكى از تو محبوبتر نزد من نيست، پس هر امرى كه مى خواهى بفرما.
💠 حضرت فرمودند: ادفع إليها كتابي، وقل لها: ما أطعت اللَّه ولا رسوله حيث أمرك بلزوم بيتك فخرجت تتردّدين في العساكر.
نامه مرا به او برسان و به او بگو: از خدا و پيامبر او اطاعت نكردى؛ چرا كه خدا و رسولش به تو دستور دادند كه در خانه ات بمانى و تو از خانه بيرون آمده و در ميان لشكريان رفت و آمد كردى.
💠 بعد فرمودند: و به #طلحه و #زبير بگو: شما در مورد خدا و رسولش با انصاف رفتار نكرديد، چرا كه زنان خودتان را در خانه هايتان گذاشتيد و زن پيامبر خدا صلى الله عليه وآله وسلم را بيرون آورديد.
💠 قاصد حركت كرد و نامه حضرتش را آورد و در برابر عايشه انداخت و پيام آن حضرت را به او رساند، آنگاه به سوى #اميرالمومنین عليه السلام برگشت و از ياران باوفاى حضرتش گشت و در جنگ #صفین به شهادت رسيد.
💠 عايشه گفت: هيچ كس را نزد او نمى فرستيم جز آنكه او را بر عليه ما مى شوراند.
📚 الخرائج و الجرائح ج ۲ ص ۷۲۴ (با اندکی تفاوت)
#فضائل_امیرالمومنین_علیه_السلام
▶️ @Ahlolbait31357
هدایت شده از هیئت حجت بن الحسن
📿 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه:
✨ جمعه، روز حضرت صاحب الزمان عليه السلام و به نام آن جناب است، و همان روزى است كه در آن روز ظهور خواهد فرمود،
بگو در زيارت آن حضرت:
✨ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ الله فِى أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الله فِى خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ الله الَّذِى يَهْتَدِى بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ
✨ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِىُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى الله عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
✨ السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ الله لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَ أُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى الله تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ، وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى يَدَيْكَ
✨ وَ أَسْأَلُ الله أَنْ يُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ يَجْعَلَنِى مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَالتَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَى أَعْدائِكَ، وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِى جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ.
✨ يَا مَوْلاىَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَواتُ الله عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ، هذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ، وَ قَتْلُ الْكافِرِينَ بِسَيْفِكَ، وَ أَنَا يَا مَوْلاىَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ، وَ أَنْتَ يَا مَوْلاىَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِى وَ أَجِرْنِى صَلَوَاتُ الله عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ.
✨ سيّد ابن طاووس گفته كه: من بعد از اين زيارت متمثّل مى شوم به اين شعر و اشاره مى كنم به آن حضرت و مى گويم:
نَزِيلُكَ حَيْثُ مَا اتَّجَهَتْ رِكَابِي
وَ ضَيْفُكَ حَيْثُ كُنْتُ مِنَ الْبِلادِ
در هر کجا و بر سر هر خوان، من میهمان توام ای صاحب الزّمان
📚مفاتیح الجنان
@ostadelahi
هدایت شده از هیئت حجت بن الحسن
🏴 صلی الله علیک یا ام کلثوم بنت امیرالمومنین
◾️ ۲۹ جمادیالثانی سالروز وفات جانسوز پیامآور کربلا حضرت ام کلثوم سلام الله علیها دختر امیرالمومنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما تسلیت باد
* حضرت ام کلثوم در ۲۱ یا ۲۹ جمادیالثانی سال ۶۱ هجری قمری، چند ماه پس از واقعه کربلا، در مدینه منوره از دنیا رفتند.
@ostadelahi
هدایت شده از هیئت حجت بن الحسن
🏴 صلي الله عليك يا بنت اميرالمومنين
▪️ حضرت ام كلثوم سلام الله عليها:
▪️جناب امّ كلثوم سلام الله عليها، چهار ماه پس از بازگشت از كربلا به مدينه از دنيا رفتند.
▪️پدرشان مولى الموحدين امير المؤمنين عليه السّلام و مادرشان حضرت زهراى مرضيه سلام اللَّه عليها است.
▪️صاحب رياحين الشريعة به نقل از اعيان الشيعة مى فرمايد: امير المؤمنين عليه السّلام آن مخدره را به عون بن جعفر طيار تزويج نمودند.
