eitaa logo
Shahid Ahrongar 57🇮🇷
356 دنبال‌کننده
3هزار عکس
2.7هزار ویدیو
88 فایل
بسم‌الّلہ‌🌱 !" • .امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است.✅️ 🇮🇷 ما‌ملت‌شهادتیم✌️. . لازم‌است‌بدانۍڪمۍ‌از‌شرطمون :) 🌸🌱 ' ♡ @Ahrongar57 [📮] راھ ارتباطۍ‌با‌پشت‌جبه‌مون↓🚶🏽‍♂🌱 ♪ @M_YG888
مشاهده در ایتا
دانلود
مناظره اول قالیباف: تحریم حتما در اقتصاد تاثیر دارد برای رسیدن به رشد ۸ درصدی در اقتصاد، از نظر من بهره‌وری نسبت به سرمایه‌گذاری اولویت دارد. ۱۰۴ میلیارد دلار سالانه در حوزهٔ بهره‌برداری پِرت داریم. دکتر پزشکیان به درستی درمورد خودرو گفتند. پارسال ۸ میلیارد ارز برای خودرو هزینه کردیم اما چه خودرویی تحویل دادیم؟ همهٔ دستگاه‌های دولتی یک‌طرف، دستگاه دیپلماسی یک‌طرف. دستگاه دیپلماسی باید لغو تحریم‌ها را دنبال کند.
مناظره اول پزشکیان: اگر مدیریت اصلاح شود می‌شود از برخی مسائل هزینه‌ای محافظت کرد ما داریم پول می‌دهیم اما به نتیجه توجهی نمی‌کنیم. چرا باید به کسی که ضرر می‌زند فوق‌العاده مدیریت بدهیم؟ اگر برخی دوستان‌مان را برای مسئولیت‌ها بیاوریم نتیجه‌اش می‌شود وضع فعلی که نتیجۀ دولت‌های مختلف است.
مناظره اول جلیلی: دولت مقتدری باید بیاید که بداند چه می‌کند برنامه ششم اجرا نشد، چون دولت وقت به آن اعتقاد نداشت. اینجا محل انتخاب است و مردم می‌توانند انتخاب کنند که چه دولتی سرکار بیاید. ۱۲۰۰ کارگر یک کارخانه بخاطر اهلیت نداشتن کسانی که کارخانه در دهه نود بهشان واگذار شد تبدیل به ۴ نگهبان شدند. اگر کسی آمد سرمایه‌گذاری کرد و اهلیت نداشت، قطعا نتیجه نمی‌گیریم.
مناظره اول زاکانی: آقای قالیباف؛ فراتر از قانون‌گذاری به بسترسازی نیاز است امام(ره) می‌گویند جایی که مردم کار کنند، حرام است دولت وارد شود. دولت اکنون رقیب و مقابل مردم است.
🛎اگه تا اینجا مناظرات رو از دست دادید این خلاصشه🤣
مناظره اول پورمحمدی: بلندپروازیِ بدون‌پشتوانه جواب نمی‌دهد ثبات مالی رمز موفقیت اقتصادی در هر جامعه‌ای است که اولین بحث آن کنترل تورم است. مگر می‌شود در این دریای مواج تورم ثبات اقتصادی ایجاد کرد؟! بخش بزرگی از نقدینگی در ناترازیِ بانک‌ها قفل شده است.
مناظره اول قاضی‌زاده هاشمی: کسی که از الان دبه می‌کند وقت اجرا می‌گوید مجلس و مجمع تشخیص حرفم را گوش نکرد به تجارب مثبت و شکست‌خورده جهانی قائلیم. کشورهای در حال توسعه‌ای که با توصیه‌هایی بانک جهانی رشد کردند را یک نمونه به ما نشان دهید. نسخه بانک جهانی مفهومی به نام انسان و انسانیت را قبول ندارد، می‌گوید بر اساس بهره‌وری باید به کارمندان پول داد. شما که می‌گویید نمی‌شود و نمی‌توانیم چرا کاندیدا شدید؟ مجری باید آن چیزی که قانون شده را باید اجرا کند. کسی که از الان دربارهٔ اهداف قانون هفتم دبه می‌کند وقت اجرا می‌گوید مجلس و مجمع تشخیص حرفم را گوش نکرد. این روش‌ها گول‌زدن مردم است.
مناظره اول قالیباف: اگر خودتحریمی داخل کشور را حذف نکنیم امکان ندارد در خارج از کشور رفع تحریم را دنبال کنیم ۱۲ سال در شهرداری تهران بودم، پشتیبانی لازم را هم نداشتم از سوی دولت‌ها اما من ۱۷۰ کیلومتر مترو احداث کردم. بین ۱۸ تا ۲۲ میلیارد دلار ظرفیت ارتباط با کشورهای مختلف وجود دارد. ما از ظرفیت سازمان شانگهای و توافقات با روسیه استفاده کنیم.
مناظره اول پزشکیان: تنها نامزدی بودم که گفتم برنامه هفتم را اجرا می‌کنم. ولی اینها گفتن تو برنامه نداری. من نگفتم نسخهٔ بانک جهانی را اجرا کن. گفتم ۴۰ کشور این مسیر را رفته‌اند. شما بگویید کدام کشور این مسیری که شما می‌گویید را رفته و موفق شده؟ چرا مشکل بورس ۳ روزه حل نشد؟ آن آقا می‌گفت من با یک میلیون تومان شغل ایجاد می‌کنم. چرا آدمی که کارشناس نیست را سرکار می‌گذارید. چرا حرف‌هایی می‌زنیم که چرا نمی‌توانیم اجرا کنیم. آقای زاکانی می‌گوید ترکیه شکست خورده، بروند و جاده‌های آن‌ها را ببینند.
مناظره اول جلیلی: حق دانشگاهیان این است که در جهش کشور نقش داشته باشند نگاهمان به دانشگاه چه بوده که الان دانشجوها به خارج می‌روند. روستاهای ما ظرفیت جهش کشور را دارند. مردم باید به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه اعتماد کنند.
مناظره اول زاکانی: ما هم قائل به حوزهٔ کارشناسی هستیم اما علاوه بر آن یک سیاستمدار هم هستیم ما میزان درآمدهای شهرداری را بدون‌فساد به‌طور غیرقابل تصوری افزایش دادیم. مشکل این است که از مردم دم بزنیم اما رفتار و عملمان متفاوت باشد. دیپلماسی منزلت‌طلب زمانی موفق است که در داخل کشور مشکل مردم را حل کنیم و مردم پشت سرمان بایستند.