▪️آنچه در مورد ازدواج امّ كلثوم سلام الله عليها با غير عون بن جعفر نقل شده از بافته هاى مخالفين است.
▪️آن حضرت در واقعه جانسوز كربلا حضور داشتند و بعد از شهادت امام حسين عليه السّلام و اهل بيت و اصحابشان در كنار خواهرشان حضرت زينب سلام الله عليها از بانوان و يتيمان محافظت مى نمود، و اشعار آن حضرت در فراق برادر در كربلا مشهور و جانسوز است.
▪️پس از عاشورا كه بانوان به اسارت كوفه و شام رفتند، خطبه آن حضرت در شهر كوفه و مجلس ابن زياد، اشعار آن حضرت در قادسيه و قنسرين، اثر دعاى آن حضرت در سيبور و بعلبك، كلمات آن جناب با شمر هنگام ورود به دروازه شام، مرثيه هاى حضرت در اربعين و مراجعت به مدينه، دلالت بر عظمت و شجاعت و صبر آن مخدره دارد.
▪️سرانجام بعد از چهار ماه از ورود به مدينه با دلى پر از غم و اندوه در مصائب كربلا بالاخص شهادت حضرت سيّد الشهداء عليه السلام رحلت نمود و در مدينه منوره دفن شد.
📚 تقويم شيعه
@ostadelahi
هدایت شده از اهل البیت علیهم السلام-کریمی
زیارت رسول خدا صلی الله علیه و آله در روز شنبه
🔸 🔹 🔸 🔹
▶️ @Ahlolbait31357
هدایت شده از اهل البیت علیهم السلام-کریمی
🔴🔴
🔵🔵
💠 دعای حضرت فاطمه زهرا (علیها سلام) در روز شنبه
🔹اللَّهُمَّ افْتَحْ لَنَا خَزَائِنَ رَحْمَتِكَ وَ هَبْ لَنَا اللَّهُمَّ رَحْمَةً لَا تُعَذِّبُنَا بَعْدَهَا فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ
🔹و ارْزُقْنَا مِنْ فَضْلِكَ الْوَاسِعِ رِزْقاً حَلَالًا طَيِّباً وَ لَا تُحْوِجْنَا وَ لَا تُفْقِرْنَا إِلَى أَحَدٍ سِوَاكَ
🔹و زِدْنَا لَكَ شُكْراً وَ إِلَيْكَ فَقْراً وَ فَاقَةً وَ بِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ غِنًى وَ تَعَفُّفاً
🔹اللَّهُمَّ وَسِّعْ عَلَيْنَا فِي الدُّنْيَا
🔹اللَّهُمَّ إِنَّا نَعُوذُ بِكَ أَنْ تَزْوِيَ وَجْهَكَ عَنَّا فِي حَالٍ وَ نَحْنُ نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِيهِ
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعْطِنَا مَا تُحِبُّ وَ اجْعَلْهُ لَنَا قُوَّةً فِيمَا تُحِبُّ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🔸خدایا! گنجینه-های رحمتت را به روی ما بگشا؛ و آنچنان رحمتت را شامل حال ما کن که بعد از آن، دیگر ما را در دنیا و آخرت عذاب نکنی.
🔸و از فضل واسع خودت، رزقی حلال و پاک به ما عطا کن؛ و ما را به کسی غیر از خودت محتاج و نیازمند نکن.
🔸و بر شکر ما نسبت به خودت و نیازمندی و تهیدستی ما به سویت، بیفزا؛ و به واسطه (فضل و عطای) خودت، ما را از غیر خودت بی-نیاز و خویشتندار کن.
🔸خدایا! در دنیا (در اموال و نعمتهای دنیایی) به ما وسعت بده.
🔸خدایا! به تو پناه می-بریم از اینکه در لحظه-ای از ما روی بگردانی؛ در حالی که ما در آن لحظه به تو رغبت داریم (و به تو امید بسته-ایم).
🔸خدایا! بر محمد و آل محمد درود فرست؛ و آنچه که خود دوست داری به ما عطا فرما و آن را موجب توانایی ما در انجام آنچه دوست داری قرار ده. ای مهربان-ترین مهربانان.
📚 بحارالانوار جلد 87 صفحه 338
▶️ @Ahlolbait31357